To i ja kazem, da bude SDP protiv SDA...kao da bi nesto drugacije zvucalo...ovo jeasmo dobra tema za zajebancije.JThomas wrote:pa upravo ti to ukazuje da su se u rs desili stranački protesti, a nikakav narodni bunt. protesti jedne političke opcije i kontraprotesti druge.Drvosjeca iz Dejcica wrote:
Bankarski sektor je zdrav, nije propala niti jedna banka (barem zadnjih 15 godina), depoziti rastu...recimo jedan indikativan podatak. Ali slažem se da je i Federacija BiH u kurcu (mi smo toga barem svjesni) ali mi se čini da je RS još dublje iza kurca ali oni i dalje guslaju o Turcima, Sarajevu i ugroženosti. U F.BiH niko barem nije organizovao kontra proteste ili zabranjivao, ograničavao kretanje demonstranata...povelika je to razlika koju ti namjerno ne vidiš ili nisi sposoban da vidiš.
ovo su sve stranački vojnici, obični svijet koji to nije nikakvog razloga nema da izlazi na ulice ni za jedne ni za druge klovnove...to najbolje pokazuje broj ljudi na protestima.
Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
- General War
#1376 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1377 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
tanko, tanko ... kakvi su idioti ovi iz opozicije
mile klasa za njih
đaba kola i kokice, više sreće drugi put
mile klasa za njih
đaba kola i kokice, više sreće drugi put
- JThomas
#1378 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
a nema šta biti kad su od 2010. što formalno što neformalno u koaliciji...
- klavirdžija
#1379 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Hajde bogati idi gledaj Žikinu dinastiju 3, na zvaničnoj televiziji "pametnijeg i boljeg" dijela BiH.GeeTnT wrote:Da postoji u Hrvatskoj SAO i Martic na celu nesumnjivo bi bilo i ovakvih skupova, a naravno bilo bi i onih koji bi kao i ti danas trpao sve u isti kos...jbg.. nije to tako.klavirdžija wrote:I tako, završi se i ova epizoda "mi bi kao da protestujemo, a oni nam kao ne daju" letargije.![]()
I smiješno i žalosno, istovremeno. Nema tu boljitka zadugo, i to ne samo u Miletovoj prćiji. Narod glup, lijen, pokvaren i zatucan, pa to ti je, i to važi za cijelu BiH.
BiH ima karcinom, a danas se i uzivo vidio. Karcinometar pokazuje da tkivo odumire...odstranjivanje 49% bi bilo pogubno za cijeli sklop, a lijecenje je skupo i dugotrajno....
- General War
#1380 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
radostan dan wrote:General War wrote:"Ako nas nisu do sada čuli, danas hoće sigurno. Ako dođemo sljedeći put, ovdje će biti puno više grla", bio je kategoričan Bosić.
![]()
![]()
![]()
Podsvijest je čudo...

Da hoce ovako i u pederaciji se organizovati...da Fadil drzi kontramiting a Zeljko i Nerko da budu oporba...kakvih i koliko bi se tu grla nakupilo
- Kikibombona
#1381 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Ma cega smo bolan svjesni!??Drvosjeca iz Dejcica wrote:Bankarski sektor je zdrav, nije propala niti jedna banka (barem zadnjih 15 godina), depoziti rastu...recimo jedan indikativan podatak. Ali slažem se da je i Federacija BiH u kurcu (mi smo toga barem svjesni) ali mi se čini da je RS još dublje iza kurca ali oni i dalje guslaju o Turcima, Sarajevu i ugroženosti. U F.BiH niko barem nije organizovao kontra proteste ili zabranjivao, ograničavao kretanje demonstranata...povelika je to razlika koju ti namjerno ne vidiš ili nisi sposoban da vidiš.
SDA nas pokrala, a mi opet za njih redovno glasamo, za te krkancine! Mi kao progresivni, je li!?
U Njemackoj protesti za 1. maj, na facama ljudi vidis da su revoltirani, a kod nas se uprkos losem vremenu okrece janje i saljeva piva. Katastrofalan, grozan mentalitet.
I kod nas je narod nepismen, zaostao, udaren u glavu. I kod nas mnogi vjeruju da je Izrael odgovoran za lose i lijepo vrijeme. Mitologije ne manjka.
Zavidovici, Vares, Olovo i mnogi drugi gradovi izgledaju kao Cernobil.
