Inicijativa Prvi Mart
- madner
#1376 Re: Inicijativa Prvi Mart
Kako mislis, finasiranje je apsolutno transparantno i zatvoreno.
Vlada FBiH.
Vlada FBiH.
- heckler
#1377 Re: Inicijativa Prvi Mart
madner wrote:Kako mislis, finasiranje je apsolutno transparantno i zatvoreno.
Vlada FBiH.
Lik prolupao skroz, poceo se slagati sa ovim cetnickim jednokratnim nickovima sa brojevima i slovama sto nalete, opsuju balijama mater par puta prije bana i onda opet par dana kasnije nanovo, i navrh svega toga ponavlja "argumente" Aleksandre Pandurevic.
Financiranje transparentno da ne moze biti transparentnije.
I ovo mi je shega najveca "heeeej skupljaju pare od dijaspore.... HEEEEJ!!!!???!?".
Divi Obame kako ko prostitutka ziva bar 15 dolara da se udjeli
HEEEEEEEEEEEJ OD DIJASPORE TRAZE PARE!!!!!!!!!!
- Corto Maltese
#1378 Re: Inicijativa Prvi Mart
Zanimljivo je da vladu FBiH smatraš predstavnikom MZ?madner wrote:Kako mislis, finasiranje je apsolutno transparantno i zatvoreno.
Vlada FBiH.
Corto Maltese wrote: Kad već spomenu finansiranje... čudi li ikoga, zapitate li se otkud totalna ignorancija od strane međunarodne zajednice? 1. Mart ulazi u istoriju kao prvi prvi bosanskohercegovački NVO koji ni marke nije uspio dobiti od uobičajenih finansijera svega i svačega.
- madner
#1379 Re: Inicijativa Prvi Mart
Ako ne trazis pare jer imas zatvorenu financijsku konstrukciju, obicno ti niko ni nece onako dati pare.
Dakle sto bi trazili od MZ pomoc kada im nije potrebna?
-
varijabilni
#1380 Re: Inicijativa Prvi Mart
bio bi fazon da srbi u srbiji registruju jedno 100 hiljada ljudi da glasaju u sarajevu i zavladaju ilidžom, vogošćom, ilijašem, novim sarajevom... gradonačelnik da bude staša košarac, premijer momo mandić a ministar unutrašnjih poslova tomo kovač.
digla bi se i kuka i motika, od američke ambasade preko udruženja u st. luisu do obame lično.
- heckler
#1381 Re: Inicijativa Prvi Mart
varijabilni wrote:bio bi fazon da srbi u srbiji registruju jedno 100 hiljada ljudi da glasaju u sarajevu i zavladaju ilidžom, vogošćom, ilijašem, novim sarajevom... gradonačelnik da bude staša košarac, premijer momo mandić a ministar unutrašnjih poslova tomo kovač.digla bi se i kuka i motika, od američke ambasade preko udruženja u st. luisu do obame lično.
Bujrum
-
varijabilni
#1382 Re: Inicijativa Prvi Mart
heckler wrote:varijabilni wrote:bio bi fazon da srbi u srbiji registruju jedno 100 hiljada ljudi da glasaju u sarajevu i zavladaju ilidžom, vogošćom, ilijašem, novim sarajevom... gradonačelnik da bude staša košarac, premijer momo mandić a ministar unutrašnjih poslova tomo kovač.digla bi se i kuka i motika, od američke ambasade preko udruženja u st. luisu do obame lično.
Bujrum
- madner
#1383 Re: Inicijativa Prvi Mart
Samo naprijed, taman sam se zabrino za formiranje Doma Naroda poslje ovog popisa 
- heckler
#1384 Re: Inicijativa Prvi Mart
varijabilni wrote:heckler wrote:varijabilni wrote:bio bi fazon da srbi u srbiji registruju jedno 100 hiljada ljudi da glasaju u sarajevu i zavladaju ilidžom, vogošćom, ilijašem, novim sarajevom... gradonačelnik da bude staša košarac, premijer momo mandić a ministar unutrašnjih poslova tomo kovač.digla bi se i kuka i motika, od američke ambasade preko udruženja u st. luisu do obame lično.
Bujrumto bi bošnjaci šatro podržali takav projekat?
Mozda nisam bio dovoljno jasan sta li?
Bujrum, ja vas na koljenima molim da 100 000 hlasaca prebacite iz cetniteta u pederaciju
Hoces i crveni tepih da vam pred MUP prostrem?
