AKCIZE: Ko izda - pizda

Post Reply
seln

#1376 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by seln »

Sokantno! Internet gori! Pogledajte! Evo sta kaze Avaz o akcizama:
Ekonomski zamah i otvaranje desetine hiljada radnih mjesta
Radujte se, narodi!
arzuhal

#1377 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by arzuhal »

Bosanski Bukvalista‏
@SolzenjicinH

Kažu, nakon uvodjenja akciza sve će poskupiti!?
Koga briga, jebote, nisam ni prije akciza nešto posebno kupov'o.

:lol:
JThomas

#1378 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by JThomas »

brend satire šta ima veze. čest u banana državama gdje ima funkciju da u startu amortizira nezadovoljstvo, obratno nego u razvijenim demokratijama...
spreca

#1379 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by spreca »

JThomas wrote:a sds najbolja bh stranka, bez zelenog smajlija. po radu u državnim institucijama. žalosno, ali istinito.
pa dosli tobe...nelazu narod referendumom i otcepljenjem jer zanju da od toga nema nista i da ce toj demagogiji kad tad doci kraj....ja isto mislim da je sds stao probosanski orjentisana stranka i da sa njima treba dogovarati sta i kako dalje....radije sa njima nego sa Scepom...Scepo je obicna izdajica i "dzeparos" a to je dokazao i glasanjem za akcize
Fudo387

#1380 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by Fudo387 »

spreca wrote:
JThomas wrote:a sds najbolja bh stranka, bez zelenog smajlija. po radu u državnim institucijama. žalosno, ali istinito.
pa dosli tobe...nelazu narod referendumom i otcepljenjem jer zanju da od toga nema nista i da ce toj demagogiji kad tad doci kraj....ja isto mislim da je sds stao probosanski orjentisana stranka i da sa njima treba dogovarati sta i kako dalje....radije sa njima nego sa Scepom...Scepo je obicna izdajica i "dzeparos" a to je dokazao i glasanjem za akcize
SDS probosanski orijentisana stranka?
Ojjjj :lol:
spreca

#1381 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by spreca »

Fudo387 wrote:
spreca wrote:
Ko bi reko...pa vise su probosanski od Scepe...zar se nemoze doci tobe Fudo...i ti si doso tobe
Fudo387

#1382 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by Fudo387 »

spreca wrote:Ko bi reko...pa vise su probosanski od Scepe...zar se nemoze doci tobe Fudo...i ti si doso tobe

Daj spreca, bizi, ne zajebaji.
ke_ma

#1383 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by ke_ma »

Fudo387 wrote:
spreca wrote:
Šta ti je smiješno?
Pa,i Kim Jong Un je više probosanski orijentiran od sda
JThomas

#1384 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by JThomas »

eto neka nije, neka je vuk u janjećoj koži. kako svejedno mogu "prave" probosanske snage dozvoliti da to tako izgleda po realnom radu ministara i poslanika u državnim tijelima? šta one rade pa to tako izgleda?
Fudo387

#1385 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by Fudo387 »

JThomas wrote:eto neka nije, neka je vuk u janjećoj koži. kako svejedno mogu "prave" probosanske snage dozvoliti da to tako izgleda po realnom radu ministara i poslanika u državnim tijelima? šta one rade pa to tako izgleda?
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sds-pri ... /130828090

Probosanski,jakako.
JThomas

#1386 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by JThomas »

ja govorim, kako sam naglasio, o realnom radu državnih ministara i državnih poslanika. evo još konkretnije, govorim o radu šarovića, mektića i o ovim akcizama. šta rade ovi koji nas "vole" da ovi koji nas "mrze" izgledaju bolje po realnim životnim pitanjima, kao što su izvoz, pravosuđe i nameti?

naravno, ti realna životna pitanja rješavaš na drugom kraju svijeta pa te to i manje zanima. to je logično i normalno.
spreca

#1387 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by spreca »

Fudo387 wrote:
JThomas wrote:eto neka nije, neka je vuk u janjećoj koži. kako svejedno mogu "prave" probosanske snage dozvoliti da to tako izgleda po realnom radu ministara i poslanika u državnim tijelima? šta one rade pa to tako izgleda?

Probosanski,jakako.
imal sta svjezije....bar iz 95te :lol: :lol: ...e Fudo kuco stara
Fudo387

#1388 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by Fudo387 »

JThomas wrote:ja govorim, kako sam naglasio, o realnom radu državnih ministara i državnih poslanika. evo još konkretnije, govorim o radu šarovića, mektića i o ovim akcizama. šta rade ovi koji nas "vole" da ovi koji nas "mrze" izgledaju bolje po realnim životnim pitanjima, kao što su izvoz, pravosuđe i nameti?

naravno, ti realna životna pitanja rješavaš na drugom kraju svijeta pa te to i manje zanima. to je logično i normalno.
Koja su to realna zivotna pitanja rijesili?
spreca

