Sarajevo City Center
-
stup metropola
#1376 Re: Sarajevo City Center
pio puno mlijeka
- Grean
#1377 Re: Odg: Sarajevo City Center
Upravo, tako sta znaju oni. Ako su vec trazili ruznocu nisu morali daleko iz Londona. Holiday je lijep hotel sto se ne moze reci za londonski The Tower.zubi wrote:
meni holiday inn uopste nije ruzan... cak mi je drag, nostalgija za boljim vremenima sta li...
sta zna telegraph

Ali nekako im je ovaj promakao ili im nije promakao nego je kao sto rekoh, do onih pomenutih tapeta i ukusa.
-
staradis
#1378 Re: Sarajevo City Center
Bio sam u novom KOTONU, koliko sam upratio spustili su cijene poprilicno.
-
respo s onog svijeta
#1379 Re: Sarajevo City Center
ja kad pogledam ovu i slicne teme samo jos vise utvrdim svoje misljenje da je pravo malo raje bilo vani pa im je sve novootvoreno kao da je nesto prvi put vidjeno na svijetu
-
emmir1
#1380 Re: Sarajevo City Center
i ja sam se oduševio pull bear-om
Košulja i hlaće nise preživjele prvo pranje
Bez zajebancije , crne hlaće , bukvalno ih 3 puta obukao
Stradivarius i Pull Bear su pravo smeće
Masimo i Zara već je malo bolje
- Logovan
#1381 Re: Sarajevo City Center
Kako tako loš kvalitet?emmir1 wrote:i ja sam se oduševio pull bear-om
-
emmir1
#1382 Re: Sarajevo City Center
Logovan wrote:Kako tako loš kvalitet?emmir1 wrote:i ja sam se oduševio pull bear-om
Masimo i Zara već je malo bolje![]()
iskren da budem i izgleda jeftino
Ovdje ne ulazim u pull bear , kupio prošle godine u Zagrebu
Curici čizmice u Zari i sebi par stvari u Pull Bear , ajde čizmice i nekako , a ovo iz pull beara katastrofa
Tako da u tu radnju ne ulazim više
-
sarajevsko_pivo
#1383 Re: Sarajevo City Center
Bacas bombe momak! Meni je skoro sve iz Pull&Bear, kupio sam u njihove radnje u Mostaru, Atini, Beca, Amterdamu i nikad nista.
Prestani da bacas bombe. Ako su tako losi ne bi se oni sirili tako brzo po svijetu!
Prestani da bacas bombe. Ako su tako losi ne bi se oni sirili tako brzo po svijetu!
- navedeni
#1384 Re: Sarajevo City Center
Pull n Bear je odlican i gluposti su da se to tako ukenja, imam dosta njihovih stvari i prezadovoljan sam.
A ako neko ko ima 2 metra kenja da ne moze broj sebi naci, nije do brenda, za takve imaju posebne radnje po inostranstvu
A ako neko ko ima 2 metra kenja da ne moze broj sebi naci, nije do brenda, za takve imaju posebne radnje po inostranstvu
-
sarajevsko_pivo
#1385 Re: Sarajevo City Center
Alcatraz i SCC 

- Entropio
- Vozim: njemackog premiuma
- Horoskop: TDI
#1386 Re: Sarajevo City Center
Znači SCC je luksuzni Alcatraz?sarajevsko_pivo wrote:Alcatraz i SCC
- Logovan
- devito
#1388 Re: Sarajevo City Center
Ne kenjam, samo kazem.navedeni wrote:Pull n Bear je odlican i gluposti su da se to tako ukenja, imam dosta njihovih stvari i prezadovoljan sam.
A skoro 2m i nije toliko puno.
Inace u svim ostalim radnjama ima velicina a kod njih nema.
