EURO 2016

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
duminjo

#1376 Re: EURO 2016

Post by duminjo »

E cuj protiv spanaca potpisujes pobjedu. Hajmo se malo uozbiljiti :mrgreen:
Daryl Dixon

#1377 Re: EURO 2016

Post by Daryl Dixon »

do sad sto sam mogao upratiti, jedino mi je Španija opasan konkurent za osvajanje EP :)
tututuuuu

#1378 Re: EURO 2016

Post by tututuuuu »

insomnia78 wrote:
karanana wrote:poprilicno se po forumu, a posebno na temi o ovoj grupi, hvali hrvatska....predivna igra, pokazali najvise, igra obecava da ce dogurati daleko, modric = iniesta......

zovite me ljubomornim cratofobom ako hocete, ali uz duzno postovanje ja nista od ovog nisam vidio.
nije to neka ni leprsava igra, dosta losih pasova naprijed u vatru koji su prejaki i bjeze. katastrofalnu tursku su uzeli samo 1-0. mrtvi cesi im iz dvije sanse zabili dva gola. mali zhucho se danas nije vidio. u prvoj tekmi mu fino sjela lopta i doskakutala do gola. eto sad se krhki i povrijedio. ne znam, mozda i jesam ljubomoran, ali mislim da se prenapuhavaju i objektivno po prikazanom a i subjektivno. jer, sta je to vidjeno kod njih da su toliko impresivni i da su pokazali najvise?
Slazem se
Onaj go Turskoj je cista sreca
to je statistika. Od valjda deset sutova u okvir gola da jedna udje nije sreca.
tututuuuu

#1379 Re: EURO 2016

Post by tututuuuu »

SSemir wrote:Za razliku od hrvatskih navijaca mi svoju drzavu ireprezentaciju nikad nismo osramotili na evropskom
http://www.klix.ba/sport/nogomet/za-vri ... /151116165

al ajde, tehnicki si u pravu jer ovo nije bilo na EP. :D Po meni gore nego bilo kakva baklja.
cyprus

#1380 Re: EURO 2016

Post by cyprus »

tututuuuu wrote:
SSemir wrote:Za razliku od hrvatskih navijaca mi svoju drzavu ireprezentaciju nikad nismo osramotili na evropskom

al ajde, tehnicki si u pravu jer ovo nije bilo na EP. :D Po meni gore nego bilo kakva baklja.
Ima nas bistrih, vidim...
Korisničkoime

#1381 Re: EURO 2016

Post by Korisničkoime »

tututuuuu wrote:

Dzabe vam trud sviraci za HR navijace su nasi navijaci civilizirana evropska gospoda. Od ustaskih povika sa tribina i istih takvih obijezlja, svastika po terenima, uderanja s drugim i medusobno, bakljadi itd.itd. Premasili su susjedi i komsije iz Srbije a kamoli nas.
Sta ces cobani na tripu velicine.
Sto je sve ukupno steta jer imaju finu repku koja evo sada pokazuje i lijep fudbal a i rezultat je i vise nego solidan.
tututuuuu

#1382 Re: EURO 2016

Post by tututuuuu »

Korisničkoime wrote:
tututuuuu wrote:

Dzabe vam trud sviraci za HR navijace su nasi navijaci civilizirana evropska gospoda. Od ustaskih povika sa tribina i istih takvih obijezlja, svastika po terenima, uderanja s drugim i medusobno, bakljadi itd.itd. Premasili su susjedi i komsije iz Srbije a kamoli nas.
Sta ces cobani na tripu velicine.
Sto je sve ukupno steta jer imaju finu repku koja evo sada pokazuje i lijep fudbal a i rezultat je i vise nego solidan.
ma cuj. meni su svi navijaci gamad. ja ne bih ni najmanje zalio da ove majmune neko prebije da vise si ni ime ne znaju. Ali prica o nekim finim navijacima ovdje mi je interesantna, da ne kazem smijesna. Bio sam jednom kad su na Zeljinom ljudima ni krivim ni duznim uzvikivali "ustase" i jos palili zastavu RH, metar od redara koji je to samo promatrao.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1383 Re: EURO 2016

Post by _BataZiv_0809 »

Hrvatska jeste pokazala puno, bez sumnje. Trebali su vec biti sigurni putnici u drugi krug.

