Nisam u toku
Opet neki neboderi
Nisam u toku
pa ljudi će na kraju ući, samo hoće li ko dobiti dokument o posjedovanju stana to je druga priča, a tek hipoteke i sl. to je još posebnija pričaBadBoy wrote: ↑06/10/2020 15:03 https://www.klix.ba/vijesti/bih/kupci-s ... /201006022
Hoće li ovaj projekat ikada izaći na zelenu granu...
Neki dan mi drug priča (bavi se prodajom nekretnina) da zna nekog čovjeka što je digao kredit i kupio stan u toj zgradi. Sad čovjek nema ni stana, ni para, a ratu već 8 mjeseci otplaćuje.mk ultra wrote: ↑06/10/2020 15:38pa ljudi će na kraju ući, samo hoće li ko dobiti dokument o posjedovanju stana to je druga priča, a tek hipoteke i sl. to je još posebnija pričaBadBoy wrote: ↑06/10/2020 15:03 https://www.klix.ba/vijesti/bih/kupci-s ... /201006022
Hoće li ovaj projekat ikada izaći na zelenu granu...![]()
Jest al nije hipotekarni mogao dobitiBadBoy wrote: ↑06/10/2020 16:02Neki dan mi drug priča (bavi se prodajom nekretnina) da zna nekog čovjeka što je digao kredit i kupio stan u toj zgradi. Sad čovjek nema ni stana, ni para, a ratu već 8 mjeseci otplaćuje.mk ultra wrote: ↑06/10/2020 15:38pa ljudi će na kraju ući, samo hoće li ko dobiti dokument o posjedovanju stana to je druga priča, a tek hipoteke i sl. to je još posebnija pričaBadBoy wrote: ↑06/10/2020 15:03 https://www.klix.ba/vijesti/bih/kupci-s ... /201006022
ili je stavio drugu nekretninu pod hipoteku...mk ultra wrote: ↑06/10/2020 16:26Jest al nije hipotekarni mogao dobiti
Jos gora opcija su ovi sto su kesirali a ima i takvih narocito dijaspore...
Sparkasse i sber su uzeli to da finansiraju, dosta raje uzelo kredite. To sam upucen prije ove afere, sad ne znam detalje sta se desava.BadBoy wrote: ↑06/10/2020 16:02Neki dan mi drug priča (bavi se prodajom nekretnina) da zna nekog čovjeka što je digao kredit i kupio stan u toj zgradi. Sad čovjek nema ni stana, ni para, a ratu već 8 mjeseci otplaćuje.mk ultra wrote: ↑06/10/2020 15:38pa ljudi će na kraju ući, samo hoće li ko dobiti dokument o posjedovanju stana to je druga priča, a tek hipoteke i sl. to je još posebnija pričaBadBoy wrote: ↑06/10/2020 15:03 https://www.klix.ba/vijesti/bih/kupci-s ... /201006022
Ako banka preuzme to ce se zavrsiti dobro, bitno je samo da taj debeli reketar izgubi pravo glasa i nastavit ce se gradnja.mk ultra wrote: ↑06/10/2020 17:44 Ovi su meni se cini isli na misice i da ce im sve proci glat... ali su se zajebucnuli izgleda
Npr
Ako sad dođe do spora
Banke povuku hipoteku i budu vlasnici prostora
Sta se dalje onda zbiva
Koliko se sjecam banke su finansirale Ans Drive za izgradnju, oni su to zavrsili, zajeb je bio na ovim daljim radovima i struji?
Ako banka preuzme nece se zavrsiti dobro, mislim da ce oni sebe tada namiriti sa pripadajucim kamatama. Ne treba zaboraviti da niko nije vlasnik stana vec "udruzivac sredstava".umojvakat wrote: ↑06/10/2020 21:43Ako banka preuzme to ce se zavrsiti dobro, bitno je samo da taj debeli reketar izgubi pravo glasa i nastavit ce se gradnja.mk ultra wrote: ↑06/10/2020 17:44 Ovi su meni se cini isli na misice i da ce im sve proci glat... ali su se zajebucnuli izgleda
Npr
Ako sad dođe do spora
Sta se dalje onda zbiva
Koliko se sjecam banke su finansirale Ans Drive za izgradnju, oni su to zavrsili, zajeb je bio na ovim daljim radovima i struji?
Bankama je u interesu da nikoga ne “ganjaju” nego da se sve zavrsi kako je i planirano pa da normalno naplate ono sto bi trebali.lissics wrote: ↑07/10/2020 07:42Ako banka preuzme nece se zavrsiti dobro, mislim da ce oni sebe tada namiriti sa pripadajucim kamatama. Ne treba zaboraviti da niko nije vlasnik stana vec "udruzivac sredstava".umojvakat wrote: ↑06/10/2020 21:43Ako banka preuzme to ce se zavrsiti dobro, bitno je samo da taj debeli reketar izgubi pravo glasa i nastavit ce se gradnja.mk ultra wrote: ↑06/10/2020 17:44 Ovi su meni se cini isli na misice i da ce im sve proci glat... ali su se zajebucnuli izgleda
Npr
Ako sad dođe do spora
Sta se dalje onda zbiva
e to bi bila lijepa vijest!