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
- Irm@
#1389 Re: Sarajevo City Center
+1staradis wrote:Bio sam u novom KOTONU, koliko sam upratio spustili su cijene poprilicno.
isto sam primijetila..adekvatne cijene za tursku robu
-
respo s onog svijeta
#1390 Re: Sarajevo City Center
Irma hoces ti na jednu kafu u scc?
-
emmir1
#1391 Re: Sarajevo City Center
sarajevsko_pivo wrote:Bacas bombe momak! Meni je skoro sve iz Pull&Bear, kupio sam u njihove radnje u Mostaru, Atini, Beca, Amterdamu i nikad nista.
Pa evo i ja tebi mogu da kažem da bacaš bombe.
Moje iskustvo sa pull bearom je negativno i tamo više ne kupujem , jer kupio sam 3 stvari koje sam vrlo brzo bacio.
Košulju još nisam ali je i ne nosim jer izgleda kao iz secend henda nakon prvog pranja,
Ja sam rekao svoje iskustvo a ti imaš svoje i ne vidim razlog da se ti meni obraćaš u takvom tonu.
izvoli kupovat pull bear jer si zadvoljan sa njima , ja nisam i ne kupujem tamo
to ti je sav sukus priče
- TheHound
#1392 Sarajevo City Center
Fazon je sto kazes da se poderala (ili sta god drugo ti znaci to 'nisu prezivjele prvo pranje') odjeca nakon prvog pranja sto automatski znaci da ne govoris istinu. Ne znam sta imas od toga ali ocigledno je da je to sto si rekao laz.emmir1 wrote:sarajevsko_pivo wrote:Bacas bombe momak! Meni je skoro sve iz Pull&Bear, kupio sam u njihove radnje u Mostaru, Atini, Beca, Amterdamu i nikad nista.
Moje iskustvo sa pull bearom je negativno i tamo više ne kupujem , jer kupio sam 3 stvari koje sam vrlo brzo bacio.
Košulju još nisam ali je i ne nosim jer izgleda kao iz secend henda nakon prvog pranja,
Ja sam rekao svoje iskustvo a ti imaš svoje i ne vidim razlog da se ti meni obraćaš u takvom tonu.
to ti je sav sukus priče
-
rui
#1393 Re: Sarajevo City Center
Bila sam, i Terranova i Waikiki u pripremi još, meni Cotton ispade najpovoljnijiKatarinaKosaca wrote:
Prvi put sam bila, pa ne znam šta su "stare", a šta "nove". Waikiki nije, vijela sam mjesto za njih i pozivaju da im se šalju cv. Teranovu, mi se čini, da sam vidjela, nisam sigurna. Nema spiska , kao ni signalizacije, pa raja pitaju, pa šalju, tu je frka. Vidi se i da su trgovci novi i neuvježbani. Mrkva je otvorila, čini mi se da je netko napisao da još nije, danas su radili,
-
emmir1
#1394 Re: Sarajevo City Center
TheHound wrote:Fazon je sto kazes da se poderala (ili sta god drugo ti znaci to 'nisu prezivjele prvo pranje') odjeca nakon prvog pranja sto automatski znaci da ne govoris istinu. Ne znam sta imas od toga ali ocigledno je da je to sto si rekao laz.emmir1 wrote:sarajevsko_pivo wrote:Bacas bombe momak! Meni je skoro sve iz Pull&Bear, kupio sam u njihove radnje u Mostaru, Atini, Beca, Amterdamu i nikad nista.
to ti je sav sukus priče
Lažem??
Crne hlaće su nakon prvog pranja izgubile boju i više ih nisam mogao da nosim.
Previše su izblijedile .
Ali vjerujem da si ti na neki način zaključio da ja lažem , možda si kašike bacao ili šta već.
Eto zaboga nemoguće je biti nezadovoljan sa nekom garderobom , sve što kupimo traje nam po 15 godina minimum.
Zaista sam krupnu laž izrekao.
Jesam li još napomenuo da su juče svemirci bili na ćevapima u Mrkvi??
