Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post Reply

Da li razumijete zasto ljudi glasaju za Trumpa?

Poll ended at 06/10/2016 21:19

Razumijem
108
59%
Ne razumijem
68
37%
Ne zelim odgovorit
8
4%

Total votes: 184

seln

#13676 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by seln »

c_g wrote:Bombarduje ih neko sa fake bombama. Zar nikome nije čudno da nijedna bomba nije explodirala :?
Dotakli dno. Nakon izbora će da plaču još više po medijima. :izet:
Image
Tara the River

#13677 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Tara the River »

Point. wrote:
Tara the River wrote:Jadni demokrati. Svjesni da vjerovatno gube sljedece izbore, idu tako nisko da se koriste jeftinim trikovima.

Isto kao njihovi ucenici `umjereni pobunjenici` u Siriji koji laziraju hemijski napad svaki put kada SAA ima prednost.

Misle da je Americki narod tako glup da nasjedne na ovo. Potcjenjivanje koje ce im se obiti o glavu.
Da ovakvu glupost pomislim, kamoli napišem javno, samobanovao bih se iste milisekunde. Šta veliš kralju, sami sebi šalju bombe. Bože, sto6me podsjeća na onu ratnu ma sami bombarduju Markale da pridobiju Zapad.

Samobanuj se, ko ti zabranjuje. U nedostatku cinjenica i kontra-argumenata igras na emocije pa povlacis imbecilne paralele i uporedjujes neuporedivo (slicno kao neki na temi `migranti` koji opravdavaju najezdu kriminalnih hordi uporedjujuci ih sa nasim ratnim izbjeglicama). Pateticno.

Kada kazem demokrati mislim na sve ljude koji podrzavaju njihovu trenutnu politiku, na msm medije, na Ocazio-Cortez i njene otkacene sljedbenike, na antifa huligane & `the mob`. Medju njima itekako ima dovoljno idiota koji misle da bi im ovo moglo proci.

Republikancima i njihovim sljedbenicima ovo definitivno ne ide u prilog.

Cui bono?
Point.

#13678 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Tara the River wrote:
Point. wrote:
Tara the River wrote:Jadni demokrati. Svjesni da vjerovatno gube sljedece izbore, idu tako nisko da se koriste jeftinim trikovima.

Isto kao njihovi ucenici `umjereni pobunjenici` u Siriji koji laziraju hemijski napad svaki put kada SAA ima prednost.

Misle da je Americki narod tako glup da nasjedne na ovo. Potcjenjivanje koje ce im se obiti o glavu.
Da ovakvu glupost pomislim, kamoli napišem javno, samobanovao bih se iste milisekunde. Šta veliš kralju, sami sebi šalju bombe. Bože, sto6me podsjeća na onu ratnu ma sami bombarduju Markale da pridobiju Zapad.

Samobanuj se, ko ti zabranjuje. U nedostatku cinjenica i kontra-argumenata igras na emocije pa povlacis imbecilne paralele i uporedjujes neuporedivo (slicno kao neki na temi `migranti` koji opravdavaju najezdu kriminalnih hordi uporedjujuci ih sa nasim ratnim izbjeglicama). Pateticno.

Kada kazem demokrati mislim na sve ljude koji podrzavaju njihovu trenutnu politiku, na msm medije, na Ocazio-Cortez i njene otkacene sljedbenike, na antifa huligane & `the mob`. Medju njima itekako ima dovoljno idiota koji misle da bi im ovo moglo proci.
Nisi ni ti dobro ko onaj gore false flagg lik. Fakat vas treba žaliti vas Trumpoljubce. Ovakve teorije naumpadnu samo krezavom rednecku dok milije svoju prvu rođaku tj ženu. Al da se bosandžeros nafata na ovakve gluposti, eh to je već za izučavanja na Harvardu.
c_g

#13679 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by c_g »

Eh to je prava markica. Vidiš kako je fino CANCELLED, znači poslata je, dok ova bomba, hmm, pa ti zaključi sam. Mislim da si nekad slao poštom nešto.

Ovo je Point, ovo on podržava, kad nema argumenata, onda vrijeđa ljude, a sigurno uživo bi kao i ovaj bježao.

https://twitter.com/bennyjohnson/status ... 7191095297
seln

#13680 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by seln »

c_g wrote:
Eh to je prava markica. Vidiš kako je fino CANCELLED, znači poslata je, dok ova bomba, hmm, pa ti zaključi sam. Mislim da si nekad slao poštom nešto.

