Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
shake69 wrote:Kako ce to samo izgledati kad se pitari, koji ce naravno doci na utakmicu u kakvom-takvom broju i pomijesaju se s manijacima, naravno bez obiljezja i kad se raspale strasti na tribinama. Meni ovo sluti samo na veci problem.
Upravo tako, gluho bilo da prizivam nerede, ali fakat nek 50-ak pitara skoči ako Sarajevo da gol, kakvu reakciju očekivati od željovaca iz neposredne blizine, još ako ne bude dovoljno obezbjeđenja......Mislim da su ovim još veće sranje napravili i bojim se da bi fakat moglo biti problema.....
A mozda se i ide na tu kartu...ko ce im ga znati
I zna se ko ce biti kriv. Gosti
A incident moze izazvati bilo ko, al˙ jasno se zna ko ce biti oznacen kao krivac...
Mislim da je dolazak neorganizovano - kao u ilegali - veliko ponizenje za svaku navijacku skupinu ....
I zato se po ovome trebaju ocitovati vodje svih tih navijackih skupina - a ja to nisam vidio da se desilo kad je donesena ova odluka Komiteta o zabrani organizovanog dolaska gostujucih navijaca ....
Precice nam organizovane grupe u ilegalce - a mozda je to i neciji cilj ...
Last edited by veljaca on 28/10/2011 14:43, edited 1 time in total.
Kad bi (ne daj Boze) doslo do nekih vecih problema, pa se utakmica prekine to je 0:3... gostujucim navijacima je zabranjeno prisustvo i ako se pojave na stadionu kriv je organizator... dodje li do prekida domacin je kriv i niko ne moze dokazati da su tu bili prisutni i gostujuci navijaci ako su dosli bez obiljezja...
veljaca wrote:Mislim da je dolazak neorganizovano - kao u ilegali - veliko ponizenje za svaku navijacku skupinu ....
I zato se po ovome trebaju ocitovati vodje svih tih navijackih skupina - a ja to nisam vidio da se desilo kad je donesena ova odluka Komiteta o zabrani organizovanog dolaska gostujucih navijaca ....
Po cemu je ponizenje??? Pa vi ste na Otoku otilsli neorganizovano
KPNCTNJAH wrote:Kad bi (ne daj Boze) doslo do nekih vecih problema, pa se utakmica prekine to je 0:3... gostujucim navijacima je zabranjeno prisustvo i ako se pojave na stadionu kriv je organizator... dodje li do prekida domacin je kriv i niko ne moze dokazati da su tu bili prisutni i gostujuci navijaci ako su dosli bez obiljezja...
veljaca wrote:Mislim da je dolazak neorganizovano - kao u ilegali - veliko ponizenje za svaku navijacku skupinu ....
Grijesis. Manijaci ( TM87 ) nisu isli na ovu utakmicu - nego samo simpatizeri i navijaci .....
KPNCTNJAH wrote:Kad bi (ne daj Boze) doslo do nekih vecih problema, pa se utakmica prekine to je 0:3... gostujucim navijacima je zabranjeno prisustvo i ako se pojave na stadionu kriv je organizator... dodje li do prekida domacin je kriv i niko ne moze dokazati da su tu bili prisutni i gostujuci navijaci ako su dosli bez obiljezja...
Problem je sto nenormalni komitet na to ne gleda na taj nacin
rashtiman wrote:Veljaca budi realan...manijaci su isli na otoku...ali ja ne vidim tu ponizenje
Manijaci su sirok pojam ..... Ja govorim o jezgru navijacke skupine TM87 ..... Valjda shvatas .... Oni svugdje idu organizovano .... a ne kao ilegalci ( to je njihov stav ) ....
Nesto kao HZ i pitari ....
Svaki TM87 je i Manijak, ali svaki Manijak nije TM87 .....
Last edited by veljaca on 28/10/2011 14:51, edited 1 time in total.
Grijesis. Manijaci ( TM87 ) nisu isli na ovu utakmicu - nego samo simpatizeri i navijaci .....
pa nece Horde Zla na grbavicu,trans neces vidjeti sigurno ne brini
Moj sin clan TM87 - mi je prenio stav njihov u svezi Otoke - tako da znam ...
Izvini sto ti ovo moram ovako javno reci, ali tvoj sin te laze!
Sve je moguce - ja ti kazem ono sto znam .....
"Na utakmicu nek ide ko hoce i nema nista organizovano, ko bude isao nek ide bez obiljezja grupe jer su rekli da nece pustati na stadion nikog ko bude imo obiljezje e sad koliko je to tacno vidjet cemo sutra...
Uglavnom na otoku se ide..."
eto ti post jednog moderatora s tm.orga pod nickom AP.GANG......sad ti meni reci jel ovo legalno il ilegalno