Jusuf Nurkić

Košarka u BiH, NBA liga, NLB liga, Euroliga,...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Altsa

#1376 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Altsa »

emmir1 wrote:Podrška Jusufe!!!!!!!!

Nikad nemoj pogazit riječ i nemoj igrat sve dok su tu Konaković i Harun.

Nema većeg ublehaša od Konakovića na kugli zemaljskoj, gdje god je došao sve je propadalo.
nek se prekrsti i igra za sloveniju. njegovom menadzeru ce to sigurno odgovarati. :lol: :lol: kaze nurkic ako treba bit ce izdajnik ali cistog obraza. :-) :-) koji krelac :lol:

animozitet prema supku konakovicu je jasna

- Pa i ja sam nuđen Bosni, ali je Dino Konaković, tada direktor kluba, procijenio da sam neperspektivan. Morao sam potražiti sreću negdje drugo, što se desilo u Sloveniji - izjavio je Nurkić. -
hau jes no

#1377 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by hau jes no »

neperspektivan :lol: :lol: :lol:
OldMayor

#1378 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by OldMayor »

Ja sam znao da je govno konakovic ovo sve reziralo. Taj lik gdje god je umijesao prste je usro stvar.

Ne znam jeste li imali takvo ikustvo, ali znate ono kad radite u firmi za direktora i znate neke stvari sto puta bolje od njega, ali on se i dalje petlja jer to je jebiga njegovo. E takav je Slino Konakovic. Ima politicke veze i sam je sebe imenovao za predsjednika KS, jer po bilo kakvom znanju, sposobnosti taj lik bi trebao biti maksimalno neka sekretarica i potrcko za administraciju u KS-u. Imo nikakvu karijeru, skorasnji najveci musliman koji objasnjava po hajatu kako se treba provesti bajram itd.

Ja sam na strani Nurkica. Jer neko treba reci kako stvari stoje, a ocito je da ovaj malac ima muda nego bilo ko drugi u repki. Jer njemu ne treba repka, on treba njoj.

Nesto poput Papca u fudbalu.

I ja ne mogu vjerovati da bilo ko moze dati podrsku bilo kakvoj grupi ljudi medju kojima je ova spodoba i lazov.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1379 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Velkoski »

Mahmutović: Ovo je savez BiH, a ne Haruna Mahmutovića i ljudi iz saveza

http://sport033.com/mahmutovic-ovo-je-s ... iz-saveza/
Altsa

#1380 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Altsa »

OldMayor wrote:Jer njemu ne treba repka, on treba njoj.
pa zato moze sve vuci za nos i praviti budalama zajedno sa svojim menadzerom. e samo malo se zahebo. reprezentacija je uvijek ispred licnih interesa ako voli ovu zemlju ako ne onda nije ni dobrodosao. kod njega to ocito nije slucaj. a konakovicu se naserem u usta skrbava :D i onome ko ga je doveo u KSBiH.
SkyLimit

#1381 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by SkyLimit »

OldMayor wrote:Ja sam znao da je govno konakovic ovo sve reziralo. Taj lik gdje god je umijesao prste je usro stvar.

Ne znam jeste li imali takvo ikustvo, ali znate ono kad radite u firmi za direktora i znate neke stvari sto puta bolje od njega, ali on se i dalje petlja jer to je jebiga njegovo. E takav je Slino Konakovic. Ima politicke veze i sam je sebe imenovao za predsjednika KS, jer po bilo kakvom znanju, sposobnosti taj lik bi trebao biti maksimalno neka sekretarica i potrcko za administraciju u KS-u. Imo nikakvu karijeru, skorasnji najveci musliman koji objasnjava po hajatu kako se treba provesti bajram itd.

Ja sam na strani Nurkica. Jer neko treba reci kako stvari stoje, a ocito je da ovaj malac ima muda nego bilo ko drugi u repki. Jer njemu ne treba repka, on treba njoj.

I ja ne mogu vjerovati da bilo ko moze dati podrsku bilo kakvoj grupi ljudi medju kojima je ova spodoba i lazov.

Još jedna nebuloza s tvoje strane. Ova garnitura košarkaškog Saveza radi najbolji posao do sada, odgajamo generaciju košarkaša koja će zajedno proći i U16, i U18 i U20 reprezentaciju, a nešto se ne sjećam da je npr. Teletović nastupao po Europskim Prvenstvima u tim uzrastima, neko mu to nije omogućio, a tad su bili drugi ljudi u Savezu.

