Farma
Moderator: anex
- amiliana
#1376 Re: Farma
Zna li se ko veceras ulazi na zurku ??? 
- dječak sa šibicama
#1377 Re: Farma
Dara Bubamara + valjda onaj sto lici na supermena, zvijezda granda, i jos neka zenska, ne znam ko su.amiliana wrote:Zna li se ko veceras ulazi na zurku ???
Dobra im najava za pregled dana, Vesna kaze "aaaaa" a iza ovca "beeeee"
- Kal El
#1378 Re: AW: Farma
Jovana i Danijel, sexali se u trenerkamarelevantan wrote:ernadr wrote:Samo levati mogu pomislit da je ono pravi sex, ocita gluma i to jako losadječak sa šibicama wrote:Valjda nema kapacitet mozga da shvati svoj zadatak, jer je sve pogresno uradio. Cita.
A ovaj sex, ovo je odglumljeno, nisu ni trenerke skinuli
:lol::lol:
N4
Nisam upratila, na koga mislite da se sexao????
- Kal El
#1379 Re: AW: Farma
Gdje će Daru puu -_- Šta ona već zna pjevati,treba Gileta poslat' 
- amiliana
#1380 Re: AW: Farma
Da pjeva Ekremu pali maliKal El wrote:Gdje će Daru puu -_- Šta ona već zna pjevati,treba Gileta poslat'
- amiliana
#1381 Re: AW: Farma
Jovana glumila sex sa Danielom kako bih dokazala svima da on nije peder kao sto misle
- dječak sa šibicama
#1382 Re: Farma
Crnogorac i Jovana su bar zanimljivi, ova dva smora od stanojke i manekena, natjerat ce me da prestanem gledati.
Malo malo, kamera na njih, i pola debelog sata nista se ne desava, gledas dva debila koji glume zaljubljenost.
Malo malo, kamera na njih, i pola debelog sata nista se ne desava, gledas dva debila koji glume zaljubljenost.
-
relevantan
#1383 Re: Farma
dječak sa šibicama wrote:Crnogorac i Jovana su bar zanimljivi, ova dva smora od stanojke i manekena, natjerat ce me da prestanem gledati.
Jes vala, zanimljivi k'o ratni enterokolitis
- dječak sa šibicama
#1384 Re: Farma
A Marija glumica oblijece od glavutana, ko macka oko djigerice.
Jos jedan dokaz da zene vole dobre muskarce
Jos jedan dokaz da zene vole dobre muskarce
- amiliana
#1385 Re: Farma
Stanija krije da je udata kaze njena majka Slavica da se udala u Americi evo i izvora
http://www.alo.rs/v-i-p/farma/stanija-u ... rici/17223
- dječak sa šibicama
#1386 Re: Farma
Meni i taj njen Las Vegas brak djeluje kao propagandni trik, onako kao iz americkih serija i filmova, ponio ih zanos i vjencali se u Las Vegasu... Friendsamiliana wrote:Stanija krije da je udata kaze njena majka Slavica da se udala u Americi evo i izvora
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1387 Re: Farma
Za Memu koliko sam ga vidjala na Tv, nisam gledala taj obn-ov rijaliti gdje je učestvovao, nego ono vjenčanje, pa raskid, pa pomirenje sam mislila da je kreten,ali me dosta prijatno iznenadio. Mahalac u najpozitivnijem smislu te riječi (za mene mahala i nema pogrdno značenje nikad, ali za ove sa linije za pametne).
Za Zoricu mislim da ima duševno zdravstvenih problema, ali samo to, dakle mislim da joj treba pomoć, dok za Ljubu mislim da je samo pokvarena, ali nikako bolesna niti čudna, nego pokvarena..
Za Zoricu mislim da ima duševno zdravstvenih problema, ali samo to, dakle mislim da joj treba pomoć, dok za Ljubu mislim da je samo pokvarena, ali nikako bolesna niti čudna, nego pokvarena..
- dječak sa šibicama
#1388 Re: Farma
Cuj Memo se zenio, raskidao, vracao, mirio?
Jel to sa Hodzicevom cerkom, ili je prije ovog braka imao neke medijske eskapade?
Ma Memo je namazander teski, kao slikar prosjek ali ima pricu pa se gura svugdje, to ga prodaje...
Ali raja je ovako, pa eto..
