SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#13701 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zato što si ti pametan a mi smo glupi

-
zdruzdjo
#13702 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
a na toj lokaciji se isplati posrljati malkice samo ako ces skrenuti u aleja bosne srebrene.
ako se ide prema dobrinji, uhvatiti ce te neki samafor sigurno. jedino ako imas neko super auto pa opletes po gasu.
a ima jos par lokacija na kojima se jednostavno ne isplati srljati jer te hvata sljedeci semafor. npr od fabrike duhana prema zeljeznickoj. ako posrljas da prodjes i otmes prvenstvo onima koji dolaze iz pravca hamdije cemerlica taman dolazis na crveno kod skretanja za autobusku. ako fino normalno prodjes taman dolazis na zeleno i stizes one "zorlije" koji veselo cekaju na semaforu.
ako se ide prema dobrinji, uhvatiti ce te neki samafor sigurno. jedino ako imas neko super auto pa opletes po gasu.
a ima jos par lokacija na kojima se jednostavno ne isplati srljati jer te hvata sljedeci semafor. npr od fabrike duhana prema zeljeznickoj. ako posrljas da prodjes i otmes prvenstvo onima koji dolaze iz pravca hamdije cemerlica taman dolazis na crveno kod skretanja za autobusku. ako fino normalno prodjes taman dolazis na zeleno i stizes one "zorlije" koji veselo cekaju na semaforu.
-
wolfie
#13703 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Gledam Slučajeve X u Mostaru, policija trči, hvata, hapsi, vaspita...
Nikad nisam u Sarajevu vidio drota da imalo potrči u svom poslu. 
- orinoco
#13704 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Što bi trčao kad ima Golfa VIwolfie wrote:Gledam Slučajeve X u Mostaru, policija trči, hvata, hapsi, vaspita...Nikad nisam u Sarajevu vidio drota da imalo potrči u svom poslu.
-
peepeep
#13705 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
I da hoće da potrči, ne može.orinoco wrote:Što bi trčao kad ima Golfa VIwolfie wrote:Gledam Slučajeve X u Mostaru, policija trči, hvata, hapsi, vaspita...Nikad nisam u Sarajevu vidio drota da imalo potrči u svom poslu.
-
zdruzdjo
#13706 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
wolfie wrote:Gledam Slučajeve X u Mostaru, policija trči, hvata, hapsi, vaspita...Nikad nisam u Sarajevu vidio drota da imalo potrči u svom poslu.
Jes' pa da ga srce opali.
Prosjek tezine im je 100 kila.
On kad bi potrcao ili bi zglob iscasio ili bi ga srce spucalo.
pa da onda ti moras spasavati njega.
-
zdruzdjo
#13707 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.klix.ba/vijesti/bih/policij ... /170604055wolfie wrote:Gledam Slučajeve X u Mostaru, policija trči, hvata, hapsi, vaspita...Nikad nisam u Sarajevu vidio drota da imalo potrči u svom poslu.
- kloniran
#13708 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
zdruzdjo wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/policij ... /170604055wolfie wrote:Gledam Slučajeve X u Mostaru, policija trči, hvata, hapsi, vaspita...Nikad nisam u Sarajevu vidio drota da imalo potrči u svom poslu.
ovo treba mlađi da pogura starijeg kad zapne u brduPolicijski komesar KS o fizički nespremnim policajcima: Treba nam spoj iskustva i mladosti
- drug_profi
#13709 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Ima li kod njih u ugovorima da moraju biti fizički spremni i ispuniti zahtjevane norme.
Nemojte da se više vadimo na plaće. Niko od nas ne zarađuje mnogo više, a svi odgovaramo poslodavcu radom.
Dakle, može li se natjerati policajac da svaki mjesec pretrči na štopericu 1500 metara ispod 8 minuta.
Ko istrči za 6, dobija tri mjeseca fore. Bar to nije problem organizovati.
Nemojte da se više vadimo na plaće. Niko od nas ne zarađuje mnogo više, a svi odgovaramo poslodavcu radom.
