Sebija All about

Post Reply
hrasno38
Vozim: Renault Laguna
Horoskop: Riba

#1376 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

PM72 wrote:
julisiz es grant wrote:Otišli u prosperitetne privatne poslove koje su i do sada radili, i na koje su upućivali pacijente sa svojih klinika.
Što se Dizdarevića tiče, on već 10 godina ili dobija ili daje otkaz, tako da ne znam šta je ovdje novina.
Ovo si u pravu,on je non stop u konfliktu .Još otkad mu je majka bila ministrica zdravstva pa ga nije zapalo da komanduje.A odličan hirurg-možda i najbolji.
Hm sta znaci konflikt?? Kada na tom jebenom KCUS-u se vec 20 godina za direkotere redaju kadrovi od kojih niti jednog ne mozes izdvojiti da ima zrnce Hipokrata u sebi onda je sasvim normalno da budes knfliktan i da ne das da te jebena desetogodisnja studentica medicine jebe u zdrav mozak samo zato sto je zena Bakira Izetbegovica. Jest ima tesku narav ali puno jednostavnije objasnjenje je to da ne dozvoljava nikome da ga zajebava. KCUS je jedno od najvecih legla SDA probisvjeta i doktora vrlo slicnih po kvalitetu Sebiji i normalno je da to smeta. Zamisli da zavrsis medicinu sa prosjekom 9.9 i onda ti dodje govno iz vukojebine koje je studiralo 10 godina i koje je 99% zavrsilo preko stela i pocne ti pametovati i jebati te u zdrav mozak. Pa ja bi je stocom opalio po cijenu bilo kakvog posla i zatvora. I u njegov otkaz se umjesa jos jedno veliko govono u obliku Dzelaludina Junuzovica sa urologije, koji moze da bude samo mesar a ne doktor s obzirom na svoje ponasanje prema pacijentima, i koji je igrao najprljavije igre da zguzi na urlogiji Mustafu Hirosa i sjedne na njegovo mjesto. To su Sebijini ratnici na KCSU koji odradjuju za nju prljave poslove.
hrasno38

#1378 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

julisiz es grant

#1379 Re: Sebija All about

Post by julisiz es grant »

hrasno38 wrote:http://novi.ba/clanak/114318/ispovijest ... ovodi-silu

Tipicno za SDA kadrove u KS.......
Ja ne znam čiji je kadar bila njegova mama dok je bila ministrica zdravstva.
julisiz es grant

#1380 Re: Sebija All about

Post by julisiz es grant »

hrasno38

#1381 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

julisiz es grant wrote:
hrasno38 wrote:http://novi.ba/clanak/114318/ispovijest ... ovodi-silu

Tipicno za SDA kadrove u KS.......
Ja ne znam čiji je kadar bila njegova mama dok je bila ministrica zdravstva.
On i majka su dva svijeta razlicita
hrasno38

#1382 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

Da i sa tim se ja licno uopste ne slazem ali se to mora primjenjivati po zakonu u svim oblastima a ne selektivno u zdravstvu. Sta je sa profesorima koji predaju na nekoliko fakulteta ili rade u nekoj firmi i predaju??? I nekako je u najmanju ruku cudno da se Sebija obrusila na nekoga ko radi u poluklinici Sunce gdje je dr. Talirevic sa kojim licno Sebija ima i te kakvih patohistoloskih talova.
Tito_i_Partija

#1383 Re: Sebija All about

Post by Tito_i_Partija »

Sebija ce bit' nasa Angela Merkel. :bih:
Hamolj

#1384 Re: Sebija All about

Post by Hamolj »

Žalite se kad doktori vrše teror nad pacijentima, a žao vam kad uprava vrši teror nad tim istim doktorima. Odlučite se jednom !

Da sam na Sebijinom mjestu sve bih ove stare doktore rastjerao, a dao šansu omladini. Sit sam i ja debila koji su za vrijeme radnog vremena u kafani ili u privatnoj klinici, a uredno primaju i po preko dvije milje. Samo u kost Sebija !
hrasno38

#1385 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

Hamolj wrote:Žalite se kad doktori vrše teror nad pacijentima, a žao vam kad uprava vrši teror nad tim istim doktorima. Odlučite se jednom !