Jel to sa Hodzicevom cerkom, ili je prije ovog braka imao neke medijske eskapade?
Ma Memo je namazander teski, kao slikar prosjek ali ima pricu pa se gura svugdje, to ga prodaje...
Ali raja je ovako, pa eto..
- karanana
#1389 Re: Farma
mislim da je raskidao sa ovom trenutnom zenom pa se vratio. zajebana ona meni se cini.
- dječak sa šibicama
#1390 Re: Farma
To nisam znao, sto me raduje u sustini, ipak nisam mahalusa
Ja sam tek danas saznao da je na prosloj farmi pobijedila stanija odnosno ona koju stanojka kopira
Jedino sto se stanojka malo preracunala, ta pobjednica je bila zvijezda Granda, sto ce ga reci, ovdje je favorit ovaj mali umisljeni, razmazeno deriste, Haki.
Ja sam tek danas saznao da je na prosloj farmi pobijedila stanija odnosno ona koju stanojka kopira
Jedino sto se stanojka malo preracunala, ta pobjednica je bila zvijezda Granda, sto ce ga reci, ovdje je favorit ovaj mali umisljeni, razmazeno deriste, Haki.
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1391 Re: Farma
Aki je razmaženo, bezobrazno, raspušteno i lijeno ufurano derištedječak sa šibicama wrote:Jedino sto se stanojka malo preracunala, ta pobjednica je bila zvijezda Granda, sto ce ga reci, ovdje je favorit ovaj mali umisljeni, razmazeno deriste, Haki.
Ipak, danas mi je vrh bila Radojka.. rekla je "Ako nas neka budala glasa pa ostanemo"... misleći pri tom na sebe i muža. Dakle, ona svoje glasače naziva budalama
- Kal El
#1392 Re: AW: Farma
Jovana i Danijel nisu ni imali sexa, nego se fatali,to je i sam Danijel u nekom smislu rekao "nismo iskoristili poklon" ali vidjet će se, ja mislim da je ono ozb. A ne kao Stanija i Filip,hem su uvijek zajedno nikad da se odmore jedno od drugo,ona kad njega ljubi uvijek neke zvukove proizvodi,gluma sa njene strane,dok ovo dvoje gazda mi ne liči na glumu iako vas dosta misle da je on derpe,vidjet će se,u nekoj od prijašnjih farma su bili u vezi Bane i neka(čuo od svojih, nisam tada gledao) svađa li se, mirili plakali i evo već 3 il' 4 godine zajedno su..
-
Nucleo1985
#1393 Re: Farma
Pa nego, to Sasa malo da reklamira svoje zvijezde, i usput sebi koji dinar u padze, nije da ih nema, al eto nek se nadje, zlu ne trebalodječak sa šibicama wrote: 'ta pobjednica je bila zvijezda Granda, sto ce ga reci, ovdje je favorit ovaj mali umisljeni, razmazeno deriste, Haki.
Ovu trecu uzela opet njegova zvijezda, koja je bila izbacena pa opet naknadno ubacena i eto nista nije radila isto ko Cita, dok je onaj lik ne znam mu ime, nije izlazio iz stale, udarao se u prsa i pravio se pravi gedzo, popusi i dobio drugo mjesto, dok je nas Ekica nakon svih shovova, pijanki i lizanja stopala uzeo trece mjesto. Jos sestru nije mogao poznati kad je usao u studio, koliko je bio pod gasom
Naguzili ga pravo, dok je bilo para od glasanja drzali su ga, i na kraju mu nogu uliva, ha ja. To ti je ono, haj ti Eki sad u NYC pa kad nam opet budes trebao da punimo dzep, zvat cemo te opet
- amiliana
#1394 Re: Farma
Joj ona Zorica je bas dosadna vise postala je iritantna sve je okrenula protiv sebe i pravi se tamo vazna kao svi o njoj pricaju ona je glavna tema a sama prva zakuha da joj hoce dati sto vise stapica pa da ispadne dosadila je i bogu i narodu 
- dječak sa šibicama
#1395 Re: Farma
Neki dan sam gledao to finale, nisam ni znao da to sve ima na youtube... Eki je plakao za VendijemNucleo1985 wrote:Pa nego, to Sasa malo da reklamira svoje zvijezde, i usput sebi koji dinar u padze, nije da ih nema, al eto nek se nadje, zlu ne trebalodječak sa šibicama wrote: 'ta pobjednica je bila zvijezda Granda, sto ce ga reci, ovdje je favorit ovaj mali umisljeni, razmazeno deriste, Haki....pobjednik prve farme je isto njegova zvijezda, drugu je uzeo Losmi, jer je morao da pobjedi, da malo Sasa zamaze oci narodu, da eto satro i narod nesto odredjuje.
