Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- karanana
#13726 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Znaci oni walkersi imaju jos neke moci koje bi mogle naskoditi zmajevima, vidjeli smo to valjda s onim gavranima. jer da nemaju, tri zmaja bi za sekund u pepeo pretvorila one horde zla sto dolaze.
Sta oni ustvari hoce da uzmu i donesu na jug kao dokaz? Walkera ili samo nekog wrighta? Kako ce uzet jednog kad hodaju u grupi od mnogo mnogo hiljada.
Sta oni ustvari hoce da uzmu i donesu na jug kao dokaz? Walkera ili samo nekog wrighta? Kako ce uzet jednog kad hodaju u grupi od mnogo mnogo hiljada.
- video
#13727 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Cuj kako?
Pa fino, odu lijepo do njih, uFate prvog hodajuceg lesa i donesu ga pred ove dvije nevjerne kuje
Nista lakse
Pa fino, odu lijepo do njih, uFate prvog hodajuceg lesa i donesu ga pred ove dvije nevjerne kuje
Nista lakse
-
omar little
#13728 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja sam od rijetkih kojima on nije uopce napet lik, nisam ljubitelj, daario je za nju bolji.bhnapoleon1 wrote:Jorah je najtuznija prica, jbt kako se nositi sa kraljem na sjeveru koji joj je rodjak i bio mrtav pa ozivio. . Najbolje bi mu bilo da se sam baci medju one mrtvace, ne pati dusuomar little wrote:ocel se daario naharis vracatitaj bi prosviko od ljubomore na jona
kako ofirno preuze kredit za pronalazenje lijeka, mogao je shout out to our borther sam da jon cuje.
-
brain bubbles
#13729 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja sam razmisljao ovako, kao onaj sto su ga kao mrtvog donijeli na Zid, pa ozivio, mozda neko od družine premine pa ga prenesu dok je mrtav i nadaju se da će oživiti pred kraljicama
(mozda je glupo, al jbg, moje misljenje, ne citam po stranim forumima, al opet na Hardhome, odmah su ozivjeli, ili to kad Night King naredi, onda ozive
)
(mozda je glupo, al jbg, moje misljenje, ne citam po stranim forumima, al opet na Hardhome, odmah su ozivjeli, ili to kad Night King naredi, onda ozive
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#13730 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
e sad kako ne znam sigurno imaju oni divljani nesto vuku iza suicide squada druzine... citava sesta je izgleda gore iza zida sa nesto scena u winterfellu i dragonstonukaranana wrote:Znaci oni walkersi imaju jos neke moci koje bi mogle naskoditi zmajevima, vidjeli smo to valjda s onim gavranima. jer da nemaju, tri zmaja bi za sekund u pepeo pretvorila one horde zla sto dolaze.
-
omar little
-
Fudo387
#13732 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa nije slucajno onaj zmaj onako primirio kad ga Jon pomilovao, prepoznao teticakamberovica polje wrote:Ogromno! To znači da je Rhaegar poništio brak sa svojom ženom Elliom Martell i da se ponovo oženio za Lyannu Stark, Jonovu mater što znači da je Jon Snow legalni prijestolonasljednik i da je iz plemićkog braka.tvojkomsija wrote:Koje znacenje ima ono sto je Gilly procitala o Rhegaru?
- kamberovica polje
#13733 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Upravo. Počeli su s otvorenim "in your face" scenama tako da nema više dvojbe da je Jon zmaj još Gendry ležerno ubaci da je Jon niži od "oca".Fudo387 wrote:Pa nije slucajno onaj zmaj onako primirio kad ga Jon pomilovao, prepoznao teticakamberovica polje wrote:Ogromno! To znači da je Rhaegar poništio brak sa svojom ženom Elliom Martell i da se ponovo oženio za Lyannu Stark, Jonovu mater što znači da je Jon Snow legalni prijestolonasljednik i da je iz plemićkog braka.tvojkomsija wrote:Koje znacenje ima ono sto je Gilly procitala o Rhegaru?
-
Fudo387
#13734 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Zakomplikovali brate maksimalno, sad nema sanse da opali Kalisi, dje ce tetku... 
- So What!
#13735 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Kakvo filmsko ujedinjenje, doslovno najdražih likova u seriji - Bronn.
Malo je to bilo loše filmski urađeno, Gendry je totalno čudno prikazan, nekako nema neke spontanosti, paš u LOTR fazonu.
Zabavna družina kakogod.
Malo je to bilo loše filmski urađeno, Gendry je totalno čudno prikazan, nekako nema neke spontanosti, paš u LOTR fazonu.
Zabavna družina kakogod.
- animus
#13736 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Zadnja scena kad prikazu night kinga je bas dobra. Izgleda ljut, kao da je skonto da su ga namagarcili. Otvorena kapija i oni trce prema ulazu. Nadam se da su napravili kakvu zamkicu sa dragon stone.
