Muhamed Besic
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MOSALJOZE
#1376 Re: Muhamed Besic
Ako ga ne ubaci sad 
- Kal El
#1377 Re: Muhamed Besic
Ma neće ga,jbt opet napadača ubacuje...kao da nemaju rezultat jbt
-
nema me tamo
#1378 Re: Muhamed Besic
Jel' neko vidio facu Besica kad je Eto ulazio u igru?
Ko ono u fazonu " 'ebo ti on mater sta njega uvodiš " ..

Ko ono u fazonu " 'ebo ti on mater sta njega uvodiš " ..
- SmokingMan
#1379 Re: Muhamed Besic
Nešto mu baš i ne vjeruje,iako imaju poprilično visoko vodstvo odbrana im je pravila dosta grešaka,kao i u predhodnim susretima.Bit će mu teško izboriti neku veću minutažu.Kal El wrote:Ma neće ga,jbt opet napadača ubacuje...kao da nemaju rezultat jbt
- Maharadza
#1380 Re: Muhamed Besic
Ma jebeš odbranu kad imaš onakav 'bedem' na golu. Pa lik vadi nemoguće.SmokingMan wrote:Nešto mu baš i ne vjeruje,iako imaju poprilično visoko vodstvo odbrana im je pravila dosta grešaka,kao i u predhodnim susretima.Bit će mu teško izboriti neku veću minutažu.Kal El wrote:Ma neće ga,jbt opet napadača ubacuje...kao da nemaju rezultat jbt
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
- Ajatolah_
#1381 Re: Muhamed Besic
Pa jednom uđe na tri minute - asistira protivniku, drugi put uđe na tri minute - zaradi žuti. Nije baš da je impresionirao na službenim utakmicama za Everton. Ali sam svejedno uvjeren da je pogriješio što ga nije ubacio oko 70. minute - rutinsko privođenje utakmice kraju, nije strašno šta god da uradi... Ovako vjerovatno ništa do engleskih kupova, kad počinju?SmokingMan wrote:Nešto mu baš i ne vjeruje,iako imaju poprilično visoko vodstvo odbrana im je pravila dosta grešaka,kao i u predhodnim susretima.Bit će mu teško izboriti neku veću minutažu.Kal El wrote:Ma neće ga,jbt opet napadača ubacuje...kao da nemaju rezultat jbt
- Logovan
#1382 Re: Muhamed Besic
Malo mu je 3, 4:0. Pa daj momku priliku jebo ga.Kal El wrote:Ma neće ga,jbt opet napadača ubacuje...kao da nemaju rezultat jbt
Valjda neće završiti k'o Stevanović.
- Kinaski
#1383 Re: Muhamed Besic
Ma dobit ce priliku ne brinem se ja za njega. Brinite se malo za mene ba ljudiAjatolah_ wrote:Pa jednom uđe na tri minute - asistira protivniku, drugi put uđe na tri minute - zaradi žuti. Nije baš da je impresionirao na službenim utakmicama za Everton. Ali sam svejedno uvjeren da je pogriješio što ga nije ubacio oko 70. minute - rutinsko privođenje utakmice kraju, nije strašno šta god da uradi... Ovako vjerovatno ništa do engleskih kupova, kad počinju?SmokingMan wrote:Nešto mu baš i ne vjeruje,iako imaju poprilično visoko vodstvo odbrana im je pravila dosta grešaka,kao i u predhodnim susretima.Bit će mu teško izboriti neku veću minutažu.Kal El wrote:Ma neće ga,jbt opet napadača ubacuje...kao da nemaju rezultat jbt
- MOSALJOZE
#1384 Re: Muhamed Besic
Jesi se zamjerio sa SEO??
Tu ti ni NATO ne moze pomoći.
Tu ti ni NATO ne moze pomoći.
- Ajatolah_
#1385 Re: Muhamed Besic
Kinaski wrote:Ma dobit ce priliku ne brinem se ja za njega. Brinite se malo za mene ba ljudi
Šta je, opet zapela matematika neđe?
-
todd_smith
#1386 Re: Muhamed Besic
Ajatolah_ wrote:Kinaski wrote:Ma dobit ce priliku ne brinem se ja za njega. Brinite se malo za mene ba ljudi
Šta je, opet zapela matematika neđe?![]()
- agent_zero
#1387 Re: Muhamed Besic
Valjda vam je svima konačno jasno da muhamed treba da ide iz evertona odmah u januaru. Ko god smatra drugačije, ne misli dobro ni momku ni reprezentaciji.
Treba da ide bilo kuda gdje će igrati...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1388 Re: Muhamed Besic
Jasta ce. Tek je potpisao. Ne ide to tako. A igrace sigurno. Ne gledaju to oni tako, mlad igrac, tek dosao, a nije mu ni slaba konkurencija za poziciju. Njegovo je da ceka priliku i da je iskoristi.agent_zero wrote:Valjda vam je svima konačno jasno da muhamed treba da ide iz evertona odmah u januaru. Ko god smatra drugačije, ne misli dobro ni momku ni reprezentaciji.
