Bosna i Hercegovina - Grčka
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Djubre_
#1376 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jebo te grcka! Bila je bolja i kupila je bodove i imala uslove 1992 godine.. dok si ti prezivljavao rat i glad! Poslije toga oporavljao se godinama.
Sad je drugo vrijeme. Sad je novi tim. Sad svi igraju po evropi. Proglasavani igracem utakmice,mjeseca, godine..u svojim klubovima.. najbolji strijelci i asistenti itd.. sta pricas da je nasa repka ova danasnja, taraba za grke? Jebali vas grci vise! Dobra ekipa jesu, ali i mi smo! Losi su estonija, lihtenstajn,slovenija,itd.. je li mi spadamo tu? Daj u kojem vremenu zivite? Ako su toliko jaki kako pisete, sto nas u atini nisu pobjedili? Pusti to sta su prije bili.. i shaktar je nova ekipa pa cuturi mnoge po evropi. Jebo te fifina i uefina lista i statistika.. oni su nabijali bodove dok mi nismo ni dresove imali i skrivali se po podrumima 5 godina! Puu jebem ti grke!
Sent from my GT-i9001
Sad je drugo vrijeme. Sad je novi tim. Sad svi igraju po evropi. Proglasavani igracem utakmice,mjeseca, godine..u svojim klubovima.. najbolji strijelci i asistenti itd.. sta pricas da je nasa repka ova danasnja, taraba za grke? Jebali vas grci vise! Dobra ekipa jesu, ali i mi smo! Losi su estonija, lihtenstajn,slovenija,itd.. je li mi spadamo tu? Daj u kojem vremenu zivite? Ako su toliko jaki kako pisete, sto nas u atini nisu pobjedili? Pusti to sta su prije bili.. i shaktar je nova ekipa pa cuturi mnoge po evropi. Jebo te fifina i uefina lista i statistika.. oni su nabijali bodove dok mi nismo ni dresove imali i skrivali se po podrumima 5 godina! Puu jebem ti grke!
Sent from my GT-i9001
- Comrad
#1377 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Postovati protivnika, ali ga se ne bojati ni jedne sekunde.
I pustite se vise objektivnosti, jbt ko da pricate o tamo nekoj desetoj zemlji. Ja kad je moja zemlja ne mogu biti objektivan. Jeste culi ikad od susjeda da su objektivni, uvijek su najbolji na svijetu (i naravno da sa takvim razmisljanjem cesto i budu u nekim stvarima najbolji).
Jedino bosnjo bi da razmislja realno i objektivno...e pa ja necu, deremo grke nece im ni MMF moci pomoci.

I pustite se vise objektivnosti, jbt ko da pricate o tamo nekoj desetoj zemlji. Ja kad je moja zemlja ne mogu biti objektivan. Jeste culi ikad od susjeda da su objektivni, uvijek su najbolji na svijetu (i naravno da sa takvim razmisljanjem cesto i budu u nekim stvarima najbolji).
Jedino bosnjo bi da razmislja realno i objektivno...e pa ja necu, deremo grke nece im ni MMF moci pomoci.
-
elcaliente
#1378 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sjetimo se samo slike Ronalda koji placeComrad wrote:Postovati protivnika, ali ga se ne bojati ni jedne sekunde.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- leki hz
#1379 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Eh eto nek mu je baš Konjić reko, sve stručnjak do stručnjakaReferent za ONO i DSZ wrote:Susic nije mjenjao i taktizirao u prijateljskim utakmicama kad je trebao to da radi a kamoli da ce sada. Sve ocekivano i predvidivo sto nam je u sustini najveca mana a i Susica kao trenera.
Pa to mu je i Konjic javno porucio sto se rijetko desava u javnosti pogotovo kod nas.
- DonVito
#1380 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
leki hz wrote:Eh eto nek mu je baš Konjić reko, sve stručnjak do stručnjakaReferent za ONO i DSZ wrote:Susic nije mjenjao i taktizirao u prijateljskim utakmicama kad je trebao to da radi a kamoli da ce sada. Sve ocekivano i predvidivo sto nam je u sustini najveca mana a i Susica kao trenera.
Pa to mu je i Konjic javno porucio sto se rijetko desava u javnosti pogotovo kod nas.
-
Djubre_
#1381 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Doci da karte.. gledati uzivo.. isplati se samo da ne slusas Konjica.. a nisu ni oni bageri iskljuceni koji prolete preko ekrana.. ebo im Lager terma
Sent from my GT-i9001
Sent from my GT-i9001
- Logovan
#1382 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Jarane trzn'o si me pravo, srce će mi stati zbog ovakvih bombi.ja71 wrote:Sta je sad ovo i Spahic upitan :
http://www.klix.ba/sport/nogomet/pjanic ... /130319045#
-
frngla
#1383 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ja stvarno ne znam što se raja boji te Grčke toliko, to je jedna jako sretna reprezentacija (Ali bukvalno) koja svojom dobrom igrom cijelu utakmicu ne bi pobijedila nikoga, nikad! Pojedinačno imamo bolje igrače gotovo na svim pozicijama (odbrana nam je možda lošija za nijansu)! Napad i vezu neuporedivo bolju, golmana za 5 klasa boljeg... Nismo mi ista reprezentacija kao kad su nas dobili 4:0 ili 3:2, naši ljudi to nikako ne mogu da shvate! Mi smo neuporedivo bolja reprezentacija u odnosu na dvije godine unazad, kamo li unazad 5-10 godina! Grci nisu ništa posebno, jedino što se puno bolje spreme psihički za svaku utakmicu, možda bi naši ljudi u savezu trebali psihologa angažovati. Daleko od toga da je grčka loša reprezentacija, ali mi smo bolji u to sam ubijeđen 100%!
- DonVito
-
Djubre_
#1385 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Haha.. eo ga.. kosac.. nabavili mu spagu..

