Drug, to je moj licni problem kako ja nadjem vremena za sve u svom zivotu.todd_smith wrote:
Pa kako ti imas vremena da forumas onda
Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Zviz
- Location: Sarejevo / Gvineja-Bisau / Tokijo / Brisel / Kopenhagen / Guam
#1376 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
-
Mirza007
#1377 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Obzirom da Vahi nisu mrske pare, sve je moguce.
One price da on nece trpiti javasluk i nerad u savezu te da mu se drugi mijesaju u posao mislim da ne piju vode.
Cisto sumnjam da je situacija bitno drugacija u FS Alzira ili Obale Slonovace. Dobra suma obori te dileme.
I dalje smatram da je najbolje rjesenje i volio bih da se nadju.
Ako ne, mislim da bi od ovih koji se spominju i moguca su realna rjesenja Bazdarevic mozda bio najbolji. Nije sa klasu bolji od ovih drugih kanidata (Hadzibegic, Prosinecki, Kodro itd.) ali mislim da je malo kvalitetniji. Kao pomocnika bih volio vidjeti Barbareza sa idejom da preuzme ekipu u doglednoj buducnosti.
One price da on nece trpiti javasluk i nerad u savezu te da mu se drugi mijesaju u posao mislim da ne piju vode.
Cisto sumnjam da je situacija bitno drugacija u FS Alzira ili Obale Slonovace. Dobra suma obori te dileme.
I dalje smatram da je najbolje rjesenje i volio bih da se nadju.
Ako ne, mislim da bi od ovih koji se spominju i moguca su realna rjesenja Bazdarevic mozda bio najbolji. Nije sa klasu bolji od ovih drugih kanidata (Hadzibegic, Prosinecki, Kodro itd.) ali mislim da je malo kvalitetniji. Kao pomocnika bih volio vidjeti Barbareza sa idejom da preuzme ekipu u doglednoj buducnosti.
- House
#1378 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
GIOVANNI TRAPATTONI, Alberto Zacherroni i Lothar Matthaus, tri su najzvučnija od čak 24 trenerskih imena koja se nude za izbornika savezu Bosne i Hercegovine nakon što je smijenjen Safet Sušić, pišu sarajevski mediji.
Trapattoni i Zaccheroni osobno su poslali svoje ponude mailom, dok je Matthausov interes za poziciju izbornika BiH potvrdila njegova menadžerska agencija.
Trapatoni, koji je osvajao trofeje s Milanom, Interom, Juventusom, Bayernom, a na velikim natjecanjima reprezentacije Italije i Irske navodno je poručio kako je "i dalje željan dokazivanja" (iako mu je 75 godina, opa.) a osim toga, misli da BiH ima sjajnu reprezentaciju i igrače.
Zaccheroni je vodio Milan, Juventus, Inter, Udinese, a bez angažmana je od SP-a u Brazilu, na kojem je neuspješno vodio Japan.
Index.hr
- stranac2
#1379 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Hocemo li docekat da nas vodi naj covjek koga imamo bar u jednoj sferi zivota .... vahideeee ... jes tezak tip I ego al bi nam skupio 30 igraca..stvorio alternative I onda nema nikom garantovano mjesto ..a dobar bi bio I za karijere vecine igraca
-
todd_smith
#1380 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ali znas za citavu populaciju Danske i sta rade u zivotu i njihove licne probleme pa pametujes? Aha ok. LpZviz wrote:Drug, to je moj licni problem kako ja nadjem vremena za sve u svom zivotu.todd_smith wrote:
Pa kako ti imas vremena da forumas onda
-
todd_smith
#1381 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
mene zanima kako oni znaju to da su ovi licno slali mailove, sta to stavili index na CC pa znajuHouse wrote:GIOVANNI TRAPATTONI, Alberto Zacherroni i Lothar Matthaus, tri su najzvučnija od čak 24 trenerskih imena koja se nude za izbornika savezu Bosne i Hercegovine nakon što je smijenjen Safet Sušić, pišu sarajevski mediji.
Trapattoni i Zaccheroni osobno su poslali svoje ponude mailom, dok je Matthausov interes za poziciju izbornika BiH potvrdila njegova menadžerska agencija.
Trapatoni, koji je osvajao trofeje s Milanom, Interom, Juventusom, Bayernom, a na velikim natjecanjima reprezentacije Italije i Irske navodno je poručio kako je "i dalje željan dokazivanja" (iako mu je 75 godina, opa.) a osim toga, misli da BiH ima sjajnu reprezentaciju i igrače.
Zaccheroni je vodio Milan, Juventus, Inter, Udinese, a bez angažmana je od SP-a u Brazilu, na kojem je neuspješno vodio Japan.
Index.hr
- dakine
#1382 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
index.hr ublehaši svijetske klase!
