JoseMujica wrote:uđe li Dženi
Koji dvosmislen post (eventualno samo za one sa pokvarenom maštom)...
JoseMujica wrote:uđe li Dženi
pa dobro, 71 glas - dovoljno za užu i širu porodicu. Dok se pridodaju tetke, tetkovi i njihova djeca, amidža i strina, mamina najbolja prijateljica i par radnih kolegica to je to..Mislim, ne shvataju svi revolucionarne ideje odmah i na prvu...garmin wrote:Rezultati SBB Zavidovići - pojedinačni broj glasova
[img][IMG]http://imageshack.us/a/img13/2539/denanaglasovi.jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/img]
Ono su ti brale rezultati samo SBB-a, a tamo je posljednja. Računaj da eventualno nekoliko najboljih SBB-ovaca ulazi unutra, što znači da Dženi nije ni u 4-5 safu.Superhik_ wrote:pa šta to sada znači, jel ušla ili nije?novi.dan.nova.nafaka wrote:pa dobro, 71 glas - dovoljno za užu i širu porodicu. Dok se pridodaju tetke, tetkovi i njihova djeca, amidža i strina, mamina najbolja prijateljica i par radnih kolegica to je to..Mislim, ne shvataju svi revolucionarne ideje odmah i na prvu...garmin wrote:Rezultati SBB Zavidovići - pojedinačni broj glasova
[img][IMG]http://imageshack.us/a/img13/2539/denanaglasovi.jpg[/img]
Uploaded with ImageShack.us[/img]
Bitno je uci pa makar preko proxya.novi.dan.nova.nafaka wrote:Ono su ti brale rezultati samo SBB-a, a tamo je posljednja. Računaj da eventualno nekoliko najboljih SBB-ovaca ulazi unutra, što znači da Dženi nije ni u 4-5 safu.
Coppertone wrote:Bitno je uci pa makar preko proxya.novi.dan.nova.nafaka wrote:Ono su ti brale rezultati samo SBB-a, a tamo je posljednja. Računaj da eventualno nekoliko najboljih SBB-ovaca ulazi unutra, što znači da Dženi nije ni u 4-5 safu.
zavidovici airwayskamen spoticanja wrote:koliko stjuardesa uze glasova?
Coppertone wrote:zavidovici airwayskamen spoticanja wrote:koliko stjuardesa uze glasova?![]()

E sad možeš da sjednešSarkazam wrote:Jel ima potvrde - jel usla ili nije?![]()
Cijeli dan sam na nogama!
71 glas?!?Thinker wrote:Ovo je poraz demokratije, Bosna i Hercegovina kao zemlja poslije ovoga više nema nikakvih izgleda. Poraženi smo svi mi misleći ljudi koji nismo pristupili masovnoj registraciju u Općini Zavidovići. Bitka za bolje sutra je izgubljena na obalama rijeke Krivaje!![]()
![]()