Sudeći prema dokazima prezentiranim u sudnici, Bakir Izetbegović je, nakon što je doznao za istragu u Tužiteljstvu BiH, poslao Fahrudinu Radončiću poruku:
„Sad mi je Osmica javio za Dautbašića, ovi iz Tužilaštva se baš trude da nam rasture koaliciju“, piše zabrinuti Izetbegović.
Radončić odgovara: „Kako je govorio rahmetli Alija - velikim Bogom se kunemo da robovi biti nećemo. Koalicija opstaje, bez obzira da i mene uhapse.“
Na njegovu poruku Izetbegović šalje novu i piše: „A ja ti se velikim Bogom kunem da s ovim nemam veze.“
Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
-
VjecitiStudent
#1376 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
- MMM1977
#1377 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ime sam zaboravio, radi nesto na građevinskom fakultetu u Sarajevu.Tabhana wrote:Onda nije, ko joj je otac u Mostaru, ima ih masa vamo?
- Freamon Lester
#1378 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
VjecitiStudent wrote:Sudeći prema dokazima prezentiranim u sudnici, Bakir Izetbegović je, nakon što je doznao za istragu u Tužiteljstvu BiH, poslao Fahrudinu Radončiću poruku:
„Sad mi je Osmica javio za Dautbašića, ovi iz Tužilaštva se baš trude da nam rasture koaliciju“, piše zabrinuti Izetbegović.
Radončić odgovara: „Kako je govorio rahmetli Alija - velikim Bogom se kunemo da robovi biti nećemo. Koalicija opstaje, bez obzira da i mene uhapse.“
Na njegovu poruku Izetbegović šalje novu i piše: „A ja ti se velikim Bogom kunem da s ovim nemam veze.“
- Tabhana
#1379 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ništa, onda ih ne znam. Sigurno ima brata vamo ili neke familije, ima ih masu vamo, od profesora, doktora pa nadalje.MMM1977 wrote:Ime sam zaboravio, radi nesto na građevinskom fakultetu u Sarajevu.Tabhana wrote:Onda nije, ko joj je otac u Mostaru, ima ih masa vamo?
- MMM1977
#1380 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Imaš PP.Tabhana wrote:Ništa, onda ih ne znam. Sigurno ima brata vamo ili neke familije, ima ih masu vamo, od profesora, doktora pa nadalje.MMM1977 wrote:Ime sam zaboravio, radi nesto na građevinskom fakultetu u Sarajevu.Tabhana wrote:Onda nije, ko joj je otac u Mostaru, ima ih masa vamo?
-
zenit dozic
#1381 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Kako me neće zanimat pičoka koja je odvela u grob Ćelu, u Zenicu Fahru i saradnike, dole u šiptariji dohakala Keljemendiju i na kraju možda i šefu svih trezora utabala put ka Zenici, pa čovječe ima da joj se napravi spomenik u prirodnoj veličini na trgu herojaTabhana wrote:Što te toliko to zanima?
PS. A izgleda da je i neloš pičić
Last edited by zenit dozic on 28/01/2016 00:46, edited 1 time in total.
- General War
#1382 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Ja nisam rekao da si SDA...vise SBB fun.It_is_a_Leclerc wrote: Ne znam o kakvoj centrali sad govorite. Zar nisam ja u SDA ?
- Matzan
#1383 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
VjecitiStudent wrote:Sudeći prema dokazima prezentiranim u sudnici, Bakir Izetbegović je, nakon što je doznao za istragu u Tužiteljstvu BiH, poslao Fahrudinu Radončiću poruku:
Sebija šalje poruku: "Velikim Bogom se kunem da neću dirati Opću bolnicu."