Dakle, može li se natjerati policajac da svaki mjesec pretrči na štopericu 1500 metara ispod 8 minuta.
Ko istrči za 6, dobija tri mjeseca fore. Bar to nije problem organizovati.
- vješalica
#13710 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Imaju godisnje provjere u skladu sa raaponom godina zivota
Norme su kako kome tj.kako je kp gdje raaporedjen specijalna podrska itd
Norme su kako kome tj.kako je kp gdje raaporedjen specijalna podrska itd
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#13711 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Kako saznajemo u MUP-u KS, na cestama u Kantonu Sarajevo vladaju velike gužve te trenutno ima blizu 20 saobraćajnih nesreća širom kantona.
kataklizma petkom
kataklizma petkom
- zateznistub
#13712 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Vela havleTomahawk11 wrote:Kako saznajemo u MUP-u KS, na cestama u Kantonu Sarajevo vladaju velike gužve te trenutno ima blizu 20 saobraćajnih nesreća širom kantona.
kataklizma petkom
- insaneinthebrain
#13713 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
ja sam jedan vidio kod masinske skole, lancani tri auta. vrucina upekla pa narod ne zna kud udaraTomahawk11 wrote:Kako saznajemo u MUP-u KS, na cestama u Kantonu Sarajevo vladaju velike gužve te trenutno ima blizu 20 saobraćajnih nesreća širom kantona.
kataklizma petkom
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#13714 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
pa 50% nesreća je bez materijalne štete na vozilimaTomahawk11 wrote:Kako saznajemo u MUP-u KS, na cestama u Kantonu Sarajevo vladaju velike gužve te trenutno ima blizu 20 saobraćajnih nesreća širom kantona.
kataklizma petkom
iskrivljena tablica i tako to...
poslikaj, popuni obrazac i vozi
- O'zone
- Globalni moderator
#13715 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
https://www.klix.ba/vijesti/bih/advokat ... /170616117
U prisustvu branilaca, Makarević, Eminović i Hodžić su priznali pred tužiocima sve što im se stavlja na teret i odlučili su se da sarađuju sa Tužilaštvom.
- kloniran
#13716 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Danas oko 16:20 je na Stupu auto pokupilo biciklistu, ja se okrenuo vidim leti covjek naglavacke preko auta.
Mislim da je biciklista bio kriv i da je isao onom logikom mora on meni stati, sreca pa covjek nije uopste brzo vozio inace je moglo biti svasta.
Mislim da je biciklista bio kriv i da je isao onom logikom mora on meni stati, sreca pa covjek nije uopste brzo vozio inace je moglo biti svasta.
- vješalica
#13717 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
advokatica bila skola pranju para i mešetarenju između ostalog i sa srpskom imovinom u sarajevuO'zone wrote:https://www.klix.ba/vijesti/bih/advokat ... /170616117
U prisustvu branilaca, Makarević, Eminović i Hodžić su priznali pred tužiocima sve što im se stavlja na teret i odlučili su se da sarađuju sa Tužilaštvom.
glodarka
a nije joj strano ni sudijama metnut kad treba kakvo izvršenje provesti
-
MensurM
#13718 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
http://ba.n1info.com/a168127/Vijesti/Vi ... djene.html
Frajer je još u bolnici, deset operacija na licu imao dosad. Momak ga udario biciklom, ovaj mu rekao: "pazi kako voziš" pa dobio batine. Raja gledala.
Frajer je još u bolnici, deset operacija na licu imao dosad. Momak ga udario biciklom, ovaj mu rekao: "pazi kako voziš" pa dobio batine. Raja gledala.
- kloniran
#13719 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
nije to raja, to su picke
-
smijesni_ste
#13720 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Prvi ja ne bih pomogao jer nisam u stanju ni sebe odbraniti u mnogo lakšim situacijama...jbg...

