Sve je pocelo ovako...

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#1376 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by anoush »

alchak.ba wrote:ja nikako da skonotam sta se desava?

jarane, isprintaj sve stranice i langsam ćiku čitaj :mrgreen: :skoljka:
alchak.ba

#1377 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by alchak.ba »

anoush wrote:
alchak.ba wrote:ja nikako da skonotam sta se desava?

jarane, isprintaj sve stranice i langsam ćiku čitaj :mrgreen: :skoljka:
haj mi ti ziFa bila na pp u par rečenica napiši
RtrnOfSalisbury

#1378 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by RtrnOfSalisbury »

ja bi iso sa videom samo do nekle, ne komplet video, onda kafa i jedan preokret i onda drugi dio videa: od nekle.

medjutim expertnijem okom sam ustvrdio nesta. cudno je kako nam se potkrala greska, blek aut sto bi se reklo. tolko ocigledno da smo svi ispadnuli amateri ukljucujuci kumbajanu. koncetrisali smo se na hodzu i direktora a vamo rjesenje je u postu broj jedan, stranica broj jedan, rijec broj pet. sumljivo je to maximalno, i tu je morebitni uzrok jada. cuj ovo: sjedimo drug i ja neobavezno , opusteno ... prolazi ona... on je zovne .... ma k je on nju zovno slucajno, to je pravo sumljivo i vidi se iz aviona da tu nesto ima. drug je ta misticna figura i njega treba preispitat i istrazit njihovo poznanstvo: dje, otkad, kako, koliko ... zasto se ona odazvala na kafu, sto nije rekla nisam zedna,
sto nije uzela sok ili pivu, sto nije rekla zurim ??? neg poletila koda kafe nikad pinula nije. i onda odlazi i javlja se navece da pita za druga ali stvari krecu drugim putem. cist terorizam. drug ili kumbajana bilo je pitanje i ostalo je pitanje samo sto smo kasno saznali.
pussysmoke

#1379 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by pussysmoke »

RtrnOfSalisbury wrote:ja bi iso sa videom samo do nekle, ne komplet video, onda kafa i jedan preokret i onda drugi dio videa: od nekle.

medjutim expertnijem okom sam ustvrdio nesta. cudno je kako nam se potkrala greska, blek aut sto bi se reklo. tolko ocigledno da smo svi ispadnuli amateri ukljucujuci kumbajanu. koncetrisali smo se na hodzu i direktora a vamo rjesenje je u postu broj jedan, stranica broj jedan, rijec broj pet. sumljivo je to maximalno, i tu je morebitni uzrok jada. cuj ovo: sjedimo drug i ja neobavezno , opusteno ... prolazi ona... on je zovne .... ma k je on nju zovno slucajno, to je pravo sumljivo i vidi se iz aviona da tu nesto ima. drug je ta misticna figura i njega treba preispitat i istrazit njihovo poznanstvo: dje, otkad, kako, koliko ... zasto se ona odazvala na kafu, sto nije rekla nisam zedna,
sto nije uzela sok ili pivu, sto nije rekla zurim ??? neg poletila koda kafe nikad pinula nije. i onda odlazi i javlja se navece da pita za druga ali stvari krecu drugim putem. cist terorizam. drug ili kumbajana bilo je pitanje i ostalo je pitanje samo sto smo kasno saznali.
Svaka čast! :thumbup:
Sacime

#1380 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Sacime »

Evo kako je covjek rjesio situaciju

http://vukajlija.com/zabava/posteri/525570
aj Ć

#1381 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by aj Ć »

Čujem da i ona ima par video snimaka :razz:
rise against

#1382 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by rise against »

pussysmoke wrote:
RtrnOfSalisbury wrote:ja bi iso sa videom samo do nekle, ne komplet video, onda kafa i jedan preokret i onda drugi dio videa: od nekle.

Svaka čast! :thumbup:
razrijesio je sve u jednom postu,niko to nije primjecivo :thumbup: :thumbup: :bih: :bih: :bih: :sax: :sax: :sax:
anonimnaosoba

#1383 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by anonimnaosoba »

dobro oko :mrgreen: :dance: :thumbup:
Mustang1

#1384 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Mustang1 »

Kada bude nesto sto vrijedi citati javite mi .. Do tada !

Image
Kumberlator

#1385 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Kumberlator »

Pozz svima, vratio sam je :D, skupa smo. Krenuli smo ponovo. Polako. Kako je doslo do preokreta :D, to vam necu pisat.
Volim je.
basicm

#1386 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by basicm »

Zar ova saFunica jos traje?
Aqua_S

#1387 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Aqua_S »

Kumberlator wrote:Pozz svima, vratio sam je :D, skupa smo. Krenuli smo ponovo. Polako. Kako je doslo do preokreta :D, to vam necu pisat.
Volim je.

e jesi pakaš, pa nama je baš bitno kako je došlo..do preokreta, ko je koga preokrenuo i sl. :cry:
Not My Idea

#1388 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Not My Idea »

Kumberlator wrote:Pozz svima, vratio sam je :D, skupa smo. Krenuli smo ponovo. Polako. Kako je doslo do preokreta :D, to vam necu pisat.
Volim je.
Mora ti se priznat- ne pamtim kad je zadnji put troll presao 60. stranicu.

Kljucajte ovo. :x
rise against

#1389 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by rise against »

Kljucatiti temu,zaebo je sam sebe,cuj nece nam reci :lol: :lol: :lol: :lol: nedostatak inspiracije
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1390 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by ladyblue18 »

A kako fino u zadnjih par poruka stavlja :D ono kulturno nas podhebava :D

Jel imamo konsenzus da zakljucam? :D
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1391 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by plain vanilla »

ladyblue18 wrote:A kako fino u zadnjih par poruka stavlja :D ono kulturno nas podhebava :D

Jel imamo konsenzus da zakljucam? :D
kad prekinu opet, nek dnevnik pise :evil: :lol:
*mima*

#1392 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by *mima* »

jok
rudy81

#1393 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by rudy81 »

kljucajte ovo, ne zelim doci opet u napast da otvorim temu kad vidim da mi se crveni na listi :roll:
Not My Idea

#1394 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Not My Idea »

Nemoj ti kljucat, al zato nemoj ni dirat one koji ce zgrahnut na iduci njegov post,

"gotovo je. pokusali smo sve, ne ide. rekao sam sebi, glasno sam rekao sebi, moras dalje bez nje."
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1395 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by ladyblue18 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ho'sh ti kljuc privremeno pa zakapari jer ja odoh za obavezama :D
Sacime

#1396 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Sacime »

Jast nego zakljucati ;-)
*mima*

#1397 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by *mima* »

ohooooo......Not My Idea.....novi moderator.......kuku nama
aj Ć

#1398 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by aj Ć »

Volim je.
:kiss:
Ghost_Rider_XXX

#1399 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by Ghost_Rider_XXX »

Ona sjedi s novim dečkom pred matičarom, on se pojavljuje s djecom na vratima, i suzom u oku. Djeca ga čvrsto drže za ruku i on puknutim glasom zavapi:"Šeherzada, ja te volim!!!"
aj Ć

#1400 Re: Sve je pocelo ovako...

Post by aj Ć »

Ghost_Rider_XXX wrote:Ona sjedi s novim dečkom pred matičarom, on se pojavljuje s djecom na vratima, i suzom u oku. Djeca ga čvrsto drže za ruku i on puknutim glasom zavapi:"Šeherzada, ja te volim!!!"
Uzimaš kesu, uzimaš papir, gledaš kako zabacuješ kesu....odeš dole i govoriš šošonu - bacio ti se frajer :shock:
Locked