Da sam na Sebijinom mjestu sve bih ove stare doktore rastjerao, a dao šansu omladini. Sit sam i ja debila koji su za vrijeme radnog vremena u kafani ili u privatnoj klinici, a uredno primaju i po preko dvije milje. Samo u kost Sebija !
Hahhaha pa bolan nije ovo IT firma da mozes tako olako davati sansu omladini. Ne mozes za operacioni stol poslati nekoga tko je tek zavrsio i poceo raditi i dat mu covjekov zivot na raspolaganje.
A kad spominjes upravu za mene je ta uprava nelegalna jer je direktor postavljen po iskljucivom nepotizmu i ima jako jako lose kvalifikacije u odnosu na masu doktora sa KCUS-a.
Kada te naruzi neko ko je bolji od tebe onda se sagnes i klapis usima a kada te naruzi neko tko ti nije ni do koljena onda mu onako seretski se najebes matere.
Hamolj

#1386 Re: Sebija All about

Post by Hamolj »

hrasno38 wrote:
Hamolj wrote:Žalite se kad doktori vrše teror nad pacijentima, a žao vam kad uprava vrši teror nad tim istim doktorima. Odlučite se jednom !

Hahhaha pa bolan nije ovo IT firma da mozes tako olako davati sansu omladini. Ne mozes za operacioni stol poslati nekoga tko je tek zavrsio i poceo raditi i dat mu covjekov zivot na raspolaganje.
A kad spominjes upravu za mene je ta uprava nelegalna jer je direktor postavljen po iskljucivom nepotizmu i ima jako jako lose kvalifikacije u odnosu na masu doktora sa KCUS-a.
Kada te naruzi neko ko je bolji od tebe onda se sagnes i klapis usima a kada te naruzi neko tko ti nije ni do koljena onda mu onako seretski se najebes matere.
Bolje poslati i nekog nego nikog, dok ti se stari doktor nakani da dođe možeš šest puta umrijeti i oživjeti. Boli njih briga za tobom. Šta me briga šta je za tebe, ja se s njom slažem u jednom, a to je da je došlo vrijeme da se zavede red. Svi ovi što sad izdaju saopćenja i glume nevinašcad su krivci što je KCUS u ovakvom stanju, pored nesposobnih debila Gavrankapetanovića i Mesihovića. Krali su gdje god su šta mogli ukrasti, počevši od običnog zavoja i nosali po svojim privatnim klinikama. Uzimali pare za nerad, pa dosta je bilo.
Tito_i_Partija

#1387 Re: Sebija All about

Post by Tito_i_Partija »

Ja cu reci babi svom, o o Sebija
Da te cekam danima, o o Sebija

:serbo: :kontrabas: :violina:
hrasno38

#1388 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

Hamolj wrote:
hrasno38 wrote:

Bolje poslati i nekog nego nikog, dok ti se stari doktor nakani da dođe možeš šest puta umrijeti i oživjeti. Boli njih briga za tobom. Šta me briga šta je za tebe, ja se s njom slažem u jednom, a to je da je došlo vrijeme da se zavede red. Svi ovi što sad izdaju saopćenja i glume nevinašcad su krivci što je KCUS u ovakvom stanju, pored nesposobnih debila Gavrankapetanovića i Mesihovića. Krali su gdje god su šta mogli ukrasti, počevši od običnog zavoja i nosali po svojim privatnim klinikama. Uzimali pare za nerad, pa dosta je bilo.
Kako moze neko zavoditi red koji nije nekakvim redom i zakonom i postenjem dobio poziciju na kojoj se nalazi. Sebija da nije Bakirova radila bi u nekoj ambulanti opce prakse u nekoj vukojebini jer tako zavrsavaju oni koji studiraju 10 godina i kojima je prosjek blizi 5 nego 10.
Hamolj

#1389 Re: Sebija All about

Post by Hamolj »

hrasno38 wrote:
Kako moze neko zavoditi red koji nije nekakvim redom i zakonom i postenjem dobio poziciju na kojoj se nalazi. Sebija da nije Bakirova radila bi u nekoj ambulanti opce prakse u nekoj vukojebini jer tako zavrsavaju oni koji studiraju 10 godina i kojima je prosjek blizi 5 nego 10.
Dobro hajde, uglavnom se slažeš sa ostatkom mog pisanja, napreduješ. :thumbup:
hrasno38