-
peepeep
#13721 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Zaginuti (u najgorem slučaju) ili dobiti dobar degenek (u najboljem) zato što je neko htio da nekome nešto kaže je besmisleno. Ja danas kada hodam, gledam u pod i ako slučajno na koga naletim kažem izvin'te i sklonim se. Bolje to nego da me neko zbode/ubuca/izmlati zbog gluposti. Uz to, uštediš na živcima jer se naučiš manje nervirati radi takvih stvari.smijesni_ste wrote:Prvi ja ne bih pomogao jer nisam u stanju ni sebe odbraniti u mnogo lakšim situacijama...jbg...![]()
- Jimmy McNulty
- Čiča Gliša
#13722 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Meni je tako lik prije par godina ničim izazvan dobacio nešto jako ružno, ja mu sve sasovo u sekundi i zaleti se on na mene i ja ga dočekam nekako nogom i šakom u isto vrijemepeepeep wrote:Zaginuti (u najgorem slučaju) ili dobiti dobar degenek (u najboljem) zato što je neko htio da nekome nešto kaže je besmisleno. Ja danas kada hodam, gledam u pod i ako slučajno na koga naletim kažem izvin'te i sklonim se. Bolje to nego da me neko zbode/ubuca/izmlati zbog gluposti. Uz to, uštediš na živcima jer se naučiš manje nervirati radi takvih stvari.smijesni_ste wrote:Prvi ja ne bih pomogao jer nisam u stanju ni sebe odbraniti u mnogo lakšim situacijama...jbg...![]()
Utom dva moja druga koja su nekim čudom našla se tu i ulete. MAsovna tuča, haos... jedan od mojih drugova kikbox trenirao 7 godina i na kraju smo ih dobro izmlatili
Ni dan danas mi nije jasno što smo se pomarisali
jbn vakat u pm, možeš nayebat ni kriv ni dužan...
- seoBIH
#13723 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Samo se nadati da ovaj pretuceni ima porodicu i da bude ok. Ostalo se zavrsi po mraku 
-
peepeep
#13724 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Jimmy McNulty wrote:Meni je tako lik prije par godina ničim izazvan dobacio nešto jako ružno, ja mu sve sasovo u sekundi i zaleti se on na mene i ja ga dočekam nekako nogom i šakom u isto vrijemepeepeep wrote:Zaginuti (u najgorem slučaju) ili dobiti dobar degenek (u najboljem) zato što je neko htio da nekome nešto kaže je besmisleno. Ja danas kada hodam, gledam u pod i ako slučajno na koga naletim kažem izvin'te i sklonim se. Bolje to nego da me neko zbode/ubuca/izmlati zbog gluposti. Uz to, uštediš na živcima jer se naučiš manje nervirati radi takvih stvari.smijesni_ste wrote:Prvi ja ne bih pomogao jer nisam u stanju ni sebe odbraniti u mnogo lakšim situacijama...jbg...![]()
i upadne od na pod i taman da krenem da se namirim za sva vremena sa njim
neki pajdaši njegovi iskočiše na mene, trojica udaraju sa svih strana a ja samo mašem rukama i trčim unazad
![]()
![]()
![]()
Utom dva moja druga koja su nekim čudom našla se tu i ulete. MAsovna tuča, haos... jedan od mojih drugova kikbox trenirao 7 godina i na kraju smo ih dobro izmlatiliŠto je najgore sretnem ih počesto i ništa, samo prođemo jedni pokraj drugih
![]()
Ni dan danas mi nije jasno što smo se pomarisali![]()
![]()
tj. ne kontam frajera što mi je dobacio, ja samo gledo svoja posla, ma ni pogledo ga nisam. Tražio vjerovatno belaja i na kraju najgore prošao
jbn vakat u pm, možeš nayebat ni kriv ni dužan...
Dobro si još prošao
- supercali
#13725 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol. 5
Malo je nezgodno uletiti sa strane jer ne znas je li oni imaju nerasciscenih poslova bez obzira kako ide tok razgovora medju njima