Ovo je Point, ovo on podržava, kad nema argumenata, onda vrijeđa ljude, a sigurno uživo bi kao i ovaj bježao.

Brate moi liepi... ivaj celavi je najaci, Alahami...

Inace, tu sliku markice sam ofrlje kopirao, nem aveze sa tim bombama :lol: :lol:
jeza u ledja

#13681 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Tara the River wrote:
Point. wrote:

Samobanuj se, ko ti zabranjuje. U nedostatku cinjenica i kontra-argumenata
Koju "cinjenicu" si ti naveo tvrdeci da se "Demokrate sluze jeftinim trikovima tako sto sami sebi salju bombe"? Gdje je tu "cinjenica"? Je li znas uopste znacenje te rijeci?
Tara the River

#13682 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Tara the River »

Point. wrote:Nisi ni ti dobro ko onaj gore false flagg lik. Fakat vas treba žaliti vas Trumpoljubce. Ovakve teorije naumpadnu samo krezavom rednecku dok milije svoju prvu rođaku tj ženu. Al da se bosandžeros nafata na ovakve gluposti, eh to je već za izučavanja na Harvardu.

:shock: wow Kultura dijaloga- nula bodova.

Bosandzerosi nemaju obicaj vrijedjanja sagovornika, bez obzira na neslaganje, a ti nastavi po svom.
jeza u ledja

#13683 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Tara the River wrote:
seln wrote:
Tara the River wrote:
Americki narod JESTE glup.
Dokaz:
Image

Pogresno. Ko ti je to rekao?

Stephen Colbert, Jimmy KImmel, ili mozda John Oliver?

Glupi i smijesni su oni kojima politicko misljenje kreiraju cionisticke `dvorske lude`.
Takoe! Trump i njegovi ljudi i familija ne izlaze iz guzice Izraelu i Saudijskoj Arabiji. Samo sto nije zapoceo rat sa Iranom, ali...cionisti rade protiv njih, jbg. :lol: kakve gluposti jbt. :-)

I vjeruj mi prosjecnom glasacu u SAD su Izrael i cionizam nebitne stvari. Suprotno moze zamisljati samo mali djokica miljama daleko koji ne zna dvije stvari o svijetu oko sebe. Ali eto, ima internet pa nasao sebi izvore informacija. :D
c_g

#13684 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by c_g »

Tara the River wrote: :shock: wow Kultura dijaloga- nula bodova.

Bosandzerosi nemaju obicaj vrijedjanja sagovornika, bez obzira na neslaganje, a ti nastavi po svom.
Ovaj je Antifa sigurno. Pazi se. Opasni su oni.
jeza u ledja

#13685 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

c_g wrote:
Tara the River wrote: :shock: wow Kultura dijaloga- nula bodova.

Ovaj je Antifa sigurno. Pazi se. Opasni su oni.
Aha, kazu salju bombe ljudima na vrata. Sve terorista do teroriste, zalijecu se autom u ljude na ulici, ubijaju bjelacku nejac po crkvama, nasrcu na novinare...
c_g

#13686 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by c_g »

jeza u ledja wrote:Aha, kazu salju bombe ljudima na vrata. Sve terorista do teroriste, zalijecu se autom u ljude na ulici, ubijaju bjelacku nejac po crkvama, nasrcu na novinare...
Znam, znam. Sve znam, ne moraš mi govoriti. Vidiš kako jadnu ženu napadaju, a onda bježe kao najveće čkepi.
Tara the River

#13687 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Tara the River »

jeza u ledja wrote:
Tara the River wrote:Samobanuj se, ko ti zabranjuje. U nedostatku cinjenica i kontra-argumenata
Koju "cinjenicu" si ti naveo tvrdeci da se "Demokrate sluze jeftinim trikovima tako sto sami sebi salju bombe"? Gdje je tu "cinjenica"? Je li znas uopste znacenje te rijeci?

Ko ima najvise koristi tj. ko gleda da izvuce najvise koristi za sebe iz citave ove situacije?

Odgovoris na to pitanje i sve ce ti biti jasno, ali opet ko ne zeli da vidi, ne zeli.
Point.

#13688 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

Tara the River wrote:
Point. wrote:Nisi ni ti dobro ko onaj gore false flagg lik. Fakat vas treba žaliti vas Trumpoljubce. Ovakve teorije naumpadnu samo krezavom rednecku dok milije svoju prvu rođaku tj ženu. Al da se bosandžeros nafata na ovakve gluposti, eh to je već za izučavanja na Harvardu.