To sto su oni u RS gori, tebi ne bi trebala biti utjeha. Ako su Srbi najgori u Evropi, Bosnjaci su odmah iza njih. Pa ti, eto, slavi sto si predzadnji na tabeli.
Ja bih sad uzeo svicarske papire i pisao se kao Svicarac. Ljepota.
-
zrakomlat
#1382 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Tipicoti wrote:Banja Luka 14.05.2016
-
hAZNADAR
#1383 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Ma jasta radi, hoces reci da je veci nas trn od njihovog balvana?Ripicipi wrote:
Znaci fuj sve srpko?
Iako nit' slusam tu muziku, nit' nju, ali tvoja izjava je na granici sa danasnjim porukama iz Banjaluke.
Nadji na ovom forumu ijednu izjavu koja se moze mjeriti sa velicanjem osudjenih ratnih zlocinaca, koja se moze mjeriti sa slavljenjem etnickog ciscenja, koja se moze mjeriti sa mitomanskim prizivanjem turaka,... - pa samo ovdje je padobranac brsti nam pozelio cir od muke sto je B.Gradiska samo srpska.
I ti bi relativizirao izjave koje vise govore o samokritici i samorespektu. Ima pravo svako postaviti eticko pitanje konzumiranja medija koje RS nazivaju drzavom ili umjetnika koji velicaju genocidnu tvorevinu. Takvi ne zasluzuju da se poistovjecuju sa cetnicima.
10 000 ljudi od milion(uli bar priblizno)ne moze srusiti kult licnosti.sarajevo999999 wrote:
Po meni, opozicija je organizacijom masovnih protesta napravila ogroman uspjeh, prvenstveno u psiholoskom smislu. Tu mislim na razbijanje kulta licnosti Dodika. Pokazali su sposobnost da ispred Dodikovog nosa dovuku 10 hiljada ljudi uprkos svim njegovim opstrukcijama.
.
O Mili se pjesme pjevaju i to ne satiricne vec skroz ozbiljno pjesme koje ga velicaju kao heroja, oslobodioca,..
Nadji ijednog aktivnog politicara na Balkanu koji ima takav status.
O Mili izlaze knjige, tekstovi,.. gdje se on spominje kao spasitelj srpske od nestajanja i sto je najkomicnije - spasitelj srpskog identiteta. I to skroz ozbiljno. Nadji ijednog politicara sa takvim statusom - da bi bez njegove pojave jedan narod izgubio identiet.
Mile je odavno mjerilo Rs patriotizma i izdajnistva, podobnosti.
Da ti ja kazem - ljudi koji su bili na mitingu opozicije ce strahovati od prozivki za izdajnistvo i da ce slucajno izgubiti posao ili imati pravnih problema sa opcinom oko nekretnina i sl. Kladim se da nece smjeti javno reci gdje su bili danas. Ocekivao se masovan miting kao u Beogradu protiv Milosevica a skupila saka luzera koji su se pokajali sto su uopce dosli.
- GeeTnT
#1384 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Gdje sam ja pomenuo "pametniji i bolji dio BiH"? Sistem na osnovu kojeg funkcionise entitet je daleko bolji od sistema u federaciji. Nazalost, entitet je taj sistem i sve sto je on obuhvatao shvatio kao ratni plijen i tako se i odnosio prema njemu...klavirdžija wrote:Hajde bogati idi gledaj Žikinu dinastiju 3, na zvaničnoj televiziji "pametnijeg i boljeg" dijela BiH.GeeTnT wrote:Da postoji u Hrvatskoj SAO i Martic na celu nesumnjivo bi bilo i ovakvih skupova, a naravno bilo bi i onih koji bi kao i ti danas trpao sve u isti kos...jbg.. nije to tako.klavirdžija wrote:I tako, završi se i ova epizoda "mi bi kao da protestujemo, a oni nam kao ne daju" letargije.![]()
I smiješno i žalosno, istovremeno. Nema tu boljitka zadugo, i to ne samo u Miletovoj prćiji. Narod glup, lijen, pokvaren i zatucan, pa to ti je, i to važi za cijelu BiH.
BiH ima karcinom, a danas se i uzivo vidio. Karcinometar pokazuje da tkivo odumire...odstranjivanje 49% bi bilo pogubno za cijeli sklop, a lijecenje je skupo i dugotrajno....
Zikina dinastija je komedija, a ovo danas u BL tragikomedija..
