Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ma sada ima xperia arc s koji nije malen tako da je naviknuta nego eto gledam da prodjem iole jeftinije pa sam zato kontao desire 500 ili m2. S druge strane, n4 je skuplji 30-40 km, kontam pisaj ga vala nije neka razlika...
Kod mene nagli zaokret, upravo narucen OnePlus One 64 gb Dobih pozivnicu danas, i nisam mogao odolit, ko ga jebe, ako mi se ne svidi, prodam Tako da ce uskoro bit na prodaju ili one ili s4
mufa1 wrote:Kod mene nagli zaokret, upravo narucen OnePlus One 64 gb Dobih pozivnicu danas, i nisam mogao odolit, ko ga jebe, ako mi se ne svidi, prodam Tako da ce uskoro bit na prodaju ili one ili s4
E hajd baš da vidimo na šta će i to ličiti; detaljan review očekujem(o)
Pe predpostavljam na osnovu rane registracije na forum, jer sam bas nekako na pocetku se registrovao, iako nisam nikako bio aktivan, tj nemam nijedan post...ali sam vidio da sad valjda daju tim koji su se na pocetku registrovali. A pozivnica dosla na mail, nista ne pise zasto..
Nakon nadogradnje GO SMS pro (na 5.48) aplikacija je pocela da izuzetno trosi bateriju dok se prije nikad nije pojaviljala ni sa 0% potrosnje. Nasao sam neki stari APK verzija 4.3 i vratila se potrosnja baterije na prijasnjo stanje. Ima li neki izvor posto je ova verzija stara da se nadje neka arhiva gdje imaju sve verzije aplikacija. Hocu da pokusam naci verziju koja je sto novija zbog opcija ali da nema u sebi taj BUG sa baterijom.
andr0id wrote:Moze li kakav mini? Ili i ona voli veci?
Sent from my SAMSUNG-SGH-I747
ma ni jedan MINI ne zasluzuje paznje, platis fino a dobijes nista.
(s4 mini, s5 mini, g2 mini, htc one mini - sve preskupo a nista ne dobijes, jedini mini trenutno koji vrijedi je z1 compact)
Za te pare najbolje uganjaj Nexus 4
(najbolji omjer ulozeno - dobijeno)
(imas mogucnost i galaxy s3)
Ja imam S4 Mini,telefon je
Ko neće da nosa ciglu okolo mini je super stvar
cenecimoveocino wrote:
Ja imam S4 Mini,telefon je
Ko neće da nosa ciglu okolo mini je super stvar
Jest on super stvar zato sto je mal, ali za te pare se dosta bolji mob moze uzeti.
Ulozeno - dobijeno, kod mini izdanja je najgore, dosta placas a malo dobijes + brzo bude support (rano ostanu bez nove verzije androida)
Samo kakve veze ima nexus i romovi? Ako i kojem telefonu ne treba rom, onda je to nexus.
Potpuno druga stvar je sto je to developer telefon, pa ga svi developeri koriste za sva testiranja i probe...
mufa1 wrote:Samo kakve veze ima nexus i romovi? Ako i kojem telefonu ne treba rom, onda je to nexus.
Potpuno druga stvar je sto je to developer telefon, pa ga svi developeri koriste za sva testiranja i probe...
Zato ga svi i hvale zbog toga. Sto je u njemu cisti android i koji podrzava sve.. dobar jeste ali lijep nije. Za zenu naravno. Ne zelim o telefonima pricati uopste. Jer svako ima svoj ukus. Kazem samo zasto ljudi izdvajaju nexus.
Moto G je fantastičan izbor za telefon of 300-400KM, (odnosno 320KM).
Lijepo je dizajniran i sto je najvažnije radi besprijekorno!!! Moto G jednostavno nikad ne pravi probleme, nikad ne zastaje, nikad ga ne treba resetovati, a ima onu jednostavnost koju nudi čist Android, mislim da je zbog toga savršen za bilo koju ženu.
Ne trebaju mu nikakvi Task killeri i druga kakice da bi radio, jer savršeno optimizuje memoriju, kako i Nexus.
rangoj wrote:Moto G je fantastičan izbor za telefon of 300-400KM, (odnosno 320KM).
Lijepo je dizajniran i sto je najvažnije radi besprijekorno!!! Moto G jednostavno nikad ne pravi probleme, nikad ne zastaje, nikad ga ne treba resetovati, a ima onu jednostavnost koju nudi čist Android, mislim da je zbog toga savršen za bilo koju ženu.
Ne trebaju mu nikakvi Task killeri i druga kakice da bi radio, jer savršeno optimizuje memoriju, kako i Nexus.
Vala davno je bio vakat da konačno i Android dobije solidan uređaj za "mainstream" kategoriju korisnika!
kakva su vam iskustva, tj. odakle skidate ove placene applikacija/igrica, a da nije rootan mob ??
nes sam na youtube gledo, ko najlaksi nacis skinut "APPDROID" pa preko njega skidat na mob odma, iko koristi ovu app? jel ok ?
Curve wrote:kakva su vam iskustva, tj. odakle skidate ove placene applikacija/igrica, a da nije rootan mob ??
nes sam na youtube gledo, ko najlaksi nacis skinut "APPDROID" pa preko njega skidat na mob odma, iko koristi ovu app? jel ok ?
Najlakši način da ukucaš ime tražene app u google i dodaš apk. Npr. nova launcher apk i odmah ti izbaci stranice sa kojih ugl. možeš skinuti besplatno app i instalirati. A ako hoćeš ići na sigurno: registruj se na forum.mobilism.org i tamo imaš apsolutno SVE za android a i ostale mobilne platforme.
Curve wrote:kakva su vam iskustva, tj. odakle skidate ove placene applikacija/igrica, a da nije rootan mob ??
Kod mene je aplikacija "blackmart" must have na svakom mobitelu sa androidom. Sveeega.
Kod mene je aplikacija "blackmart" must have na svakom mobitelu sa androidom. Sveeega.
Sent from my GT-i8190 using Tapatalk 2
koja tacno od svih blackmarta, ima ih bar 6-7
hvala