Radujte se, narodi!Ekonomski zamah i otvaranje desetine hiljada radnih mjesta
AKCIZE: Ko izda - pizda
- seln
#1376 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
Sokantno! Internet gori! Pogledajte! Evo sta kaze Avaz o akcizama:
- arzuhal
#1377 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
Bosanski Bukvalista
@SolzenjicinH
Kažu, nakon uvodjenja akciza sve će poskupiti!?
Koga briga, jebote, nisam ni prije akciza nešto posebno kupov'o.

@SolzenjicinH
Kažu, nakon uvodjenja akciza sve će poskupiti!?
Koga briga, jebote, nisam ni prije akciza nešto posebno kupov'o.
- JThomas
#1378 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
brend satire šta ima veze. čest u banana državama gdje ima funkciju da u startu amortizira nezadovoljstvo, obratno nego u razvijenim demokratijama...
- spreca
#1379 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
pa dosli tobe...nelazu narod referendumom i otcepljenjem jer zanju da od toga nema nista i da ce toj demagogiji kad tad doci kraj....ja isto mislim da je sds stao probosanski orjentisana stranka i da sa njima treba dogovarati sta i kako dalje....radije sa njima nego sa Scepom...Scepo je obicna izdajica i "dzeparos" a to je dokazao i glasanjem za akcizeJThomas wrote:a sds najbolja bh stranka, bez zelenog smajlija. po radu u državnim institucijama. žalosno, ali istinito.
-
Fudo387
#1380 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
SDS probosanski orijentisana stranka?spreca wrote:pa dosli tobe...nelazu narod referendumom i otcepljenjem jer zanju da od toga nema nista i da ce toj demagogiji kad tad doci kraj....ja isto mislim da je sds stao probosanski orjentisana stranka i da sa njima treba dogovarati sta i kako dalje....radije sa njima nego sa Scepom...Scepo je obicna izdajica i "dzeparos" a to je dokazao i glasanjem za akcizeJThomas wrote:a sds najbolja bh stranka, bez zelenog smajlija. po radu u državnim institucijama. žalosno, ali istinito.
Ojjjj
- spreca
#1381 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
Ko bi reko...pa vise su probosanski od Scepe...zar se nemoze doci tobe Fudo...i ti si doso tobeFudo387 wrote:SDS probosanski orijentisana stranka?spreca wrote:pa dosli tobe...nelazu narod referendumom i otcepljenjem jer zanju da od toga nema nista i da ce toj demagogiji kad tad doci kraj....ja isto mislim da je sds stao probosanski orjentisana stranka i da sa njima treba dogovarati sta i kako dalje....radije sa njima nego sa Scepom...Scepo je obicna izdajica i "dzeparos" a to je dokazao i glasanjem za akcizeJThomas wrote:a sds najbolja bh stranka, bez zelenog smajlija. po radu u državnim institucijama. žalosno, ali istinito.
Ojjjj
-
Fudo387
#1382 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
spreca wrote:Ko bi reko...pa vise su probosanski od Scepe...zar se nemoze doci tobe Fudo...i ti si doso tobe
Daj spreca, bizi, ne zajebaji.
-
ke_ma
#1383 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
Šta ti je smiješno?Fudo387 wrote:SDS probosanski orijentisana stranka?spreca wrote:pa dosli tobe...nelazu narod referendumom i otcepljenjem jer zanju da od toga nema nista i da ce toj demagogiji kad tad doci kraj....ja isto mislim da je sds stao probosanski orjentisana stranka i da sa njima treba dogovarati sta i kako dalje....radije sa njima nego sa Scepom...Scepo je obicna izdajica i "dzeparos" a to je dokazao i glasanjem za akcizeJThomas wrote:a sds najbolja bh stranka, bez zelenog smajlija. po radu u državnim institucijama. žalosno, ali istinito.
Ojjjj
Pa,i Kim Jong Un je više probosanski orijentiran od sda
- JThomas
#1384 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
eto neka nije, neka je vuk u janjećoj koži. kako svejedno mogu "prave" probosanske snage dozvoliti da to tako izgleda po realnom radu ministara i poslanika u državnim tijelima? šta one rade pa to tako izgleda?
-
Fudo387
#1385 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
https://www.klix.ba/vijesti/bih/sds-pri ... /130828090JThomas wrote:eto neka nije, neka je vuk u janjećoj koži. kako svejedno mogu "prave" probosanske snage dozvoliti da to tako izgleda po realnom radu ministara i poslanika u državnim tijelima? šta one rade pa to tako izgleda?
Probosanski,jakako.
- JThomas
#1386 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
ja govorim, kako sam naglasio, o realnom radu državnih ministara i državnih poslanika. evo još konkretnije, govorim o radu šarovića, mektića i o ovim akcizama. šta rade ovi koji nas "vole" da ovi koji nas "mrze" izgledaju bolje po realnim životnim pitanjima, kao što su izvoz, pravosuđe i nameti?
naravno, ti realna životna pitanja rješavaš na drugom kraju svijeta pa te to i manje zanima. to je logično i normalno.
naravno, ti realna životna pitanja rješavaš na drugom kraju svijeta pa te to i manje zanima. to je logično i normalno.
- spreca
#1387 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
imal sta svjezije....bar iz 95teFudo387 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/sds-pri ... /130828090JThomas wrote:eto neka nije, neka je vuk u janjećoj koži. kako svejedno mogu "prave" probosanske snage dozvoliti da to tako izgleda po realnom radu ministara i poslanika u državnim tijelima? šta one rade pa to tako izgleda?
