Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
-
smijeh2014
#1376 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Da li je ispravna godina bez apostrofa prije ?
99 Camaro Radiators ,trebalo bi '99 ?
Edit: Treba apostrof i za godine
Bruku zadataka sada dostupno,nadam se 5 $
99 Camaro Radiators ,trebalo bi '99 ?
Edit: Treba apostrof i za godine
Bruku zadataka sada dostupno,nadam se 5 $
- konahawaii
#1377 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
steta pa sam kasno vidio za ove errors...al evo ufatio sam ih 60 do sad, oko 2-3 min po zadatku
cisto mi zao spavat, bojim se nece ih sutra biti
cisto mi zao spavat, bojim se nece ih sutra biti
-
smijeh2014
#1378 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Ima dosta ostalih zadataka i dobru su plaćeni baš 0.07-0.12 ali skoro svaki ima grešku.
Poslao sam 5 tiketa.
Tako da radite samo Find errors
Poslao sam 5 tiketa.
Tako da radite samo Find errors
- Lunetina
#1379 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Meni su upravo ovo desilo. Quiz mode prođem kroz iglene uši (7/10) i onda na sljedećem tasku fulim jedno pitanje i bye, bye job... see you someday.nal26exp wrote:Imaš Find the Errors on the Page! (Please Review Updated Instructions & Examples) level1, na NB su 17 centi. Ja sam do sad uradio 61, radim ih već par sati, Izmorio sam se više. Oko 4-5min po tasku, mada sada sigurno i više, kako sam umorniji. Trenutno sam na 10-11$ za današnji dan, a do juče sam od početka meseca nakupio 34$.Samo, na moju žalost, istrošio sam internet, moraću da čekam Novembar, izgleda
Zato sad hvatam koliko mogu. Nisu komplikovani kad se provale, samo pazite na početku da ne biste prebrzo bili izbačeni,i gledajte gde ste pogrešili.
Inače, sinoć mi ništa nije polazilo za rukom, šta god da sam krenula raditi, ispalo naopako... taskovi prepuni grešaka, tako da sam poslala dva support ticket-a, a mogla sam još sigurno 5-6, nego dok skupiš "dokazni materijal" prođe te volja...
Čestitam svima na dobrim zaradama!
- mikrozadatak
#1380 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Mislim da smo svi prošli kroz ovo. I ja sam prvih par puta loše prolazio, a da ne govorim da mojoj supruzi ovaj task nikako nije ležao.Lunetina wrote:
Meni su upravo ovo desilo. Quiz mode prođem kroz iglene uši (7/10) i onda na sljedećem tasku fulim jedno pitanje i bye, bye job... see you someday.![]()
PS Svaki put treba pročitati uputstvo, jer znaju napraviti sitne izmjene.
U ovoj seriji ukupno smo uradili 145 + 95. Odlična zarada, sad se treba opet navikavati na ove od 3,4,5 centi
-
smijeh2014
#1381 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Imate li vi problema sa isplatom?
Piše mi Pending na Elite ,a dizao sam samo jednom do sada 19 $ i odmah je prebacilo na PayPal u dvije minute.Jutros da dignem 50 $ što se nakupilo za ova 4 dana i sad mi frka pravo da nije kakav bug
Piše mi Pending na Elite ,a dizao sam samo jednom do sada 19 $ i odmah je prebacilo na PayPal u dvije minute.Jutros da dignem 50 $ što se nakupilo za ova 4 dana i sad mi frka pravo da nije kakav bug
- mikrozadatak
#1382 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
No sikiriki, nekad znaju imati sitnih problema .... ali pare će ti prebaciti.smijeh2014 wrote:Imate li vi problema sa isplatom?
Vjerujem vrlo brzo.
Pozdrav
-
smijeh2014
#1383 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Sada više nije crveno 'Pending',ja mislim da je malopre bilo ili sam umislio 
- dobojlija81
#1384 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
For the question titled "What is the busines's website?" you answered: "http://www.barbaraberkeley.com" but the correct answer was: "http://www.barbaraberkeley.com/".
jel vrijedi za ovo pisati ticket,nedostaje samo zadnja kosa crta mtrimjbm uletih u expelled a dobar task
pozz
jel vrijedi za ovo pisati ticket,nedostaje samo zadnja kosa crta mtrimjbm uletih u expelled a dobar task
pozz
-
smijeh2014
#1385 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Vrijedi,ja sam ih napisao 7 sinoć.Bagova bruka.
Trebam pomoć za Find mistakes,imam LED u nazivu pa da li je to neispravno ( Led ).
Često ova riječ se pojavljuje ali ne sjećam se sinoć šta sam birao :/
Trebam pomoć za Find mistakes,imam LED u nazivu pa da li je to neispravno ( Led ).
- mikrozadatak
#1386 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Mislim da je LED u redu.smijeh2014 wrote:Vrijedi,ja sam ih napisao 7 sinoć.Bagova bruka.
U takvim situacijama samo se spustiš malo niže i vidiš ima li ista pojava.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1387 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Ovaj find mistake je ludilo zadatak, sinoc 4 dolara, osobni rekord 
Je li ko kad sta na Clixgrid ubo ?
Je li ko kad sta na Clixgrid ubo ?
