Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
radostan dan je napisao/la:
iskreno, uvjek sam zavidio ljudima kao ti.
da-ne
crno-bijelo
dobar-loš-zao
ja čitav život nešto vagam, mjerim, preispitujem.
štahoćeš da kažeš, da je valter prevario ženu?
u tvom svijetu -da.
u mom - ne.
da nisi vaga u horoskopu ?
nisam.
potpuni paradoks, da uopšte učestvujem na ovoj temi.
djevica.
Last edited by radostan dan on 15/12/2012 23:38, edited 1 time in total.
čovjek je bio-psiho-socijalna struktura, te tri komponente određuju kakav će neko postati i kakve će osobine imati, nema nikakve veze položaj zvijezda u trenutku rođenja sa tim, osim ako nekome to sujevjerje ne nametne okolina
čovjek je bio-psiho-socijalna struktura, te tri komponente određuju kakav će neko postati i kakve će osobine imati, nema nikakve veze položaj zvijezda u trenutku rođenja sa tim, osim ako nekome to sujevjerje ne nametne okolina
zachatavamo temu ..jel i to varanje
Ja mislim da nije, ima ovo veze s temom, jer ko god prepušta sudbinu zvijezdama je potencijalni varalica, vara sebe da od njega ništa ne zavisi, i time pravda svoje loše postupke.
Nisam nikad varala a nisam ni bila prevarena. Iz te pozicije ne mogu nista reci. Mogu reci sta posmatram u krugu u kojem se krecem. Radi se o parovima u kasnim 30tim i ranim 40tim. Zene su uglavnom vjecito umorne (ja bi rekla polijene), vjecito imaju puno obaveza (ja bi rekla neorganizovane), vjecito im treba coek da oko njih igra i neko nad kim mogu dominirati (po mom misljenju iskljucivo svojom gluposcu). Muskarcima prosao prvi zanos, zele zapravo samo svoj mir kad dodju kuci. Ha predju prag doceka ih navijena ploca, vazda jedno te isto. Tako da me licno i ne cudi sto se upustaju u svaleraciju. Licno to ne opravdavam ali sve vise imam razumjevanja za to.
Ovi kategoricki tipovi sto odmah potezu pitanje razvoda su vjerovatno tankog zivotnog iskustva. Ljudski zivot se sastoji od svakodnevne borbe za opstana u svakom segmentu zivota. A najtezi je onaj medjuljudski.
taman se našmrk'o i stao u red za Lokasa kad' mi neko baci suzavac i ja lagano kući
Apsolutno. Iz prostog razloga sto sam uvijek imala "normalne" veze sa "normalnim" ljudima. Onog trenutka kad se pocne o tome razmisljati svaki normalna insan sjedne prvo sam sa sobom i dobro o svemu razmisli. Nakon toga sjedne sa svojom vezom i o svemu poprica. Pa ako treba jos jednom. Pa jos jednom. Dok se situacije ne rijesi. Problem vecine ljudi je sto ne komuniciraju. Veliki dio i ne zna da komunicira, a onaj gluplji dio uvijek ima neke inate koje ganja.
Last edited by Nokija on 16/12/2012 00:11, edited 1 time in total.