Ovu trecu uzela opet njegova zvijezda, koja je bila izbacena pa opet naknadno ubacena i eto nista nije radila isto ko Cita, dok je onaj lik ne znam mu ime, nije izlazio iz stale, udarao se u prsa i pravio se pravi gedzo, popusi i dobio drugo mjesto, dok je nas Ekica nakon svih shovova, pijanki i lizanja stopala uzeo trece mjesto. Jos sestru nije mogao poznati kad je usao u studio, koliko je bio pod gasom![]()
Naguzili ga pravo, dok je bilo para od glasanja drzali su ga, i na kraju mu nogu uliva, ha ja. To ti je ono, haj ti Eki sad u NYC pa kad nam opet budes trebao da punimo dzep, zvat cemo te opet...sto znaci, da to sve Sale drzi pod kontrolom, i kad se njemu navije, on i odredi ko ce da pobijedi. A, ovo glasovi publike, folovi i golovi, to macku o rep.
On je i rekao nekad na ovoj farmi, da je toj Katarini nastimana pobjeda... ustvari, on rece da je nastimano da je vrate, jer je ispala, i onda ona pobijedi.
A komentari ispod yt klipova su uglavnom takvi, razocarenje sto Eki nije pobijedio. Ma namjesteno sve, bjezi.
Vec vidim finale, Haki osvaja, Eki treci ili cetvrti, Duka drugi ko i taj prvi stala boy sto nije izlazio iz stale, Stanija razocarana, dzaba se fackala... cuj udata, sto me to ne cudi.
Mislim da bi i Memo mogao do kraja, zabavan je, ali pobijediti sigurno nece.
Zorica ima manjih psihickih problema, njen gard "ja sam, JA SAM Zorica Markovic".. ali nisu ni drugi bolji, parada sunda i kica. Ima par ok ljudi, sto jeste, na tim proslim farmama koliko vidim po popisima ucesnika, vecinom sund tipovi.. i boga vam, ko je onaj Dejan Stankovic, on se pravio budala ili je stvarno budala? vidio sam par klipova...
-
Nucleo1985
#1396 Re: Farma
Haha, joj Dejan je lud lik frajer.
On je neki kralj zivotinja, nosao je neku krunu na glavi. Ja stvarno nezz ko je i sta je on.
Firci ga je mrzio samo tako, dva-tri puta ga je stavio na onu stvar, al ono bas kako Firci zna.
ima ja mislim par klipova gdje se njih dvojica caste, il' bolje reci Firci njega.
Edit. Farma 2 je u svakom pogledu bila najjaca. Tesko da ce se ikad ono ponoviti. Ono je bila THE FARM
On je neki kralj zivotinja, nosao je neku krunu na glavi. Ja stvarno nezz ko je i sta je on.
Firci ga je mrzio samo tako, dva-tri puta ga je stavio na onu stvar, al ono bas kako Firci zna.
ima ja mislim par klipova gdje se njih dvojica caste, il' bolje reci Firci njega.
Edit. Farma 2 je u svakom pogledu bila najjaca. Tesko da ce se ikad ono ponoviti. Ono je bila THE FARM
- dječak sa šibicama
#1397 Re: Farma
Memis je odmah uzeo tanjir i sjeo kod jagnjeta 
-
Nucleo1985
#1398 Re: Farma
Il' je do mene, il' je ova Dara pravo guznata 
-
Mustang1
#1399 Re: Farma
Dara usla nije proslo ni 3 minute vec 4946 puta podigla ono (kako god da se zove) sto ima preko grudi .. Koji kurac oblacis nesto ako se moras slomiti da ostane na tebi a neces da spadne 
- hodža
#1400 Re: Farma
kad se Ekrem hinjski privuče i skine joj
vidi Memiša što se zadaje odma'
gas, Memiš, gas 
vidi Memiša što se zadaje odma'