Nema ne trebaju nikakvi revolucionari koji će rušiti košarkaški Savez, već nam treba malo više edukacije šta je država i kakav odnos treba gajiti prema njoj, pa bio ti sportista, doktor ili taksista. Nažalost, da ukradem od Kennedya, ovdje se svi pitaju šta je država dala njima, a niko šta on može i treba dati državi.
sadmire

#1382 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by sadmire »

Nisam ninacijoj strani ali mislim da je dno dna da neko ne odgovara na necije pozive i poruke...to je tako nezrelo i primitivno i odraz nepostovanja prema drugoj strani...pa nisu smrtno zaraceni da ne mogu normalno komunicirati...pogotovo sto su zajedno napravili par dobrih stvari...ako neko ne zeli, to je ok, al to se fino kaze i zavrsena prica...
MOSALJOZE

#1384 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by MOSALJOZE »

"I dalje ponavljam ja sam spreman sjesti i razgovarati sa Nurkićem, jer je on potreban ovoj reprezentaciji svojom kvalitetom."
Pa zar neko stvarno misli da bi Ivanović preuzeo reprezentaciju u kojoj će mu neko drugi sastavljati spisak :-)
emmir1

#1385 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by emmir1 »

OldMayor wrote:Ja sam znao da je govno konakovic ovo sve reziralo. Taj lik gdje god je umijesao prste je usro stvar.

Naravno, uvlakač i stanovnik mnogobrojnih guzica po Sarajevu.

Sjećam ga se dok je igrao u Bosni, bio daleko najslabiji igrač a istovremeno kapiten.

Kada sam gledao skupštinu KS nakon protesta, e tada mi se pravo zgadio.

LED TE JEBO KAKAV DEMAGOG I ŠUPAK.
cassius

#1386 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by cassius »

Podrska Savezu.

Jusuf se posrao po svima nama a pogotov po svojim saigracima.
Iker C

#1387 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Iker C »

Sasvim je normalno da je raja uz Konaković ipak je on političar sa najvećim brojem glasova na proteklim izborima na nivou kantona. Dino je patriota, voli svoju vjeru i kao takav ima pravo da postavlja generalnog sekretara ,sugerira selektoru kada treba da pravi izmjene. Draže mi je Dinu i Haruna vidjeti u loži centralnog terena WB nego Nurkića kako igra rame uz rame sa Duncanom. Konaković je zadužio grad i državu i Nurkiću treba oduzeti državljanstvo ako bude pričao protiv heroja u miru. Dino se dokazao kad se trebalo dokazati a Nurkić pojede dvije tri kile pite i puše se po Nba terenima.Kad se treba dokazati Nurkića nema nigdje.
spinel_

#1388 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by spinel_ »

Mustang1 wrote:Ovo me podsjeca na psovanja Besicu ,Begovicu .. Kome jos ? .. Kako cete svi da skacete sami sebi u stomak samo ne znam kako imate obraza da pljujete pa poslije lizete :-)

nego, kakvo je tvoje danas misljenje u vezio ovog slucaja kada je i zvanicno Nurkic odjebao reprezentaciju ????

Besic i begovic nikad to nisu uradili.
LSD

#1389 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by LSD »

http://www.klix.ba/sport/kosarka/mahmut ... /141217066

"Nurkić je dobrodošao u ovu reprezentaciju, ona je njegova koliko i ostalih reprezentativaca. On se isključivo odaziva na poziv selektora ukoliko ga selektor uvrsti u 12 najboljih igrača. Nurkić se odaziva navijačima i i građanima BiH, a nikako ljudima Košarkaškog saveza", dodao je Mahmutović.

evo i danas je Harun opet potvrdio da nema ništa protiv samog Nurkića :!: ovo vec treci put istice :!: (iako se Juka javno piša po Mahmutoviću, Konakoviću i Stajanoviću i naziva ih privatnim savezom) ..ali pojedini slijepci ne žele da vide

evo gde je problem:

"Isključivi krivac za ova dešavanja je Nurkićev menadžer. Neću dozvoliti da nam jedan menadžer drži moralne pridike i priča da smo lopovi, da nam objašnjava da su igrači koji su otišli igrati za druge reprezentacije moralne vertikale, da su to ljudi koji vole BiH, ali ne igraju za nju. Oni koji ne igraju za BiH - ne vole je. Nismo mi ovce. Ne trebaju nam prodavati priču 'otišli smo, ali volimo BiH'. Da iza svega ovoga stoji režirana priča Enesa Trnovčevića govori potpuno isti slučaj u reprezentaciji Slovenije, kada je Enes optužio Mateja Avanza (direktora reprezentacije Slovenije) da je uzeo 300.000 eura i da košarkaš Alen Omić neće doći sve dok je Avanzo direktor. Trnovčević je Omićev menadžer ", kazao je Mahmutović

Kao primjere kako se treba odnositi prema državnom grbu, Mahmutović je spomenuo slučajeve Mirze Teletovića, koji je na pripreme došao nedugo nakon što mu je supruga rodila, i Andrije Stipanovića, koji se od trudne supruge odvojio i došao na pripreme.

