Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Aktuelni načelnik Srebrenice Ćamil Duraković dao je svoj komentar na press konferenciji za medije za dosadašnje nezvanične rezultate lokalnih izbora u BiH. Iako je njegov protivkandidat Mladen Grujičić rekao da je mnogo bliže pobjedi nego on, Duraković očekuje pobjedu nakon glasova putem pošte (oko 1.600 osoba) i glasanja u odsustvu (oko 1.700).
Znači u opticaju je 3300 glasova još.
Nedostaje 1800
Znači nekih 60 posto glasača od ove brojk
Ako već znamo da je u Federaciji glasalo 960 osoba treba nam oko 900 glasova iz dijaspore
Jesam li dobro shvatio Ćamila
Sinoć nakon prvih rezultata razlika je bila skoro 2500 i smatrali su da je to nenadoknadivo
tako sad stoji. i da dodas tih 1600 opet se ne moze pobjeda nategnuti.[/quote]
Ovo su glasovi sa redovnog glasanja
No iz Federacije ima 1600 i 1700 iz dijaspore
Kako sinoć Grujičić kaže imaju informaciju da je 960 glasalo u Federaciji
Znači prednost ostaje oko 900 glasova
A 1700 iz dijaspore treba isto da dođe
Tako sam ja shvatio
Moguće da je ovo sada nadoknadiva razlika[/quote]
Ja kako sam skonto maloprije da je tih 900 glasova iz federacije već uračunato u ovu brojku i da samo fali tih 1600 iz vana ?[/quote]
Ako mu je u ovih 1500 uračunato već iz Federacije onda je gotovo
A nije valjda da je dobio samo 600 glasova u Srebrenici
SDA je užurbano počela da tipuje i priprema "kupovinu vijećnika" koji su po nezvaničnim rezultatima izabrani kako bi skrojili većine u Općinskim vijećima.
Najviše su pod pritiskom izabrani vijećnici Demokratske fronte u Starom Gradu, Centar Sarajevo i Novo Sarajevo.
Mrkulja je definitivni pobjednik ovih izbora
Ima pogled, trnci mi niz kicmu prodjose
Tko je doticna djelatnica, ako bi mogli ovi malo bolje obavijesteni da se ocituju .
Tko je doticna djelatnica, ako bi mogli ovi malo bolje obavijesteni da se ocituju .
Mrkulja je pravo trubo folk
A Fahro vjerovatno igro basketa u tvorza pa se izdužio, ta neće čitat.
Jedna takva zanimljivost zabilježena je u Srebrenici. Kandidatkinja Liberalne stranke BiH Gorana Maksimović nije dobila nijedan glas što znači da čak ni sama sebi nije ukazala povjerenje, baš kao i Zoran Obrenović iz Saveza za novu politiku.
sjedi 1 wrote:Jedna takva zanimljivost zabilježena je u Srebrenici. Kandidatkinja Liberalne stranke BiH Gorana Maksimović nije dobila nijedan glas što znači da čak ni sama sebi nije ukazala povjerenje, baš kao i Zoran Obrenović iz Saveza za novu politiku.
Mrkulja je pravo trubo folk
A Fahro vjerovatno igro basketa u tvorza pa se izdužio, ta neće čitat.
Kakav turbofolk, meni sa ovim naocalama bas djeluje sofisticirano, jos one prodorne oci . Vidi se da je ziva vatra Sve i sve, al kod tornjaka vazda najbolje trebe da li je to do velicine tornja ili nesto drugo .
sjedi 1 wrote:Jedna takva zanimljivost zabilježena je u Srebrenici. Kandidatkinja Liberalne stranke BiH Gorana Maksimović nije dobila nijedan glas što znači da čak ni sama sebi nije ukazala povjerenje, baš kao i Zoran Obrenović iz Saveza za novu politiku.
Mozes misliti dobijes 0 glasova na izborima. Ni sam za sebe nisi glasao, ni rodbina, niko.
Mozes misliti dobijes 0 glasova na izborima. Ni sam za sebe nisi glasao, ni rodbina, niko.
Ja bi promijenio ime i u emigraciju. Od sramote.
Mozda su ih oni aktivisti -od vrata do vrata- ubijedili da je bolje da ne trose glas bezveze...
omar little wrote:ee a onaj sto je viko otvarat muzeje da se narod zaposljava, zatvarat fabrike da se popravi kvaliteta zraka, zenica cini mi se bi, kako on prodje?