Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post Reply
Hafis

#13701 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

DonieBrasco wrote: Također, Covic i HDZ kada im padne izkon po mjeri hrvata, kada im se odbije da se RTV sisitem sredi kako oni zelu, naravno uz Peljeski most i šlag na kraju drugostepena presuda ovim ustasama u Hagu.
Više je nego moguće da predloženi HDZ-ov prijedlog zakona neće proći u parlamentu. Štoviše sigurno neće. Ali to nije kraj svijeta.
Nečiji prijedlog će ipak morati proći. Možda i taj najavljivani SDA-ov prijedlog. Možda bude toliko kvalitetan da se oko njega napravi kompromis, normalno i uz kakve sitne amadmane. Ne vjerujem da bi se iz RS-a nešto puno bunili, budući da ih to i ne dotiče. Takva je situacija i može im se.

A što se tiče zakona o TV-u - žali k..ca. Ako može-može, ako ne može: Meho gasi. Ne znam kojeg će nam vraga ikako i ovakav javni servis. Služi samo Bl i Sa strankama na vlasti za trovanje medijskog prostora.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#13702 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Image

cekamo :bih:
Mirza007

#13703 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

Neki bi se mogli jaaaaaaaaaaaaako iznenadi kad kandidati Hrvatske stranke mozda napune Dom Naroda na iducim izborima.
Ova poruka se mozda dopadne gradjanima.
Hafis

#13704 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

pici wrote:Image

Nemojte nas na to tjerati 8)
Pozatvarat ćemo vam kladionice gore i nastat će kaos na ulicama gradova u Bosni.

Misliš ti da mi ovdje ne pratimo koliki je gore broj ovisnika o sportskoj i ovisnica o bingu. Ljudi su plaćeni da to prate.

Trebale bi vam tisuće komuna za liječenje od ovisnosti...a ti znaš da te komune ferceraju najviše pod okriljem K. crkve, tako da ste i s te strane najebali.

Zato, fino se sageti i pustiti da milokliz uNIđe :)
kockakockica

#13705 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by kockakockica »

Strava u HDZ-istanu. :shock:

http://www.radiosirokibrijeg.com/index. ... kolca.html
ŠIROKI BRIJEG – U srednje škole u Zapadnohercegovačkoj županiji u novu školsku 2017/18. godinu upisana su čak 224 učenika manje u odnosu na godinu ranije, a i broj prvašića u osnovnim školama manji je za tridesetak

Dolaze informacije sa terena da voze po dva autobusa zajedno. Gore nego kad su Srbi napustali Sarajevo onomad, po naredjenu Obrve I Dabica. Po nekim validnim anketama broj Hrvata je pao na ispod 200.000 u citavoj BiH. Mescini je vakat za pokretanje procesa ukidanja konstitutivnosti

Vele ljudi, trpaju se citave porodice u autobuse i pravac Berlin. Svi u rukama drze rjecnike njemackog jezika i masu sa njima na odlasku. Ostao bio samo djed Jozo u suzama, potrpase i njega i odose :shock:
oakville

#13706 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by oakville »

kockakockica wrote:Strava u HDZ-istanu. :shock:

ŠIROKI BRIJEG – U srednje škole u Zapadnohercegovačkoj županiji u novu školsku 2017/18. godinu upisana su čak 224 učenika manje u odnosu na godinu ranije, a i broj prvašića u osnovnim školama manji je za tridesetak

Dolaze informacije sa terena da voze po dva autobusa zajedno. Gore nego kad su Srbi napustali Sarajevo onomad, po naredjenu Obrve I Dabica. Po nekim validnim anketama broj Hrvata je pao na ispod 200.000 u citavoj BiH. Mescini je vakat za pokretanje procesa ukidanja konstitutivnosti
A ne, to ne može, ni pod koju cijenu. Bošnjaci/Hrvati/Srbi su konstitutivni narodi u cijeloj BiH bez obzira na brojeve. Taj se trijumvirat mora izbalansirati sa građanskim način predstavljanja i u tom pravcu sve ide. Ali ukidanje konstitutivnosti nipošto.
Hafis

#13707 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

kockakockica wrote:Strava u HDZ-istanu. :shock:

Vele ljudi, trpaju se citave porodice u autobuse i pravac Berlin. Svi u rukama drze rjecnike njemackog jezika i masu sa njima na odlasku. Ostao bio samo djed Jozo u suzama, potrpase i njega i odose :shock:
Ne znam otkud te na ovoj temi. Veliš, bolje je ćućati po Kalesiji i Živinicama i ćekati na havu iz nebesa i Alijine kašike vego raditi.