Koga vrijeđam očiju ti? Kad već se gađaš činjenicama, zar nije činjenica da su rednecksi koji žive u močvarama Luizijane krezavi i taslaće se familijarno. Eh, to je veća činjenica nego to što ti lupaš gore.
jeza u ledja

#13689 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Tara the River wrote:
jeza u ledja wrote:
Tara the River wrote:Samobanuj se, ko ti zabranjuje. U nedostatku cinjenica i kontra-argumenata

Ko ima najvise koristi tj. ko gleda da izvuce najvise koristi za sebe iz citave ove situacije?

Odgovoris na to pitanje i sve ce ti biti jasno, ali opet ko ne zeli da vidi, ne zeli.
Ko ima koristi i na koji nacin?
Point.

#13690 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Point. »

c_g wrote:

Čovjek te izofira samo tako. Kakav je osjećaj?

O kakvim ti argumentima pričaš, gdje su tvoji argumenti za gluposti koje pišeš? Sad ću skinuti zadnju epizodu Alex Jones emisije, sigurno si kod njega čuo da demokrate sami sebi šalju bombe da pridobiju birače.
jeza u ledja

#13691 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Ja sam sad jos nalozeniji da glasam za Demokrate, vidi sta im rade. :(
Tara the River

#13692 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Tara the River »

Point. wrote:
Tara the River wrote:

Koga vrijeđam očiju ti? Kad već se gađaš činjenicama, zar nije činjenica da su rednecksi koji žive u močvarama Luizijane krezavi i taslaće se familijarno. Eh, to je veća činjenica nego to što ti lupaš gore.

Ma nista za to. Moja malenkost nije uvrijedjena.

Etiketiranje nekoga samo zato sto se ne slazes sa njima- to ne volim.

Americki narod zasluzuje vise postovanja, od ovog `rednecks`.

Btw. Mocvare Louisiane- prelijepe slike.
Fudo387

#13693 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by Fudo387 »

Tara the River wrote:
jeza u ledja wrote:

U toku je istraga, tj, manhunt. Nace oni ko je, ne sekiraj se. A kakve ti koristi imas od smisljanja nebuloznih teorija?
ioannes

#13694 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ioannes »

iz ovih gluposti neko hoće da izvuče političku prednost... to je očigledno. Ovo režanje i pljuvanje nekih pojedinaca na forumu je očigledno slučaj kognitivne prepreke u glavi
jeza u ledja

#13695 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Kakva se politicka prednost moze izvuci?
ioannes

#13696 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by ioannes »

pa očigledno se druga strana pokušava prikazati kao nasilna, netolerantna, reakcionarna itd.
a takozvane bombe su smiješne.
jeza u ledja

#13697 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Koja je to druga strana? Republikanci salju smijesne bombe Demokratama, pa ce stoga narod glasati za Demokrate? Jel to ta logika? Soros, koji je strahovito popularan medju obicnim glasacima i za kojeg svi znaju, dobio bombu prvi, pa ce se stoga norod sazaliziti nad njegovim doniranim parama pa glasati za Dems?

Argumenti, logika, sve za pet. :thumbup:

:lol: :lol:

Da se desilo suprotno, argumentacija bi bila u stilu vidite nasilnih liberala sto napadju neduzan narod. :oops:

Sto teoreticari mogu smisliti to zdrav razum ne moze ni sanjati.
vivaldi

#13698 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by vivaldi »

donaldo po gallupu skocio na 44% approval..kad je pobjedio na izborima imao je 45%..., a nama se cude kako glasamo :oops:
jeza u ledja

#13699 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by jeza u ledja »

Mogli bi izbori biti poprilicno razocarenje za Dems, ali eto vidjecemo. I dalje se predvidja da ce D uzeti House, pa eto makar nesto. :-?

U Senatu ce se vjerovatnije povecati prednost R, zbog ovogodisnje geografije.
GandalfSivi

#13700 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About

Post by GandalfSivi »

jeza u ledja wrote:Mogli bi izbori biti poprilicno razocarenje za Dems, ali eto vidjecemo. I dalje se predvidja da ce D uzeti House, pa eto makar nesto. :-?

U Senatu ce se vjerovatnije povecati prednost R, zbog ovogodisnje geografije.
53-47 republikanci...
Post Reply