- Tabhana
#1384 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Mora da je special, if you know what i meanzenit dozic wrote:Kako me neće zanimat pičoka koja je odvela u grob Ćelu, u Zenicu Fahru i saradnike, dole u šiptariji dohakala Keljemendiju i na kraju možda i šefu svih trezora utabala put ka Zenici, pa čovječe ima da joj se napravi spomenik u prirodnoj veličini na trgu herojaTabhana wrote:Što te toliko to zanima?
-
Idriz
#1385 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
znaci, priznaje da bi mogao da ima. da je u njegovom domenu.VjecitiStudent wrote:Sudeći prema dokazima prezentiranim u sudnici, Bakir Izetbegović je, nakon što je doznao za istragu u Tužiteljstvu BiH, poslao Fahrudinu Radončiću poruku:
- Danguba
#1386 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Jedan od ove dvojice je slagao.VjecitiStudent wrote:Sudeći prema dokazima prezentiranim u sudnici, Bakir Izetbegović je, nakon što je doznao za istragu u Tužiteljstvu BiH, poslao Fahrudinu Radončiću poruku:
- It_is_a_Leclerc
#1387 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Aha. Pa nisam provjerio gdje ste me, i u čiji tabor, ove sedmice smjestili. Ipak sam ja i DF-ovac, SDA-ovac, evo sad i SBB-ovac, a onaj @limeni kaže da sam i Hrvat, te @luckylaka da sam - Fikretovac. Tako da mi halali ako se nekad preračunamGeneral War wrote:Ja nisam rekao da si SDA...vise SBB fun.It_is_a_Leclerc wrote: Ne znam o kakvoj centrali sad govorite. Zar nisam ja u SDA ?
- Freamon Lester
#1388 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
FahrON na braniku sekularizma... 
-
svi u napad
#1389 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Decko zaboravio ko ga je napravio, pa mu se sad pokazuje da jaci tabaci. Ne znam jel se Laktasenko vratio iz Makedonije. Ovo mu je sansa da ode kod Putina jer Bg nije bas sigurno mjesto.
Salu na stranu nece se nikakvo cudo desiti. Ovo je samo upozorenje vecim ribama/ajkulama od Fahre da i oni mogu stradati. Sad ce svi poceti pricati o EU i reformama. Cirilicar dobio novo auto od 200 milja i sad ce biti jos veci Europejac. Nek se je malo zadrmalo cisto radi razmisljanja. Sad ce poceti saradnja i pripreme za izbore. Laku noc i svako dobro BiH.
P.S. - Korisnicko ime, imao si par dobrih opservacija. Nije samo da ti je fudbal jaca strana. Zivio.
Salu na stranu nece se nikakvo cudo desiti. Ovo je samo upozorenje vecim ribama/ajkulama od Fahre da i oni mogu stradati. Sad ce svi poceti pricati o EU i reformama. Cirilicar dobio novo auto od 200 milja i sad ce biti jos veci Europejac. Nek se je malo zadrmalo cisto radi razmisljanja. Sad ce poceti saradnja i pripreme za izbore. Laku noc i svako dobro BiH.
P.S. - Korisnicko ime, imao si par dobrih opservacija. Nije samo da ti je fudbal jaca strana. Zivio.
-
Moenx
#1390 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Freamon Lester wrote:FahrON na braniku sekularizma...
- jao_situacije
#1391 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
bakir se samo pravi glupdustaban wrote:Posto niko normalan ne moze vjerovati u Bakirovu inteligenciju, a opet sve ovi lici kao njegova igra, ja cu kazati da ovo definitivno vodi neko ko nije Bakir ali ga stiti i cuturi sve druge.
I vi koji govorite da bi Bakir mogao nayebat niste u pravu, on je u svemu ovome beton. Ona hanuma sto ju je metnuo za ambasadoricu nije njegov aferim, on je lijepo dobio njeno ime od novog legitimnog politickog cimbenika - SBB, kao sto je uostalom procedura i kod svih drugih ambasadorskih imenovanja.
U svemu ovome Bake is safe, a bogami svi drugi... neka im je bog napomoci.