Sent from my GT-i9001

Sent from my GT-i9001
-
dezurni_ucenik
#1386 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Spahic i Dzeko otvaraju fan shop,Vedo se druzi sa djecom.Umjesto da ih Pape odvede u neku vukojebinu gdje nema homosapiensa na 100 kilometara,nastavljamo nasom starom politikom-hajmo od svega napraviti show.
-
slikarr
#1387 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Sta ce moraju nije dzeki svaki dan rodjendan
Pape nesto puno govori za pjanketa da bi mogao igrat kad sviju iznenadi i pjanic istrci jos go dadne
Bih - Grcka

Bih - Grcka

- Pismonosa
#1388 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
I šta pričaju bratja Grci na svom atina-x forumu? Jesu li se oni ucrnjačili imalo?
Jel im godra što ne igra Pjanik 
-
ja71
#1389 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
objektivno receno bolji smo od njihComrad wrote: I pustite se vise objektivnosti, jbt ko da pricate o tamo nekoj desetoj zemlji. Ja kad je moja zemlja ne mogu biti objektivan. Jeste culi ikad od susjeda da su objektivni, uvijek su najbolji na svijetu (i naravno da sa takvim razmisljanjem cesto i budu u nekim stvarima najbolji).
- Pismonosa
#1390 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
I Grci se spremaju da izdaju najnoviju knjigu, grčka tragedija u rangu Sofoklea, Antigone, Pada BDP-a od 9%, pod nazivom, "Kako su nas jebali u Zenici" NOVO!! Mega hit!!Također, bivši selektor naše zemlje izdaje i knjigu “Od pakla do raja” u kojoj će cijelo jedno poglavlje biti posvečeno našoj reprezentaciji, a knjiga će “svjetlo dana” ugledati tek kada Ćire više ne bude.
- Pismonosa
#1391 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Ah, ja.. Ćiro je komad budaletine

