Nisam očekivao neku ljepoticu, budimo realni, posebno zbog igrača koji fale i bitne tekme u utorak, ali zasigurno ni ovakav odnos i (ne)zalaganje.
Velika razočarenja: Sturaro i Coman. Upravo u ovakvim utakmicama bi ovi mladi morali pokazati da zaslužuju povjerenje, ako ništa trudom i željom. Prvi je užasno ograničen i ne kontam šta su vidjeli u njemu, osim što je mlad Talijan, pa hajde da ga malo precjenimo. Dečko je na vi sa loptom, otprilike ko Lichtsteiner, bez vidne kvalitete u njegovoj igri. U ovih par tekmi sam vidio dovoljno i ponavljam nije mi jasno čime je on zaslužio da igra u Juventusu. Comana je u prošloj sjebo Allegri, a on je večeras odlučio da uzvrati uslugu. Mlohav, mlitav, trom. Sve u svemu, loš.
Llorente je posebna priča. Momčina nema ni solidnu utakmicu ove sezone, uglavnom je katastrofalno loš. Flop ove sezone, bez ikakve dileme, uz to rijetko bezličan i nekarizmatičan na terenu. Danas je trebao dobiti neke faula, ali ni ja mu ih ne bi sudio. Jednostavno neuvjerljiv, čak i kada treba pasti nakon što dobije lakat u glavu.
Izmjene, također, razočarale.
Ma uglavnom, niko nije zaslužio ni prolaznu ocjenu.