Vego, hajmo mi na tvoju specijalnost i tamo gdje si jak - idemo na temu o zaboravljenim Bošnjacima u tuđini pa nam izlistaj stanje u Bugarskoj.
Ima li koliko džemata, uče li na maternjem jeziku i hoće li ih Bake ili netko od ekipe iz IZ obići.
Pusti ti škutore. Sve je to puno k'o tanker i lahko ćemo mi za njihA.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#13708 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by pici »

Hafis wrote:

Pozatvarat ćemo vam kladionice gore i nastat će kaos na ulicama gradova u Bosni.

Misliš ti da mi ovdje ne pratimo koliki je gore broj ovisnika o sportskoj i ovisnica o bingu. Ljudi su plaćeni da to prate.

Trebale bi vam tisuće komuna za liječenje od ovisnosti...a ti znaš da te komune ferceraju najviše pod okriljem K. crkve, tako da ste i s te strane najebali.

milokliz je nekom veĆ zaČeran samo da se malo stisnu jarici oko Čabulje :mrgreen:
Škobo Habu

#13709 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Škobo Habu »

arzuhal wrote:Predrag Kožul, zastupnik u Zastupničkom domu PSBiH iz HDZ UZP tzv. HRHB:

Obavještajno-sigurnosna agencija (OSA) - kojom rukovodi čovjek Bakira Izetbegovića, inače sina Alije Izetbegovića koji je organizirao dolazak mudžahedina u BiH na čelu sa bin Ladenom i nukleusom buduće terorističke organizacije Al-Kaide, čovjeka koji ima neformalnu moć nad desetinama tisuća selefita u BiH - poduzima, prisluškivanjem hrvatskih dužnosnika, neprijateljske operacije uperene protiv EU i NATO-a.
Združeni napad neobobanovštine skupa sa Dodikovim političkim strukturama na agenciju nad kojom su izgubili tako bitan politički nadzor. :roll:

Kakva paradoksalna tvrdnja: "čovjeka koji ima neformalnu moć nad desetinama tisuća selefita u BiH - poduzima, prisluškivanjem hrvatskih dužnosnika, neprijateljske operacije uperene protiv EU i NATO-a"

Ko ovo tvrdi? Dužnosnik stranke koja je u koaliciji sa strankom koja uopšte ne želi NATO integracije i zagovara čvršće povezivanje sa Rusijom.
daddy-kool

#13711 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by daddy-kool »

Hafis wrote: Više je nego moguće da predloženi HDZ-ov prijedlog zakona neće proći u parlamentu. Štoviše sigurno neće. Ali to nije kraj svijeta.
Nečiji prijedlog će ipak morati proći.

Ništa ne mora.
Čak šta više, mislim da se i ide na tu varijantu - da neće biti IZ do ovih izbora.
BHCluster

#13712 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

512MB

#13713 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by 512MB »

Evo razvali Merkel, juznosrbi na haparatima :D
Hafis

#13714 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

daddy-kool wrote:
Hafis wrote: Više je nego moguće da predloženi HDZ-ov prijedlog zakona neće proći u parlamentu. Štoviše sigurno neće. Ali to nije kraj svijeta.
Nečiji prijedlog će ipak morati proći.

Ništa ne mora.
Čak šta više, mislim da se i ide na tu varijantu - da neće biti IZ do ovih izbora.
Na tu varijantu idu sarajevske stranke koje će oboriti u Parlamentu prijedlog Zakona, a neće ponuditi svoj.
Ne znam isplati li se klati vola zbog kilo mesa. Valjda se uzdaju u spas u zadnji trenutak u vidu kakve intervencije od OHR-a, Vijeća za provedbu mira.... ili tako nešto što li im se već mota po glavi.
BHCluster

#13715 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by BHCluster »

Sta ce im OHR i PIC kad mogu i sami.
Image
Mirza007

#13716 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Mirza007 »

pici wrote:
Hafis wrote:

milokliz je nekom veĆ zaČeran samo da se malo stisnu jarici oko Čabulje :mrgreen:
Treba savjet ozbiljno razmotriti. Ima covjek iskustva s tim, iz prve ruke ocigledno.
bh.tornjak

