rekoh sigurno u Zeljkovićevoj spavaćoj sobi zajedno sa Press službomGdje su je odrzali?
PROTESTI!!! - aktuelnosti
-
StupskaBitanga
#1376 Re: PROTESTI!!!
- Rene Higuita
- guber90
#1378 Re: PROTESTI!!!
Ko ga ba brani? Nikoga ne branim, da si procitao moje stavove o ovome sve bi ti bilo jasno, svi su gamad i protiv svih sam, glasao sam za SDP na proslim izborima, pojeo govno, a za SDA ne bi glasao nikada, niti bi glasao za bilo koju nacionalno orijentisanu stranku, ali tvrditi bez konkretnih dokaza da je neko kriv, na osnovu indicija huskati narod protiv nekoga i necega i stavljati u prvi plan gamad iz jedne od stranaka koja je ponajvise kriva za cijelu situaciju na celu ovi protesta je ciganluk, jer oduzimas ljudima to da su sami se digli, kazes da je narod neka stranka povela, da je narod ovca, bas tolika, da kada god pozele mogu raditi sta hoce sa nas, ja to ne zelim prihvatiti i iskreno se nadam i vjerujem da nije tako. Ne sporim da postoji moguca politicka pozadina svega, ali sigurno tvrdim da je vecu uslugu narodu, nego sebi napravila, narod je vidio svoju moc, narod nece opet 20 godina sutiti.nemampojma0 wrote:Tebi je onaj mucavi zemljak,pa ga branis,jel?guber90 wrote:Pa pada i SDA u SK, fino su sracunali. Sta su imali rusiti SDP, SDP je sam sebe srusio.
Pa jest se SDP srusio sam,al nije SBB,njima je rasla popularnost.I sto ne vrijedi zrtvovati vlast u KS koju su ionako jedva odrzavali uz pomoc Radeljasa,a usput srusiti i ostale,uz to sutiti 3 dana dok se sve desava i onda veceras poslati Bakira da zaprijeti gradjanskim,bratoubilackim,unutarbosnjackim ratom.
- MOSALJOZE
#1379 Re: PROTESTI!!!
Ovo je legendaran avatarRene Higuita wrote:http://zurnal.ba/novost/17814/game-over ... -10-tacaka
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1380 Re: PROTESTI!!!
To se zove "muko moja predji na drugoga". Posto je fitilj brzogoreci na svaki nacin se pokusava ponovo upaliti nece li pasti krv sto onako razmisljajuci sasvim sigurno mogu tvrditi da bi nekome i odgovaralo. Rekose onom momku iz Tuzle polomljene obadvije noge a on sasvim sigurno jeste popio batina ali dodje bez gipsa pred TV kamere. Ocito da je i na ovom formu dosta onih sa kapuljacama i onih koji shvataju da od kapuljaca nema svrhe te se vodi tiha bitka uz potpirujuce i neprovjerene informacije. Ja vam kazem ljudski policija je jednom bila meta drugi put nece sigurno i nemojte se vise zajebavati sa huskacim a koliko vidim kroz odredjene proglase i ratnohuskackim idejama. Ne mozemo mijenjati bez rata uredjenje BiH ali mozemo bez rata uredjenje F BiH. Iza Dejtona stoje svjetske sile i nemojte se kurciti jer vas 90% ovdje nema pojma sta znaci rat i sta znaci bosti se sa rogatim. Nemojte izigravati silu ko Dodik jer smo kite marjanove i mi u F BiH i Dodik u RS-u. Ako se bude mijenjao Dejton onda ce ga mijenjati oni koji su stvorili ovako nakaradan sustav. Nemojte zapocinjati nesto sto vam nije objasnjeno da "poslije jeb.... nema kajanja" i ako napadnes policiju ili vojsku onda budu svjestan da si donji kad tad. BiH je prepuna prepametnih mladih ljudi kojima treba dati sansu da svojim mozgom dovedu sva ova govna u inferioran polozaj a na silu je uvijek isla sila. Nemojmo unistavati ono sto je nase i sto ce nam opet trebati nego samo istjerajmo one koji se trenutno sluze drzavnim dobrima a na stetu onih koji su ih tu postavili.Chmoljo wrote:ako je zaista takoCreasy wrote:Ti mi djeluješ kao malo razumniji, pa ću ti objasniti zašto je hitna dolazila toliko puta. Od osumnjičenih/uhapšenih su uzimane izjave i tom prilikom su ih pitali da li im je potrebna medicinska pomoć, obzirom da niko od njih nije bio kod ljekara nakon što je lišen slobode. Te povrede su dobili tokom protesta i prilikom hapšenja, a nakon toga ih niko nije ni dohvatio. Lično sam ih vidio sve i svi su dobro. Dakle, nemojte bezveze plasirati dezinfomacije da ih neko mlati tamo.![]()
e sad, huškaju mediji, huškaju političari.
pitam forumaše, je li pametno od vas da huškate bez provjerene informacije?
