Dobro sam prošaoduminjo wrote:Ništa mene ovdje ne trpaj. Ja Sam kolegi samo namigo da malo prikoci. Ima Radar iza krivinecendlerbing wrote:Ne pokušavam(o) se riješiti. Tu smo da ukažemo na neke stvari, ako si spreman i u tim godinama otvoriti oči malo šire.
Facebook za upoznavanje ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- MarlboroGold
#1376 Re: Facebook za upoznavanje ...
- superiska
#1377 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma u stilu zivite, provodite se, necete zakasniti ni na sto u vezi braka ako se iza 30-te ozenite.zipoo wrote:I zeza i ne zezasuperiska wrote:zipoo wrote:Tom logikom roditelji su nam psihopate![]()
Mada....ja mislim da se Ramo zeza, želi vam reći ne budite ludi da se udajete/ženite prije 30-te
Kad vec tako onda, zasto ne?
U tom slucaju, i ja sam psihopata
- medvjed23
#1378 Re: Facebook za upoznavanje ...
da vdimo šta kaže rječnik.. normalan:
1. koji je uobičajen ili redovit [normalna temperatura za ovo doba godine]; tipičan
2. koji je kako treba da bude, kako to zakoni i običaji traže [normalno funkcioniranje pravosudnog sustava]; pravilan, propisan
3. koji je duševno i tjelesno zdrav [normalan čovjek]
pojam je jako širok i ponekad suprotan pojmu dobra.. naprimjer, nekad je robovlasništvo bilo sasvim normalno..
1. koji je uobičajen ili redovit [normalna temperatura za ovo doba godine]; tipičan
2. koji je kako treba da bude, kako to zakoni i običaji traže [normalno funkcioniranje pravosudnog sustava]; pravilan, propisan
3. koji je duševno i tjelesno zdrav [normalan čovjek]
pojam je jako širok i ponekad suprotan pojmu dobra.. naprimjer, nekad je robovlasništvo bilo sasvim normalno..
- superiska
#1379 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ja bih im savjetovala nikako, al' eto, kako hoceduminjo wrote:Koga zmija ujede i gustera se bojisuperiska wrote:zipoo wrote:Tom logikom roditelji su nam psihopate![]()
Mada....ja mislim da se Ramo zeza, želi vam reći ne budite ludi da se udajete/ženite prije 30-te![]()
Salim se naravno
Zenite/udajte se, radjajte djecu...pa kad god. Mozda bas neko od vas rodi novog Dzeku
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#1380 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nije moglo direktnije.Xavier1 wrote:Pa reci direktno sta ti smeta. Vise bih to cijenio nego onakav podmukli suk. Ali haj.lmo wrote:Ma kritika je bila konstruktivna, upozorila sam na grešku i ponudila rješenje. Ali haj.Xavier1 wrote:Svako nek se udaje/zeni kad zeli. Ja sam samo rekao kako jeste, sto je gospodji Lmo zasmetalo pa me napala.
- triconja
#1381 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jel veca sansa da se rodi ratni zlocinac ili top fudbaler? Sace medvjed potvrditsuperiska wrote: Ja bih im savjetovala nikako, al' eto, kako hoce![]()
Salim se naravno![]()
Zenite/udajte se, radjajte djecu...pa kad god. Mozda bas neko od vas rodi novog Dzeku
- superiska
#1382 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ja sam vjeciti optimista, a valjda to zavisi, nesto, i od nas roditelja. Upravo pratim jednog potencijalnog fudbaleratriconja wrote:Jel veca sansa da se rodi ratni zlocinac ili top fudbaler? Sace medvjed potvrditsuperiska wrote: Ja bih im savjetovala nikako, al' eto, kako hoce![]()
Salim se naravno![]()
- pizarro
#1383 Re: Facebook za upoznavanje ...
koja pozicija?superiska wrote:
Ja sam vjeciti optimista, a valjda to zavisi, nesto, i od nas roditelja. Upravo pratim jednog potencijalnog fudbalera
potreban nam je novi misimovic
- duminjo
#1384 Re: Facebook za upoznavanje ...
MarlboroGold wrote: Dobro sam prošao
Kad to kaže "aha, ok" ili skoro presuti, tek si kasnije najebo
- duminjo
#1385 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ja sam se, ko srednjoskolac, zajebavo sa jednom komsinicom, maminom haverkom, kako cu Se tri puta ženit. Na dobrom sam putu.. Ko ga jebesuperiska wrote:
Ja bih im savjetovala nikako, al' eto, kako hoce![]()
Salim se naravno![]()
- merlin246
#1386 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nemoj ti meni mala.. To je isto kao da se ja tebi obracam sa "gdje si ti matori".Ramzess Veliki wrote:Gdje si ti mala ???merlin246 wrote: Nece njega netko gledati kao iskusnog ili alfa frajera zato sto on ima 25 ili 40 godina. Imas ljudi u 50-im pa nemaju blage veze o zivotu. Sad on radi ove jedne na koju je naletio ne bi trebao vise gledati cure od 25 godina nego one od 17, 18 jer su one naivne, blesave sta liiVise stvarno s tim godinama i takvom pricom pretjerujete jer godine nisu nikakvo mjerilo nicega nego sve zavisi od osobe do osobe.
