Avetinho wrote:Isto onoliko koliko je Cehoslovacka na ruskoj granici, toliko je Ukrajina na americkoj. Ili Gruzija.
Glupog posta maloprije, ne mogu vjerovati.
Postoje forumasi, iako cesto na razlicitim stajalistima od mog, od kojih sam puno naucio i koji imaju moj respekt. Ti nisi jedan od njih. Razlog za to je sto ti slijepo kontriras ljudima koji su te demantovali puno puta do sada, i vjerovatno ti povrijedili ego u procesu (za cije lijecenje promjena nika iz Ja nisam odavle u Avetinho izgleda malo pomogla), toliko da cesto ne provjeris cinjenice a ponekad mi se cini da uopste ne procitas post na koji odgovaras. Pa evo, dozvoli da te jos jednom demantujem.
Napisao sam:
UnscarD wrote:Gdje je to Rusija (ili SSSR) intervenisao vojno a da nije bilo na njihovoj granici?
Na ovo mi je Captain Ahab napisao da previdjam intervenciju u Cehoslovackoj, ocigledno previdjajuci cinjenicu da ona ipak jeste na granici sa SSSR-om kao sto mozes da vidis na politickoj mapi ispod:
Za slucaj ne vidis dobro, mozes da pogledas sljedeci link >
http://en.wikipedia.org/wiki/Soviet_Union
Gdje pise :
The Soviet Union bordered Afghanistan, China,
Czechoslovakia, Finland, Hungary, Iran, Mongolia, North Korea, Norway, Poland, Romania, and Turkey from 1945 to 1991.
Ja kapetanu Ahabu dalje nisam odgovorao na ovo niti je on tu moju izjavu dalje povlacio jer je ocigledno provjerio i vidio da Cehoslovacka jeste bila na granici sa SSSR-om u ali si se onda pojavio i ti, po obicaju ne provjerivsi nista, izvrnuo moj posto, procitao ga onako kako zelis da ga vidis (vidis Rusija a ne vidis SSSR) a ne onako kako je napisan (i quote-an iznad) i ponovo u pokusaju da ispadnes pametan , ispadas glup.
Ja ne mislim da si ti glup ali mislim da si zasljepljen egom koji ti ne da zablistas u svom punom potencijalu. Ja ti samo mogu pokazati vrata ali kroz njih moras proci sam. Uzivaj