-
Djubre_
#1392 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Evo vam malo grcki komentara.. i ostalih.. na egleskom.. pa prevedite si sta.. zanimljiva su i njihova misljenja.. za ovaj susret..
http://www.greeksoccer.com/forums/lofiv ... 61092.html
Sta pisu o safetu ovdje?
http://www.sport.gr/Article/%CE%95%CE%B ... 63788.html
Sent from my GT-i9001
http://www.greeksoccer.com/forums/lofiv ... 61092.html
Sta pisu o safetu ovdje?
http://www.sport.gr/Article/%CE%95%CE%B ... 63788.html
Sent from my GT-i9001
Last edited by Djubre_ on 19/03/2013 13:21, edited 1 time in total.
- Tahta
#1393 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
dolaze švabe donose opremu u zenicu da realizuju direktan prenos utakmice u DH formatu za grčko tržište a valjda će biti šta i za nas gdje na satelitu da vidimo BiH u HD rezoluciji
samo da ne gledam onu žabokrećinu "digitalu" sa BHT1 i šugavih kablovskih operatera
samo da ne gledam onu žabokrećinu "digitalu" sa BHT1 i šugavih kablovskih operatera
- argyle
#1394 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
U Redakciji sportskog programa BHT 1 traju posebne pripreme za, možda, najvažniju utakmicu kvalifikacija fudbalske reprezentacije BiH, kako bi gledateljima na što kvalitetniji način približili zbivanja u i oko reprezentacije, odnosno prije i poslije meča, uz realizaciju direktnog prijenosa od 20:45 sati.
Od samog okupljanja reprezentacije, pa do odigravanja utakmice, sve najbitnije informacije naši će gledatelji vidjeti u informativnim emisijama. U četvrtak će naše kamere uživo biti na posljednjem treningu bh. Zmajeva u Hrasnici, odakle će se novinar Sportske redakcije Anel Džanković sa sagovornicima javiti za emisiju BHT Popodne.
U petak, na dan odigravanja utakmice, veći dio programa BHT 1 bit će posvećen duelu BiH i Grčke. U emisiji Konačno petak, koja je na programu od 17:30, govorit će se isključivo o utakmici, sa uključenjima uživo sa stadiona Bilino polje.
Od 20:00 sati pratite specijalnu emisiju sa stadiona, čiji će voditelji biti Velid Spaho i Muhamed Konjić, naš proslavljeni fudbaler i nekadašnji kapiten reprezentacije BiH. Specijalni gost u studiju bit će Dušan Bajević, jedan od najuspješnijih bh. stručnjaka sa bogatim iskustvom stečenim u Grčkoj, a gledatelje će pozdraviti i Miralem Pjanić, ukoliko se ne dogodi čudo i liječnički tim reprezentacije ga osposobi za igru. Uz brojne zanimljive priloge gotovo svih novinara Sportske redakcije, iz tunela stadiona čut ćemo i selektora Safeta Sušića, s kojim će razgovarati Zoran Šuko.
Prijenos utakmice ćemo realizirati u HD rezoluciji, kako za potrebe grčke televizije, tako i za kvalitetniju sliku za gledatelje BHT 1. U pogonu će biti dvoja reportažna kola, optički kablovi i link veze. Reditelj prijenosa je Goran Brkić, a komentator meča Igor Kristić.
Po završetku susreta, nadamo se uspješnog za bh. Zmajeve, Velid Spaho i Muhamed Konjić će u studiju ugostiti selektora Sušića i neke od igrača, dok će sa ostalim reprezentativcima na travnjaku razgovarati Zoran Šuko.
BHT 1 tim od ukupno 78 uposlenika različitih profesija vjeruje da će se uloženi trud i zalaganje isplatiti i da ćemo na kraju svi zajedno slaviti vrijednu pobjedu naše reprezentacije.
Od samog okupljanja reprezentacije, pa do odigravanja utakmice, sve najbitnije informacije naši će gledatelji vidjeti u informativnim emisijama. U četvrtak će naše kamere uživo biti na posljednjem treningu bh. Zmajeva u Hrasnici, odakle će se novinar Sportske redakcije Anel Džanković sa sagovornicima javiti za emisiju BHT Popodne.
U petak, na dan odigravanja utakmice, veći dio programa BHT 1 bit će posvećen duelu BiH i Grčke. U emisiji Konačno petak, koja je na programu od 17:30, govorit će se isključivo o utakmici, sa uključenjima uživo sa stadiona Bilino polje.
Od 20:00 sati pratite specijalnu emisiju sa stadiona, čiji će voditelji biti Velid Spaho i Muhamed Konjić, naš proslavljeni fudbaler i nekadašnji kapiten reprezentacije BiH. Specijalni gost u studiju bit će Dušan Bajević, jedan od najuspješnijih bh. stručnjaka sa bogatim iskustvom stečenim u Grčkoj, a gledatelje će pozdraviti i Miralem Pjanić, ukoliko se ne dogodi čudo i liječnički tim reprezentacije ga osposobi za igru. Uz brojne zanimljive priloge gotovo svih novinara Sportske redakcije, iz tunela stadiona čut ćemo i selektora Safeta Sušića, s kojim će razgovarati Zoran Šuko.
Prijenos utakmice ćemo realizirati u HD rezoluciji, kako za potrebe grčke televizije, tako i za kvalitetniju sliku za gledatelje BHT 1. U pogonu će biti dvoja reportažna kola, optički kablovi i link veze. Reditelj prijenosa je Goran Brkić, a komentator meča Igor Kristić.
Po završetku susreta, nadamo se uspješnog za bh. Zmajeve, Velid Spaho i Muhamed Konjić će u studiju ugostiti selektora Sušića i neke od igrača, dok će sa ostalim reprezentativcima na travnjaku razgovarati Zoran Šuko.
BHT 1 tim od ukupno 78 uposlenika različitih profesija vjeruje da će se uloženi trud i zalaganje isplatiti i da ćemo na kraju svi zajedno slaviti vrijednu pobjedu naše reprezentacije.
-
Djubre_
#1395 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Kad nestane slike u po utakmice.. ili ton bude hebavo.. nasi strucnjaci..
Sent from my GT-i9001
Sent from my GT-i9001
- MOSALJOZE
#1396 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
[imghttp://sphotos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/524893_442218069189396_1120860521_n.jpg][/img]
evo slika i iz ovog ugla
evo slika i iz ovog ugla
-
elcaliente
#1397 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Koji je to DH format? Moze li na normalni tv, ja imam full HD, ali mi ne pise to DH nigdje.Tahta wrote:dolaze švabe donose opremu u zenicu da realizuju direktan prenos utakmice u DH formatu za grčko tržište a valjda će biti šta i za nas gdje na satelitu da vidimo BiH u HD rezoluciji![]()
- DonVito
#1398 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Samo da ne bude kao prosla u Zenici cini mi se, Spaho 6,7 min prije kraja 1p. nestao 
- DonVito
- MOSALJOZE
#1400 Re: Bosna i Hercegovina - Grčka
Volio bih da igor kristic komentariše.Vjerovatno najboljikomentator na bhtuDonVito wrote:Samo da ne bude kao prosla u Zenici cini mi se, Spaho 6,7 min prije kraja 1p. nestao