Ma daleko je on od dokazanog... on je nesto kao i Lovren, imao je odlicnu poluzesonu ali u zadnje vrijeme je opao. Mlad je jos, ko zna sta ce biti od njega. Ja licno mislim da je bolje da te pare dodaju na onih 20-30m koje imaju za napadaca i dovedu dobrog napadaca.todd_smith wrote:Clyne bi bio fkt pun pogodak, mlad dokazan u EPLu, dinamican, po meni najbolji igrac u sezoni na svojoj poziciji i nemam pojma kako nije bio u timu sezone sa FonteomMyTao wrote:United se povukao, a u Chelsea moze ici ako zeli sjediti na klupi. Sve sto Liverpool treba je da se dogovori sa S'amptonom oko cijene, koja je negdje oko 15m sa njim vec imaju dogovor.todd_smith wrote:Prosto sumnjam da ce Clyne u Liverpool jer ga zeli i United i Chelsea vec duze vrijeme
Ali ako bi uspjeli to bi bio nevjerovatan podvig, lik je igracina realno
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- MyTao
#13726 Re: Liverpool FC
-
todd_smith
#13727 Re: Liverpool FC
A koji ce ti dobar napadac doci? bilo ko da vrijedi sta ili ce najmanje 40m biti ili ce ga neko drugi uzeti
- Towelie
#13728 Re: Liverpool FC
Nazalost, da.todd_smith wrote:A koji ce ti dobar napadac doci? bilo ko da vrijedi sta ili ce najmanje 40m biti ili ce ga neko drugi uzeti
- MyTao
#13729 Re: Liverpool FC
Doce, samo treba platiti... kako su u City dosli? Ako je neko kvalitetan sta fali i platiti preko cijene, dati mu dobru platu... bar to mogu sada kada nema Suareza, Gerrarda i Johnsonna... samo sa tim parama mogu privuci bilo koga. Tako je danas, sve se vrti oko para...todd_smith wrote:A koji ce ti dobar napadac doci? bilo ko da vrijedi sta ili ce najmanje 40m biti ili ce ga neko drugi uzeti
- AmiĐa_Idriz
#13730 Re: Liverpool FC
Jürgen Klopp je potvrdio zvanično, da će napraviti godinu pauze, te da neće preuzeti niti jedan od klubova koji su zainteresirani za njegove usluge. A među njima je bio navodno i Liverpool FC...
- Tito_i_Partija
#13731 Re: Liverpool FC
Nista, sad pravac Ancelotti.AmiĐa_Idriz wrote:Jürgen Klopp je potvrdio zvanično, da će napraviti godinu pauze, te da neće preuzeti niti jedan od klubova koji su zainteresirani za njegove usluge. A među njima je bio navodno i Liverpool FC...
- Gandalf
#13732 Re: Liverpool FC
Ma ništa od Carla - nekada se pitam da li ljudi u 'Poolu kada se povremeno sastanu ozbiljno razmisle i zapitaju se : " Kojih 5 najglupljih poteza bi mogli uraditi u narednih 1-2 mjeseca" - nakon ozbiljnog "mozganja" od 20-ak vrhunskih gluposti urade top 5 zajeba i svim silama se trude da sjebu i poneku logičnu stvar koja s vremena na vrijeme iskrsne.
Tako da Rodgersa očekujem kao managera bar još dvije sezone, otkaz će dobiti samo u slučaju da ekipa dođe u zonu ispadanja - dovode Bentekea + Ingsa za 40 miliona funti, Ashley Wiliamsa za jedno 15 miliona i još nekog engleskog talenta za jedno 10 milona i Milnera za đabe što će još i biti odličan deal - Benteke je dobar ali će ga platiti preskupo jer su šarlatani, još kada ga vizionar počne gruhat na lijevo krilo
Tako da Rodgersa očekujem kao managera bar još dvije sezone, otkaz će dobiti samo u slučaju da ekipa dođe u zonu ispadanja - dovode Bentekea + Ingsa za 40 miliona funti, Ashley Wiliamsa za jedno 15 miliona i još nekog engleskog talenta za jedno 10 milona i Milnera za đabe što će još i biti odličan deal - Benteke je dobar ali će ga platiti preskupo jer su šarlatani, još kada ga vizionar počne gruhat na lijevo krilo
-
Mustang1
#13733 Re: Liverpool FC
Benteke je po meni odlican .. Brz je jak je a i naviknut je na fudbal tamo i ima sve sto jednom spicu treba .. Nesto poput Sturridga je ni u cemu nije poseban,nije atraktivan za oko mozda puno ali ako dobiju centimetar prostora on ce ga zabiti .. Kada bolje razmislim bukvalno je isti kao i Sturridge i njih dvojica u spicu bi puno donijeli jer rade za ekipu .. Dobro Sturridge zna i pretjerati
ali uklopili bi se oni dobro .. Samo sto bi ga vizionar gurno na krilo ili na CM 
-
todd_smith
#13734 Re: Liverpool FC
Benteke je dobar, ali nije odlican. Treba bolji ako zele top 4 jebi gaz
- Towelie
#13735 Re: Liverpool FC
Benteke je dobar ali ce biti u bolnici u proseku 5 meseci.