#1390 Re: Sebija All about

Post by hrasno38 »

Hamolj wrote:
hrasno38 wrote:
To sto nisam ostalo komentarisao ne znaci da se slazem sa tobom....i uzgred......i Gavrankapetanovic i Mesihovic su doktori doktora za Sebiju!!
Hamolj

#1391 Re: Sebija All about

Post by Hamolj »

hrasno38 wrote:
Hamolj wrote:
hrasno38 wrote:
To sto nisam ostalo komentarisao ne znaci da se slazem sa tobom....i uzgred......i Gavrankapetanovic i Mesihovic su doktori doktora za Sebiju!!
Odobrio si šutnjom, jbg. Sa doktorskom sposobnošću ide sigurno i menadžerska i čist obraz ? Nema veze što su napravili 90 miliona duga...
JThomas

#1392 Re: Sebija All about

Post by JThomas »

Tito_i_Partija wrote:Ja cu reci babi svom, o o Sebija

gdje tu najskuplju :janpi: :igra1: :pijani:
Tito_i_Partija

#1393 Re: Sebija All about

Post by Tito_i_Partija »

JThomas wrote:
Tito_i_Partija wrote:Ja cu reci babi svom, o o Sebija

gdje tu najskuplju :janpi: :igra1: :pijani:
Ma dao bi za nju i vrecu zlata. :srce: :janpi: :hitna:
GeeTnT

#1394 Re: Sebija All about

Post by GeeTnT »

Image

..tacno je godina od "protesta" .... :lol: :lol:

Ps. Eto vam i bilbord pa krizajte koliko ih je otislo....ja nemam kad..
Innovation

#1395 Re: Sebija All about

Post by Innovation »

Iz KCUS-a navode da je Dizdarević 2014. godine dobio otkaz koji mu je uručio tadašnji generalni direktor Damir Aganović. Dizdareviću je ova disciplinska mjera izrečena zbog "propuštanja radnji čime se onemogućava ili ometa proces rada, obavljanja privatne prakse protivno propisu ili upućivanje pacijenata KCUS-a u privatne ordinacije radi materijalne koristi za sebe ili drugog što predstavlja težu povredu radne obaveze".
https://www.klix.ba/vijesti/bih/detalji ... /170117078

:roll:
Cohers

#1396 Re: Sebija All about

Post by Cohers »

GeeTnT wrote:Image

..tacno je godina od "protesta" .... :lol: :lol:

Ps. Eto vam i bilbord pa krizajte koliko ih je otislo....ja nemam kad..
Čuj, bolnice brinu "o zdravlju"?!
kamen spoticanja

#1397 Re: Sebija All about

Post by kamen spoticanja »

Innovation wrote:
Iz KCUS-a navode da je Dizdarević 2014. godine dobio otkaz koji mu je uručio tadašnji generalni direktor Damir Aganović. Dizdareviću je ova disciplinska mjera izrečena zbog "propuštanja radnji čime se onemogućava ili ometa proces rada, obavljanja privatne prakse protivno propisu ili upućivanje pacijenata KCUS-a u privatne ordinacije radi materijalne koristi za sebe ili drugog što predstavlja težu povredu radne obaveze".
https://www.klix.ba/vijesti/bih/detalji ... /170117078

:roll:
Ovo je cenzurisana i upristojena verzija lika i nedjela ovog shizofrenika
PM72

#1398 Re: Sebija All about

Post by PM72 »

Da hoće Mile napravit onu bolnicu u Kasindolu...nedaj Bože da zatreba, kao rezervna varijanta ako Torabi ne pomogne.
uglavnomja

#1399 Re: Sebija All about

Post by uglavnomja »

http://nap.ba/new/vijest.php?id=32351

"Klinički centar Univerziteta u Sarajevu napustilo je najmanje 20 poznatih ljekara, nakon što je na čelo ove zdravstvene ustanove došla dr. Sebija Izetbegović, u januaru 2016. godine...."
Mohamad Sissoko

#1400 Re: Sebija All about

Post by Mohamad Sissoko »

Sve ove sto bi da rade i privatno treba rastjerat.
Mamu im jebem.
Davno je to UKC TZ poceo radit.
Post Reply