Gubiš se, baš se gubiš.
Čovjek raskrinkao tvoju laž, bio bi red da kažeš da si pogriješio. Nisi namjerno, jednostavno nemaš pojma.
babanovac wrote: Mozda da pitas ovog imama iz Al Akse? On citira isto.
https://youtu.be/he2oIxnfJXo
Kave sad ovo ima veze sa onim sto ti tvrdis?insomnia78 wrote:Hocu. Cim ti meni pokazes gdje u istom pise kako i koliko klanjati
Ima, ima. Da vidimo da nije samo Kur’an ono cime se muslimani vode. Osim toga i on sam je pun “pljuvanja” po jevrejima. Ona dva citata za koja se fatate se svakako odnose na “alijine” jevrejeBHCluster wrote:Kave sad ovo ima veze sa onim sto ti tvrdis?insomnia78 wrote:Hocu. Cim ti meni pokazes gdje u istom pise kako i koliko klanjati
Nisam vjernika ali iz onog dostupnog pise da je to opisano u Suri 30. A i da ti skratim muke kršćani, Jevreji, Sabijci, itd se zovu Narodi knjige u Kuranu.insomnia78 wrote:Ima, ima. Da vidimo da nije samo Kur’an ono cime se muslimani vode. Osim toga i on sam je pun “pljuvanja” po jevrejima. Ona dva citata za koja se fatate se svakako odnose na “alijine” jevrejeBHCluster wrote:Kave sad ovo ima veze sa onim sto ti tvrdis?insomnia78 wrote:Hocu. Cim ti meni pokazes gdje u istom pise kako i koliko klanjati
Postavio si ovdje tezu da Bošnjaci mrze Jevreje zato što im Kur'an kaže da ih mrze.insomnia78 wrote:Ima, ima. Da vidimo da nije samo Kur’an ono cime se muslimani vode. Osim toga i on sam je pun “pljuvanja” po jevrejima. Ona dva citata za koja se fatate se svakako odnose na “alijine” jevrejeBHCluster wrote:Kave sad ovo ima veze sa onim sto ti tvrdis?insomnia78 wrote:Hocu. Cim ti meni pokazes gdje u istom pise kako i koliko klanjati
Nek' se svako drzi svog svecenika.babanovac wrote:Mozda da pitas ovog imama iz Al Akse? On citira isto.BHCluster wrote: Ako ti nije tesko mozes li mi samo reci gdje ovo pise u Kur'anu?
https://youtu.be/he2oIxnfJXo

E, ovdje se varas... zna on dobro sta govori, samo mu je svejedno je li istina ili laz.Rampage wrote:
Čovjek raskrinkao tvoju laž, bio bi red da kažeš da si pogriješio. Nisi namjerno, jednostavno nemaš pojma.
Zar je potreban religijski razlog da se mrze zločinci, mislim da nije!aratet wrote:Postoji vise religijskih razloga zbog ceg ljudi mrze Izrael, jedan od razloga je taj sto smatraju da ce Izrael biti na sudnjem danu na strani Dedzala, a da ce njihovi protivnici biti protiv Dedzala, imate mnostvo tih klipova na internetu.
Ovi koji mrze Izrael uglavnom navijaju ili za Hamas, ili za Asada, ili za Turke, ili za Dzihadiste, cisto sumnjam da mrze izrael zat sto su zlocinci?bogoljub wrote:Zar je potreban religijski razlog da se mrze zločinci, mislim da nije!aratet wrote:Postoji vise religijskih razloga zbog ceg ljudi mrze Izrael, jedan od razloga je taj sto smatraju da ce Izrael biti na sudnjem danu na strani Dedzala, a da ce njihovi protivnici biti protiv Dedzala, imate mnostvo tih klipova na internetu.

Šta su ti HRW i AI skrivili?salik79 wrote:Ljudska prava, hrw, ai, organizacije, ngo's,...cke mater'ne, iko ista?!!
Zasto ne mrzis Turke kad ubijaju Kurde...bogoljub wrote:Zar je potreban religijski razlog da se mrze zločinci, mislim da nije!aratet wrote:Postoji vise religijskih razloga zbog ceg ljudi mrze Izrael, jedan od razloga je taj sto smatraju da ce Izrael biti na sudnjem danu na strani Dedzala, a da ce njihovi protivnici biti protiv Dedzala, imate mnostvo tih klipova na internetu.
asker wrote:Odlican dokumentarac na Al Jazeeri neki dan o dobrovoljcima koji idu u Izrael i rokaju po Palestincima.
Ista govna kao ISILovci, jaje jajetu. Nije cak ni u rukavicama, ne kriju. Pored Jevreja iz cijelog svijeta odlaze i mnogi krscani, jer vjeruju, pazi vraga, upravo onako kako Insomnija spocitava muslimanima. Nece JC doci dok se kraljevstvo ne uspostavi.
Naratori emisije su Norvezanin i takva ekipa, nije Mevlid Jasarevic.
Neka rugoba na Ukrajinskoj televiziji (Ukrajinka naravno) u tv showu gdje pod poligrafom pitaju takmicare razna pitanja, pored ratovanja za Izrael, na pitanje voditelja da li je ubijala odgovara sa da, da li je ubila dijete odgovara sa da. Mlada djevojka.
Ovaj Norvezanin govori kako se neka ministrica nije pojavila na sjednici za usvajanje budzeta. Nadju je u Izraelu, u uniformi na nekom sastanku.
rajv0sa wrote:insomnijini jehudski dobavljači naranči i četnikašijani od dva brata djeca
https://banjaluka.net/radojicic-sa-neta ... tel-avivu/
Tako se brani citrus otadžbina, sve sa Hatikvom na usnamainsomnia78 wrote:Tacno vam je mozak popijen. Moderna istorija, sve do pojave Daesha, ne pamti takvu monstrouznost i obim zlocina kao sto su cetnicki on prica kako oni bajagi sanjaju da rade nekom ono sto Izrael radi Palestincima