Medjutim, budimo realni sto bi rekao Kazo, jos se nisu sreli sa reprezentacijom koja moze itekako kazniti dvije ocigledne hrvatske boljke. Kriminalnu odbranu i veliku ovisnost o Modricu.

A itekako ima reprezentacija koje u napadu imaju zmije otrovnice koje Vidu i Corluku mogu apsolvirat za cas. Jos se nisu sreli sa ekipom koja ce im puknuti nekog jebenog markera na Modrica, koja ce im sakrit loptu i odsjec sredinu sa vec svakako indisponiranim Mandzukicem u napadu.

Tako da, uz sve najbolje zelje prema Hrvatskoj, mislim da je drugi krug, eventualno 1/4 finale maksimum.

Doduse juce sam kritikovao Perisica pa zabi go, tako da uzmite sve ovo sa debelom rezervom :lol:
groove

#1384 Re: EURO 2016

Post by groove »

prelijep ovaj stadion u bordeauxu :thumbup:
Logovan

#1385 Re: EURO 2016

Post by Logovan »

groove wrote:prelijep ovaj stadion u bordeauxu :thumbup:
Jedan do boljih i ljepših realno.
hrle1976

#1386 Re: EURO 2016

Post by hrle1976 »

Slusam radio. Hrvatskoj prijeti da igraju sve kvalifikacije kod kuce bez navijaca plus start od minus -3 boda. Rusiji prijeti da ce startovati svjetsko s -1 bodom. Engleskoj prijeti start sa -4 boda u kvalifikacijama :lol:
Romanista 101%

#1387 Re: EURO 2016

Post by Romanista 101% »

hrle1976 wrote:Rusiji prijeti da ce startovati svjetsko s -1 bodom.

a kod njih SP
hrle1976

#1388 Re: EURO 2016

Post by hrle1976 »

Romanista 101% wrote:
hrle1976 wrote:Rusiji prijeti da ce startovati svjetsko s -1 bodom.

a kod njih SP

To i rece kao da ce kao domacini startovati s -1 bod u grupi.
karanana

#1389 Re: EURO 2016

Post by karanana »

bilo bi dobro da ih suspenduju sa svjetskog.
AmiĐa_Idriz

#1390 Re: EURO 2016

Post by AmiĐa_Idriz »

karanana wrote:bilo bi dobro da ih suspenduju sa svjetskog.
Aj pa to bi show bio :lol: :lol: :lol:
AmiĐa_Idriz

#1391 Re: EURO 2016

Post by AmiĐa_Idriz »

Opra ovaj Mata Hari :mrgreen: :roll:
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#1392 Re: EURO 2016

Post by mali_milojica »

AmiĐa_Idriz wrote:Opra ovaj Mata Hari :mrgreen: :roll:
Suti ovo je dobro dok je reklama,samo nek ne pustaju spotove :mrgreen:
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#1393 Re: EURO 2016

Post by _BataZiv_0809 »

Kako je tek Skoljka prala ovo je dobro.
AmiĐa_Idriz

#1394 Re: EURO 2016

Post by AmiĐa_Idriz »

Vala i podsjeća na školjku :mrgreen: @milojica, možda knock-out faza kad krene počnu i spotovi :mrgreen:

Cakir je najgori na terenu.
ultima_palabra

#1395 Re: EURO 2016

Post by ultima_palabra »

karanana wrote:poprilicno se po forumu, a posebno na temi o ovoj grupi, hvali hrvatska....predivna igra, pokazali najvise, igra obecava da ce dogurati daleko, modric = iniesta......

zovite me ljubomornim cratofobom ako hocete, ali uz duzno postovanje ja nista od ovog nisam vidio.
nije to neka ni leprsava igra, dosta losih pasova naprijed u vatru koji su prejaki i bjeze. katastrofalnu tursku su uzeli samo 1-0. mrtvi cesi im iz dvije sanse zabili dva gola. mali zhucho se danas nije vidio. u prvoj tekmi mu fino sjela lopta i doskakutala do gola. eto sad se krhki i povrijedio. ne znam, mozda i jesam ljubomoran, ali mislim da se prenapuhavaju i objektivno po prikazanom a i subjektivno. jer, sta je to vidjeno kod njih da su toliko impresivni i da su pokazali najvise?
Ma dosta ljudima silovanja mozga na ovom turniru. Haman se jedino u ovoj grupi igra fudbal.

