jao Karbofix, zalijepis sliku iz novina u svesku i sav se papir izvitoperi, zato je postojalo kvalitetno OHO ljepiloastrid wrote:Mislim da nije bilo![]()

jao Karbofix, zalijepis sliku iz novina u svesku i sav se papir izvitoperi, zato je postojalo kvalitetno OHO ljepiloastrid wrote:Mislim da nije bilo![]()

dok smo mi sastave sulunara brašnom ljepiliastrid wrote:Neki su ovaj karbofix jeli i kleli se da je ukusno
....i ja sam u ratumuha_sa wrote:dok smo mi sastave sulunara brašnom ljepiliastrid wrote:Neki su ovaj karbofix jeli i kleli se da je ukusno
haj ti druže objasni fudu, čudi se što sam napravio paralelu cepelin-dugme, objasni mu koga je bregović skidao na početku karijere zvukom gitare, imidžom, položajem dok svira, itd, itd...dž. pejdža ili k. ričardsa...Ommadawn wrote:Na ovome je pocelo moje putovanje u carobni svijet muzike. Stari me uspavljivao plocama Pink Floyda, Divljim Jagodama (dok je jos Toni bio pjevac), Bijelim Dugmetom (Eto bas hocu), Boney M "Nightflight to Venus", Nana Maskouri. Tetka, koja je tad zivjela kod nas, pustala je Black Sabbath, Deep Purple i Zeppelin a amidza kad bi dolazio u posjetu obavezno bi ponio sa sobom The Doors

Ja ne znam kako ti pri zdravom razumu mozes tog plagijatora staviti u istu recenicu sa zeppelinom?radostan dan wrote:haj ti druže objasni fudu, čudi se što sam napravio paralelu cepelin-dugme, objasni mu koga je bregović skidao na početku karijere zvukom gitare, imidžom, položajem dok svira, itd, itd...dž. pejdža ili k. ričardsa...Ommadawn wrote:Na ovome je pocelo moje putovanje u carobni svijet muzike. Stari me uspavljivao plocama Pink Floyda, Divljim Jagodama (dok je jos Toni bio pjevac), Bijelim Dugmetom (Eto bas hocu), Boney M "Nightflight to Venus", Nana Maskouri. Tetka, koja je tad zivjela kod nas, pustala je Black Sabbath, Deep Purple i Zeppelin a amidza kad bi dolazio u posjetu obavezno bi ponio sa sobom The Doors
U mene je stari imao nešto slično. Neki Schneiderov studio. Bio je još kabinet za ploče ispod.radostan dan wrote:otišli mi kod školskog druga, kad tamo -
dvojici ispale oči, ja pao u nesvjest...

Uh, ovo baš dobro izgleda i za današnje standarde.radostan dan wrote:a kad sam tek iskrin ili rizov studio, pardon liniju vidio, ono - komponente, a sve u sanduku, naprijed staklo.....wow.
sad ću ti naći tu sliku...
edit -

crvena je bila dzeparac. Uopste se ne sjecam sta se za nju moglo kupiti.vazi wrote:

radostan dan wrote:kad je -kola- bila -koka kola-....