Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Idemedosumom wrote:Dok je Mijajlović bio aktuelan, vele ne valja, čuj mu glasa.
Kada Spaho komentariše, svi pišu bisere, nema gooolaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ima li ijedan da valja?
Meni su Vugda i Adis melem za uši naspram Bahe, Velida i Mustafe
Doduše, Mustafa je dobar ono za neku historijsku utakmicu... Ono nešto tipa svakih 10-tak godina... Međutim, da se dernja na sve živo, svaku utakmicu - e to je nepodnošljivo...
Last edited by cyprus on 12/09/2018 00:05, edited 1 time in total.
Da li je moguće da ovoliko naroda ne shvata ovo takmičenje (evo primjer ovaj grafik zadnji sto je postavljen koji nije ispravan ). Necu da pametujem, ali ovo je zatrasujuce. Pa ako ima ovoliko ljudi koji ne kontaju, onda vjerovatno je bilo i tamo delegata u UEFI koji su izglasali ovo novo takmicenje, a da ni sami nisu skontali postupak kvalifikovanja.
Last edited by solidsnake on 12/09/2018 00:05, edited 1 time in total.
Cestitke igracima i selektoru. Vidim da je pljuvanje po repki smanjeno za 20%. Cudi me da se ne spominje tekma protiv francuske ili tekma protiv Nigerije i ofsajd koji nije bio. Moram priznati da je to veliki napredak kod forumskih strucnjaka. Isti nikad nece napisati iz objektivnoti da je bio penal za S. Irsku. Umjesto da se veselimo mi stalno neke negativnosti trazimo. To me podsjeca na dane djetinjstva i kako su nas vaspitavali i vidim da je situacija ista i danas. To vam je ono kad prodjes u skoli odlicnim i onda umjesto da te pohvale starci komsijama kazu nije to nista vidjecemo sta ce biti iduce godine. Tako je to i ovdje na forumu a i u zivotu u Bosni. Jebes taj stav. Mi smo u 3 dana pobjedili 2 repke koje imaju vise bodova od nas i to je veliki uspjeh.
Sto se tice tekme i igre moze se primjetiti velika borbenost gdjesvi ginu naterenu i gdje kapiten uklizava i trci puno vise nego ranije. Bez trke nema igre i sanse da pobjedis. Selektor stavlja igrace na njihove normalne pozicije i drzi se pravila da bilo kakvi bekovi su bolji nekovi od nekih koji yo nisu igrali. Evo veceras Civic koji je bio kriminalan proslu ovu odigrao puno bolje. Raja pljuju po Saricu a cojek pretrcao najvise namjestio go a na prosloj dao gol i naravno da ce biti u prvih 11. Sunjic je u obje tekme bio najbolji nas igrac. Poslije njga Dulja i saric te kapite koji je jos jednom pokazao klasu. Mislim da bi jedino trebalo naci zamjenu za Viscu jer covjek nije taj kalibar.
No da zavrsim Jebe mi se za igru. Mi gospodo imamo 6 bodova i prvi smo na tabeli. Ne moze niko reci da to nije uspjeh i zato jos jednom cestitke svima koji su nas obradovali jer je zaista lijepo vidjeti tabelu gdje BiH prva. Zivjeli
solidsnake wrote:Da li je moguće da ovoliko naroda ne shvata ovo takmičenje (evo primjer ovaj grafik zadnji sto je postavljen koji nije ispravan ). Necu da pametujem, ali ovo je zatrasujuce. Pa ako ima ovoliko ljudi koji ne kontaju, onda vjerovatno je bilo i tamo delegata u UEFI koji su izglasali ovo novo takmicenje, a da ni sami nisu skontali postupak kvalifikovanja.
Dobili upute iz stranke kako da glasaju, ko će sad razrađivat' mehanizam koordinacije
Igramo tvrdo i nekreativno, ali borbenije nego ikad.
Što se tiče Sarića - 80 posto vremena me nervira, 20 fascinira. Čudan igrač. Nekad amater, nekad konkretniji od Pjanića. Taman kad čovjek kaže da je smetalo, on nešto fino uradi. Vjerujem da to vidi i Robert, pa ima tu rolu, zbunjuje i naše i njihove.
Dulja odličan, da ima neku konkretnost, bio bi krilo neke vrh ekipe.
Nego, hoće li meni iko odat priznanje što branim Šunjića evo već šest godina? Tačno toliko ga neki tjeraju iz reprezentacije, a momak je veliku većinu utakmica odradio maestralno ili u najmanju ruku korektno...
Last edited by cyprus on 12/09/2018 00:12, edited 1 time in total.
cyprus wrote:Nego, hoće li meni iko odat priznanje što branit Šunjića evo već šest godina? Tačno toliko ga neki tjeraju iz reprezentacije, a momak je veliku većinu utakmica odradio maestralno ili u najmanju ruku korektno...
Evo odajem ti priznanje.
Ja sam ga počeo gotivit odskora.
Last edited by Leverage on 12/09/2018 00:14, edited 1 time in total.