- Corto Maltese
#1385 Re: Inicijativa Prvi Mart
Na naslovnoj stranici koalicije, ispod "PODRŽITE GRAĐANSKU KOALICIJU" stoji broj računa i uputstvo za uplatu, na dnu teksta "DONACIJA", kud ćeš jasniji znak da ne tražiš pare?madner wrote:Ako ne trazis pare jer imas zatvorenu financijsku konstrukciju, obicno ti niko ni nece onako dati pare.
Vjerovatno administrator zaboravio da skloni, nakon što su zatvorili konstrukciju.
Ali hajde de, na Balkanu takve greške nisu neuobičajene.
Nego, baš nikakve podrške bilo koga iz MZ? Ni zajedničke fotografije, pisma pohvale, lijepe riječi, počasnog pominjanja... ništa, nula, niente, nothing, nic, nada?
Last edited by Corto Maltese on 21/05/2013 09:53, edited 3 times in total.
-
varijabilni
#1386 Re: Inicijativa Prvi Mart
ne iz četniteta nego iz srbije. jedno 100 milja u sarajevo i jedno 100 milja u četnitet.heckler wrote:
Bujrum, ja vas na koljenima molim da 100 000 hlasaca prebacite iz cetniteta u pederaciju![]()
- nosara
#1387 Re: Inicijativa Prvi Mart
Ne zaboli tog nekog zub u Bratuncu, nego u Sarajevu... U Sarajevu ga sve boli, a u eresu samo glasa... Jaka inicijativa koja ce, predvidjam, istinskim povratnicima, koji nemaju rezervni budzet, stvorit gomilu problema...Corto Maltese wrote:Dakle, ideja je sljedeća: kada te zaboli zub u Bratuncu, ti fino sjedneš u auto koje nemaš, natočiš gorivo za koje nemaš para, uzmeš slobodan dan od poslodavca punog razumijevanja i spićiš za Sarajevo, gdje te, naravno, odmah prime preko reda.
I to se zove podrška održivom povratku?
Održivom povratku u '96, svakako.
- madner
#1388 Re: Inicijativa Prvi Mart
Eh taj drzavni pasos i granicevarijabilni wrote:ne iz četniteta nego iz srbije. jedno 100 milja u sarajevo i jedno 100 milja u četnitet.heckler wrote:
Bujrum, ja vas na koljenima molim da 100 000 hlasaca prebacite iz cetniteta u pederaciju![]()
- heckler
#1389 Re: Inicijativa Prvi Mart
Corto Maltese wrote:Na naslovnoj stranici koalicije, ispod "PODRŽITE GRAĐANSKU KOALICIJU" stoji broj računa i uputstvo za uplatu, na dnu teksta "DONACIJA", kud ćeš jasniji znak da ne tražiš pare?madner wrote:Ako ne trazis pare jer imas zatvorenu financijsku konstrukciju, obicno ti niko ni nece onako dati pare.
Vjerovatno administrator zaboravio da skloni, nakon što su zatvorili konstrukciju.
Nego, baš nikakve podrške bilo koga iz MZ? Ni zajedničke fotografije, pisma pohvale, lijepe riječi, počasnog pominjanja... ništa, nula, niente, nothing, nic, nada?
Pika li se podrska Americkog State Departmenta, ili se samo "giganti" poput Litvanije gledaju

- heckler
#1390 Re: Inicijativa Prvi Mart
madner wrote:Eh taj drzavni pasos i granicevarijabilni wrote:ne iz četniteta nego iz srbije. jedno 100 milja u sarajevo i jedno 100 milja u četnitet.heckler wrote:
-
varijabilni
#1391 Re: Inicijativa Prvi Mart
Eh taj drzavni pasos i granicemadner wrote:
ne iz četniteta nego iz srbije. jedno 100 milja u sarajevo i jedno 100 milja u četnitet.
kad zukorliću to ne predstavlja problem što bi i ovima?
- heckler
#1392 Re: Inicijativa Prvi Mart
nosara wrote:Ne zaboli tog nekog zub u Bratuncu, nego u Sarajevu... U Sarajevu ga sve boli, a u eresu samo glasa... Jaka inicijativa koja ce, predvidjam, istinskim povratnicima, koji nemaju rezervni budzet, stvorit gomilu problema...Corto Maltese wrote:Dakle, ideja je sljedeća: kada te zaboli zub u Bratuncu, ti fino sjedneš u auto koje nemaš, natočiš gorivo za koje nemaš para, uzmeš slobodan dan od poslodavca punog razumijevanja i spićiš za Sarajevo, gdje te, naravno, odmah prime preko reda.