- DaffyDuck
#1395 Re: Sarajevo City Center
respo s onog svijeta wrote:ja kad pogledam ovu i slicne teme samo jos vise utvrdim svoje misljenje da je pravo malo raje bilo vani pa im je sve novootvoreno kao da je nesto prvi put vidjeno na svijetu
- TheHound
#1396 Re: Sarajevo City Center
Ako kazes da odjeca nije prezivjela prvo pranje ne treba biti pretjerano inteligentan da skontas da je to laz i prakticno nemoguce. Jedino da ih nosas godinu dana pa da ih jednom operes, ne vidim drugi nacin kako bi nesto sto vrijedi vise od 20KM postalo neupotrebljivo nakon jednog pranja.emmir1 wrote:Lažem??
Previše su izblijedile .
Ali vjerujem da si ti na neki način zaključio da ja lažem , možda si kašike bacao ili šta već.
Eto zaboga nemoguće je biti nezadovoljan sa nekom garderobom , sve što kupimo traje nam po 15 godina minimum.
- holowey
#1397 Re: Sarajevo City Center
operes sintetiku na 90 stepeni i onda okrivis kvalitetTheHound wrote:Ako kazes da odjeca nije prezivjela prvo pranje ne treba biti pretjerano inteligentan da skontas da je to laz i prakticno nemoguce. Jedino da ih nosas godinu dana pa da ih jednom operes, ne vidim drugi nacin kako bi nesto sto vrijedi vise od 20KM postalo neupotrebljivo nakon jednog pranja.emmir1 wrote:Lažem??
Previše su izblijedile .
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1398 Re: Sarajevo City Center
Bila sam i ja danas.
Meni se svidja, jeste tamno i stropovi su niski, i ventilacija im nije bas najbolja ali sveukupan dojam je meni pozitivan, ako izuzmem lift koji izgleda kao gradiliste
Svidja mi se jako izgled stropova i ljubicasta staza mi se fino uklapa u sve, i bila je cista posto je neko pisao kako je prljava
Od radnji, koton povoljan, te bershka, stradivarius i P&B, MD je najskuplji ali i najkvalitetniji i sam enterijer je gospodski nekako.
Zara je ubjedljivo najveca truba sa presmijesnim cijenama i ne znam jesam li vidjela 2 stvari da mi se svidjaju ali sa svejedno previsokim cijenama.
Sto se tice hrane, danas je bilo svega i svi su radili, ja probala turski pide i odlican je, poprilicno sam iznenadjena kvalitetom
Meni se svidja, jeste tamno i stropovi su niski, i ventilacija im nije bas najbolja ali sveukupan dojam je meni pozitivan, ako izuzmem lift koji izgleda kao gradiliste
Svidja mi se jako izgled stropova i ljubicasta staza mi se fino uklapa u sve, i bila je cista posto je neko pisao kako je prljava
Od radnji, koton povoljan, te bershka, stradivarius i P&B, MD je najskuplji ali i najkvalitetniji i sam enterijer je gospodski nekako.
Zara je ubjedljivo najveca truba sa presmijesnim cijenama i ne znam jesam li vidjela 2 stvari da mi se svidjaju ali sa svejedno previsokim cijenama.
Sto se tice hrane, danas je bilo svega i svi su radili, ja probala turski pide i odlican je, poprilicno sam iznenadjena kvalitetom
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1399 Re: Sarajevo City Center
Znaci odlicno je.ladyblue18 wrote:Bila sam i ja danas.
Meni se svidja, jeste tamno i stropovi su niski, i ventilacija im nije bas najbolja ali sveukupan dojam je meni pozitivan, ako izuzmem lift koji izgleda kao gradiliste![]()
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#1400 Re: Sarajevo City Center
-LIBERO- wrote:
Znaci odlicno je.
Ma tama mi ne smeta toliko, meni je u svemu nabrojanom lift fakat najveci odron, ne znam kako mogu ono 'nako...