Damir Dzumhur
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1376 Re: Damir Dzumhur
Sto su apetiti porasli, ne smije se vise ni set izgubiti

- Mali_Vuk
#1377 Re: Damir Dzumhur
De sad kad je ponovo uzeo stvar u svoje ruke malo zajebavajte nas što smo ga ružili kad je bio u banani
Mora i izgubiti ponekad, jasno. Meni samo malo smeta ono tersanje i očigledno gubljenje živaca, pa ga zato grdim
Mora i izgubiti ponekad, jasno. Meni samo malo smeta ono tersanje i očigledno gubljenje živaca, pa ga zato grdim
- shake69
#1378 Re: Damir Dzumhur
Toma, stari mudrac foruma, tako je! Nama malo fali da i set protivnik ne smije osvojiti!Tomahawk11 wrote:Sto su apetiti porasli, ne smije se vise ni set izgubiti![]()
- ultima_palabra
#1381 Re: Damir Dzumhur
Ovo je trebalo biti 6-1 6-2, sto i jeste realan rezultat izmedju njih dvojice... ali da ne sitnicarim, ima tu i prilagodbe na podlogu.
Sad dan odmora, pa vjerovatno ocvali Kipranin.
- shake69
#1382 Re: Damir Dzumhur
Ovdje samo dvojica znaju i zadeverat ce Damira dobro sto zbog znanja sto zbog forme:Delbonis, steta vec u 1/4 finala te Pella i donekle agresivni GGL! Ocekujem titulu ove godine od Manijaka, ako ne ovdje, Istanbul ili tokom ljeta!ultima_palabra wrote:Ovo je trebalo biti 6-1 6-2, sto i jeste realan rezultat izmedju njih dvojice... ali da ne sitnicarim, ima tu i prilagodbe na podlogu.
- red evil
#1383 Re: Damir Dzumhur
Ne bojim se ni tog Delbonisa. Damir je kvalitetniji teniser od njega, neće biti lako ali ako pruži svoj maksimum može ga i hoće proći.
Baš sam se bio prepao da nije teža ozljeda, očigledno nije ništa ozbiljno.
Uzima Damir ove godine 100% jednu titulu na ATP niovu, možda već ove sedmice. Među glavnim kandidatima je.
Uzima Damir ove godine 100% jednu titulu na ATP niovu, možda već ove sedmice. Među glavnim kandidatima je.
- duminjo
#1384 Re: Damir Dzumhur
Ja ne bih jos poletio
-
nema me tamo
#1385 Re: Damir Dzumhur
Zašto, al' zašto pisat ako ne znaš?red evil wrote:Ne bojim se ni tog Delbonisa. Damir je kvalitetniji teniser od njega, neće biti lako ali ako pruži svoj maksimum može ga i hoće proći.
Delbonis naredni?
Taj lik je na šljaci kvalitetniji od Damira znacajno, Pella naredni?
Pa taj je je još gori protivnik za Damira na šljaci.
- perfect_guy
#1386 Re: Damir Dzumhur
bagdatis ili talijan prije toganema me tamo wrote:
Zašto, al' zašto pisat ako ne znaš?
Delbonis naredni?
-
nema me tamo
#1387 Re: Damir Dzumhur
O cemu onda baljezga ovaj?
Vidim na rezultatima da nisu još stavili..
Baghdatisa trebal predstavljat?
Njegov iole dobar dan i Damiru šanse male..
Italijan namucio Đokovica prije par sedmica isto godiste kao i Damir..
Isti i ranking skoro..
Još kad dodaš da Damir nema servisa to su baš patnje..
Ma hajde necu nista da baksuziram trenutno Damir ima samopouzdanje, a kad si u toj fazi možeš daleko..
Isti i ranking skoro..
Ma hajde necu nista da baksuziram trenutno Damir ima samopouzdanje, a kad si u toj fazi možeš daleko..
- insaneinthebrain
#1388 Re: Damir Dzumhur
Njegov i ole dobar dan pokazuje trenutno kakav jenema me tamo wrote:O cemu onda baljezga ovaj?
Isti i ranking skoro..
- insaneinthebrain
#1389 Re: Damir Dzumhur
Ako baghdatis bude imao i ole los dan sutra, mozda dzumi i prodje 
- ultima_palabra
#1390 Re: Damir Dzumhur
Znači, protiv Čekinje... u Dohi ove godine lagana pobjeda Damira.
- sadmire
#1391 Re: Damir Dzumhur
Nesto mi ovaj previse ubjedljivi dobi...nadam se da nije njegova dobra igra i forma u pitanju nego losa igra baghdatisa...
- shake69
#1392 Re: Damir Dzumhur
Ma ovaj Spaghetti Pesto pokusava glumiti Stanoja s jednorucnim BH, ne ide to! Ima podosta nesigurnosti u duzim izmjenama. Ipak, bit ce opasniji nego na betonu u Dohi, ali Damir ne bi trebao imati problema.
- commendatore
#1393 Re: Damir Dzumhur
koliko se sjecam Ćekinjato je obicna krampa al bumo videli sa damirijem kako ce proc....
- Leopold_IV
#1394 Re: Damir Dzumhur
Gledao sam neke njegove mečeve i cijenim da je Damir dosta bolji igrač inače, a trenutno je i u boljoj formi.commendatore wrote:koliko se sjecam Ćekinjato je obicna krampa al bumo videli sa damirijem kako ce proc....
Ideeeemo Damire.
- commendatore
#1395 Re: Damir Dzumhur
ma mene handri damir pravo - cim ga ugasim lik pocne da igra kako trebaLeopold_IV wrote:Gledao sam neke njegove mečeve i cijenim da je Damir dosta bolji igrač inače, a trenutno je i u boljoj formi.commendatore wrote:koliko se sjecam Ćekinjato je obicna krampa al bumo videli sa damirijem kako ce proc....
Ideeeemo Damire.
- karanana
#1396 Re: Damir Dzumhur
+1commendatore wrote:ma mene handri damir pravo - cim ga ugasim lik pocne da igra kako trebaLeopold_IV wrote:Gledao sam neke njegove mečeve i cijenim da je Damir dosta bolji igrač inače, a trenutno je i u boljoj formi.commendatore wrote:koliko se sjecam Ćekinjato je obicna krampa al bumo videli sa damirijem kako ce proc....
Ideeeemo Damire.juce prestanem gledat nakon 2. seta i onda ga trehne 4 gema zaredom
- insaneinthebrain
#1397 Re: Damir Dzumhur
Evo i setkic vodi protiv verdasca 
- red evil
#1398 Re: Damir Dzumhur
Hmm? Ne bih se složio da je kvalitetniji značajno. Tu su negdje, s tim da je Damir kompletniji teniser i ako odigra sa 100% svojih mogućnosti prolazi ga. Pella neće ni doći do Damira, a i inače tek u finalu mogu igrat a i više bih volio njega u eventualnom finalu nego GGLa ili Verdasca, koji su za klasu jači od njega.nema me tamo wrote:Zašto, al' zašto pisat ako ne znaš?red evil wrote:Ne bojim se ni tog Delbonisa. Damir je kvalitetniji teniser od njega, neće biti lako ali ako pruži svoj maksimum može ga i hoće proći.
Delbonis naredni?
Do finala samo Delbonis može Damira zaustavit i sam Damir. Valjda Delbonis ispadne ranije i olakša posao Damiru. S tim da i Pouille će biti zeznut.
- Pismonosa