- GeeTnT
#1385 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
... Neces dozivjeti ovakav skup u FBiH, a da sa bine ne progovori i Srbin...ne cetnik, neko Srbin. Neces dozivjeti da se velica Turska i pusta (pjeva) turska himna... nema sanse.General War wrote: Da hoce ovako i u pederaciji se organizovati...da Fadil drzi kontramiting a Zeljko i Nerko da budu oporba...kakvih i koliko bi se tu grla nakupilo
Nema sanse pa kad bi taj skup bio organizovan u najjrulalnijem federalnom dijelu...
- Danguba
#1386 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Kad' ce opet biti da se ismijemo? 
- limeni
#1387 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Beograd vodi politiku u rs.
Kada se sds zamjerio zapadu beges je izumio dodika koji je predstavljen kao covjek za reforme. Ta pjesma ne pali vise pa ce ga opet zamjeniti i staviti sds kojeg ce zapadu prikazati kao proevropskog.
Treba prekinuti sve veze sa Beogradom i ovim divljacima koji nisu makli od gusle, sume i kola jebo ih primitivizam.
Od danas uvesti TURSKI jezik kao glavni u svim skolama u FBIH, evo vam ga za ono prozivanje kme ubise nas Sarajevo, Turci...
Ukinuli smo vam vojsku, bice vam i entitet kratka vijeka jer je nas INAT i ljubav za BIH veca nego vasa mracna srpska.
Kada se sds zamjerio zapadu beges je izumio dodika koji je predstavljen kao covjek za reforme. Ta pjesma ne pali vise pa ce ga opet zamjeniti i staviti sds kojeg ce zapadu prikazati kao proevropskog.
Treba prekinuti sve veze sa Beogradom i ovim divljacima koji nisu makli od gusle, sume i kola jebo ih primitivizam.
Od danas uvesti TURSKI jezik kao glavni u svim skolama u FBIH, evo vam ga za ono prozivanje kme ubise nas Sarajevo, Turci...
Ukinuli smo vam vojsku, bice vam i entitet kratka vijeka jer je nas INAT i ljubav za BIH veca nego vasa mracna srpska.
-
radostan dan
#1388 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
I sta...krajnji rezultat - nula.General War wrote:radostan dan wrote:General War wrote:"Ako nas nisu do sada čuli, danas hoće sigurno. Ako dođemo sljedeći put, ovdje će biti puno više grla", bio je kategoričan Bosić.
![]()
![]()
![]()
Podsvijest je čudo...![]()
Da hoce ovako i u pederaciji se organizovati...da Fadil drzi kontramiting a Zeljko i Nerko da budu oporba...kakvih i koliko bi se tu grla nakupilo
Ovo sam napisao prije par dana, na nekoj drugoj temi, u jeku rasprave ko koga ekonomski handri, fbih rs ili rs fbih...
Post12/05/2016 18:46
Svi cete vi na Vlašić, i srbići i muslići, kad vas arapi poćeraju iz sarajeva, a rusi, holandjani i irci iz pravca dubrovnika i ćilipa olka trebinju, pa gore đeljete stelju i uz rasol evocirate uspomene na sfrj, neovisnu bosnu, karlobag karlovac , i te stvari, dok pravite sir i susite meso za ugledne goste i nove vlasnike stanova, opstina, reona, gradova, drzava...
- Danguba
#1389 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Ovo kada je uvazeni kolega @zavrzlama pisao pojedinci su ga ismijavali.limeni wrote:Beograd vodi politiku u rs.
Dodo je samo njihov sluga i bi ce na vlasti dok za njih obavlja ''prljave'' poslove u opstrukcijama drzave BiH. Koliko se Beograd bude stezao prilaskom EU to ce potreba za Dodom biti manja pa ce mu naci zamjenu.
- GeeTnT
#1390 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Radosni...da budem sto prostiji...Ova izjava generala war-a sto si qvotao je kao ono kad prdnes i raja te ono gleda kao ppk-a....a ti uzviknes, STA je! Vi kao ne prdite?
-
hAZNADAR
#1391 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Radije Kurdistan - bolje ti pristaje, barem po politickom angazmanu.Kikibombona wrote:
Ma cega smo bolan svjesni!??![]()
SDA nas pokrala, a mi opet za njih redovno glasamo, za te krkancine! Mi kao progresivni, je li!?
U Njemackoj protesti za 1. maj, na facama ljudi vidis da su revoltirani, a kod nas se uprkos losem vremenu okrece janje i saljeva piva. Katastrofalan, grozan mentalitet.
