Better Man wrote:Ako će De Gea da ide u Real Madrid, onda nema bolje opcije od Manchester Uniteda. Tu bi mogao narednih 10 godina biti nezamjenjiv na golu.
Asmir Begović
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#1376 Re: Asmir Begović
- BHF_Manijak
#1377 Re: Asmir Begović
Bas ce ispast glup ako pored Curtoisa ode u Chelsea!

- Jack Be Nimble
#1378 Re: Asmir Begović
Pa i nije bas toliko glupo. Mozda mu sljedeceg maja pude plavo zuta zastava oko ramena dok podize klempu bez imalo truda 
- Edin H.
#1379 Re: Asmir Begović
Samprotivsviju wrote:Asmire mojne u Celzi, Terry ce ti Nicolle![]()
-
salle_eh1986
#1380 Re: Asmir Begović
Better Man wrote:Ako će De Gea da ide u Real Madrid, onda nema bolje opcije od Manchester Uniteda. Tu bi mogao narednih 10 godina biti nezamjenjiv na golu.
-
todd_smith
#1381 Re: Asmir Begović
Da, jer United ce uzeti prije Begovica nego recimo Llorisa koji je bolji golman.
- insomnia78
#1382 Re: Asmir Begović
Prema francuskim sportskim portalima Spursi vec traze zamjenu za Hugu i u pregovorima su sa Mandandom koji trenutno brani u Marseillutodd_smith wrote:Da, jer United ce uzeti prije Begovica nego recimo Llorisa koji je bolji golman.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1383 Re: Asmir Begović
Znaci, doslo se do opcija klupa Chelsea ili ostanak u Stokeu. Nije nesto. Opet, bolje ostati u Stokeu, nego sjediti na klupi Chelsea. Mada, vjerovatno bi veca lova bila u Chelsea.
- Edin H.
#1384 Re: Asmir Begović
Stoke nije opcija, imaju perspektivnog golmana, oni hoce repaTomahawk11 wrote:Znaci, doslo se do opcija klupa Chelsea ili ostanak u Stokeu. Nije nesto. Opet, bolje ostati u Stokeu, nego sjediti na klupi Chelsea. Mada, vjerovatno bi veca lova bila u Chelsea.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1385 Re: Asmir Begović
I to, ima onaj mladi engleski reprezentativac, a i hoce dovesti onog danskog golmana.Edin H. wrote:Stoke nije opcija, imaju perspektivnog golmana, oni hoce repaTomahawk11 wrote:Znaci, doslo se do opcija klupa Chelsea ili ostanak u Stokeu. Nije nesto. Opet, bolje ostati u Stokeu, nego sjediti na klupi Chelsea. Mada, vjerovatno bi veca lova bila u Chelsea., Villa je poslala prvu ponudu, a;i je Stoke odbio, vidjecemo na sta ce izaci.
- Logovan
#1386 Re: Asmir Begović
Gdje ba Lloris bolji.todd_smith wrote:Da, jer United ce uzeti prije Begovica nego recimo Llorisa koji je bolji golman.
-
todd_smith
#1387 Re: Asmir Begović
Begovic je Bandovic za Llorisovog DelacaLogovan wrote:Gdje ba Lloris bolji.todd_smith wrote:Da, jer United ce uzeti prije Begovica nego recimo Llorisa koji je bolji golman.Begović je za njega izmislio fudbal.
-
stranacc
#1388 Re: Asmir Begović
MLogo vi znate o fudbalu.
Begovicevi najbolji dani su haman iza njega.
On je u godinama kad treba zveknuti najbolji ugovor.
Super je ako nekom sadkom ode u MU.(mislim da nece..ima on zajebanu narav, a i postao je kiks igrac latelly )
Sad opcija je biti u aston vili i boriti se za opstanaka za neku sitnu lovu, ili pomalo igrati u celziju za golemu lovu i ktiti se medaljama. Za pet sest godina ce karijera svakako proci ..jedino sto ce mu ostati je lova i medalje.
A kako je branio , jal sjedio dok je bio aktivan postat ce nebitno.
sad je vakat da se pare klepe.
Ako je pametan ici ce tamo gdje je lova i sto duzi ugovor.
Ko to od vas bi prihvatio tezi posa za manje para?
Znam znam , djes sjediti na klupi... A sto neces ako dobro placaju.
Vidjeti pod dzeko
Super je ako nekom sadkom ode u MU.(mislim da nece..ima on zajebanu narav, a i postao je kiks igrac latelly )
Sad opcija je biti u aston vili i boriti se za opstanaka za neku sitnu lovu, ili pomalo igrati u celziju za golemu lovu i ktiti se medaljama. Za pet sest godina ce karijera svakako proci ..jedino sto ce mu ostati je lova i medalje.
Vidjeti pod dzeko
- Bosanski_kralj
#1389 Re: Asmir Begović
stranacc wrote:MLogo vi znate o fudbalu.
