Safet Sušić - Pape
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- perfekcionista1
#1376 Re: Safet Susic trener Eviana
Kome neznalico da se izvinim? Kome? Ti nemas pojma o fudbalu, ja pratim njemacku reprezentaciju i znam gdje ovi igraci igraju,
evo sa zadnje tri utakmice NJemacke
Gece kao napadac http://www.rezultati.com/utakmica/2HQGHpvn/#postave;1
http://www.rezultati.com/utakmica/2sA7j8um/#postave;1
Gece i Surle kao centralni napadaci
http://www.rezultati.com/utakmica/IiqW9dt8/#postave;1
U gotovo svakoj utakmici i prije ovih Gece je igrao centralnog napadaca a sa klupe bi ga mijenjao po potrebi Podolski, provjeri postave svih utakmica. Evo i na svjetskom Miler odigrao centralnog napadaca
http://www.rezultati.com/utakmica/ALnODZoO/#postave;1
U gotovo svakoj utakmici i prije ovih Gece je igrao centralnog napadaca a sa klupe bi ga mijenjao po potrebi Podolski, provjeri postave svih utakmica. Evo i na svjetskom Miler odigrao centralnog napadaca
http://www.rezultati.com/utakmica/ALnODZoO/#postave;1
-
teta marica druga
#1377 Re: Safet Susic trener Eviana
perfekcionista1 wrote:Kome neznalico da se izvinim? Kome? Ti nemas pojma o fudbalu, ja pratim njemacku reprezentaciju i znam gdje ovi igraci igraju,
GROHOTOM SE SMIJEM.
-
groove
#1378 Re: Safet Susic trener Eviana
nije valjda da je müller tako dobar?perfekcionista1 wrote:Miler je takodje na proslom svjetskom i evropskom igrao napadaca, cak je bio i najbolji strijelac igrajuci na poziciji napadaca.
-
teta marica druga
#1379 Re: Safet Susic trener Eviana
I ja sve više sumnjam u to jer nije normalno da čovjek ovoliko vremena provodi na ovoj temi. Kad mu pogledaš profil vidiš da je najviše komentara ovdje ostavio. Stotinu puta smo ga preskočili, ali njemu nije bitno to iz razloga jer ima nešto lično protiv Sušića. Niko ne može biti toliko glup i osporiti najuspješnijeg selektora BIH svih vremena. Dakle problem je lični. Žao mi ga je.leškarenje wrote:Haveru dosadan si,kako ne skontasje li ti se zivot sveo na to po "vas" cijeli dan kenjas o Papetu
nevjerovatno
jel ti zguzio zenu,ne kontam
- perfekcionista1
#1380 Re: Safet Susic trener Eviana
Samo sam postavio spisak pozvanih igraca za svjetsko, zaboravio da su kasnije otpali sa njega. A ti nemoj ko najveca hinja citirati samo dio mog odgovara, hajde daj mi komentar na ove linkove gdje vidis Gecea kao jedinog napadaca. Kontas ako stavis puno tih smajlija sa lol da si pobjegao. e pa nisiteta marica druga wrote:
![]()
![]()
![]()
Reče čovjek koji ne zna da Reus i Volland nisu igrali na svjetskom prvenstvu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GROHOTOM SE SMIJEM.
- perfekcionista1
#1381 Re: Safet Susic trener Eviana
Jeste, dobio je zlatnu kopacku na svjetskom u Africi. IGRAJUCI NAPADACA!groove wrote:nije valjda da je müller tako dobar?perfekcionista1 wrote:Miler je takodje na proslom svjetskom i evropskom igrao napadaca, cak je bio i najbolji strijelac igrajuci na poziciji napadaca.