- kamberovica polje
#13737 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Mislim kad on ne izgleda nadrkano?animus wrote:Zadnja scena kad prikazu night kinga je bas dobra. Izgleda ljut, kao da je skonto da su ga namagarcili. Otvorena kapija i oni trce prema ulazu. Nadam se da su napravili kakvu zamkicu sa dragon stone.
-
omar little
#13738 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
zmajevi na sjeveru u iducoj epizodi, to bas nema nikakvog smisla.
- kamberovica polje
#13739 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jonova družina će biti daleko od zida na sjeveru, ja za sad ne vidim drugi način da se izvuku iz situacije kad budu u potpunosti okruženi mrtvima. Ne znači da neće smislit nešto drugo, ali zmaj bi bio kec na desetku...iako mislim da je malo vjerovatno.omar little wrote:zmajevi na sjeveru u iducoj epizodi, to bas nema nikakvog smisla.
-
brain bubbles
#13740 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
spremili su nesto, to je sigurno, vidjet cemo koliko dobro/loše ce ispasti
a Night King je prepoznao Branove vrane, a mislim da se Bran boji njega, da se opet nesto ne desi kao kada ga je dotakao ili mozda Night King ima neke moci da prekine konekciju izmedju Brana i zivotinja
a Night King je prepoznao Branove vrane, a mislim da se Bran boji njega, da se opet nesto ne desi kao kada ga je dotakao ili mozda Night King ima neke moci da prekine konekciju izmedju Brana i zivotinja
- animus
#13741 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Ocekujem branovu ulogu u tom okrsaju. Zna sta ce se desiti i moracdati doprinos u spasavanju brata tj. rodjaka.
- Lakat Jebić
#13742 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
a svi si fol "protiv tog braka"omar little wrote:ocel se daario naharis vracatitaj bi prosviko od ljubomore na jona
-
omar little
#13743 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja mislim da su sanse za zmajeve u iducoj epizodi 0.00%.
druzba pere kvrzice ce nesto imati, ne znamo jos sta i kako.
druzba pere kvrzice ce nesto imati, ne znamo jos sta i kako.
- video
#13744 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Pa valjda ono staklo sto su kopali u RMU Banovici-ma.
A jel se meni jedinom ucinilo(mrsko mi gledati ponovo) da su sa njima, kad su izlazili van zida, bili neki iza koji su nesto vukli ?
A jel se meni jedinom ucinilo(mrsko mi gledati ponovo) da su sa njima, kad su izlazili van zida, bili neki iza koji su nesto vukli ?
-
omar little
#13745 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
ja sam stark girl, necu ja svasta u kucu.Lakat Jebić wrote:a svi si fol "protiv tog braka"omar little wrote:ocel se daario naharis vracatitaj bi prosviko od ljubomore na jona
![]()
-
omar little
#13746 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
valjda su toliko pametni da obsidian sa sobom ponesu, ali, eto, ne znamo tacno kako ce ga iskoristiti. nisu imali vremena isklesati ga vec u oruzje. ili jesu obzirom da je unutarnja logika serije u zadnje dvije sezone svedena na program za djecu. 
-
kakavdanakneiskustvu
#13747 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Radar71 wrote:Solidna epizoda
S tim da je ovo priprema za iduću koja bi trebala biti vrh
https://youtu.be/Stw6INIS570
e ovo se ceka,akcija sa ovim zombijima
- video
#13748 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Definitivno ih ima vise od one slike njih sedam velicanstvenih. Na ovom trajleru oko 5 sec. se moze vidjeti da ih ima bar 13-toro i da nesto vuku na sankama.
Nisu ni oni levati da krenu ko one hairlije na Zepu 92
BiT ce ovdje svega
Nisu ni oni levati da krenu ko one hairlije na Zepu 92
BiT ce ovdje svega
- Radar71
#13749 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Jel ono iduća traje 70 minuta?
- annoy
#13750 Re: Game of thrones (zabranjeni spoileri!)
Zanimljivo je ovo s anuliranjem braka Rhaegara i Elie
Kako je on to uopce izveo, imali su dvoje djece, trebalo je uvjerit high septona da to anulira na nekakvoj osnovi, bas me zanima na kojoj
Jel moguce da je on stvarno bio takva budala, to bi bio ogromni samar za obitelj Martell, i jos svjesno svojoj rođenoj djeci uskratit pravo na tron... vrlo cudan potez.
Mozda je stvarno vjerovao u prorocanstvo o obecanom princu
Kako je on to uopce izveo, imali su dvoje djece, trebalo je uvjerit high septona da to anulira na nekakvoj osnovi, bas me zanima na kojoj
Jel moguce da je on stvarno bio takva budala, to bi bio ogromni samar za obitelj Martell, i jos svjesno svojoj rođenoj djeci uskratit pravo na tron... vrlo cudan potez.
Mozda je stvarno vjerovao u prorocanstvo o obecanom princu