- MyTao
#13736 Re: Liverpool FC
Benteke nije ni blizu Sturridga... ako dodje bit ce to veliki promasaj. Jedino sto on ima sa Sturridgem su povrede. On je igrac za tim koji odgovara njegovom stilu, a to je da mu nabacuju lopte na glavu a Liverpool vec dvije-tri sezone ekipa koja ima najmanje ubacaja sa krila. Velik je i ne krece se puno, ne pravi pressing... ma klasicni target man i potpuno je nepotreban liverpoolu.Mustang1 wrote:Benteke je po meni odlican .. Brz je jak je a i naviknut je na fudbal tamo i ima sve sto jednom spicu treba .. Nesto poput Sturridga je ni u cemu nije poseban,nije atraktivan za oko mozda puno ali ako dobiju centimetar prostora on ce ga zabiti .. Kada bolje razmislim bukvalno je isti kao i Sturridge i njih dvojica u spicu bi puno donijeli jer rade za ekipu .. Dobro Sturridge zna i pretjeratiali uklopili bi se oni dobro .. Samo sto bi ga vizionar gurno na krilo ili na CM
Liverpoolu treba neko pokretljiv kao onaj mali Vieto. Ako dodje Ings i Benteke jedan za djaba drugi za 30m garantujem da ce se Ings pokazati kao bolje pojacanje.
- Tvrtko II Kotromanić
#13737 Re: Liverpool FC
da hoce Konopljanka doc..
- Towelie
#13738 Re: Liverpool FC
Konopoljanka, Milner, Ings, Benteke...Kako sa ovakvim kalibrom igraca sa kojima se povezuju da Liverpool ganja Ligu sampiona?
- Ajant
#13739 Re: Liverpool FC
Evo BBC izvještava da je Milnerov transfer završena stvar, čeka se samo prvi juli. Navodno je i Ings vrlo blizu. Sa ovakvim prinovama se ne može u LP, to je svima jasno.
-
todd_smith
#13740 Re: Liverpool FC
Milner je odlican igrac. Radilica zesca, zadnji takav karakter u ekipi Liverpoola jer bio Mascherano.
- AmiĐa_Idriz
#13741 Re: Liverpool FC
Liverpool ECHO: Liverpool FC je dobio bitku sa Arsenalom, jer je James Milner odabrao 'Anfield' umjesto 'Emiratesa', te će tako do kraja sedmice postati naše prvo pojačanje.
Echo dalje prenosi, da je Danny Ings odbio potpisati novi ugovor sa Burnleyem, odbio je Tottenham i uskoro će uslijediti pregovori sa Liverpoolom, jer je to izbor nogometaša i Burnley se ništa ne pita, makar Tottenham ponudio i 100m funti.
Također će biti i podebljana ponuda za desnog beka Southamptona Nathainela Clynea, te je namjera uprave čim prije kompletirati ova tri transfera, i prije otvaranje prijelaznog roka.
Christian Benteke je također meta, ali Tony Barret prenosi da Liverpool ipak neće aktivirati klauzulu za otkup njegovog ugovora koja iznosi 32.5m funti, već će ponuditi oko 20m funti.
Sljedeća stanica-Championship
Echo dalje prenosi, da je Danny Ings odbio potpisati novi ugovor sa Burnleyem, odbio je Tottenham i uskoro će uslijediti pregovori sa Liverpoolom, jer je to izbor nogometaša i Burnley se ništa ne pita, makar Tottenham ponudio i 100m funti.
Također će biti i podebljana ponuda za desnog beka Southamptona Nathainela Clynea, te je namjera uprave čim prije kompletirati ova tri transfera, i prije otvaranje prijelaznog roka.