-
teta marica druga
#1382 Re: Safet Susic trener Eviana
Objasnio sam ti jednom, ali pošto je situacija specifična (neki kapiraju sporije) opet ću. Pogledaj sliku koju si postavio i vidjet ćeš Kagawu na poziciji napadača. Sad ja tebe pitam je li Kagawa napadač?perfekcionista1 wrote:Samo sam postavio spisak pozvanih igraca za svjetsko, zaboravio da su kasnije otpali sa njega. A ti nemoj ko najveca hinja citirati samo dio mog odgovara, hajde daj mi komentar na ove linkove gdje vidis Gecea kao jedinog napadaca. Kontas ako stavis puno tih smajlija sa lol da si pobjegao. e pa nisiteta marica druga wrote:
![]()
![]()
![]()
Reče čovjek koji ne zna da Reus i Volland nisu igrali na svjetskom prvenstvu.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
GROHOTOM SE SMIJEM.
- perfekcionista1
#1383 Re: Safet Susic trener Eviana
Ma znam ja da na slici izgleda kao i da je Kagawa napadac ali moras gledati utakmice da znas ko gdje igra, dokazao sam ti linkovima da Gece igrao napadaca na svjetskom, a Podolski njegova zamjena, takodje sam ti postavio link gdje vidis da je Surle igrao centralnog napadaca i dao dva golo, i to lik nosi broj 9, klasicnog napadaca igra. I ti mi kazes da nisam upravu kad kazem da je NJemacka pozvala vise od dva napadaca?teta marica druga wrote:
Objasnio sam ti jednom, ali pošto je situacija specifična (neki kapiraju sporije) opet ću. Pogledaj sliku koju si postavio i vidjet ćeš Kagawu na poziciji napadača. Sad ja tebe pitam je li Kagawa napadač?
Takodje sam naveo cinjenicu da je na proslom svjetskom Miler bio prvi strijelac u Juznoafrickoj republici igrajuci kao KLASICNI NAPADAC. Nemas nikakav komentar na to.
Hajd se sad ti fino izvini.
-
teta marica druga
#1384 Re: Safet Susic trener Eviana
Ti sam sebe demantuješ i zbunjuješ kojekakvim formacijama. Postavljaš nekakve slike i onda i sam kažeš da to što vidiš na slici ne mora biti pravo stanje na terenu. Znači objasnio sam ti: Otiđi na uefinu stranicu i vidi ko je prijavljen kao napadač a ko kao vezni za SP 2014. TO NIKO NE MOŽE DEMANTOVATI. Ostavi se šuplje priče šta bi ko MOGAO igrati. I izvini se ljudima već jednom za sve laži!perfekcionista1 wrote:Ma znam ja da na slici izgleda kao i da je Kagawa napadac ali moras gledati utakmice da znas ko gdje igra, dokazao sam ti linkovima da Gece igrao napadaca na svjetskom, a Podolski njegova zamjena, takodje sam ti postavio link gdje vidis da je Surle igrao centralnog napadaca i dao dva golo, i to lik nosi broj 9, klasicnog napadaca igra. I ti mi kazes da nisam upravu kad kazem da je NJemacka pozvala vise od dva napadaca?teta marica druga wrote:
Objasnio sam ti jednom, ali pošto je situacija specifična (neki kapiraju sporije) opet ću. Pogledaj sliku koju si postavio i vidjet ćeš Kagawu na poziciji napadača. Sad ja tebe pitam je li Kagawa napadač?
Takodje sam naveo cinjenicu da je na proslom svjetskom Miler bio prvi strijelac u Juznoafrickoj republici igrajuci kao KLASICNI NAPADAC. Nemas nikakav komentar na to.
Hajd se sad ti fino izvini.