Vidjeti pod dzeko
Pa golmani su poznati po tome, da što su stariji to su i bolji.
-
stranacc
#1390 Re: Asmir Begović
Znam , znam
Zato ce begovic biti zamjena ovom curcu il kako se vec pise a ne onoh cehu
Samo vino s godinama postaje bolje
Ostalo jok
Ostalo jok
- Rockefeller
#1391 Re: Asmir Begović
Ne prosipaj se.stranacc wrote:MLogo vi znate o fudbalu.
Vidjeti pod dzeko
- Mali_Vuk
#1392 Re: Asmir Begović
Čuj stilsko jahanjeEdin H. wrote:
Pusti nepoznavaoce![]()
Sjecas li se kada sam ovdje vodio raspravu, dobro prije Dzefkinog prelaska u City, tvrdeci da je to jedina opcija, dok su i portal i forumasi izbacivali desetine klubova.
Dobro, ovdje postoji mogucnost prelaska i u Celski, ali to sam vec objasnio, mogu li se dogovoriti oko Moses, kolege Victora.
Vjerujem da je tu dodatni factor na vagi i Nicolle, nasa buduca reprezentativka u stilskom jahanju (ili kako li se vec zove taj sport), moguce je da ce ona preferirati da ostane blizu Staffordshira. Cini mi se da ovdje nikoga nije briga da eventualnim prelaskom u Chelsea Asmira, BiH bi mogla izgubiti reprezentativca, u drugom, nama vaznom sportu.
Ma vala ako ćemo pošteno, i ta Villa je pomak u odnosu na Stoke. Ako ništa zbog bogatije tradicije i ranijeg ugleda kluba.
A vrlo je vrlo moguće da Nicolle stopira transfer. Dresurno branjenje
- SkyLimit
#1393 Re: Asmir Begović
Prica o prelasku u Chelsea je sigurno samo produkt maste novinara, Courtois je jedan od najboljih golmana trenutno sa ozbiljnom tendecijom da postane najbolji, sta ima Begovic tamo da radi.
-
Mustang1
#1394 Re: Asmir Begović
Pa da bude na klupi ? Zar nismo to apsolvirali 
- luckylaka
#1395 Re: Asmir Begović
isto ono sto Dzeko radi u M.C. sjedi i uzima pare.Vala nije Asmir vise ni tako mlad da se moze ripati svake nedelje.SkyLimit wrote:Prica o prelasku u Chelsea je sigurno samo produkt maste novinara, Courtois je jedan od najboljih golmana trenutno sa ozbiljnom tendecijom da postane najbolji, sta ima Begovic tamo da radi.
-
Mustang1
#1396 Re: Asmir Begović
Cech sa 33 godine prelazi u Arsenal jer ne zeli da sjedi na klupi a ti za golmana od 28 godina kazes da je star. Schwarzer sa svojih 42 godine brani u Premier Ligiluckylaka wrote:isto ono sto Dzeko radi u M.C. sjedi i uzima pare.Vala nije Asmir vise ni tako mlad da se moze ripati svake nedelje.SkyLimit wrote:Prica o prelasku u Chelsea je sigurno samo produkt maste novinara, Courtois je jedan od najboljih golmana trenutno sa ozbiljnom tendecijom da postane najbolji, sta ima Begovic tamo da radi.
- luckylaka
#1397 Re: Asmir Begović
Nisam napisao da je star nego da nije vise mlad.I bolje dinar u hladu nego dva na suncuMustang1 wrote:Cech sa 33 godine prelazi u Arsenal jer ne zeli da sjedi na klupi a ti za golmana od 28 godina kazes da je star. Schwarzer sa svojih 42 godine brani u Premier Ligiluckylaka wrote:isto ono sto Dzeko radi u M.C. sjedi i uzima pare.Vala nije Asmir vise ni tako mlad da se moze ripati svake nedelje.SkyLimit wrote:Prica o prelasku u Chelsea je sigurno samo produkt maste novinara, Courtois je jedan od najboljih golmana trenutno sa ozbiljnom tendecijom da postane najbolji, sta ima Begovic tamo da radi.
-
Mustang1
#1398 Re: Asmir Begović
28 godina za golmana je mlad
A to dinar u hladu i ostale gluposti nema smisla ni komentarisati
A to dinar u hladu i ostale gluposti nema smisla ni komentarisati
- Maharadza
#1399 Re: Asmir Begović
Dođe nama na posudbu umjesto Delača?!SkyLimit wrote:Prica o prelasku u Chelsea je sigurno samo produkt maste novinara, Courtois je jedan od najboljih golmana trenutno sa ozbiljnom tendecijom da postane najbolji, sta ima Begovic tamo da radi.
- Better Man
#1400 Re: Asmir Begović
Pa jedan Edwin Van Der Sar je na pragu 40-tih branio u životnoj formi, a Asmiru je tek 28 godina.stranacc wrote:Znam , znam
Ostalo jok