-
smaugly
#1388 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Sinoć poslije ponoći su mi dali odmah level 2 (na moje iznenađenje),pa sam bio navalio poprilično, s tim da mi je zbog masu bugovanih zadataka accuracy pala na 77%. Slao sam tikete, pa ćemo vidjeti kakav će se današnji dan pokazati. 
- konahawaii
#1389 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
koliko se inace ceka nakon sto ides na verifikaciju paypal acc, da ti skine onaj 1.96$ i da mozes dobit taj code...evo proslo je dva dana pa reko da ne idem bezveze u banku 
- babaroga1x
#1390 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
ja to radio preko internet bankarstva, najebo se ko Isus na križu.... a znam da bi trebalo ići automatski....konahawaii wrote:koliko se inace ceka nakon sto ides na verifikaciju paypal acc, da ti skine onaj 1.96$ i da mozes dobit taj code...evo proslo je dva dana pa reko da ne idem bezveze u banku
na kraju stavio 10 dolara na račun i onda proradilo od prve... provjeri da imaš lovu na kartici, da paypaal može povući jer ne ide automatizmom, iz kuna, KM ili dinara u dolare...
- konahawaii
#1391 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
imam ja love na kartici
nego ne znam koliko se ceka da ti skinu lovu sa kartice, da mogu otic do banke i uzet izvod, sa izvoda uzet te zadnje 4 cife od paypal transakcije i verifikovat acc
edit. nisam obracao paznju...da li je neophodno da imas dolare na kartici?
- babaroga1x
#1392 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
dakonahawaii wrote:imam ja love na karticinego ne znam koliko se ceka da ti skinu lovu sa kartice, da mogu otic do banke i uzet izvod, sa izvoda uzet te zadnje 4 cife od paypal transakcije i verifikovat acc
jer bi to trebalo odmah povući čim klikneš na paypalu verifikacija....
-
smijeh2014
#1393 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Piše na PayPal koliko se čeka.Meni je gotovo bilo prvog ponedeljka nakon verifikacije,stigla poruka na mob o transakciji i to je to,nisam morao ići u banku.
By the way Ovih Find Errors imater 234 dostupna puta 0.20 $ pa vi vidite
By the way Ovih Find Errors imater 234 dostupna puta 0.20 $ pa vi vidite
- glitch
#1394 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
nekonahawaii wrote:imam ja love na karticinego ne znam koliko se ceka da ti skinu lovu sa kartice, da mogu otic do banke i uzet izvod, sa izvoda uzet te zadnje 4 cife od paypal transakcije i verifikovat acc
kmove šta god da imaš samo u protuvrijednosti ta 2 $
isto ko što je obratno isplate na karticu u dolarima a banka okrene u kmove
ja sam otišo 3 dan
- zakasnila
#1395 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Nije potrebno da imas dolare na kartici, racunu! Bitno je da imas novac na racunu, a paypal ce da povuce 1.95, banka uradi konverziju i ti dobijes 4 cifre!konahawaii wrote:imam ja love na karticinego ne znam koliko se ceka da ti skinu lovu sa kartice, da mogu otic do banke i uzet izvod, sa izvoda uzet te zadnje 4 cife od paypal transakcije i verifikovat acc
- mikrozadatak
#1396 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Ne izlazi na ovu kišukonahawaii wrote:koliko se inace ceka nakon sto ides na verifikaciju paypal acc, da ti skine onaj 1.96$ i da mozes dobit taj code...evo proslo je dva dana pa reko da ne idem bezveze u banku
- konahawaii
- svjezi_ustipak
#1398 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
konahawaii wrote:imam ja love na karticinego ne znam koliko se ceka da ti skinu lovu sa kartice, da mogu otic do banke i uzet izvod, sa izvoda uzet te zadnje 4 cife od paypal transakcije i verifikovat acc
treba ti tri-cetiri dana da to zavrsis. ne moras imati dolare na kartici.
hego kad se prebacuje novac sa PayPal-a na tekuci jel vam svima uzimana provizija 5 dolara?
- zakasnila
#1399 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
Ja koliko sam skontala paypal svakog prvog u mjesecu automatski prebacuje novac na racun, a u slucaju da novac hoces prije prebaciti, da ne cekas prvi onda naplacuju 5 dolara! Neka me ispravi neko ako grijesimsvjezi_ustipak wrote:konahawaii wrote:imam ja love na karticinego ne znam koliko se ceka da ti skinu lovu sa kartice, da mogu otic do banke i uzet izvod, sa izvoda uzet te zadnje 4 cife od paypal transakcije i verifikovat acc
treba ti tri-cetiri dana da to zavrsis. ne moras imati dolare na kartici.
hego kad se prebacuje novac sa PayPal-a na tekuci jel vam svima uzimana provizija 5 dolara?
- glitch
#1400 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. st
tako je
btw jel ko prebacivo so ovog elit CF-a piše da im je instant isto
a stoji mi pending već evo ima neko vrijeme
i glupo im je što im je 50$ dnevni maximum
edit: još uvijek pending
btw jel ko prebacivo so ovog elit CF-a piše da im je instant isto
a stoji mi pending već evo ima neko vrijeme
i glupo im je što im je 50$ dnevni maximum
edit: još uvijek pending