#13717 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bh.tornjak »

Hafis

#13718 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

bh.tornjak wrote:uljudbeni malo bockaju....

http://www.index.hr/vijesti/clanak/vide ... 96472.aspx

tandmand

#13719 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by tandmand »

Hafis wrote:A to, konobar.
Bio sam kao momčina. Iskreno, nisam baš najbolji bio s tacnom i novčanikom, ali bi brdo mačića zbog mene dolazilo u kafiće gdje sam radio, tako da su me gazde neobično uvažavale. E sad ti vjeruj ili nemoj, ali ti ga je tako bilo.
U prošlom stoljeću, taman pred katastrofu, bio neki kafić uz Đački dom. Pričalo se da su konobari koji su tu radili imali čudnu orijentaciju a neki bili u vezi. :mrgreen:
Hafis

#13720 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by Hafis »

tandmand wrote:
Hafis wrote:A to, konobar.
Bio sam kao momčina. Iskreno, nisam baš najbolji bio s tacnom i novčanikom, ali bi brdo mačića zbog mene dolazilo u kafiće gdje sam radio, tako da su me gazde neobično uvažavale. E sad ti vjeruj ili nemoj, ali ti ga je tako bilo.
U prošlom stoljeću, taman pred katastrofu, bio neki kafić uz Đački dom. Pričalo se da su konobari koji su tu radili imali čudnu orijentaciju a neki bili u vezi. :mrgreen:
Sad sam malo prokontao....do đačkog doma. Zvali smo ga ''kod pedera''. U stvari, bio je u vlasništvu dvije poznate mostarske obitelji, s tim da je jedan član od te obitelji bio sumnjičen kao 'peškir'' i otud taj naziv, mada se on nije petljao u vođenje kafića. Inače radilo se o mladom momku s malo više izraženijim odjevnim stilom za ono doba (bili su doista imućni) i za kojeg bi danas rekli da je metroseksualac. Koliko znam, sada živi u na zapadu, i oženjen, djeca i ti folovi.
I sad je tu kafić - Iguana...vodi ga jedna žemska.... ima dobrih koka...90% gostiju su žene...i to manje-više sve slobodne :wink:
SaraFina

#13722 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

Samo da napomen da je Sloga iz Simin Hana razbila onaj Klub ( zaboravih ) ali navijači su tkz " Plemići". :D

I to ko beba zvečku!
bh.tornjak

#13723 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by bh.tornjak »

SaraFina wrote:Samo da napomen da je Sloga iz Simin Hana razbila onaj Klub ( zaboravih ) ali navijači su tkz " Plemići". :D

I to ko beba zvečku!

to one aktuelne prvake....???
pa njih po obicaju u prvom kolu nekih kvalifikacija za neka euro takmicenja izcipelare klubovi iz Andore...San Marina...Lichtensteina...
sad im se njaka Sloga natovarila na grbacu....
a plemstva i dlaka... :lol: :lol: :lol:
SaraFina

#13724 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by SaraFina »

bh.tornjak wrote:
SaraFina wrote:Samo da napomen da je Sloga iz Simin Hana razbila onaj Klub ( zaboravih ) ali navijači su tkz " Plemići". :D

I to ko beba zvečku!

to one aktuelne prvake....???
pa njih po obicaju u prvom kolu nekih kvalifikacija za neka euro takmicenja izcipelare klubovi iz Andore...San Marina...Lichtensteina...
sad im se njaka Sloga natovarila na grbacu....
a plemstva i dlaka... :lol: :lol: :lol:
Rekoh ja da ti napumpani klubovi šabanligaši, bez tradicije, traju koliko i hitovi prekodrinskih silikoniranih cica :D
I pobjedi ih naravno šabanligaš. Ista kategorija.
vernes81

#13725 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima

Post by vernes81 »

Hafis wrote:Vidim imamo ovdje i ljubitelja i ljubiteljki baluna.
Samo kratki osvrt na trenutačno stanje poretka Premijer lige nogometnog prvenstva BiH:

Image

Uvijek isto, svake godine.
Jebat ga nogomet je komplicirana igra, zahtijeva velika ulaganja i dobar športski menagment. Nike to takmičenje u jedenju čvaraka. Pregladni tri dana ranije pa onda trpaj u sebe.
Sreca pa mi je monitor 24" inace bi mislio da je Vitez izbacen iz lige :D
Post Reply