I kod nas je narod nepismen, zaostao, udaren u glavu. I kod nas mnogi vjeruju da je Izrael odgovoran za lose i lijepo vrijeme. Mitologije ne manjka.
Zavidovici, Vares, Olovo i mnogi drugi gradovi izgledaju kao Cernobil.
To sto su oni u RS gori, tebi ne bi trebala biti utjeha. Ako su Srbi najgori u Evropi, Bosnjaci su odmah iza njih. Pa ti, eto, slavi sto si predzadnji na tabeli.![]()
Ja bih sad uzeo svicarske papire i pisao se kao Svicarac. Ljepota.
E moj Kiki,... ti bi i u Svici kukao kako ne valja i kako ti zasluzujes bolje. Pesimizam, elitizam,.. ne lijeci drugo podneblje. Znam to po mnogima koji zive vani.
svako dobro
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#1392 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
jel ima kakav žiro račun za spozore?
rado bi uplatio po kamion kamenica za oba skupa....nek im se nađe da brane Šumsku od unutrašnjeg neprijatelja
rado bi uplatio po kamion kamenica za oba skupa....nek im se nađe da brane Šumsku od unutrašnjeg neprijatelja
-
hAZNADAR
#1393 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Uh, sto bi ih zahebali sa time,...limeni wrote:
-
prog321
#1394 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Nijemci ne znaju za tradiciju janjeta na raznju za 1 Maj.Kikibombona wrote:
.
Da znaju sigurno bi pomakli proteste na 3 ili 4 Maj.
-
prog321
#1395 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Danguba wrote:neprijatelj moga neprijatelja SU moja dva neprijateljabaxul wrote:dva skupa. na oba podržani ratni zločinci.
dovoljno.![]()
Valjda je sada jasno da opozicija nije nista bolja od Dodika ? Cak su se meni cinili i veci divljaci od Dodikovih zombija.
Kad bi oni dobili vlast isto bi kocili sve kao i Laktasenko.
- General War
#1396 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Ja makar nisam to dvojio...jedno te isto pleme-jedan te isti mentalitet i od toga se nemoze pobjeci...samo sto si ti optimistican sa podjelom posla necemo mi ni na Vlasic:radostan dan wrote:
I sta...krajnji rezultat - nula.
Ovo sam napisao prije par dana, na nekoj drugoj temi, u jeku rasprave ko koga ekonomski handri, fbih rs ili rs fbih...
Post12/05/2016 18:46
Svi cete vi na Vlašić, i srbići i muslići, kad vas arapi poćeraju iz sarajeva, a rusi, holandjani i irci iz pravca dubrovnika i ćilipa olka trebinju, pa gore đeljete stelju i uz rasol evocirate uspomene na sfrj, neovisnu bosnu, karlobag karlovac , i te stvari, dok pravite sir i susite meso za ugledne goste i nove vlasnike stanova, opstina, reona, gradova, drzava...
paz ovo:
http://tip.ba/2016/05/13/njemacki-poslo ... tehnicara/
http://tuzlanski.ba/oko-nas/evropa/stud ... anja-foto/
- pirmin
#1397 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Joj od kad nisam cuo ovo "Treba".Treba prekinuti sve veze sa Beogradom
Moram svratiti na FB-grupu da vidim sta ima novo.
-
misaoni111
#1398 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Večeras RTRS prikazuje film u 23:15 pod naslovom "Pljačka državne kovnice", a opis filma kaže: "Tajanstvena saga duga 20 godina o nedužnoj braći koja ne mogu dokazati svoju nevinost…" 
- kamen spoticanja
#1399 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
I lijevi i desni tvix su potpuno identicni s naglasenim procetnickim secesionistickim programom i ovakvoj situaciji najbolje je da ova budu posvadjana na mrtvo ime...dakle otprilike kako je sad...i bez prebijene pare
dakle kako je sad
sto opet znaci da je ovakav mile dodik najbolja opcija
samo bez asistencija bakira hadziomerovica i ostalih zlatkovih bolida
dakle kako je sad
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1400 Re: Protesti u RS 14.05 : opoziciono izrežirano "Srpsko proljeće?"
Pa ni drugi Bakir nije nimalo los kad upucuje centrasut ravno na volej.kamen spoticanja wrote:I lijevi i desni tvix su potpuno identicni s naglasenim procetnickim secesionistickim programom i ovakvoj situaciji najbolje je da ova budu posvadjana na mrtvo ime...dakle otprilike kako je sad...i bez prebijene pare
dakle kako je sad