Dobar mu dres.
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Znaci da smo mi mnogo jaki, jos igrali zbog ljenosti ovih iz Saveza bez Kolasinca.vee-jay wrote:Ako Grci prodju, znacit ce da nam grupa ipak nije bila tako slaba.
Da mi možda neš ti otvarat oči?insaneinthebrain wrote:pa valjda progledas nekadcyprus wrote:
Ja zaista ne vidim razloga
Trebao je dobiti crveni kad je trznuo onog levata glavom.uglavnomja wrote:dvije utakmice, island kroacija i portugal swe - imam samo jedan zakljucak: portugal gu*i nekog u sudackoj organiziaciji ili u uefi![]()
hebote, da je dijelio portugalcima crvene kao onom islandezu, ne bi dvojica zavrsila utakmcu.
plus sto su gnjide firaunske, svedi izbacuju u aut kad oni leze, a stoka nastavlja igrati
a ono krisitinino glumatanje i fatanje za glavuhebote, slomio golmana i jos se nesto svadja sa sudijom, ironise, kezi se sto je dobio zuti ... a mogao je rahat crveni ko kuca. inace, cijelo vrijeme je imao neku komunikaciju sa sudijom, svako normalan bi ga poslao po cevape ... i bilo je jos faulova za zuti, pa onaj goposlije ofsajda , pa....
LSD wrote:
Grci standardno.....rumuni me razocarali
hocu al za 2000 KMcyprus wrote:Da mi možda neš ti otvarat oči?insaneinthebrain wrote:pa valjda progledas nekadcyprus wrote:
Ja zaista ne vidim razloga
Mozda se Ovrebo vrati iz penzijeinsaneinthebrain wrote:evo 2-0Šibicar wrote:Vidjećete sudjenja u Francuskoj ako ostane 1-0 za Ukrajinu,žao mi je Ukrajinaca što će se ponadati.
howard web ili onaj krvnik tompson sigurni kandidati da sude revans
A faul s ledja Malude na Mujdzi?horion_bosona wrote:sačekajmo revanš u Parizu prije konačne ocjene o Francuskoj i sudijskoj protekciji
večeras je ipak sudio nepokolebljivi Čakır... simpatizeri Uniteda, već su se uvjerili u kvalitete ovog sudije... ni po babi, ni po stričevima![]()
sudijske odluke donose prevagu na ovom nivou u utakmicama u kojima odlučuje jedan detalj... da su Džeko ili Lulić zabili one zicere u prvom poluvremenu, kurac bi Thomson mogao uticati na ishod, ovako su jedan dosuđen slobodnjak, i na kraju sumnjiv penal, bili dovoljni
Muhamed Đakmić wrote:Niko odlazi, Davore vrati pare od ulaznica
Reko bih ti nešto, al neću ni ja džabe da lajeminsaneinthebrain wrote:hocu al za 2000 KM![]()
nema nista dzaba
horion_bosona wrote:sačekajmo revanš u Parizu prije konačne ocjene o Francuskoj i sudijskoj protekciji
večeras je ipak sudio nepokolebljivi Čakır... simpatizeri Uniteda, već su se uvjerili u kvalitete ovog sudije... ni po babi, ni po stričevima![]()
sudijske odluke donose prevagu na ovom nivou u utakmicama u kojima odlučuje jedan detalj... da su Džeko ili Lulić zabili one zicere u prvom poluvremenu, kurac bi Thomson mogao uticati na ishod, ovako su jedan dosuđen slobodnjak, i na kraju sumnjiv penal, bili dovoljni
i ja bih tebi odavno al ne vrijedicyprus wrote:Reko bih ti nešto, al neću ni ja džabe da lajeminsaneinthebrain wrote:hocu al za 2000 KM![]()
nema nista dzaba
Ja ne razumijem kako ljudi koji smatraju da je fudbal postao sranje mogu ga još pratiti... Ja recimo mislim da je košarka postala sranje i presto sam je pratiti... I kad pomislim da je fudbal posto sranje - isto ću učinit i sa njim... Kako vi možete pratiti sranje, haj mi objasnite?Šibicar wrote:horion_bosona wrote:sačekajmo revanš u Parizu prije konačne ocjene o Francuskoj i sudijskoj protekciji
To je to jarane,ne možeš ti mrtvu Englesku nigdje progurati kad su klocevi precjenjeni,i onda ih Hrvati mlatnu u sred Engleske bez obzira što je sudjenje bilo tendenciozno,dok su npr. Francuzi puno bolji od Engleza i njima ne treba puno da dobiju krila,pa jebem ga ja,kad su u svakom baražu ili odlučujčoj utakmici bili gurani onda nema razloga da se ta tradicija ne nastavi,ali eto živi bili pa vidjeli.Neki oš uvijek vjeruju u čast i poštenje FIFE/UEFE,bez obzira što su od fudbala napravili sranje.
A šta ću kad volim fudbal,pratim i ovu našu ligu koja je sranje na kvadrat,i nadam se boljim vremenima,ali fudbal je sada biznis u kojem se vrte milioni i ne može to biti pošteno da se na glavu nasadiš.cyprus wrote:
Ja ne razumijem kako ljudi koji smatraju da je fudbal postao sranje mogu ga još pratiti... Ja recimo mislim da je košarka postala sranje i presto sam je pratiti... I kad pomislim da je fudbal posto sranje - isto ću učinit i sa njim... Kako vi možete pratiti sranje, haj mi objasnite?![]()
Po ovome, mi ostajemo na devetom mjestu ovako nesto, sto bi znacilo da ako grupe budu podjeljene na isti nacin kao do sada da cemo mi biti nosioci!!!!jeza u ledja wrote:Jebiga i Hrvati nas prestizu ako pobjede obje.
U slucaju da remiziraju jednu bice ispod nas.
Znaci navijamo da Svedska bar jednu izgubi i da Hrvatska bar jednu ne pobjedi.
Dovoljno da se ne smrznujeza u ledja wrote:cypruse koliko je stepeeeeeniii?![]()
Island - Hrvatska mi lici na BiH-Slovacka.
E da mi je vidjet i to, pa da mogu rahat na onaj svijetjeza u ledja wrote:Po ovome, mi ostajemo na devetom mjestu ovako nesto, sto bi znacilo da ako grupe budu podjeljene na isti nacin kao do sada da cemo mi biti nosioci!!!!![]()