Elmedin Konaković potpisao kapitulaciju: “U slučaju nepoštivanja sudskih odluka i presuda, nećemo na Dodika slati policiju, jer on kontroliše MUP RS”4L0n3 wrote: ↑14/03/2025 00:44ne bih bas ulazio u raspolaganje mudima ko o kakvoj drustvenoj sirovini ovdje, ocito smo na drugacijim talasnim duzinama. Ja samo svojim mogu raspolagati sto se mene tice, a ti kako hoces.necko_hz wrote: ↑13/03/2025 23:22Jako dubokoumno.
No budući da je riječ o našoj državi, sve su to naša muda i prije ili kasnije mogu i hoće doći na panj.
A i to malo muda što nam je ostalo i koja u ovom trenutku koristimo da laprdamo ovdje, imamo zato što je neko prije 30 godina bio spreman uraditi sve što je potrebno da sačuva državu i nas u njoj.
ja sam vise na fonu da sipa i sudska policija nadam se mogu izvrsiti ono sto trebaju bez gubitaka ljudskog zivota, ako treba cekati pravi momenat i razradit strategiju ne vidim kako bi to bilo lose. U tim agencijama inace rade ljudi ko i ti i ja, imaju porodice i mater. Nesto za promislit. Jel vrijedi izginut radi kretena iz laktasa, pogotovu ako se moze izbjec. Ne znam eto vidjecemo sta nam iduca sedmica nosi.
Istraga, 03.03.2025.