![]()
Ne idi tako daleko, ne savjetujem ga da bude pedofil ...![]()
2-3 godinice su taman razlika. On ima malo vise samopouzdanja, ona voli malo starijeg frajera, sve taman.![]()
Razlika of 17-18 I 25 godina je nebo I zemlja ... shvatit ces kad dodje vrijeme.
I to "shvatit ces kad dodje vrijeme" je bas ruzno reci nekome. Sve ja dobro shvacam i sada.
- triconja
#1387 Re: Facebook za upoznavanje ...
Eee, neke stvari se bolje kontaju kad ostaris, npr. da ti je smrt bliza nego kad si bio mladjimerlin246 wrote:Nemoj ti meni mala.. To je isto kao da se ja tebi obracam sa "gdje si ti matori".Ramzess Veliki wrote:Gdje si ti mala ???merlin246 wrote: Nece njega netko gledati kao iskusnog ili alfa frajera zato sto on ima 25 ili 40 godina. Imas ljudi u 50-im pa nemaju blage veze o zivotu. Sad on radi ove jedne na koju je naletio ne bi trebao vise gledati cure od 25 godina nego one od 17, 18 jer su one naivne, blesave sta liiVise stvarno s tim godinama i takvom pricom pretjerujete jer godine nisu nikakvo mjerilo nicega nego sve zavisi od osobe do osobe.
![]()
2-3 godinice su taman razlika. On ima malo vise samopouzdanja, ona voli malo starijeg frajera, sve taman.![]()
Razlika of 17-18 I 25 godina je nebo I zemlja ... shvatit ces kad dodje vrijeme.
I to "shvatit ces kad dodje vrijeme" je bas ruzno reci nekome. Sve ja dobro shvacam i sada.
- merlin246
#1388 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jedino to
I da je za neke stvari prosao voz
- triconja
#1389 Re: Facebook za upoznavanje ...
Odes na zeljeznicku stanicu sa dosta vozova bez ikakve ideje koji da izaberes i logicno da ce neki i proci. Cak i kad odaberes voz prodju ostali. I na kraju ti bude krivo sto nisi izabro drugimerlin246 wrote:Jedino to![]()
- Xavier1
#1390 Re: Facebook za upoznavanje ...
Jasno je meni sta tebi smeta.lmo wrote: Nije moglo direktnije.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1391 Re: Facebook za upoznavanje ...
Vala baš, Ramo, nije ona toliko malamerlin246 wrote:Nemoj ti meni mala.. To je isto kao da se ja tebi obracam sa "gdje si ti matori".Ramzess Veliki wrote:Gdje si ti mala ???merlin246 wrote: Nece njega netko gledati kao iskusnog ili alfa frajera zato sto on ima 25 ili 40 godina. Imas ljudi u 50-im pa nemaju blage veze o zivotu. Sad on radi ove jedne na koju je naletio ne bi trebao vise gledati cure od 25 godina nego one od 17, 18 jer su one naivne, blesave sta liiVise stvarno s tim godinama i takvom pricom pretjerujete jer godine nisu nikakvo mjerilo nicega nego sve zavisi od osobe do osobe.
![]()
- superiska
#1392 Re: Facebook za upoznavanje ...
pizarro wrote:koja pozicija?superiska wrote:
Ja sam vjeciti optimista, a valjda to zavisi, nesto, i od nas roditelja. Upravo pratim jednog potencijalnog fudbalera
potreban nam je novi misimovic
Vezni igrač, je li? To je to, onda
- MarlboroGold
#1393 Re: Facebook za upoznavanje ...
Može i dobar štoper - po mogućnosti neki krkan... sir, kajmak 
- superiska
#1394 Re: Facebook za upoznavanje ...
Kolašinac?MarlboroGold wrote:Može i dobar štoper - po mogućnosti neki krkan... sir, kajmak
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1395 Re: Facebook za upoznavanje ...
Gdje baš pokvarenog tenka nađesuperiska wrote:Kolašinac?MarlboroGold wrote:Može i dobar štoper - po mogućnosti neki krkan... sir, kajmak![]()
Spaha
- MarlboroGold
- superiska
#1397 Re: Facebook za upoznavanje ...
Ma kontam kršan momak, i tako toTomahawk11 wrote:Gdje baš pokvarenog tenka nađesuperiska wrote:Kolašinac?MarlboroGold wrote:Može i dobar štoper - po mogućnosti neki krkan... sir, kajmak![]()
![]()
Spaha
Uh Spaha! Auuuuuuu
- cendlerbing
#1398 Re: Facebook za upoznavanje ...
Svaki put kad o sportu pričate, zamislite me kako zijevam. 
- lmo
- Location: volim sto sam ero s kamena i drace....ko poskok sto skace
#1399 Re: Facebook za upoznavanje ...
Nakaradni stavovi.Xavier1 wrote:Jasno je meni sta tebi smeta.lmo wrote: Nije moglo direktnije.
- Xavier1
#1400 Re: Facebook za upoznavanje ...
Cinjenice nisu stavovi.lmo wrote:Nakaradni stavovi.Xavier1 wrote:Jasno je meni sta tebi smeta.lmo wrote: Nije moglo direktnije.