- perfekcionista1
#1385 Re: Safet Susic trener Eviana
cuj dominacijileškarenje wrote:Jebo te i Gece i Kagawa,nisi ba normalan...tema je Safet Susic i pisi o njegovoj dominaciji u Ligue 2 i o tome kako je nadomak mjesta koje ide "dalje",popusti pasa...peres
od 30 mogucih osvojio samo 14 bodova a u sezonu usao kao favorit za povratak u prvu ligu, a osim toga, od 10 utakmica cak 7 je igrao protiv timova iz donjeg dijela tabele kojima je predvidjeno da se bore za opstanak. A sto je najgore vecinu njih nije ni pobjedio
- perfekcionista1
#1386 Re: Safet Susic trener Eviana
Kad formacija pokazuje tri napadaca i ovaj sa desne i lijeve lahko mogu biti krilni napadaci, to prihvatam. Ali kad u formaciji imas samo jednog igraca i to centralnog, on moze biti samo napadac i nista vise. Na linkovima koje sam ti postavio jasno vidis da je Gece usamljen u napadu, Surle nosi 9, a po potrebi Podolski ulazi sa klupe i mijenja nekog od njih dvojice i preuzima mjesto napadaca. Jasno kao dan.
-
teta marica druga
#1387 Re: Safet Susic trener Eviana
perfekcionista1 wrote:Kad formacija pokazuje tri napadaca i ovaj sa desne i lijeve lahko mogu biti krilni napadaci, to prihvatam. Ali kad u formaciji imas samo jednog igraca i to centralnog, on moze biti samo napadac i nista vise. Na linkovima koje sam ti postavio jasno vidis da je Gece usamljen u napadu, Surle nosi 9, a po potrebi Podolski ulazi sa klupe i mijenja nekog od njih dvojice i preuzima mjesto napadaca. Jasno kao dan.
A ne, ne, nisi se izvukao. Stoti put ti kažem da ideš na FIFA-inu stranicu i vidiš kako je selektor Njemačke prijavio svoje igrače na koju poziciju. Bye bye!
- perfekcionista1
#1388 Re: Safet Susic trener Eviana
pokusah s tobom se vratiti na temu i dikustovati bas na normalan nacin ali dzaba, posebna sorta su ovi njegovi obozavateljileškarenje wrote: Koji plicak jbtpa i prvi je od 30.boba osvojio 22. Kakav ti problem imas ? Je li ti mladu odalamio,priznaj
Lijepo ti iznesoh neke cinjenice, ako se ne slazes tvoje pravo. Najpogubnija za suskavca cinjenica jeste da je tek 7. a imao je lahak raspored, igrao je protiv 7 totalnih autsajdera a protiv ovih favorita je igrao uglavnom kuci. Sve u svemu crno mu se pise
- perfekcionista1
#1389 Re: Safet Susic trener Eviana
Boli me briga kako ih je prijavio, znam kako ih je koristio. I papke je prijavio Slinu amidzica kao zadnjeg veznog a igrao je ofanzivnog veznog i lijevo krilo.teta marica druga wrote:
A ne, ne, nisi se izvukao. Stoti put ti kažem da ideš na FIFA-inu stranicu i vidiš kako je selektor Njemačke prijavio svoje igrače na koju poziciju. Bye bye!