I jos nesto - nema ovo veze za nekim dramaticnim promjenama u radu tuzilastva, sve ovo je ona grudva sto je Turkovic zakotrljo. Zar se trebamo podsjecati kako su najvece policijske akcije protiv mafije rezultat insajderskih informacija a ne dobrih istrazitelja...
Ovo je tek pocetak
znaš ono, pravim se da ništa ne znam, da vidim koliko ti znaš
i ovo s bolnicom i fadilom, sve je to smišljeno vidjećemo za par mjeseci šta je ustvari cilj
a do tad kokice i prvi red stolica
- XXS
#1392 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Malim bogom se kunem da sam za sekularnu drzavu!Moenx wrote:Freamon Lester wrote:FahrON na braniku sekularizma...![]()
- eltroxin
#1393 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
U lazi su kratke noge (u ovom slucaju i ruke)Danguba wrote:Jedan od ove dvojice je slagao.VjecitiStudent wrote:Sudeći prema dokazima prezentiranim u sudnici, Bakir Izetbegović je, nakon što je doznao za istragu u Tužiteljstvu BiH, poslao Fahrudinu Radončiću poruku:
Na njegovu poruku Izetbegović šalje novu i piše: „A ja ti se velikim Bogom kunem da s ovim nemam veze.“![]()
-
Haman
#1394 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Sumnjam da ce biti osudjen. Niko od politicaa jos nije osudjen. Istina, bili su u istrazi ali na kraju svi izadju bez kazne: Covic, Ivanic, Sarovic, Brankovic, Bicakcic, itd.
- starii
#1395 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
pored sto je bila djevojka delalic cele, i ismet bajramovic celu opalio ju je dok je bila studentica....inace stari joj je prof na građavinskom fakultetu u mostaru, mislim da je sad i u penziji a prije par godina digao je veliku kucu blizu avazovog tornja naravno bez papira...MMM1977 wrote:Ja poznajem Azru još od kada je bila klinka, jeste iz Mostara. Ali mi nije jasno odakle ona u ovim vodama, ugledni roditelji (majka profesor njemačkog, otac nesto na građevinskom fakultetu ako se dobro sjećam) a i ona je fino dijete bila. U Sa su dosli svi nakon rata koji su proveli u Rijeci.
-
kakavdanakneiskustvu
- madner
#1397 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
- Mlohavi
#1398 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Tornjak uputio instrukcije clanovima, koalicija ne smije trpiti bez obzira ostao on u pritvoru ili ne.
Blago nama, kako na nase jedinstvo misle i u najtezim situacijama.

Blago nama, kako na nase jedinstvo misle i u najtezim situacijama.
-
Samprotivsviju
#1399 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Nego ko je ova zeMska sto stalno hoda u pratnj Vasvije, vidi se i na slikama jucerasnjeg rocista 
-
mg
#1400 Re: Uspon i pad (HAPŠENJE) Fahrudina Radončića!!!
Politicko hapsenje par exelance.
Namjestio mu je ambasadorku Bake perfektno. Jos je povalio mu kontakte u ambasadi usput.
Cijelo vrijeme je bila koalicija, ali iza kulisa rat izmedju ove dvojice se nastavio svom zestinom.
Pakovali su mu svasta nesto, ovom Fahri, a na kraju prvo za sta su ga mogli uhapsit je pao. I pored toga, dva mjeseca nakon sto je Osmica sjeo u fotelju.
Namjestio mu je ambasadorku Bake perfektno. Jos je povalio mu kontakte u ambasadi usput.
Cijelo vrijeme je bila koalicija, ali iza kulisa rat izmedju ove dvojice se nastavio svom zestinom.
Pakovali su mu svasta nesto, ovom Fahri, a na kraju prvo za sta su ga mogli uhapsit je pao. I pored toga, dva mjeseca nakon sto je Osmica sjeo u fotelju.