#1389 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by spreca »

ke_ma wrote: Šta ti je smiješno?
Kako god drugi izgledali ,SDA nas najvise :izet: ...pod plastom kao glavni zastitinici Bosnjackih prava evo vec 20 i vise godina kako su nam ga huknuli do jaja nemozemo da dodjemo sebi od dobrote.....da hoce malo izvaditi da mrdnemo vratom malo ko ljudi :mrgreen:
Fudo387

#1390 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by Fudo387 »

spreca wrote:
Fudo387 wrote:

Probosanski,jakako.
imal sta svjezije....bar iz 95te :lol: :lol: ...e Fudo kuco stara
Svjezije?

evo,

https://www.youtube.com/watch?time_cont ... SCbj3LaMWA

1:51
spreca

#1391 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by spreca »

Fudo387 wrote:
to mislis na SDA
Fudo387

#1392 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by Fudo387 »

spreca wrote:
Fudo387 wrote:
to mislis na SDA
Ma ne, na ove probosanske, sto ih ti i Thomas spominjete.
JThomas

#1393 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by JThomas »

šarović radi sve što treba i što može po pitanju vanjske trgovine, kvota i sporazuma. mektić dobro vodi svoj resor, i jedini u javnom životu ukazuje na možda i najveći problem tranzicijskih banana demokratija, a kojem niko ni van politike ni u politici ne smije da zucne, a to je pravosuđe. sami njih dvojica više od samozvanih patriota.

mada je ovo glupo, jer ti i takvi nikad nećete za bakira i druge "svoje" postaviti pitanje šta su realno uradili...za njega je dovoljno "jes im reko" i "jebe bake ne vadi" i tu rasprava prestaje.
spreca

#1394 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by spreca »

u ovoj situaciji ti si ocekivao nesto drugo.....pa mogli bi se odmah pozdraviti sa polit karijerom.....mnogi jedno rade a drugo govore.....svi politicari radikalizuju situaciju pa i oni...ne ocekujes valjda da Bakir kaze da je Mladic nevin :mrgreen: :lol:
spreca

#1395 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by spreca »

Fudo387 wrote:
spreca wrote:
Fudo387 wrote:
to mislis na SDA
a sta rade i sta su to dobrog za biH uradili ministri iz SDA i SBB...
Fudo387

#1396 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by Fudo387 »

JThomas wrote:šarović radi sve što treba i što može po pitanju vanjske trgovine, kvota i sporazuma. mektić dobro vodi svoj resor, i jedini u javnom životu ukazuje na možda i najveći problem tranzicijskih banana demokratija, a kojem niko ni van politike ni u politici ne smije da zucne, a to je pravosuđe. sami njih dvojica više od samozvanih patriota.

mada je ovo glupo, jer ti i takvi nikad nećete za bakira i druge "svoje" postaviti pitanje šta su realno uradili...za njega je dovoljno "jes im reko" i "jebe bake ne vadi" i tu rasprava prestaje.
Hajde de, sta je uradjeno po pitanju vanjske trgovine.
Mozes i o opstoj bezbjednosti u drzavi.
drndalo

#1397 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by drndalo »

Fudo387 wrote:
spreca wrote:
Fudo387 wrote:
to mislis na SDA
Realna zivotna pitanja su uvoz/izvoz, a za to znam 100% bar 2 primjera onako iz glave... Piva i mlijeko... Sarovic... :thumbup:

Da mi je neko to pricao kada je nesretnik bio PreCjednik RS, mislio bih da je lood...
ke_ma

#1398 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by ke_ma »

spreca wrote:
ke_ma wrote: Šta ti je smiješno?
Kako god drugi izgledali ,SDA nas najvise :izet: ...pod plastom kao glavni zastitinici Bosnjackih prava evo vec 20 i vise godina kako su nam ga huknuli do jaja nemozemo da dodjemo sebi od dobrote.....da hoce malo izvaditi da mrdnemo vratom malo ko ljudi :mrgreen:
Malo ga nekad izvade kad odu na godišnji :D
Ja sam tad najrahatniji,taman kao da sam negdje u normalnom svijetu
Fudo387

#1399 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by Fudo387 »

spreca wrote:
u ovoj situaciji ti si ocekivao nesto drugo.....pa mogli bi se odmah pozdraviti sa polit karijerom.....mnogi jedno rade a drugo govore.....svi politicari radikalizuju situaciju pa i oni...ne ocekujes valjda da Bakir kaze da je Mladic nevin :mrgreen: :lol:
A ja, oni su ustvari probosanska stranka koja zarad politicke karijere mora slaviti notornog zlikovca.
Ima smisla. :roll:
bingov buraz

#1400 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda

Post by bingov buraz »

JThomas wrote:brend satire šta ima veze. čest u banana državama gdje ima funkciju da u startu amortizira nezadovoljstvo, obratno nego u razvijenim demokratijama...
Tacno,samo ne stoji niko iza toga,odbrambeni mehanizam mozga,kao kad zlostavljana djeca imaju imaginarnog prijatelja ili podvojenu licnost.U nasem slucaju djeluje kolektivno.
Post Reply