Thorgerson wrote:1. uhvati.
2. pitaj hoce l ko udomit - daj mu rok 20 dana
3. koji se ne udome - zna se.
4. koji se udome - prati ih, ako budu opet na ulici, ko je potpiso da ih udomi - kazna 500 KM.
I ponovo opet.
Zao je i meni zivotinja. Ali mi je vise zao ljudi.
Ende.
Problem pasa lutalica vol 2
-
kakavdanakneiskustvu
#1376 Re: Problem pasa lutalica vol 2
- loose end
#1377 Re: Problem pasa lutalica vol 2
ovo je stvarno dno dnavješalica wrote:hjoj kakva ološ prijeti
danas vidim pamelu turalić sa onim krivim mlohavim nogama kako je nije stid u onim godinama oanko truhlo izgledati i još takve ščenofilke prijete nekome nešto fuj
- vješalica
#1378 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Thorgerson wrote:Prijetila bi i ti okolo da mjesecno primis pozamasan iznos funti.vješalica wrote:hjoj kakva ološ prijeti
danas vidim pamelu turalić sa onim krivim mlohavim nogama kako je nije stid u onim godinama oanko truhlo izgledati i još takve ščenofilke prijete nekome nešto fuj
Tako da je ja u potpunosti razumijem.
Al ne razumijem nase dorate u vlasti koji ne mogu da rjese tako jednu bezazlenu stvar. I da zato cekaju izbore pa da onda rade neke akcije.
nezz što se praviš francuz
ne možeš poreći činjenicu da su se ljudi borili da promijene zakon
ali dogzšit udruženje iz britanije pravilo je probleme i političke pritiske (naravno sad ih više nema hvala bogu) sa svojim "angažmanima")
najlakše je srati po vlasti
vlast je dala ono što su paščofili tražili
ništa više od toga
- vješalica
#1379 Re: Problem pasa lutalica vol 2
jel to nešto problem reći? prva ona smeće pravi probleme po gradu zajedno sa svojim ološem koji je prati,prijeti i glupira seloose end wrote:ovo je stvarno dno dnavješalica wrote:hjoj kakva ološ prijeti
ako ti se sviša vodi je kući urami u zlato i gledaj
- japin_mutapi
- Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#1380 Re: Problem pasa lutalica vol 2
sudeći po ovim napisima gore, ova amela je kriminalac i prevarant
-
L u c i f e r
#1381 Re: Problem pasa lutalica vol 2
vješalica wrote:Thorgerson wrote:Prijetila bi i ti okolo da mjesecno primis pozamasan iznos funti.vješalica wrote:hjoj kakva ološ prijeti
Tako da je ja u potpunosti razumijem.
Al ne razumijem nase dorate u vlasti koji ne mogu da rjese tako jednu bezazlenu stvar. I da zato cekaju izbore pa da onda rade neke akcije.
nezz što se praviš francuz
ne možeš poreći činjenicu da su se ljudi borili da promijene zakon
ali dogzšit udruženje iz britanije pravilo je probleme i političke pritiske (naravno sad ih više nema hvala bogu) sa svojim "angažmanima")
najlakše je srati po vlasti
vlast je dala ono što su paščofili tražili
ništa više od toga
-
Nanananana
- Maharadza
#1383 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Evo ih zavijaju u B-fazi i to više čopora sigurno (čuje se i u daljini još)...'bemti kao da sam u Sibiru ili na Aljasci okružen vukovima...ali su se zajebali...

Ra's al Ghul je moj Sensei!

Ra's al Ghul je moj Sensei!
- Thorgerson
#1384 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Otkad najaviše ovu akciju hvatanja pasa, u mom naselju, njihov broj se uduplao, pa mozda i utrostručio. 100% je neko dovukao novu paščad. Jer znam 2-3 koja su se ovuda vrtila, sad vidim ima ih hrpica novih. I nekoliko manjih.
Molim Kiflu da ne provodi više akcije.
-
Zastozato
#1385 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Ne kontam, najavise hvatanje pasa, mislio sam da ce ih dosad pola pohvatati, medjutim nikakvih vijesti sa terena, usutise se isti oni koji su najavljivali akciju. Sta se dogadja? Kod mene u naselju psi agresivniji nego ikad. Jedna zenka sa sest novih malisana.Thorgerson wrote:Otkad najaviše ovu akciju hvatanja pasa, u mom naselju, njihov broj se uduplao, pa mozda i utrostručio. 100% je neko dovukao novu paščad. Jer znam 2-3 koja su se ovuda vrtila, sad vidim ima ih hrpica novih. I nekoliko manjih.
- zavezata-vreca
#1386 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Keroljupci aka amela i hukara su placenici koji skrecu pozornost sa pravih drustvenih problema ... Nije bitno sto se zaduzujemo da se isplate penzije bitnije je da se zastite kerovi i mazne lova ... Taman je dovoljno vremena proslo od kada nas je na isti nacin vlast izlevatila sa grozdom i onim celom iz dosta ... Sad su aktuelni amela i co. Pa kad oni maznu lovu proci ce jos neko vrijeme (znajuci nas vrlo brzo) dok se neko novi ne pojavi da stiti neke druge nebitne interese dok vlastvu medjuvremenu uzima nove milione da novi vizni park itd.
- sunceKOtepsija
#1387 Re: Problem pasa lutalica vol 2
evropa za nama kaskaSanel Alispahic wrote:nije mi jasno sto mi updamo toliko od europskog prosjeka, 7 dana i eutanazija, kod nas pas u azilu dozivotno haha.