- House
#1383 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
don't shoot the messenger 
- ljevoruki
#1384 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Tacno, samo Zlatan nije igrac za koga se moze reci da je "napadac" Gradine.JThomas wrote:zlatan muslimović bi ga dao.
Bez razloga je prekrizen, mogao je sjediti na klupi I cekati svoju priliku.
Ako Ricky Lambert, koji nije nista bolji od Zlatana, moze igrati za Engleze mogao je vala I Zlatan za nas.
- MOSALJOZE
#1385 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
"Radio sam jedno vrijeme na Balkanu i mislim da mnogi znaju zašto ne pristajem da se vratim. Ima tu privatnih, ali i fudbalskih razloga. Šanse da budem selektor stvarno su male”
Kao što sam i napisao,nije lud da ga svaka šuša jebe u zdrav mozak
-
todd_smith
#1386 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ma gdje je god isao bio je neki belaj sa njim. Ne kazem da je on licno stvorio taj belaj, ali belaj je bio. I da kod nas gdje je sve naopako ne bude neko sranje? Ma kakvi.MOSALJOZE wrote:"Radio sam jedno vrijeme na Balkanu i mislim da mnogi znaju zašto ne pristajem da se vratim. Ima tu privatnih, ali i fudbalskih razloga. Šanse da budem selektor stvarno su male”
Doduse ako on ne moze da proguta ponos ili ostavi ego na jednu stranu zbog nekih stvari koje njemu ne pasu, ne znam ni ja sta sad, ugl sve dok mu ne narusava posao NA terenu, ako to ne moze za svoju domovinu, onda jebi ga jarane sta ces nam realno
- aCme
#1387 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Pazi ti to, Prosinečki ušao u uži krug za izbor selektora
E svašta!
E svašta!
-
Zastavnik_dzemo
#1388 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ovaj vahid mi je jedna od omrzenijih likova... Prica mu vazda ista... Kod nas nista ne valja vani sve uredjeno... Otiso frajer da vodi one indijance u africi a mi kao ne valjamo... Lik nas sve ponizava... Ja bi mu se licno zahvalio i poslao u picku materinu
Sto se tice znanja nisam impresioniran nimalo... Jos nije vodio veliki tim... Alzir je i prije njega bio sila u africi
Sto se tice znanja nisam impresioniran nimalo... Jos nije vodio veliki tim... Alzir je i prije njega bio sila u africi
- House
#1389 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Para vrti gdje burgija neće
radit će Vaha AKO cifra bude zadovoljavajuća
Balkan ili Mars,nije bitno
Balkan ili Mars,nije bitno
- Droog
#1390 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sta mu fali...?aCme wrote:Pazi ti to, Prosinečki ušao u uži krug za izbor selektora![]()
E svašta!
Ako se izjalovi sa Vahom...sto da ne!?
-
todd_smith
#1391 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Dzenan Uscuplic!
- Šibicar
#1392 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Sabit Hadžić!
- Droog
#1393 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Moze i ovaj...todd_smith wrote:Dzenan Uscuplic!
-
Eborg
#1394 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Da bi se Vaha popičkarao to je jasno. Mislim da njemu najviše smeta što bi mu pomoćnici bili izabrani po ključu što je apsurdno.
- Droog
#1395 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Kad bi njegov potpis ovisio samo o tome, mislim da ne bi bilo problema...Eborg wrote:Da bi se Vaha popičkarao to je jasno. Mislim da njemu najviše smeta što bi mu pomoćnici bili izabrani po ključu što je apsurdno.
Ipak i njima su drazi milioni od plasmana na Euro nego taj nacionalni kljuc...
Para je para buraz...
-
todd_smith
#1396 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Njemu najvise smeta sto nije toliko i toliko para.Eborg wrote:Da bi se Vaha popičkarao to je jasno. Mislim da njemu najviše smeta što bi mu pomoćnici bili izabrani po ključu što je apsurdno.
-
Mustang1
#1397 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Ono sto raduje je da Vaha nije kategoricki odbio .. Znaci on bi ali svi znamo kakav je on i vjerovatno ce u narednim danima da postavi neke svoje uslove pa onda da vidimo sta ce biti .. On i ako bude selektor treba izgurati par mjeseci i ako ne odigra utakmicu da se vidi hoce li odustati ako mu ne budu dali ono sto hoce (ne mislim na finansije).. Znaju nasi obecat pa kontaju mogu kako hoce a sa njim nema toga
-
todd_smith
#1398 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Zbog toga je i Dusko odbio. Jer su mu obecali nakon SPa da ce on biti. I onda produzili sa Papetom.
-
Iker C
#1399 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Budućem selektoru treba biti ponuđeno plata ne viša od 10 hiljada ali i ogromna premija u slučaju odlaska na EP.
- SpiritCrusher
#1400 Re: Novi selektor fudbalske reprezentacije BiH
Niđe veze Lejle mi, ja ne vidim ovdje ni jedno ime da me baš ono poškaklja između rebara.