-
weredsf
#1381 Re: PROTESTI!!!
kemalba wrote:Gledao emisiju. Lažeš.rokan wrote:ne policiju nego gradjane. hladno prizivaju krvoprolice i gradjanski rat.StupskaBitanga wrote:Nikšić i Izetbegović JAVNO govore o tome da će policiju poslati na građane ukoliko krenu na njih![]()
![]()
![]()
![]()
-
StupskaBitanga
#1382 Re: PROTESTI!!!
SDA jurišnici zajedno sa crvendaćima u boj na narod svoj 
-
thepatriot
#1383 Re: PROTESTI!!!
a televizija kantona Sa koji je to samo režimski medij, al još malo
-
uzgajivac
#1384 Re: PROTESTI!!!
hrasno38 wrote:To se zove "muko moja predji na drugoga". Posto je fitilj brzogoreci na svaki nacin se pokusava ponovo upaliti nece li pasti krv sto onako razmisljajuci sasvim sigurno mogu tvrditi da bi nekome i odgovaralo. Rekose onom momku iz Tuzle polomljene obadvije noge a on sasvim sigurno jeste popio batina ali dodje bez gipsa pred TV kamere. Ocito da je i na ovom formu dosta onih sa kapuljacama i onih koji shvataju da od kapuljaca nema svrhe te se vodi tiha bitka uz potpirujuce i neprovjerene informacije. Ja vam kazem ljudski policija je jednom bila meta drugi put nece sigurno i nemojte se vise zajebavati sa huskacim a koliko vidim kroz odredjene proglase i ratnohuskackim idejama. Ne mozemo mijenjati bez rata uredjenje BiH ali mozemo bez rata uredjenje F BiH. Iza Dejtona stoje svjetske sile i nemojte se kurciti jer vas 90% ovdje nema pojma sta znaci rat i sta znaci bosti se sa rogatim. Nemojte izigravati silu ko Dodik jer smo kite marjanove i mi u F BiH i Dodik u RS-u. Ako se bude mijenjao Dejton onda ce ga mijenjati oni koji su stvorili ovako nakaradan sustav. Nemojte zapocinjati nesto sto vam nije objasnjeno da "poslije jeb.... nema kajanja" i ako napadnes policiju ili vojsku onda budu svjestan da si donji kad tad. BiH je prepuna prepametnih mladih ljudi kojima treba dati sansu da svojim mozgom dovedu sva ova govna u inferioran polozaj a na silu je uvijek isla sila. Nemojmo unistavati ono sto je nase i sto ce nam opet trebati nego samo istjerajmo one koji se trenutno sluze drzavnim dobrima a na stetu onih koji su ih tu postavili.Chmoljo wrote:ako je zaista takoCreasy wrote:Ti mi djeluješ kao malo razumniji, pa ću ti objasniti zašto je hitna dolazila toliko puta. Od osumnjičenih/uhapšenih su uzimane izjave i tom prilikom su ih pitali da li im je potrebna medicinska pomoć, obzirom da niko od njih nije bio kod ljekara nakon što je lišen slobode. Te povrede su dobili tokom protesta i prilikom hapšenja, a nakon toga ih niko nije ni dohvatio. Lično sam ih vidio sve i svi su dobro. Dakle, nemojte bezveze plasirati dezinfomacije da ih neko mlati tamo.![]()
e sad, huškaju mediji, huškaju političari.
pitam forumaše, je li pametno od vas da huškate bez provjerene informacije?
-
weredsf
#1385 Re: PROTESTI!!!
Klosari obicni kakvi gradjaniDr. Kuca wrote:Ne kontam, hocemo da budemo civilizovana, napredna zemlja, al da nas murija ne bije? Nego, danas mi s epljacka ja odo malo obit trafiku, nervozan sam odo do predsjednistva da namlatim predsjednika? Jel vam to prica? Pa bilo gdje na svijetu da je neko priso zgradi predsjednistva, bio bi ubijen odma, bez price ikakve.
-
rokan
#1386 Re: PROTESTI!!!
Gledao emisiju. Lažeš.[/quote]kemalba wrote:ne policiju nego gradjane. hladno prizivaju krvoprolice i gradjanski rat.
lazem?
Vrlo dobro Nikšić vagao šta će reći. Lažeš.[/quote]
lazes ti ko i tvoj niksic. postavi snimak emisije ako smijes.
