Malo sam citala o ovim kremama koje si predlozila...odlucila bih se za ovu cera di cupra...sta mislis, jel trebam uzeti ovaj serum oko ociju...ili kremu? Molim te za savjetMichun wrote:ma znam da ne treba biti masna...treba neka brzo-upijajuca._EMA_ wrote: Michun, koristim nevea Q10 za podrucje ociju...jel imas ti neki savjet za kremicu ili neku drugu podlogu za korektor...znam da ti uvijek das neki koristan savjet sto se tice koze
meni je od skupljih biotherm dobra a od jeftinijih cera di cupra.
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- _EMA_
#13701 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
- VenomousV
#13702 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
hoce li slucajno neko narucivati sa elfa?
trebaju mi dvije stvari za 4 funte
- Michun
#13703 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
cera ima bas za oko ociju i to sa pumpicom_EMA_ wrote:Malo sam citala o ovim kremama koje si predlozila...odlucila bih se za ovu cera di cupra...sta mislis, jel trebam uzeti ovaj serum oko ociju...ili kremu? Molim te za savjetMichun wrote:ma znam da ne treba biti masna...treba neka brzo-upijajuca._EMA_ wrote: Michun, koristim nevea Q10 za podrucje ociju...jel imas ti neki savjet za kremicu ili neku drugu podlogu za korektor...znam da ti uvijek das neki koristan savjet sto se tice koze
meni je od skupljih biotherm dobra a od jeftinijih cera di cupra.Hvala ti! Inace koza na licu mi je mjesovita...odnosno T zona masna...obrazi suhi...
nije skupa, sasvim je OK
-
BJB
#13704 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma imam osjetljivu kozu pa ja to triput ribam a da pokiselim, kiselio bi se 5 dana..Samo odmah..Sapunom, pa onim njegovim deterdzentom jednom dvaput dok sve ne izadje iz njega..Pricam prijateljici da se sminkam beautyblenderom i pita ona kako izgleda, govorim joj ' k'o jaje', umalo se zena ne upisa od smijeha..Michun wrote: pokiseli
@nia3, sa beautybay.com stranice, http://www.beautybay.com/_/N-?Ntk=AllRo ... allpartial evo ti stranice, pa sam vidi cijenu..
Ne ocarinise mi paket za cudo bozije, a bio jje unutra ovaj set, i 24/7 Urban decay blender brush koja je predivna i
Urban decay primer potion, koji mi je nako - al' nisa uzela original nego onaj sto matira sjene..
-
delirium.sa
#13705 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Probaj Balea aqua serum_EMA_ wrote:Malo sam citala o ovim kremama koje si predlozila...odlucila bih se za ovu cera di cupra...sta mislis, jel trebam uzeti ovaj serum oko ociju...ili kremu? Molim te za savjetMichun wrote:ma znam da ne treba biti masna...treba neka brzo-upijajuca._EMA_ wrote: Michun, koristim nevea Q10 za podrucje ociju...jel imas ti neki savjet za kremicu ili neku drugu podlogu za korektor...znam da ti uvijek das neki koristan savjet sto se tice koze
meni je od skupljih biotherm dobra a od jeftinijih cera di cupra.Hvala ti! Inace koza na licu mi je mjesovita...odnosno T zona masna...obrazi suhi...
- Nadinka
-
hanady
#13707 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Vezano za moju dva puta neuspjelu narudzbu sa feeluniqe, zelim vas sve obavijestiti da mi je vracen novac, jer (kako oni kazu), do juna nisu u mogucnosti slati parfeme i lakove za nokte prema BIH. Doesnt make any sense, ali hajde
Tako da znate ako neko bude narucivao
- Urbana
#13708 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Znam za ovaj problem sa dostavom. Mislim da od januara royal mail ne dopusta slanje parfema, lakova i jos nekih stvari ( salju ih na unistavanje) tako da su uk shopping stranice morale traziti alternativne dostavljace jer nisu bile upoznate s tim na vrijeme.
Cure iz Hr su imale problem sa Illamasqua paketima sa lakovima. Feelunique taj problem jos nije rijesio. Ja sam sa HQhair dobila parfem bez problema.
Cure iz Hr su imale problem sa Illamasqua paketima sa lakovima. Feelunique taj problem jos nije rijesio. Ja sam sa HQhair dobila parfem bez problema.
- VenomousV
#13709 Re: SMINKA oliti MAKE-UP

hocel' mozda sad neko narucivat' s elfa?
-
BJB
#13710 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma meni je do sad doslo 7 paketa sa feelunique, svi na vrijeme za 9 eventualno 10 dana. Samo jedan nisam dobila (unutra gel za umivanje/skidanje sminke, 2 Korres sapuna za lice i korres lip balm)....hanady wrote:Vezano za moju dva puta neuspjelu narudzbu sa feeluniqe, zelim vas sve obavijestiti da mi je vracen novac, jer (kako oni kazu), do juna nisu u mogucnosti slati parfeme i lakove za nokte prema BIH. Doesnt make any sense, ali hajde![]()
I danas mi dodjose realtechniques cetkice sa iherb.com, ne platih carinu.
Ako neka od vas zeli kupiti
, neka se javi na pp. - Krizzia
#13711 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja cekam cetku za kosu od 23. 3. sa feelunique-a i jos je nema:-?
Ovo mi je prva narudzba od njih, nadam se da ce doci.
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
Ovo mi je prva narudzba od njih, nadam se da ce doci.
