Ovo je onaj doktor Indijac što ga nogiraše nekad zimus ?
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- AmiĐa_Idriz
#13701 Re: Liverpool FC
Ovo je onaj doktor Indijac što ga nogiraše nekad zimus ?
- AmiĐa_Idriz
#13702 Re: Liverpool FC
http://www.mirror.co.uk/sport/football/ ... pp-5789048
To Jurgene izgleda da će on jedini uspijeti svojim dolaskom sjebat komitet
To Jurgene izgleda da će on jedini uspijeti svojim dolaskom sjebat komitet
-
Mustang1
#13703 Re: Liverpool FC
Jest indijac ..
A za Kloppa necu vise da komentarisem sve se zna .. Hocu da se ozvanici da ne bude prica u prazno .. Ocigledno je da postoje znakovi od Kloppa da zeli doci sad je na vlasnicima da to iskoriste
A za Kloppa necu vise da komentarisem sve se zna .. Hocu da se ozvanici da ne bude prica u prazno .. Ocigledno je da postoje znakovi od Kloppa da zeli doci sad je na vlasnicima da to iskoriste
- Jack Be Nimble
#13704 Re: Liverpool FC
Sretan Rodjenan Stivi Dziju

- Bosanski_kralj
#13705 Re: Liverpool FC
Kovačića žele da kupe.
Ne zna se ko je veća ubleha, on ili Lovren.
- AmiĐa_Idriz
#13706 Re: Liverpool FC
4-0Jack Be Nimble wrote:Sretan Rodjenan Stivi Dziju
- AmiĐa_Idriz
#13707 Re: Liverpool FC
Liverpool je odlučio dovesti vratara Cardiffa Davida Marshalla nakon što je odustao od Asmira Begovića, jer smatra da je golman Stokea preskup.
Izvor: Daily Star
Nakon razgovora sa Sterlingovim agentom Adrianom Wardom, i Bayern i igrač usuglasili su se da taj transfer nije opcija. Sterlingov idući cilj: pregovori s Realom!
Izvor: Bild
Carlo Ancelotti želio bi se vratiti u Premier ligu, i to u - Liverpool! Talijanski trener planira uzeti godinu dana odmora, iako ga iz Milana nagovaraju da preuzme svoju bivšu momčad. Mogao bi dobiti poziv i iz Liverpoola...
Izvor: The Sun
Ovoliko gluposti moj mozak na sabahu podnijet ne može
Izvor: Daily Star
Nakon razgovora sa Sterlingovim agentom Adrianom Wardom, i Bayern i igrač usuglasili su se da taj transfer nije opcija. Sterlingov idući cilj: pregovori s Realom!
Izvor: Bild
Carlo Ancelotti želio bi se vratiti u Premier ligu, i to u - Liverpool! Talijanski trener planira uzeti godinu dana odmora, iako ga iz Milana nagovaraju da preuzme svoju bivšu momčad. Mogao bi dobiti poziv i iz Liverpoola...
Izvor: The Sun
Ovoliko gluposti moj mozak na sabahu podnijet ne može
- Herr Flick
#13708 Re: Liverpool FC
Cuj Begevic preskup,a nije bio Baloteli,Carol,lovren i ostale ublehe

