Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Odlicno rade u klubu, a i fin su igracki kadar slozili.
Ove sezone je borba za Evropu jako teska jer se od Zeljeznicara, Sirokog i Sarajeva ocekuje da zauzmu prve tri pozicije, a tu su Olimpic, Velez i Zrinjski koji su jaci nego prosle sezone, a tu je i Borac.
Tesko mogu u Evropu, po meni, medju prvih 6 im je plafon.
pa realno Evropa i nije imperativ iz razloga, što smo jedva prošle sezone opstali, a ova sezone se želi mirna sezona bez turbulencija i da se počne s proizvodnjom igrača, kao što smo uradili s Letićem, a već su neki talentovani juniori potpisali ugovore s klubom...naravno uređenje stadiona je još jedan od prioriteta...Evropa, naravno ako se ukaže prilika, jer raja jedino što želi je atraktivan fudbal, a što jedino može privući gledaoce..sabur, sve dolazi na svoje, ne želimo biti instant klub, pa da nestanemo.
wannabe_ultra wrote:Komsije sa Grbavice, citam na jednom sajtu da niste uspjeli utopiti Adilovica u Tursku, moze li neko potvrditi ovo s obzirom da je rijec o smecu od portala
Ma nikad mi njega nećemo prodati, ko će ga brate iskreno, što se mene tiče neka ga kod nas lik zabija što je najvažnije, istina još gola u ovoj sezoni nije dao
wannabe_ultra wrote:Komsije sa Grbavice, citam na jednom sajtu da niste uspjeli utopiti Adilovica u Tursku, moze li neko potvrditi ovo s obzirom da je rijec o smecu od portala
ostao da još jednu godinu uzme trofej
kaže više voli trofeje neko koju iljadarku više
ostao da još jednu godinu uzme trofej
kaže više voli trofeje neko koju iljadarku više
Dobro ako je tako, mislio sam da je on kalibar za bundeslige odnosno tako se pricalo a ispade ne zele ga ni u drugoj turskoj ligi
Ucinilo mi se da je rekao da je sve zavrseno u vezi njegovog transfera
ma kaže ne ide mu se nigdje sem u bajern jer jednostavno niti jedan klub ne može do titule u bundesligi sem njih
Nisu skauti vani levati. Kada kupuju, gledaju sta i kako kupuju. Tesko je nekome danas uvaliti muda po bubrege. Adilovic sa onakvom igrom tesko da moze dalje od PLBiH.
Sto se Hodzica tice, kda bi jos nepotrebne bubice izbacio iz glave, bio bi jos bolji, zna to i Amar, vidjelo se na njegovoj reakcija protiv Travnika, kada mali glumi fakina umjesto da zavrsi akciju golom.
Ponudili su turci za Adilovica neke pare, samo sto one vjerovatno ne odgovaraju apetitima naseg kluba koji se sa razliku od ostalih u ovoj ligi ne zadovoljava onom "daj sta das"...
Hoce li.mi iko reci za ovaj nk vitez. Kome vise pripada hrv ili bosnjacima? Ima li kakvu ulogu Fus vitez? Pardon Fis. I ostale one mnogobrojne radnje... pero gudelj?
andr0id wrote:Vidi ti sto vitez salje skaute po hrvatskoj
Hoce li.mi iko reci za ovaj nk vitez. Kome vise pripada hrv ili bosnjacima? Ima li kakvu ulogu Fus vitez? Pardon Fis. I ostale one mnogobrojne radnje... pero gudelj?
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747 using Tapatalk 2
Pa jesi HIM vidio dresove kad su igrali protiv ŠAMPIONA.Glavni sponzor im je CM ja mislim da je vlasnik CM-a vlasnik i NK Vitez.Naravno da im je FIS sponzor.
Samo kad pogledaš izgled dresa sa prednje strane,zamisli kako je tek pozadi.