-
teta marica druga
#1390 Re: Safet Susic trener Eviana
E tu sam te čekao. Znači priznaješ da je i njemački selektor poveo više golmana nego napadača. HVALA I DOVIĐENJA!perfekcionista1 wrote:Boli me briga kako ih je prijavio, znam kako ih je koristio. I papke je prijavio Slinu amidzica kao zadnjeg veznog a igrao je ofanzivnog veznog i lijevo krilo.teta marica druga wrote:
- perfekcionista1
#1391 Re: Safet Susic trener Eviana
Koliko ti imas godina? Dao sam ti formacije gdje igraci igraju, Gece i Miler cak i u klubu igraju klasicne napadace ponekad, sad malo manje jer je Lewa usao u strasnu formu. I cisto sumnjam da je Podolskog i Milera prijavio kao vezne igrace. Daj mi taj spisak.teta marica druga wrote:
E tu sam te čekao. Znači priznaješ da je i njemački selektor poveo više golmana nego napadača. HVALA I DOVIĐENJA!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
teta marica druga
#1392 Re: Safet Susic trener Eviana
Ti se izgleda voliš praviti malo lud. Zašto Podolskog ubacuješ u ovu priču kad njega niko ne spori. Podolski jeste na SP 2014 igrao kao napadač. Miler nije! Joakim Lev i FIFA ne lažu. Nego hajde izvini se što si slagao.perfekcionista1 wrote:Koliko ti imas godina? Dao sam ti formacije gdje igraci igraju, Gece i Miler cak i u klubu igraju klasicne napadace ponekad, sad malo manje jer je Lewa usao u strasnu formu. I cisto sumnjam da je Podolskog i Milera prijavio kao vezne igrace. Daj mi taj spisak.teta marica druga wrote:
E tu sam te čekao. Znači priznaješ da je i njemački selektor poveo više golmana nego napadača. HVALA I DOVIĐENJA!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- DonEmir
#1393 Re: Safet Susic trener Eviana
Svrsic Avdija i Kvrzo Kvrzic napadaci
Papke
Papke
- luckylaka
#1394 Re: Safet Susic trener Eviana
Jebo te ne mogu vjerovati s kim se vi raspravljate.Sa tipovima kojima je lakse ,,metar u guzicu nego mm u glavu"i jos se palite na lazi,prevare,gluposti.Tip sa duplim profilom...malo sa pravog malo sa laznog se toliko gubi da je poceo sam sebe da citira i ubjedjuje samog sebe kako laze.leškarenje wrote:Nemas ti pojma o zivotu![]()
3.bobe iza treceg
07:00 Dijon ? - ? Evian Thonon Gaillard ...Sretno Safete
P.S.Sta predloziti bolesniku kojem terapija ne uspije?
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1396 Re: Safet Susic trener Eviana
Safet, koliko ono, 40 milja mjesecno....a neki besplatno glume strucnjake po forumu

- Dr. Kuca
#1397 Re: Safet Susic trener Eviana
Zabio ga Pape i nevadi ga

-
Paul F.
#1398 Re: Safet Susic trener Eviana
Safet i Meša su klupski treneri. Prašinari, što bi se reklo. Forumski treneri su klasa iznad. U stanju su analizirati utakmicu koju nisu gledali ili pak izabrati najboljih 11 bez provjere forme na treningu. Za prašinare je to nemoguća misija. Forumski treneri su posebno cijenjeni u fudbalskim krugovima a žene prosto lude za njima. Forumski trener ne može biti svako. Nema smisla porediti prašinare sa elitom.
-
Crvena Tifoza
#1399 Re: Safet Susic trener Eviana
Paul F. wrote:Safet i Meša su klupski treneri. Prašinari, što bi se reklo. Forumski treneri su klasa iznad. U stanju su analizirati utakmicu koju nisu gledali ili pak izabrati najboljih 11 bez provjere forme na treningu. Za prašinare je to nemoguća misija. Forumski treneri su posebno cijenjeni u fudbalskim krugovima a žene prosto lude za njima. Forumski trener ne može biti svako. Nema smisla porediti prašinare sa elitom.
-
mfeed
#1400 Re: Safet Susic trener Eviana
mojne bas tako omalovazavati safeta, lik u stanju da hladno skroji tim protiv protivnika kojeg u zivotu nije vidio, sta mi njih imamo analizirati...priceless. jes' da nekad iznenade brzinom, nekad kontrom ali zivot ide dalje, normalna raja kontaju. sreca pa nisam normalan.Paul F. wrote:Safet i Meša su klupski treneri. Prašinari, što bi se reklo. Forumski treneri su klasa iznad. U stanju su analizirati utakmicu koju nisu gledali ili pak izabrati najboljih 11 bez provjere forme na treningu. Za prašinare je to nemoguća misija. Forumski treneri su posebno cijenjeni u fudbalskim krugovima a žene prosto lude za njima. Forumski trener ne može biti svako. Nema smisla porediti prašinare sa elitom.