I to se zove podrška održivom povratku?
Održivom povratku u '96, svakako.
Oklen tebe odjednom.... zar nisi zauzet sa pregovorima oko koalicije sa tornjakovom SBB
- nosara
#1393 Re: Inicijativa Prvi Mart
heckler wrote:
![]()
![]()
Ah te granice drzava i drzavljanstva
![]()
![]()
kako bih lijepo raspodjelio 5 miliona glasova iz Turske inace
Jel' to zvanican stav "inicijative"...?
- Corto Maltese
#1394 Re: Inicijativa Prvi Mart
Pika li se podrska Americkog State Departmenta, ili se samo "giganti" poput Litvanije gledajuheckler wrote:Corto Maltese wrote:Na naslovnoj stranici koalicije, ispod "PODRŽITE GRAĐANSKU KOALICIJU" stoji broj računa i uputstvo za uplatu, na dnu teksta "DONACIJA", kud ćeš jasniji znak da ne tražiš pare?madner wrote:Ako ne trazis pare jer imas zatvorenu financijsku konstrukciju, obicno ti niko ni nece onako dati pare.
Naravno da se pika. Može li neki tekst te podrške? Ili se smatra da svako ko je došao u Srebrenici i slikao se sa mještanima automatski dao podršku 1. Martu?
(Može li neka fotografija koja ne uključuje djecu. Zbog slične Senad Avdić još duguje Komšiću 3000KM)
Last edited by Corto Maltese on 21/05/2013 10:05, edited 3 times in total.
- heckler
#1395 Re: Inicijativa Prvi Mart
nosara wrote:heckler wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ti valjda treba da znas. Po Cortu je "inicijativa" skriveni igrac i produzena ruka Komsica. Pitaj sefa sta je zvanicni stav, ja sam samo nezavisni igrac
- nosara
#1396 Re: Inicijativa Prvi Mart
On je ugazio tamo gdje se ja ne bi ni posrao, tako da mi ne moze bit ni kurir, a ne sef...heckler wrote:nosara wrote:heckler wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa ti valjda treba da znas. Po Cortu je "inicijativa" skriveni igrac i produzena ruka Komsica. Pitaj sefa sta je zvanicni stav, ja sam samo nezavisni igrac
- Corto Maltese
#1397 Re: Inicijativa Prvi Mart
Samo formalno. U konačnici, Inicijativa će biti ruka koja će Ognjena Tadića spustiti u fotelju predsjednika RS.heckler wrote:Pa ti valjda treba da znas. Po Cortu je "inicijativa" skriveni igrac i produzena ruka Komsica. Pitaj sefa sta je zvanicni stav, ja sam samo nezavisni igracnosara wrote:heckler wrote:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- madner
#1398 Re: Inicijativa Prvi Mart
Jer je pobjeda najvece opozione stranke nakon duge vladavine pozicije cudo.
- heckler
#1399 Re: Inicijativa Prvi Mart
Corto Maltese wrote:Samo formalno. U konačnici, Inicijativa će biti ruka koja će Ognjena Tadića spustiti u fotelju predsjednika RS.heckler wrote:Pa ti valjda treba da znas. Po Cortu je "inicijativa" skriveni igrac i produzena ruka Komsica. Pitaj sefa sta je zvanicni stav, ja sam samo nezavisni igracnosara wrote:![]()
Dobro, dakle Komsic cetnicki igrac i SDSov ubaceni element a ja taman pomislio mudzahedinski instrument za majorizaciju. Hoce li to sve uticati na koaliciju izmedju Covica i Dodika
- madner
#1400 Re: Inicijativa Prvi Mart
Pa onda i nema potrebe da se uzrujavas i mjesas brlju i apaurine.et324t6342t wrote:ova enicijativa nema apsolutno nikakvu moć da uradi ili napravi nešto jer su to ljudi poznati kao najjači na jeziku, ali kada riječi treba pretvorit u djela kažu nema para i kome nije jasno teški je glupan ili je u istom biznisu nadajuć se da će ućarit koju hiljadarkicu.