kakavdanakneiskustvu wrote:Ne mogu docekati da dodjem s posla i odgledam.ovo,moze li ko ukratko napisati sta je sve bilo?
Smiri dozivljaj, prosjek epizoda.
Neki ce reci i ispod prosjeka
Moderator: _BataZiv_0809
kakavdanakneiskustvu wrote:Ne mogu docekati da dodjem s posla i odgledam.ovo,moze li ko ukratko napisati sta je sve bilo?
nema me tamo wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:Ne mogu docekati da dodjem s posla i odgledam.ovo,moze li ko ukratko napisati sta je sve bilo?
Smiri dozivljaj, prosjek epizoda.
Neki ce reci i ispod prosjeka
dobra druzina, zao ce mi biti ako ijedan od njih pogine, a mozda tog sto pogine prevezu kao mrtvaca do nekog kaveza pa tu ozivi, da posluzi kao dokaz za ostatak svijetapici wrote:ova zadnja scena ko prstenova druzinavuce na Tolkina al nema veze debelom je uzor... sljedeca ce biti puna akcije, ko pogine kako ce ga zapaliti na onoj ledenoj mecavi
ma lapsus, jeste, 7 sam mislila ne znam sto napisah 10.kakavdanakneiskustvu wrote:omar little wrote:ako ovo sve skupa sad izgleda kao nedokuhano sklepavanje a ima 10 epizoda kako li ce tek onda pokvariti zadnju sezonu sa samo 6.
Zar nije 7 epizoda u ovoj sezoni?
Ogromno! To znači da je Rhaegar poništio brak sa svojom ženom Elliom Martell i da se ponovo oženio za Lyannu Stark, Jonovu mater što znači da je Jon Snow legalni prijestolonasljednik i da je iz plemićkog braka.tvojkomsija wrote:Koje znacenje ima ono sto je Gilly procitala o Rhegaru?