- P308
#1388 Re: Problem pasa lutalica vol 2
U medjuvremenu u Zagrebu:
Zagrebački gradonačelnik odlučio se obračunati s problemom psećeg izmeta u parkovima. Stvorit će DNK registar pasa u Zagrebu. I prema dnk analizi psećeg izmeta, komunalni redar će pronaći vlasnika i kazniti ga s nekoliko tisuća kuna.
-
al-em
#1389 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Maloprije prolazim kroz cvilu i maltu, tu jos vise kerova ima. Odlicna im je akcija.
- radiša
#1390 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Mozda su bili dobri pa ih pustili za vikend.
- KB9
#1391 Re: Problem pasa lutalica vol 2
da i mi nekad docekamo ovoP308 wrote:U medjuvremenu u Zagrebu:
Zagrebački gradonačelnik odlučio se obračunati s problemom psećeg izmeta u parkovima. Stvorit će DNK registar pasa u Zagrebu. I prema dnk analizi psećeg izmeta, komunalni redar će pronaći vlasnika i kazniti ga s nekoliko tisuća kuna.
- vješalica
#1392 Re: Problem pasa lutalica vol 2
nece to jos dugo zaziviti ovdje
jos dugo cemo gledati razmeljana govna ljubimaca po ulicama
jos dugo cemo gledati razmeljana govna ljubimaca po ulicama
-
sizifinho
#1393 Re: Problem pasa lutalica vol 2
ma jok, samo ti nastavi se tako izražavativješalica wrote:jel to nešto problem reći? prva ona smeće pravi probleme po gradu zajedno sa svojim ološem koji je prati,prijeti i glupira seloose end wrote:ovo je stvarno dno dnavješalica wrote:hjoj kakva ološ prijeti
ako ti se sviša vodi je kući urami u zlato i gledaj
pravo ogledalo karaktera
ismijavaš nečiji izgled, pa možeš li niže otići
Last edited by sizifinho on 02/08/2016 11:22, edited 1 time in total.
- pepeljara
#1394 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Evo prilike da se napravi jedan fini zakon i posla za nove radnike. Ideja super zasto i mi ne bismo ovako nesto uveli. A ne da gledam lako se vlasnicki psi seru svuda. 
Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- vješalica
#1395 Re: Problem pasa lutalica vol 2
To je tako normalno (sa aspekta vlasnika) jer gdje je logično da se kupe govna paščadi,dok npr. Bakir i Dodik puno veće probleme prave.
Šćenofili na aparaima u ZG;:
- pepeljara
#1396 Re: Problem pasa lutalica vol 2
vješalica wrote:To je tako normalno (sa aspekta vlasnika) jer gdje je logično da se kupe govna paščadi,dok npr. Bakir i Dodik puno veće probleme prave.
Pa ja bi volio da uvedu i te kazne
Prodjite vilsom, i samo obratite paznju koliko vlasnika zapravo cisti shit iza ljubimca....
a tu ljudi trce, hodaju ...
- vješalica
#1397 Re: Problem pasa lutalica vol 2
u vilsu nisam odavno bila,a nije ni mjerilo kulture vlasnika ako već čiste za paščadijom,treba pogledati druge dijelove grada
nadam se da propisno odlažu govna
nadam se da propisno odlažu govna
-
privremeni
#1398 Re: Problem pasa lutalica vol 2
Ko je kriv sto mi ovdje imamo pamcenje zlatne ribice. Postoji petnaestak godina stara kantonalna odluka o godisnjoj taksi za drzanje psa. U odluci je navedeno da jedan procenat tih sredstava se rasporedjuje JKP"Rad"-u za ciscenje javnih povrsina od pseceg izmeta. Nikada ta odluka nije primjenjena, kao ni mnoge druge, da ne pominjem zakone. Tako da bi eventualna primjena planiranog zagrebackog projekta imala isti rezultat.pepeljara wrote:vješalica wrote:To je tako normalno (sa aspekta vlasnika) jer gdje je logično da se kupe govna paščadi,dok npr. Bakir i Dodik puno veće probleme prave.
Pa ja bi volio da uvedu i te kazne
Prodjite vilsom, i samo obratite paznju koliko vlasnika zapravo cisti shit iza ljubimca....
a tu ljudi trce, hodaju ...
Negdje u isto to vrijeme vrijeme je cak neki od kantonalnih veterinarskih inspektora izjavio na televiziji da ne vrse kontrolu vakcinisanja vlasnickih pasa, jer eto znaju da ljudi nemaju para....
Dakle, u ovoj zemlji je programirani haos u svim sferama zivota, jer u suprotnom ne bi bilo mjesta za Bakira i Dodu, a neko bi se bunio i protiv ljudskog izmeta ostavljenog po vilsu ili najstrozem centru grada.
- vješalica
#1399 Re: Problem pasa lutalica vol 2
kad bi pisali kazne za neregistrirane pse/ljubimce ovdje bi nastao treći svjetski rat ili da još se samo neko usudi da taxu naplaćuje
pa ne bi bilo kugle zemaljske
-
kakavdanakneiskustvu
#1400 Re: Problem pasa lutalica vol 2
vješalica wrote:kad bi pisali kazne za neregistrirane pse/ljubimce ovdje bi nastao treći svjetski rat ili da još se samo neko usudi da taxu naplaćuje
ljudi i ovako ne plaćaju kazne za puno ozbiljnije stvari