-
Eli05
#13712 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Narucivat cu ja sa elfa neku sicu danas/sutra pa ako hoces posalji mi linkove na pp sta ti treba.VenomousV wrote:hoce li slucajno neko narucivati sa elfa?
- Krizzia
#13713 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Cure, ne znam znate li, u novoj Gloriji glam imate poklon novu Chanel maskaru, travel size. Dodje 6.60 km. 
Ja sam uzela cetiri komada, tj 2 full size za 26.5 km sto je i vise nego povoljno. Maskara je odlicna

Ja sam uzela cetiri komada, tj 2 full size za 26.5 km sto je i vise nego povoljno. Maskara je odlicna
- MersY
-
švrljo
#13715 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Moze li mi neko pomoci pri odabiru
1. Bourjois Healthy Mix
2. Loreal LUMI Magique
Koristila sam prije par mjeseci lorealov ovaj puder i poprilicno bila zadovoljna i onda presla na Max Factor Facefinity 3 u 1 ( katastrofa), sad se dvoumim izmedju ova dva.
1. Bourjois Healthy Mix
2. Loreal LUMI Magique
Koristila sam prije par mjeseci lorealov ovaj puder i poprilicno bila zadovoljna i onda presla na Max Factor Facefinity 3 u 1 ( katastrofa), sad se dvoumim izmedju ova dva.
Last edited by švrljo on 11/04/2013 10:07, edited 1 time in total.
-
Lilyen
-
NinnushkA
#13717 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Može li mi neko preporučiti najbolju BB kremu za mješovitu kožu, tj. masniju (ali ne premasnu) T zonu i normalne obraze? Kako ide toplije vrijeme, htjela bih nešto laganije. Sestra mi je kupila Nivea BB kremu, to mi je nešto slično njihovoj kremi u boji, i one mi uopšte ne odgovaraju... Je li neko probao Garnier BB za mješovitu kožu? Da li su ove kreme uopšte za ovakav tip kože? Nemam problema sa aknama i tome slično, tek ponekad, i ne volim teške stvari, kao što je npr. Vichy Dermablend. Kupila sam ga i imala osjećaj da ću se sve zajedno sa kožom onesvjestiti, nikako mi nije odgovarao 
-
mumy
#13718 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Imas Deborah BB kremu,imam poprilicno masnu kozu,super mi odgovara....NinnushkA wrote:Može li mi neko preporučiti najbolju BB kremu za mješovitu kožu, tj. masniju (ali ne premasnu) T zonu i normalne obraze? Kako ide toplije vrijeme, htjela bih nešto laganije. Sestra mi je kupila Nivea BB kremu, to mi je nešto slično njihovoj kremi u boji, i one mi uopšte ne odgovaraju... Je li neko probao Garnier BB za mješovitu kožu? Da li su ove kreme uopšte za ovakav tip kože? Nemam problema sa aknama i tome slično, tek ponekad, i ne volim teške stvari, kao što je npr. Vichy Dermablend. Kupila sam ga i imala osjećaj da ću se sve zajedno sa kožom onesvjestiti, nikako mi nije odgovarao
-
hanady
#13719 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
@Krizzia, hvala ! Opuhala sam trafiku
))
- Ljuska_u_BaklaFi
#13720 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Potpisujem za deborah BB, jeste da je skuplja od ostalih BB krema tipa Nivea, Garnier ali mi za sada najbolje odgovara..mumy wrote:Imas Deborah BB kremu,imam poprilicno masnu kozu,super mi odgovara....NinnushkA wrote:Može li mi neko preporučiti najbolju BB kremu za mješovitu kožu, tj. masniju (ali ne premasnu) T zonu i normalne obraze? Kako ide toplije vrijeme, htjela bih nešto laganije. Sestra mi je kupila Nivea BB kremu, to mi je nešto slično njihovoj kremi u boji, i one mi uopšte ne odgovaraju... Je li neko probao Garnier BB za mješovitu kožu? Da li su ove kreme uopšte za ovakav tip kože? Nemam problema sa aknama i tome slično, tek ponekad, i ne volim teške stvari, kao što je npr. Vichy Dermablend. Kupila sam ga i imala osjećaj da ću se sve zajedno sa kožom onesvjestiti, nikako mi nije odgovarao
-
NinnushkA
#13721 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Koliko košta ta Deborah? Je li lahko dostupna, mislim ima li je kupiti npr. u CM-u, DM-u? Nešto nisam nikad obraćala pažnju na Deborah šminku, pa mi sad ne pada na pamet jesam li je gdje viđala...
-
zamzija
#13722 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Deborah je odlična! ja je imam i toplo preporučujem a imaš je svugdje i DM i CM..to je talijanski brandNinnushkA wrote:Koliko košta ta Deborah? Je li lahko dostupna, mislim ima li je kupiti npr. u CM-u, DM-u? Nešto nisam nikad obraćala pažnju na Deborah šminku, pa mi sad ne pada na pamet jesam li je gdje viđala...
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#13723 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Kad smo kod BB-a
je li neka od vas probala mozda Lorealovu? Kontam uzeti ali posto nije bas jeftina, ne bih da se zeznem 
-
NinnushkA
#13724 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Hvala cure, probaću je čim dokrajčim ovaj Facefinity, kojim nisam nešto posebno zadovoljna
- Ljuska_u_BaklaFi
#13725 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Deborah BB je oko 17 i nesto KM, cini mi se 17,55 nisam sigurna ali znam da je oko 17.. nije bas ni jeftina ali vrijedi