Šta će biti sa slučajem Nurkić, ostaje da se vidi. Međutim, sve podsjeća na onaj najgori mogući scenario zbog kojeg neće profitirati ni Savez ni Nurkić. Mahmutović je najavio tužbu protiv Trnovčevića zbog lažnih optužbi.
SundanceKid

#1390 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by SundanceKid »

Moj Jusufe, nemas ti kredibiliteta za ovakvo ponasanje, sve da si 100% u pravu, a uopste nisi. U svijetu kosarke, tek si se rodio, i vec si poceo probleme pravit, bez da si ista posteno odigro za seniore... Nema nista gore od mladog igraca koji izvodi nesto, ne dolazi na pripreme, odlazi kad hoce, daje nekontrolisane izjave u medijima, prepucava se...

Sudeci po komentarima na clanak na klixu, koji mogu posluziti kao svojevrsna anketa (ako gledamo like/dislike omjer) puno vise ljudi daje podrsku savezu, sto je i logicno. Ljudi su doveli reprezentaciju na puno bolje noge nego sto je to ranije bio slucaj, ozbiljna ekipa, jedan od boljih trenera u Evropi, sad imaju i rezultat i treba da im nesto sere neki nedokazani (ali istina talentovani!) klinac od 23 godine kome kad zabije kos u dvorani svira Nedeljko Bajic Baja... :-) :-) :-)

Treba nama Juka, da Bog da on igro za reprezentaciju, ali u ovom slucaju, i narocito s obizrom na primjereno ponsanje drugih igraca, puna podska savezu! :bih:
Adriatic

#1391 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Adriatic »

Koliko treba da se shvati da frajer ne želi igrati za reprezentaciju.
To što u savezu sjede šupci poput Dine, ne mijenja ovu činjenicu.
Ende.
Mustang1

#1392 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Mustang1 »

...
Last edited by Mustang1 on 17/12/2014 14:48, edited 1 time in total.
Point.

#1393 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Point. »

E moj Jusufe. Jebo te Nedeljko Bajic Baja kojeg ti pustaju u Denveru.
Altsa

#1394 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Altsa »

Adriatic wrote:Koliko treba da se shvati da frajer ne želi igrati za reprezentaciju.
To što u savezu sjede šupci poput Dine, ne mijenja ovu činjenicu.
Ende.
koliko treba da se shvati da supak nece da igra za reprezentaciju. a da je Dino supak i to stoji. :D
Altsa

#1395 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Altsa »

Point. wrote:E moj Jusufe. Jebo te Nedeljko Bajic Baja kojeg ti pustaju u Denveru.
Pa nece slusati sigurno Sex Pistolse. Muzicki (ne)ukus ne odreduje stepen patriotizma vec samo stepen seljakluka. :D
Pismonosa

#1396 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 04/02/2021 13:06, edited 1 time in total.
Point.

#1397 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Point. »

Altsa wrote:
Point. wrote:E moj Jusufe. Jebo te Nedeljko Bajic Baja kojeg ti pustaju u Denveru.
Pa nece slusati sigurno Sex Pistolse. Muzicki (ne)ukus ne odreduje stepen patriotizma vec samo stepen seljakluka. :D
Ma znam, al jebo te Tito, Nedeljko Baja? Pa tog ni rodbina ne slusa.
vryzas

#1398 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by vryzas »

Ne branim nikoga, ali se ranije moralo "stati na loptu". To je najveca krivica ljudi iz saveza, to i mahalsko prepucavanje preko medija.
Tomahawk11
Globalni moderator

#1399 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Tomahawk11 »

Iznenadio bi se ti sta sve nas svijet slusa.
Sjecam se iz studentskih dana jednog tipa iz Banovica koji je slusao one lole i tako to. Covjece, nedeljom u 07:00 ujutro bi on nasao neku emisiju na radiju da slusa :shock: onako za svoju dusu!
No, to ne bi trebalo nikog da interesuje sta slusa Jusuf, bitan nam je taj sportski dio i to je to. Nek slusa klasiku, tehno, rep, cajke, al nek ne jedu vise svi zajedno govna.
Pismonosa

#1400 Re: Jusuf Nurkic, dijamant BH kosarke

Post by Pismonosa »

...
Last edited by Pismonosa on 04/02/2021 12:42, edited 1 time in total.
Post Reply