Probosanski,jakako.
-
Fudo387
#1388 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
Koja su to realna zivotna pitanja rijesili?JThomas wrote:ja govorim, kako sam naglasio, o realnom radu državnih ministara i državnih poslanika. evo još konkretnije, govorim o radu šarovića, mektića i o ovim akcizama. šta rade ovi koji nas "vole" da ovi koji nas "mrze" izgledaju bolje po realnim životnim pitanjima, kao što su izvoz, pravosuđe i nameti?
- spreca
#1389 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
Kako god drugi izgledali ,SDA nas najviseke_ma wrote: Šta ti je smiješno?
Pa,i Kim Jong Un je više probosanski orijentiran od sda
-
Fudo387
#1390 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
Svjezije?spreca wrote:imal sta svjezije....bar iz 95teFudo387 wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/sds-pri ... /130828090JThomas wrote:eto neka nije, neka je vuk u janjećoj koži. kako svejedno mogu "prave" probosanske snage dozvoliti da to tako izgleda po realnom radu ministara i poslanika u državnim tijelima? šta one rade pa to tako izgleda?
Probosanski,jakako.![]()
...e Fudo kuco stara
evo,
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... SCbj3LaMWA
1:51
- spreca
#1391 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
to mislis na SDAFudo387 wrote:
Koja su to realna zivotna pitanja rijesili?
-
Fudo387
#1392 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
Ma ne, na ove probosanske, sto ih ti i Thomas spominjete.spreca wrote:to mislis na SDAFudo387 wrote:
- JThomas
#1393 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
šarović radi sve što treba i što može po pitanju vanjske trgovine, kvota i sporazuma. mektić dobro vodi svoj resor, i jedini u javnom životu ukazuje na možda i najveći problem tranzicijskih banana demokratija, a kojem niko ni van politike ni u politici ne smije da zucne, a to je pravosuđe. sami njih dvojica više od samozvanih patriota.
mada je ovo glupo, jer ti i takvi nikad nećete za bakira i druge "svoje" postaviti pitanje šta su realno uradili...za njega je dovoljno "jes im reko" i "jebe bake ne vadi" i tu rasprava prestaje.
mada je ovo glupo, jer ti i takvi nikad nećete za bakira i druge "svoje" postaviti pitanje šta su realno uradili...za njega je dovoljno "jes im reko" i "jebe bake ne vadi" i tu rasprava prestaje.
- spreca
#1394 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
u ovoj situaciji ti si ocekivao nesto drugo.....pa mogli bi se odmah pozdraviti sa polit karijerom.....mnogi jedno rade a drugo govore.....svi politicari radikalizuju situaciju pa i oni...ne ocekujes valjda da Bakir kaze da je Mladic nevin
- spreca
#1395 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
a sta rade i sta su to dobrog za biH uradili ministri iz SDA i SBB...Fudo387 wrote:Ma ne, na ove probosanske, sto ih ti i Thomas spominjete.spreca wrote:to mislis na SDAFudo387 wrote:
-
Fudo387
#1396 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
Hajde de, sta je uradjeno po pitanju vanjske trgovine.JThomas wrote:šarović radi sve što treba i što može po pitanju vanjske trgovine, kvota i sporazuma. mektić dobro vodi svoj resor, i jedini u javnom životu ukazuje na možda i najveći problem tranzicijskih banana demokratija, a kojem niko ni van politike ni u politici ne smije da zucne, a to je pravosuđe. sami njih dvojica više od samozvanih patriota.
Mozes i o opstoj bezbjednosti u drzavi.
- drndalo
#1397 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
Realna zivotna pitanja su uvoz/izvoz, a za to znam 100% bar 2 primjera onako iz glave... Piva i mlijeko... Sarovic...Fudo387 wrote:Ma ne, na ove probosanske, sto ih ti i Thomas spominjete.spreca wrote:to mislis na SDAFudo387 wrote:
Da mi je neko to pricao kada je nesretnik bio PreCjednik RS, mislio bih da je lood...
-
ke_ma
#1398 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
Malo ga nekad izvade kad odu na godišnjispreca wrote:Kako god drugi izgledali ,SDA nas najviseke_ma wrote: Šta ti je smiješno?
Pa,i Kim Jong Un je više probosanski orijentiran od sda...pod plastom kao glavni zastitinici Bosnjackih prava evo vec 20 i vise godina kako su nam ga huknuli do jaja nemozemo da dodjemo sebi od dobrote.....da hoce malo izvaditi da mrdnemo vratom malo ko ljudi
Ja sam tad najrahatniji,taman kao da sam negdje u normalnom svijetu
-
Fudo387
#1399 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
A ja, oni su ustvari probosanska stranka koja zarad politicke karijere mora slaviti notornog zlikovca.spreca wrote:u ovoj situaciji ti si ocekivao nesto drugo.....pa mogli bi se odmah pozdraviti sa polit karijerom.....mnogi jedno rade a drugo govore.....svi politicari radikalizuju situaciju pa i oni...ne ocekujes valjda da Bakir kaze da je Mladic nevin![]()
Ima smisla.
- bingov buraz
#1400 Re: AKCIZE: Ko izda - pizda
Tacno,samo ne stoji niko iza toga,odbrambeni mehanizam mozga,kao kad zlostavljana djeca imaju imaginarnog prijatelja ili podvojenu licnost.U nasem slucaju djeluje kolektivno.JThomas wrote:brend satire šta ima veze. čest u banana državama gdje ima funkciju da u startu amortizira nezadovoljstvo, obratno nego u razvijenim demokratijama...