Ma nema veze..ko preuzme..bingov buraz wrote:Ja mislim da su desničari sad na vrhuncu i ako sad ne preuzmu Europu neće nikad
cim desnica dodje na vlast, odmah postanu lijevicari, jer skontaju da je tako bolje za sve..
Ma nema veze..ko preuzme..bingov buraz wrote:Ja mislim da su desničari sad na vrhuncu i ako sad ne preuzmu Europu neće nikad
Kad desničari dođu naprave stanje u vlastitoj državi,koliko se Austrija oporavljala od onog malog nazia što je zaginuo u saobraćajki.animals wrote:Ma nema veze..ko preuzme..bingov buraz wrote:Ja mislim da su desničari sad na vrhuncu i ako sad ne preuzmu Europu neće nikad
cim desnica dodje na vlast, odmah postanu lijevicari, jer skontaju da je tako bolje za sve..
Pa veze ima ko vlast preuzme.animals wrote:Ma nema veze..ko preuzme..bingov buraz wrote:Ja mislim da su desničari sad na vrhuncu i ako sad ne preuzmu Europu neće nikad
Niko ne kaže da dominiraju,da su pametniji jesu,i u Francuskoj i Švedskoj čak i u BiH.insomnia78 wrote:Zato ljevica dominira. Hollande je toliko dobar bio da se nije smio ni kandidovati drugi put
Kad je on bio na vlasti, strancima nije nikad bolje bilo..bingov buraz wrote:Kad desničari dođu naprave stanje u vlastitoj državi,koliko se Austrija oporavljala od onog malog nazia što je zaginuo u saobraćajki.animals wrote:Ma nema veze..ko preuzme..bingov buraz wrote:Ja mislim da su desničari sad na vrhuncu i ako sad ne preuzmu Europu neće nikad
Nemaju oni zrelost za vođenje države, populizam obični,kao Jehovini svjedoci iz vica koji nemaju pojma šta da rade kad ih napokon neko pusti u kuću tako i oni kad dođu na vlast.
Ne znam ali čudna atmosfera skroz.bingov buraz wrote: Kad desničari dođu naprave stanje u vlastitoj državi,koliko se Austrija oporavljala od onog malog nazia što je zaginuo u saobraćajki.
Nemaju oni zrelost za vođenje države, populizam obični,kao Jehovini svjedoci iz vica koji nemaju pojma šta da rade kad ih napokon neko pusti u kuću tako i oni kad dođu na vlast.
Pokazatelj koliko je čovječanstvo trulo!bingov buraz wrote:Valjda zeleni ostanu iznad cenzusa,šteta bi bila padnu.
Razočarao birače značianimals wrote: Kad je on bio na vlasti, strancima nije nikad bolje bilo..
jedino sto je pokrao drzavu u saradnji sa krscanima..
ni d od desnice..
animals wrote:Ista koalicija je i danas na vlasti u Austriji..
jedino desnicarsko sto su napravili je, da zabrane nosenje burke, i
sad da djece ne smiju u vrtice sa maramama na glavi..zenska djeca..
Nije im uspjelo da to zabrane u skolama, pa su se ogranicili na vrtice..Tara the River wrote:animals wrote:Ista koalicija je i danas na vlasti u Austriji..
sad da djece ne smiju u vrtice sa maramama na glavi..zenska djeca..Koji idiot je nametao djetetu u vrticu da nosi maramu i po kojoj vjeri pitam se? Da nisu mozda mormoni?
Ništa čudno,inteligencija uglavnom živi u glavnom gradu (i strancifosna2014 wrote:Zanimljivo. U Stokholmu desnicari nisu prebacili ni 10%.
Pa i u Becu vlada SPÖ, tu je najvise stranaca..fosna2014 wrote:Zanimljivo. U Stokholmu desnicari nisu prebacili ni 10%.
Boze sacuvaj. Ciji autoritet postuju, reisov ili bin bazov. To uopste nije po islamu.animals wrote:Nije im uspjelo da to zabrane u skolama, pa su se ogranicili na vrtice..Tara the River wrote:animals wrote:Ista koalicija je i danas na vlasti u Austriji..
sad da djece ne smiju u vrtice sa maramama na glavi..zenska djeca..Koji idiot je nametao djetetu u vrticu da nosi maramu i po kojoj vjeri pitam se? Da nisu mozda mormoni?
iako ja nisam vidio u vrticima takvu djecu..
u skolama jesam, to je masovna pojava..
cak i Bosanske djece ima..
Samo ako je religija Islamanimals wrote:Ako cemo realno..
najgora desnica je religija..
Po kojem islamskom propisu djeca treba da nose marame? Ni po kojem. Odrasli pokrivaju glavu, ali to mora da bude iskljucivo stvar izbora. U propisima se jasno navodi da nema prisile u vjeri, jer nametanjem od ljudi pravis licemjere. Koliko znam biti licemjer je nesto najgore po ovoj vjeri. To je koliko znam tumacenje i stajaliste nase zajednice.Ommadawn wrote:Samo ako je religija Islamanimals wrote:Ako cemo realno..
A jesi li upoznat sa sarkazmom?Tara the River wrote:Po kojem islamskom propisu djeca treba da nose marame? Ni po kojem. Odrasli pokrivaju glavu, ali to mora da bude iskljucivo stvar izbora. U propisima se jasno navodi da nema prisile u vjeri, jer nametanjem od ljudi pravis licemjere. Koliko znam biti licemjer je nesto najgore po ovoj vjeri. To je koliko znam tumacenje i stajaliste nase zajednice.Ommadawn wrote:Samo ako je religija Islamanimals wrote:Ako cemo realno..