alchak.ba wrote:ja nikako da skonotam sta se desava?
jarane, isprintaj sve stranice i langsam ćiku čitaj
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
alchak.ba wrote:ja nikako da skonotam sta se desava?
haj mi ti ziFa bila na pp u par rečenica napišianoush wrote:alchak.ba wrote:ja nikako da skonotam sta se desava?
jarane, isprintaj sve stranice i langsam ćiku čitaj![]()
Svaka čast!RtrnOfSalisbury wrote:ja bi iso sa videom samo do nekle, ne komplet video, onda kafa i jedan preokret i onda drugi dio videa: od nekle.
medjutim expertnijem okom sam ustvrdio nesta. cudno je kako nam se potkrala greska, blek aut sto bi se reklo. tolko ocigledno da smo svi ispadnuli amateri ukljucujuci kumbajanu. koncetrisali smo se na hodzu i direktora a vamo rjesenje je u postu broj jedan, stranica broj jedan, rijec broj pet. sumljivo je to maximalno, i tu je morebitni uzrok jada. cuj ovo: sjedimo drug i ja neobavezno , opusteno ... prolazi ona... on je zovne .... ma k je on nju zovno slucajno, to je pravo sumljivo i vidi se iz aviona da tu nesto ima. drug je ta misticna figura i njega treba preispitat i istrazit njihovo poznanstvo: dje, otkad, kako, koliko ... zasto se ona odazvala na kafu, sto nije rekla nisam zedna,
sto nije uzela sok ili pivu, sto nije rekla zurim ??? neg poletila koda kafe nikad pinula nije. i onda odlazi i javlja se navece da pita za druga ali stvari krecu drugim putem. cist terorizam. drug ili kumbajana bilo je pitanje i ostalo je pitanje samo sto smo kasno saznali.
razrijesio je sve u jednom postu,niko to nije primjecivopussysmoke wrote:Svaka čast!RtrnOfSalisbury wrote:ja bi iso sa videom samo do nekle, ne komplet video, onda kafa i jedan preokret i onda drugi dio videa: od nekle.
medjutim expertnijem okom sam ustvrdio nesta. cudno je kako nam se potkrala greska, blek aut sto bi se reklo. tolko ocigledno da smo svi ispadnuli amateri ukljucujuci kumbajanu. koncetrisali smo se na hodzu i direktora a vamo rjesenje je u postu broj jedan, stranica broj jedan, rijec broj pet. sumljivo je to maximalno, i tu je morebitni uzrok jada. cuj ovo: sjedimo drug i ja neobavezno , opusteno ... prolazi ona... on je zovne .... ma k je on nju zovno slucajno, to je pravo sumljivo i vidi se iz aviona da tu nesto ima. drug je ta misticna figura i njega treba preispitat i istrazit njihovo poznanstvo: dje, otkad, kako, koliko ... zasto se ona odazvala na kafu, sto nije rekla nisam zedna,
sto nije uzela sok ili pivu, sto nije rekla zurim ??? neg poletila koda kafe nikad pinula nije. i onda odlazi i javlja se navece da pita za druga ali stvari krecu drugim putem. cist terorizam. drug ili kumbajana bilo je pitanje i ostalo je pitanje samo sto smo kasno saznali.
dobro okoRtrnOfSalisbury wrote:ja bi iso sa videom samo do nekle, ne komplet video, onda kafa i jedan preokret i onda drugi dio videa: od nekle.

Kumberlator wrote:Pozz svima, vratio sam je, skupa smo. Krenuli smo ponovo. Polako. Kako je doslo do preokreta
, to vam necu pisat.
Volim je.
Mora ti se priznat- ne pamtim kad je zadnji put troll presao 60. stranicu.Kumberlator wrote:Pozz svima, vratio sam je, skupa smo. Krenuli smo ponovo. Polako. Kako je doslo do preokreta
, to vam necu pisat.
Volim je.
kad prekinu opet, nek dnevnik piseladyblue18 wrote:A kako fino u zadnjih par poruka stavljaono kulturno nas podhebava
![]()
Jel imamo konsenzus da zakljucam?
iŽKumberlator wrote:Pozz svima, vratio sam je, skupa smo. Krenuli smo ponovo. Polako. Kako je doslo do preokreta
, to vam necu pisat.
Volim je.
Uzimaš kesu, uzimaš papir, gledaš kako zabacuješ kesu....odeš dole i govoriš šošonu - bacio ti se frajerGhost_Rider_XXX wrote:Ona sjedi s novim dečkom pred matičarom, on se pojavljuje s djecom na vratima, i suzom u oku. Djeca ga čvrsto drže za ruku i on puknutim glasom zavapi:"Šeherzada, ja te volim!!!"