Christian Benteke je također meta, ali Tony Barret prenosi da Liverpool ipak neće aktivirati klauzulu za otkup njegovog ugovora koja iznosi 32.5m funti, već će ponuditi oko 20m funti.
Sljedeća stanica-Championship
- BHF_Manijak
#13742 Re: Liverpool FC
Vrsni igraci. Ja sam impresioniran. Perspektivni Milner, Nathainela Clynea iz strasnog Sotona, kao nekada Lovren... Super je to. 
- Tito_i_Partija
#13743 Re: Liverpool FC
Joooj Benteke.
Ja jakog pojacanja u pm.
Ja jakog pojacanja u pm.
-
todd_smith
#13744 Re: Liverpool FC
Aj ne kaki i tiBHF_Manijak wrote:Vrsni igraci. Ja sam impresioniran. Perspektivni Milner, Nathainela Clynea iz strasnog Sotona, kao nekada Lovren... Super je to.
naravno da moze 100x bolje ali Clyne je odlican igrac, pa United, Arsenal, Chelsea bi ga odmah primili u prvih 11.
Milner je radilica, slican Hendersonu kada je ovaj tek dosao govorili su ta ce on a sad jedini motor u veznom redu
Ovo je miljama bolje nego Markovici, Lallane i slicne p***ke materine
- BHF_Manijak
#13745 Re: Liverpool FC
Sta je ba bolje? Pa i taj isti Lallana razvaljiv'o u Sotonu, Shaw bio najbolji bek lige, Lovren jeo malu djecu, dodjose u vece klubove i postase jos jedan u nizu izvikanih igraca, koji se pokaze u malom klubu, a kad u veci predje meda ne moze.todd_smith wrote:Aj ne kaki i tiBHF_Manijak wrote:Vrsni igraci. Ja sam impresioniran. Perspektivni Milner, Nathainela Clynea iz strasnog Sotona, kao nekada Lovren... Super je to.
naravno da moze 100x bolje ali Clyne je odlican igrac, pa United, Arsenal, Chelsea bi ga odmah primili u prvih 11.
Milner je radilica, slican Hendersonu kada je ovaj tek dosao govorili su ta ce on a sad jedini motor u veznom redu
Doduse Shaw je bio povrijedjen, ali ono sto je igr'o, daleko od toga da je vrijedilo 30-35 mil eura!
Jos Clyne 24 godine, da je bar kakav talenat ala Ings, pa hajde ono...
Ubelehe dovodili i dovode, troseci na njih stotine miliona svake godine, debili!
- Artest
#13746 Re: Liverpool FC
Milner bi bio odlicno krilo, kad bi zivjeli u 60-im.
- Towelie
#13747 Re: Liverpool FC
I to bi bilo to i za sledecu sezonu.BREAKING: Season review has ended. Brendan Rodgers will stay as Liverpool manager. FSG has told him to work with their existing policy. He will be sacked if he doesn't get top 4 next season.
-
todd_smith
#13748 Re: Liverpool FC
Pa jebi ga, kad je spao klub na taj nivo, ja sam rekao da to vise nije veliki klub, bio nekada vise nije, na nivou Tottenhema su sada, i koga ti mozes privuci tako?BHF_Manijak wrote:Sta je ba bolje? Pa i taj isti Lallana razvaljiv'o u Sotonu, Shaw bio najbolji bek lige, Lovren jeo malu djecu, dodjose u vece klubove i postase jos jedan u nizu izvikanih igraca, koji se pokaze u malom klubu, a kad u veci predje meda ne moze.todd_smith wrote:Aj ne kaki i tiBHF_Manijak wrote:Vrsni igraci. Ja sam impresioniran. Perspektivni Milner, Nathainela Clynea iz strasnog Sotona, kao nekada Lovren... Super je to.
Doduse Shaw je bio povrijedjen, ali ono sto je igr'o, daleko od toga da je vrijedilo 30-35 mil eura!![]()
Jos Clyne 24 godine, da je bar kakav talenat ala Ings, pa hajde ono...
Ubelehe dovodili i dovode, troseci na njih stotine miliona svake godine, debili!
Sanchez otisao u Arsenal nece da se pati, Shaquiri ofe u Inter sto je bas odraz na sta je Liverpool spao kada jedan igrac ide u jebeni Inter prije Liverpoola
Nisu ni pare tu jedini faktor vise, jbg