Hrvati ko Hrvati nista posebno, ali kako su ostali igrali...
BHF_Manijak

#1396 Re: EURO 2016

Post by BHF_Manijak »

Loew je fakat debil, mame mi mile.
Za Sanea, Kimmicha i Weigla rek'o, kao super su, rade odlcino na treninzima, ali vidi se da je ovo reprezentacija, moraju se jos kao navici na tempo i kvalitet. Pa jarane ljudi igrali jebo te led u Ligi prvaka i Evropa ligi, gdje je atomski fudbal u odnosu na ove pojedine utakmice Eura, ali jok...

Pa koji si ih klinac vodio, da mjesta popune?! Rijetko iritantan lik. Sane je svemirski brod za Schurrlea recimo ove sezone, ali jebo to, mora se momak navici ne tempo. :zzzz:
omar little

#1397 Re: EURO 2016

Post by omar little »

ala si mu se ti na kosti navalio ovaj turnir, ne silazis :D
p206

#1398 Re: EURO 2016

Post by p206 »

Sane i Weigl moglo bi biti nešto od njih, a taj Kimmich beze igrač koji je mogao igrati samo u sistemu gdje protivnik nema loptu...
BHF_Manijak

#1399 Re: EURO 2016

Post by BHF_Manijak »

omar little wrote:ala si mu se ti na kosti navalio ovaj turnir, ne silazis :D
Pa kad nije normalan frajer, opravdanje mu je debilno iskreno. :mrgreen: Cuj da se naviknu na tempo i kvalitet, k'o da su iz trece njemacke lige dosli, a ne bili jedno od najvecih otkrovljenja ove sezone na svojoj poziciji. Da imaju po 17 godina rek'o bih OK, vec ovako je fakat debilno opravdanje. :mrgreen:

@p206, ne bih se slozio, Kimmich ima ogroman potencijal. Guardiola je bio odusevljen sa njim.
Korisničkoime

#1400 Re: EURO 2016

Post by Korisničkoime »

@tututuuu
ma cuj. meni su svi navijaci gamad. ja ne bih ni najmanje zalio da ove majmune neko prebije da vise si ni ime ne znaju. Ali prica o nekim finim navijacima ovdje mi je interesantna, da ne kazem smijesna. Bio sam jednom kad su na Zeljinom ljudima ni krivim ni duznim uzvikivali "ustase" i jos palili zastavu RH, metar od redara koji je to samo promatrao.
Ja tebi govorim o navijanju za reprezentaciju pogotovo u inostranstvu. Tu se nasim BiH navijacima ne moze puno toga ruznoga nakaciti osim u vrijeme bojkota.
Kad je bilo masovnih tuca kod nas, kad su se navijaci BiH potukli sa navijacima druge reprezentacije ili izmedu sebe na tribinama ili izvan stadiona, kada smo cupali stolice, gadali redare i policiju, kada je na tribinama nasih navijackih grupa bilo fasistickih ili nacistickih obilijezlja, kada se to nekim stranim gradom (centrom, okolica stadiona) nije smjelo proci jer gostuje BH reprezentacija.
Ti mi sad dolazis sa Grbavicom, zivis u drzavi (mozda i ne) u kojoj se svako malo pale njezine vlastite zastave. U kojoj se isticu kukasti krizevi na tribinama, u kojem navijacka skupina prvaka drzave u svom transu ima ustasko "U" od pola metra i kojeg uvijek centralno istakne da ga vidi i svijet i Bog, sta sad uvreda tim ljudima reci ustasa, to nije uvreda to je cinjenica a to sto bi neko zelio da se to ne vidi, ne spominje i da ih se smatra zapadno evropskom gospodom iako su obicni neofasisti to je nesto drugo, zivot nije koncert i nema muzickih zelja.
U svakom slucaju navijaci BH nisu bijele ovce i nevinascad to je i meni jasno ali u poredenju sa komsijama a pogotovo susjedima su mehlem.
Pitaj eto Belgijance na kraju utakmice njihov najveci prigovor je bio sto su od BH navijaca bili razdvojeni ogradama pa je razmjena salova i slicnih stvari bila na samim tribinama otezana. Nekako u to vrijeme su mislim HR navijaci harali Maltom tj uderali se ko stoka medusobom.
Kazem opet kad coban umisli da je sila.
Locked