- Danguba
#1387 Re: PROTESTI!!!
Ko je rekao njega??uzgajivac wrote:pametni, nije rekao da ce braniti sebe, nego drzavne institucije od drzavnog udara. kapiraj malo, nije komplikovano.Danguba wrote:Policija i treba da zastiti svakoga kome je zivot ugrozen ali gore od ovoga je sto javno govore kako imaju pristalice koje ce ih braniti.StupskaBitanga wrote:Nikšić i Izetbegović JAVNO govore o tome da će policiju poslati na građane ukoliko krenu na njih![]()
![]()
![]()
![]()
U prijevodu, dovoljno je da pozovu svoje simpatizere da ih brane sto ce biti uvod u gradjanski rat.
Danas mrtav hladan prica kako ga ljudi zovu da stite institucije. Sta ti je to nego narod protiv naroda.
Policija je ta koja treba sve da stiti a drugo je to sto se sa istima manipulise.
-
StupskaBitanga
#1388 Re: PROTESTI!!!
jel plakala voditeljica/voditelj za Zeljkovićemthepatriot wrote:a televizija kantona Sa koji je to samo režimski medij, al još malo
-
kemalba
#1389 Re: PROTESTI!!!
Ko sanja boj vidjeli smo, ko ga potpiruje da Bog da mu u kući prvo izbio.StupskaBitanga wrote:SDA jurišnici zajedno sa crvendaćima u boj na narod svoj
Over and out.
-
Labirint
#1390 Re: PROTESTI!!!
U svemu ovom najzaljivije mi je sto nije
zapaljena usput i ona zgrada doma (nekad bilo)
sindikata, ono leglo parazita i pantljicara svjetskog
kalibra. Ali bice prilike
- MOSALJOZE
#1391 Re: PROTESTI!!!
To je već priča za sebeLabirint wrote:U svemu ovom najzaljivije mi je sto nije
-
weredsf
#1392 Re: PROTESTI!!!
Ova stotina huligana sto pali zgrade ne prestavlja nikakav narod, pusti te price jer se od njih ogradjuju svi koji su bili na protestimaStupskaBitanga wrote:SDA jurišnici zajedno sa crvendaćima u boj na narod svoj
-
StupskaBitanga
#1393 Re: PROTESTI!!!
aman čovječe niko ni ne spominje one koji su palili državne institucije. Ja govorim o opasnim tezama da će Nikšić slati nekoga na ljude ako dođu da protestuju pred Vladu FBiH.
-
los talibanos
- Butmiran
#1395 Re: PROTESTI!!!
Brišite ako je bilo.
http://www.youtube.com/watch?v=4deBY3zOb2A
Oko 1.25 drot se vraća i udara momka na zemlji nogom u glavu.
http://www.youtube.com/watch?v=4deBY3zOb2A
Oko 1.25 drot se vraća i udara momka na zemlji nogom u glavu.
- guber90
#1396 Re: PROTESTI!!!
Da prostite haman ih seru.los talibanos wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/odak ... 26500.aspx
-
thepatriot
#1397 Re: PROTESTI!!!
ma ne treba njima voditelj, sebija i ali beg budnjo to uređuju, a radeljaš vrši internu reviziju- čojek je magistar ekonomije ako niste znaliStupskaBitanga wrote:jel plakala voditeljica/voditelj za Zeljkovićemthepatriot wrote:a televizija kantona Sa koji je to samo režimski medij, al još malo
- ultima_palabra
#1398 Re: PROTESTI!!!
I ko će odgovarati za laži o 12 kg speeda? Jel sramota da se portparol MUP-a KS koristi takvim stvarima u svrhu očuvanja vlasti i da se tim argumentima služi federalni premijer?
I sad treba neko vjerovati u vaše teze o državnom udaru, raspadu zemlje, trećem entitetu... gotovi ste bando
I sad treba neko vjerovati u vaše teze o državnom udaru, raspadu zemlje, trećem entitetu... gotovi ste bando
-
uzgajivac
#1399 Re: PROTESTI!!!
ne ocajavaj. treba samo paziti da se ne jurisa i da se ne bacaju kokteli. drzati odstojanje od kornjaca i mirna Bosna.StupskaBitanga wrote:aman čovječe niko ni ne spominje one koji su palili državne institucije. Ja govorim o opasnim tezama da će Nikšić slati nekoga na ljude ako dođu da protestuju pred Vladu FBiH.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1400 Re: PROTESTI!!!
Evo to je to. Ovo su oni koji nas sve skupa pljackaju. Ali ni ovo ne treba zapaliti nego oduzeti, prodati i uloziti u razvoj F BiH!!!los talibanos wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/odak ... 26500.aspx