- Zmijuga loma
#13709 Re: Liverpool FC
Travestija.
Oni koji su tako glasno kritikovali Rogersovu transfer politiku sada još glasnije prizivaju kao spasioca Krauta koji je spičkao 100 miliona u ovoj sezoni da bi završio na 7. mjestu. U BUNDESLIGI.
Oni koji su tako glasno kritikovali Rogersovu transfer politiku sada još glasnije prizivaju kao spasioca Krauta koji je spičkao 100 miliona u ovoj sezoni da bi završio na 7. mjestu. U BUNDESLIGI.
- Gandalf
#13710 Re: Liverpool FC
Navodno Southampton traži 15 miliona funti za Clynea - mislim da je momak provjeren igrač i da vrijedi tih para.
Što se tiče Bentekea i stila igre koji LFC preferira, Benteke bi se tu fino uklopio jer klub nema napadača, naročito robusnog napadača koji zna igrati lopte - ko god može zabiti 20 golova u sezoni može se uklopiti i u ovaj "stil" koji klub trenutno igra bez napadača gdje nema ko dati gol - da je ona harlovina od Rodgersa imala Bentekea od početka sezone u ekipi dohvatio bi LP bez problema, ovako šipak.
Što se tiče Bentekea i stila igre koji LFC preferira, Benteke bi se tu fino uklopio jer klub nema napadača, naročito robusnog napadača koji zna igrati lopte - ko god može zabiti 20 golova u sezoni može se uklopiti i u ovaj "stil" koji klub trenutno igra bez napadača gdje nema ko dati gol - da je ona harlovina od Rodgersa imala Bentekea od početka sezone u ekipi dohvatio bi LP bez problema, ovako šipak.
- Gandalf
#13711 Re: Liverpool FC
Izgleda da će Aspas ostati u Sevilli za 5 miliona funti 
- SmokingMan
#13712 Re: Liverpool FC
Benteke bi sa ovakvom postavom kakvu imaLP dao barem 5-6 golova više,potpuno isti tip igrača kao (njegov sunarodnjak) Lukaku...Gandalf wrote:Navodno Southampton traži 15 miliona funti za Clynea - mislim da je momak provjeren igrač i da vrijedi tih para.
-
Mustang1
#13713 Re: Liverpool FC
Samo je pitanje da li bi Benteke igrao u spicu ili na stoperu
Clyna bi mozda prebacio na CDM a Cana na njegovo mjesto jer ne mogu oni igrati na svojim pozicijama bolje ovako 
- SmokingMan
#13714 Re: Liverpool FC
Recimo Charlie Austin iz QPR-a,ako ne stameni Benteke!?
-
Mustang1
#13715 Re: Liverpool FC
Ma samo nek ne diraju nista dok se ne odluci za trenera ..
- seoBIH
#13716 Re: Liverpool FC
Pa sta se ima odlucivati? Ocito je da ce Rodgers biti trener i naredne sezone.
Inace, Klopp nije nista bolji od Rodgersa. I sam je spickao 100 miliona u jbenoj budesligi i zavrsio 7.
Inace, Klopp nije nista bolji od Rodgersa. I sam je spickao 100 miliona u jbenoj budesligi i zavrsio 7.
- MyTao
#13717 Re: Liverpool FC
nadolazece sedmice ce se sve znati, mnogi novinari bliski klubu su tvrdili da ce Rodgers ostati, ali sada se vec prica da mozda i nije tako... FSG dolazi u Liverpool ove sedmice gdje ce imati season review sa Rodgersom i tada ce odluciti sta zele, ne samo sa Rodgersom vec i sa sistemom dovodjenja igraca koji su imali do sada.
Nadam se samo da ove price oko Benteke-a nisu istina.
Nadam se samo da ove price oko Benteke-a nisu istina.
-
todd_smith
#13718 Re: Liverpool FC
Prosto sumnjam da ce Clyne u Liverpool jer ga zeli i United i Chelsea vec duze vrijeme
Ali ako bi uspjeli to bi bio nevjerovatan podvig, lik je igracina realno
- AmiĐa_Idriz
#13719 Re: Liverpool FC
opet otvoreni pregovori oko Konopljanke. Za Clynea su navodno spremni podići cijenu.
A to za Kloppa, nema od tog ništa. Prvo što će klub morati platiti Rodgersu ako dobije nogu, naravno niije im to u interesu a zatim slijedi još 10 novih panjeva, sramoćenje od strane Crystal Palaca, Stokea itd, a to šta je Klopp uradio zadnjih godina-koga briga.
A to za Kloppa, nema od tog ništa. Prvo što će klub morati platiti Rodgersu ako dobije nogu, naravno niije im to u interesu a zatim slijedi još 10 novih panjeva, sramoćenje od strane Crystal Palaca, Stokea itd, a to šta je Klopp uradio zadnjih godina-koga briga.
- MyTao
#13720 Re: Liverpool FC
United se povukao, a u Chelsea moze ici ako zeli sjediti na klupi. Sve sto Liverpool treba je da se dogovori sa S'amptonom oko cijene, koja je negdje oko 15m sa njim vec imaju dogovor.todd_smith wrote:Prosto sumnjam da ce Clyne u Liverpool jer ga zeli i United i Chelsea vec duze vrijeme
- AmiĐa_Idriz
#13721 Re: Liverpool FC
Bomba u Engleskim medijima: Sterling će ostati ukoliko Klopp bude novi trener...laž ili ne ne znam 
- MyTao
#13722 Re: Liverpool FC
Ma Sterling ce ostati sta god da se desi... osim ako neko nije lud pa ponudi 50m.. za te pare mu trebaju svezati masnu na glavu i slatko ga poslati.
- AmiĐa_Idriz
#13723 Re: Liverpool FC
Jadna lijepa vijest, naime Iago Aspas je u izjavi za 'ESPN' izjavio da nema namjeru da se vraća u Liverpool FC te da je dobio riječ svog trenutnog kluba Seville da će otkupiti njegov ugovor.
"Ja sam igrač Seville u narednoj sezoni. Veoma sam sretan ovdje, ovog ljeta će Sevilla platiti obeštećenje."
Osvajač EL će na račun Liverpoola uplatiti £5.3m.

"Ja sam igrač Seville u narednoj sezoni. Veoma sam sretan ovdje, ovog ljeta će Sevilla platiti obeštećenje."
Osvajač EL će na račun Liverpoola uplatiti £5.3m.

-
todd_smith
#13724 Re: Liverpool FC
Clyne bi bio fkt pun pogodak, mlad dokazan u EPLu, dinamican, po meni najbolji igrac u sezoni na svojoj poziciji i nemam pojma kako nije bio u timu sezone sa FonteomMyTao wrote:United se povukao, a u Chelsea moze ici ako zeli sjediti na klupi. Sve sto Liverpool treba je da se dogovori sa S'amptonom oko cijene, koja je negdje oko 15m sa njim vec imaju dogovor.todd_smith wrote:Prosto sumnjam da ce Clyne u Liverpool jer ga zeli i United i Chelsea vec duze vrijeme
- AmiĐa_Idriz
#13725 Re: Liverpool FC
Ma evo svi provjereni novinari vele kako će LFC sigurno povećati ponudu poslije ovog sastanka FSG-a sa mamlazom. Za ovo ljeto su navodno on, Konopljanka, Ings i Kovačić prve mete, neki spominju i Keylora Navasa ali ništa provjereno sad za sad samo trač