- drug_profi
#1389 Re: Muhamed Besic
Puknuce momak. Toga me strah.
----------------------------------
...s tipfeler masine...
...s tipfeler masine...
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1390 Re: Muhamed Besic
Nek ne pukne. Ako zeli da uspije, mora biti strpljiv i cekati svoju sansu. Koliko je trebalo Dzeki da izgradi svoj status u ManC?drugi profil wrote:Puknuce momak. Toga me strah.
...s tipfeler masine...
- Zmijuga loma
#1391 Re: Muhamed Besic
Najgora moguća varijanta je da se već zakačio sa Martinezom. Valjda zna da to nije Vlado ili Safet.
- Herr Flick
#1392 Re: Muhamed Besic
Nek ga posude u neki tim u Championshipu,pa nek se kali tamo,dobra je to liga
- Artest
#1393 Re: Muhamed Besic
Martinez je u komotnoj situaciji, nema pritiska da gura igraca koji je dosao za 4-5 mil., iz madjarske lige. Doveo ga je za buducnost.
Nije to ni toliko lose za prvu sezonu, igrati samo engleske kupove i povremeno ligu evrope i premiership, samo je pitanje da li se Besic zadovoljava s tim. Ako kipti u njemu, belaj je u najavi.
A sve i da ne igra nikako, zadnja osoba koja mu moze prigovarat za minutazu je tornjak sto mu preporuci da ne ide u Swansea, gdje bi vjerovatno starter bio.
Nije to ni toliko lose za prvu sezonu, igrati samo engleske kupove i povremeno ligu evrope i premiership, samo je pitanje da li se Besic zadovoljava s tim. Ako kipti u njemu, belaj je u najavi.
A sve i da ne igra nikako, zadnja osoba koja mu moze prigovarat za minutazu je tornjak sto mu preporuci da ne ide u Swansea, gdje bi vjerovatno starter bio.
- supercali
#1394 Re: Muhamed Besic
Dzeko u manc nije dosao kao anonimus kao muha u evertonTomahawk11 wrote:Nek ne pukne. Ako zeli da uspije, mora biti strpljiv i cekati svoju sansu. Koliko je trebalo Dzeki da izgradi svoj status u ManC?drugi profil wrote:Puknuce momak. Toga me strah.
...s tipfeler masine...
- alphonse kauders
#1395 Re: Muhamed Besic
Neka momka, siguran sam da će uskoro dobiti priliku da igra, ne bi me iznenadilo da sezonu završi kao starter.
Trenutno prednost ima dvojac Barry/McCarthy koji je uigran i koji je odlično igrao kraj prošle sezone, a ni ove ne stoji loše. Ipak, ako uzmemo u obzir da su Barry-u 33. godine i da Everton igra na 3 fronta, očekujem da će Muhamed odigrati barem 15-ak utakmica ove sezone otpočetka.
Problem će biti ako ni naredne sezone ne bude starter, ali ako bude dobio dovoljan broj utakmica ni to neće biti tragedija.
Strpljen-spašen je ovdje najbolja solucija.
Trenutno prednost ima dvojac Barry/McCarthy koji je uigran i koji je odlično igrao kraj prošle sezone, a ni ove ne stoji loše. Ipak, ako uzmemo u obzir da su Barry-u 33. godine i da Everton igra na 3 fronta, očekujem da će Muhamed odigrati barem 15-ak utakmica ove sezone otpočetka.
Problem će biti ako ni naredne sezone ne bude starter, ali ako bude dobio dovoljan broj utakmica ni to neće biti tragedija.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1396 Re: Muhamed Besic
Tacno. Dosao u rekordnom transferu, pa opet nije imao zagarantovano mjesto. Znaci da ce njegov tim do prve ekipe biti jos tezi.supercali wrote:Dzeko u manc nije dosao kao anonimus kao muha u evertonTomahawk11 wrote:Nek ne pukne. Ako zeli da uspije, mora biti strpljiv i cekati svoju sansu. Koliko je trebalo Dzeki da izgradi svoj status u ManC?drugi profil wrote:Puknuce momak. Toga me strah.
...s tipfeler masine...
- limeni
#1397 Re: Muhamed Besic
alphonse kauders wrote:Neka momka, siguran sam da će uskoro dobiti priliku da igra, ne bi me iznenadilo da sezonu završi kao starter.
ma polahko raja sezona je tek pocela, bice ovdje povreda, prehlada i umora pa ce i besic dobiti svoju sansu koju ce sigurno iskoristit
- amiliana
#1398 Re: Muhamed Besic
Ne bih me cudilo s obzirom da ima kratak fitiljdrugi profil wrote:Puknuce momak. Toga me strah.
...s tipfeler masine...
- ultima_palabra
#1399 Re: Muhamed Besic
Na sourceu piše da je Bešić izjavio da se dogovorio sa Martinezom da ga manje koristi na početku sezone, jer nije imao nikakvog odmora ove godine.
- insomnia78
#1400 Re: Muhamed Besic
Ovo ako je istina...
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk