to bi bilo dramatrcicu trceci wrote:moguce je i sa 2 boda proci grupu![]()
Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insaneinthebrain
#1376 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
-
Paul F.
#1377 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Iran i Nigerija imaju po jedan bod i protiv Argentine neće ni jedan bod dobiti. Nama treba jedna pobjeda i jedna nerješena utakmica. Možemo i sa dva nerješena meča pa onda ko ima veći qrac.
Last edited by Paul F. on 16/06/2014 23:44, edited 1 time in total.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1378 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Tako samo Talijani mogu prociinsaneinthebrain wrote:to bi bilo dramatrcicu trceci wrote:moguce je i sa 2 boda proci grupu![]()
- noiserr
#1379 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Treba se jedne stvari sad paziti. Nigerija ce sigurno dobiti dosta pritiska od navijaca sada zato sto nisu uspjeli dobiti Iran. Pa se mogu na nama vaditi. Nece nimalo biti lako.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1380 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Ne treba logikom - lako cemo. A ne treba ni srljati u napad.
Vjerujem ako ponovimo igru iz bilo koje od utakmica kao sto smo igrali protiv Gane, Meksika i Argentine...tesko da mozemo izgubiti od ove Nigerije.
Vjerujem ako ponovimo igru iz bilo koje od utakmica kao sto smo igrali protiv Gane, Meksika i Argentine...tesko da mozemo izgubiti od ove Nigerije.
- Lakat Jebić
#1381 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
vec smo pred svjetsko raspravljali o ovome i donijeli isti zakljucakTomahawk11 wrote:Tako samo Talijani mogu prociinsaneinthebrain wrote:to bi bilo dramatrcicu trceci wrote:moguce je i sa 2 boda proci grupu![]()
-
Vodja uvale
#1382 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
-LIBERO- wrote:Ne treba logikom - lako cemo. A ne treba ni srljati u napad.
S tim da je Iran bolja repka od Litvanije...
A još ce veci bunker igrat' protiv nas..
Sve u svemu odgovara i bod protiv Nigerije, al' možemo ih uzet hladno..
A možemo doživit hladan tuš kao protiv Slovaka kuci..
Sve u svemu fantastican rezultat za nas!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1383 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Iranci ce se morati otvoriti kad tad. Nece imati sta izgubiti. Bod im vjerovatno nece nista znaciti. Samo sto je to bezvezna prica jer sljedecu igramo s Nigerijom, pa bi to trebala biti aktuelna tema.Vodja uvale wrote:-LIBERO- wrote:Ne treba logikom - lako cemo. A ne treba ni srljati u napad.
S tim da je Iran bolja repka od Litvanije...
A još ce veci bunker igrat' protiv nas..
Sve u svemu odgovara i bod protiv Nigerije, al' možemo ih uzet hladno..
A možemo doživit hladan tuš kao protiv Slovaka kuci..
Sve u svemu fantastican rezultat za nas!
- Gandalf
#1384 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
ovo je sada odrasla ekipa, dječije bolesti su davno prebolovane, sigurno će ući u obe utakmice sa 100% zalaganja, oni će ponoviti igru protiv Argentine i samo bi nas 6 pogođenih prečki moglo spriječiti da pobijedimo - zapravo naš najveći neprijatelj će biti ta jebena 40+ klima, koja puno više odgovara irancima i nigerijcima, igrački ih se ne trebamo bojati, obe ekipe su pokazale veliko ništa večeras
- It_is_a_Leclerc
#1385 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Ne treba nam pristup - "lako ćemo", ali ne treba, vala, ni pičkasti - "Jao, oprez ! Pazi ! Aj, čuvaj se" pristup.
-
Paul F.
#1386 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Ukratko, ako ne izgubimo niti protiv Irana niti protiv Nigerije, prolazimo dalje.
Last edited by Paul F. on 17/06/2014 00:24, edited 1 time in total.
- drug_profi
#1387 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Ma pristup je isti kao u kvalama. Idemo ih pobijediti, a gace nece sami skinuti.
- limeni
#1388 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
i ja da napisem nesto za utakmicu sinoc..
velika je stvar sto smo postali ozbiljna ekipa, mislio sam da cemo proci kao scg protiv argentine kad smo ga primili u 3. minuti. treba shvatit igrace sto su imali malo tremu jer smo vecina nas pred tv-om zrkavali od nervoze a zamisli istrcis pred 75.000 gledalaca i vise od milijardu ljudi te gleda
posebno mi se svidjela pokretljivost naseg veznog reda,uzeli smo argentinu na sredini terena barem pola utakmice.
begovic: 7 vrlo siguran golman, odbranio je jedan jak udarac a kod 2 gola nije mogao nista.
mujdza: 7.5 napravi bezveze onaj faul pred prvi gol argentine ali bio je vrlo dobar, zaustavio je njihovu lijevu stranu.
bicakcic: 6.5 po meni najgori nas igrac sinoc iako nije bio katastrofalan, mozda je i do povrede. ne kontam sto se saginje kod prvog gola i sto uvijek ledja okrene protivniku kao pred drugi gol. inace jak i borben, bice to bolje.
spahic: 7.5 imao je neke greske na pocetku ali je postao sve bolji. makar jedan cist gol je spasio u drugom poluvremenu.
kolasinac: 7.5 a jbg desi se svakome onakav peh, bio malo nesiguran do 20. minute pa je onda pocistio sve i odigrao odlicno.
besic: 8 sta je ono ljudi dragi?
bio je svugdje, jak a zna s loptom. svaka cast!
pjanic: 7.5 odlican na lopti, svidja mi se kako igra zajedno s besicem. podsjeca na pirla.
misimovic: 7.5 svaka cast majstore, i dalje strasan tehnicar onaj pas hajrovicu moze samo igracina. nazalost ispuhao oko 60 minute. dat ce on barem dvije asistencije u iducim utakmicama.
hajrovic: 7 odlican je bio, drzak i ima muda da opali po golu.
lulic: 7.5 nije neki znalac ali ima konjska pluca i trci kao lud, dao asistenciju prvu za BiH.
dzeko: 7 bio je dobar jer su ga uvijek cuvali dva argentinca i tesko mu je uzeti loptu, sto mi se ne svidja je sto nakon naseg gola nije preuzeo liderstvo u ofanzivi i pokrenuo nasu ofanzivu ali dobro dobit ce on prilike protiv nigerije.
ibisevic: 7.5 zabio gol koji nas odvede na sp, zabi i prvi u istoriji na mundijalu. to vedo majstore!
medunjanin: 7 vrlo solidna predstava naseg meda, odlican je tehnicar.
visca 6 ne znam ali ja kod njega ne mogu vidjeti nista pozitivno, isti avdija kao da imaju istog oca ne vidim klasu kod njega ali eto valjda ce biti bolje.
nadam se da ce protiv nigerije igrati salihovic koji je imao odlicnu sezonu, imali smo dva slobodnjaka koji su tacno za njega bili. ibisevica cuvati do 55min i onda ubaciti. nigerija je fina selekcija ali mislim da ako budemo igrali kao protiv argentine mozemo slaviti jer nisu nigerijci nista pokazali i mislim da su nesigurni u odbrani ako napravis pritisak.
glavu gore momci, idemo uzeti sest bodova za veliko slavlje!
velika je stvar sto smo postali ozbiljna ekipa, mislio sam da cemo proci kao scg protiv argentine kad smo ga primili u 3. minuti. treba shvatit igrace sto su imali malo tremu jer smo vecina nas pred tv-om zrkavali od nervoze a zamisli istrcis pred 75.000 gledalaca i vise od milijardu ljudi te gleda
posebno mi se svidjela pokretljivost naseg veznog reda,uzeli smo argentinu na sredini terena barem pola utakmice.
begovic: 7 vrlo siguran golman, odbranio je jedan jak udarac a kod 2 gola nije mogao nista.
mujdza: 7.5 napravi bezveze onaj faul pred prvi gol argentine ali bio je vrlo dobar, zaustavio je njihovu lijevu stranu.
bicakcic: 6.5 po meni najgori nas igrac sinoc iako nije bio katastrofalan, mozda je i do povrede. ne kontam sto se saginje kod prvog gola i sto uvijek ledja okrene protivniku kao pred drugi gol. inace jak i borben, bice to bolje.
spahic: 7.5 imao je neke greske na pocetku ali je postao sve bolji. makar jedan cist gol je spasio u drugom poluvremenu.
kolasinac: 7.5 a jbg desi se svakome onakav peh, bio malo nesiguran do 20. minute pa je onda pocistio sve i odigrao odlicno.
besic: 8 sta je ono ljudi dragi?
pjanic: 7.5 odlican na lopti, svidja mi se kako igra zajedno s besicem. podsjeca na pirla.
misimovic: 7.5 svaka cast majstore, i dalje strasan tehnicar onaj pas hajrovicu moze samo igracina. nazalost ispuhao oko 60 minute. dat ce on barem dvije asistencije u iducim utakmicama.
hajrovic: 7 odlican je bio, drzak i ima muda da opali po golu.
lulic: 7.5 nije neki znalac ali ima konjska pluca i trci kao lud, dao asistenciju prvu za BiH.
dzeko: 7 bio je dobar jer su ga uvijek cuvali dva argentinca i tesko mu je uzeti loptu, sto mi se ne svidja je sto nakon naseg gola nije preuzeo liderstvo u ofanzivi i pokrenuo nasu ofanzivu ali dobro dobit ce on prilike protiv nigerije.
ibisevic: 7.5 zabio gol koji nas odvede na sp, zabi i prvi u istoriji na mundijalu. to vedo majstore!
medunjanin: 7 vrlo solidna predstava naseg meda, odlican je tehnicar.
visca 6 ne znam ali ja kod njega ne mogu vidjeti nista pozitivno, isti avdija kao da imaju istog oca ne vidim klasu kod njega ali eto valjda ce biti bolje.
nadam se da ce protiv nigerije igrati salihovic koji je imao odlicnu sezonu, imali smo dva slobodnjaka koji su tacno za njega bili. ibisevica cuvati do 55min i onda ubaciti. nigerija je fina selekcija ali mislim da ako budemo igrali kao protiv argentine mozemo slaviti jer nisu nigerijci nista pokazali i mislim da su nesigurni u odbrani ako napravis pritisak.
glavu gore momci, idemo uzeti sest bodova za veliko slavlje!
- MOSALJOZE
#1389 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Svaka čast Nigeriji i Iranu na remiju.Bilo je pomalo i luckasto kad Nigerija krene naprijed svi mi nedaj nedaj,a takodjer kad bi Iran krenuo.Ovo je odličan rezultat za nas,samo nemojte Boga vam spominjat to nešto,ako kad bi hoće li.Ništa od toga
-
ins
#1390 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Po meni, ovo je Iranska logika u borbi za 2. mjesto:
Nakon remija, Nigerija se mora "popravljati" na nama i Argentini, sto ce tesko moci. Mi ih 99% dobijamo.
Iran ce nezainteresirano prezivjeti poraz od ARG, i cekaju nas u zadnjoj. Oni odmorni mi iscrpljeni od Nigerije.
E sad, da li je ovo njihov plan od pocetka? Ako jeste, onda su se dobro spremili za nas, vjerovatno igra slicna Slovackoj
Nakon remija, Nigerija se mora "popravljati" na nama i Argentini, sto ce tesko moci. Mi ih 99% dobijamo.
Iran ce nezainteresirano prezivjeti poraz od ARG, i cekaju nas u zadnjoj. Oni odmorni mi iscrpljeni od Nigerije.
E sad, da li je ovo njihov plan od pocetka? Ako jeste, onda su se dobro spremili za nas, vjerovatno igra slicna Slovackoj
- aCme
- Logovan
- aCme
-
Juliuscezar
#1394 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Je li ko od Iranaca dobio žuti karton ?
- aCme
#1395 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Jest Andranik Timotian
- noiserr
#1396 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
ja hantalaša materemi, suze mi na oci od smjeha...aCme wrote:Čista realnost![]()
- Droog
#1397 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Inspiraciju nasao na forumu...aCme wrote:Čista realnost![]()
- noiserr
#1398 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Pa to ti je ono da je samo pricati o reprezentaciji pa makar se i svadjali.
-
putokaz1
#1399 Re: Brazil 2014: Grupa F (BiH)
Evo zašto BIH ne smije izgubit od Nigerije:
trenutno
arg 3 nig,ira 1 BIH 0
ako nedaj Bože izgubimo
nigerija 4 ispred je nas,a iran i argentina ako odigraju neriješeno argentina (4)je ispred,ako iran pobjedi iran(4) je ispred,ako argentina pobjedi ima(6),a mi s eventualna tri protiv irana ne bi mogli stići.
sa bodom protiv nigerije
bih-nig x
tu ima mnogo varijanti(ukupno 27) čak i ove
Arg 9 ostali po 2 gdje bi gol razlika odlučivala ili bih ,arg,ira 4 nig 3
sa tri ne možemo proći nikako...
trenutno
arg 3 nig,ira 1 BIH 0
ako nedaj Bože izgubimo
nigerija 4 ispred je nas,a iran i argentina ako odigraju neriješeno argentina (4)je ispred,ako iran pobjedi iran(4) je ispred,ako argentina pobjedi ima(6),a mi s eventualna tri protiv irana ne bi mogli stići.
sa bodom protiv nigerije
bih-nig x
tu ima mnogo varijanti(ukupno 27) čak i ove
Arg 9 ostali po 2 gdje bi gol razlika odlučivala ili bih ,arg,ira 4 nig 3
sa tri ne možemo proći nikako...
- campa_xxx