Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Smeće od platforme, smeće od aplikacije. Umjesto da svi pređete na android i riješite se muka vi čekate update vibera i kad ga konačno dočekate, skontate da je gori nego što je bio .
Microsoft polahko ali sigurno ide u stećaj. Dajem mu još maksimalno pola godine života.
kolacodjagoda wrote:Smeće od platforme, smeće od aplikacije. Umjesto da svi pređete na android i riješite se muka vi čekate update vibera i kad ga konačno dočekate, skontate da je gori nego što je bio .
Microsoft polahko ali sigurno ide u stećaj. Dajem mu još maksimalno pola godine života.
Da u pravu si. Eno Bil Gates piše Dini Konakoviću i traži da mu vlada KS odobri kredit kako bi isplatio radnike i dio dugova. Kad mogu Gras mogu vala i jedan mali Microsoft.
kolacodjagoda wrote:Smeće od platforme, smeće od aplikacije. Umjesto da svi pređete na android i riješite se muka vi čekate update vibera i kad ga konačno dočekate, skontate da je gori nego što je bio .
:D:D:D:D hajde prica o Windows10 mobile i to... ali da MS odlazi u stecaj haha ne mogu da vjerujem
Whatsapp meni dobar na obje platforma, Viber je meni, znaci meni koji ga skoro ikako ne koristi, bolji na Windowsu ova UWP aplikacija... Twitter koristim puno i isto dobar mi je na oba, malo ljepsi na windowsu... Messenger, mene nervira na androidu onaj kruzis pa ga moras gasiti... windows mi je i sad bolji...
oprostite
kako vas mogu kontaktirat, da vas zaposlim u moja firma,., mi radimo sa SAP,
pa ako ste u mogucnosti da mi dostavite podatke, na PM ili kako zelite
ne bih zelio da talenat kao vi propadne, jer nama u kompanija potrebno mnogo pametnih ljudi,
oprostite
kako vas mogu kontaktirat, da vas zaposlim u moja firma,., mi radimo sa SAP,
pa ako ste u mogucnosti da mi dostavite podatke, na PM ili kako zelite
ne bih zelio da talenat kao vi propadne, jer nama u kompanija potrebno mnogo pametnih ljudi,
Mogu li ja kakao mjesto njega? Evo i ja kažem da windows ne valja
Jel ima jos neko da mu glance screen ne radi nikako na windows 10?Od kako sam sa wp8 presao na desetku glance nije nikako radio,a instalirao sam ne znam ni sam koliko update.Lumia 640 je u pitanju
banovan wrote:Jel ima jos neko da mu glance screen ne radi nikako na windows 10?Od kako sam sa wp8 presao na desetku glance nije nikako radio,a instalirao sam ne znam ni sam koliko update.Lumia 640 je u pitanju
kod mene uredno radi sve
jesi li gledao sta u postavkama,da ti nisi mahinalno iskljucio glance ?
banovan wrote:Jel ima jos neko da mu glance screen ne radi nikako na windows 10?Od kako sam sa wp8 presao na desetku glance nije nikako radio,a instalirao sam ne znam ni sam koliko update.Lumia 640 je u pitanju
kod mene uredno radi sve
jesi li gledao sta u postavkama,da ti nisi mahinalno iskljucio glance ?
A nisam,ne mogu cak ni uci u postavke glance screena,samo pocrni ekran,nema sta nisam probao,i brisao glance pa ga ponovo instalirao,ali uvijek isto od kako sam desetku instalirao,a uradio sam svaki update koji je dolazio na insider
Kod mene se prija par dana u postavkama na 920-ci pod touch pojavila opcija gestures u o njoj funkcija da kad mi zvoni telefon mogu da ga utišam tako što ga položim licem na neku površinu. Koliko se sjećam ovo je bila opcija iz Gestures beta na 8.1 koja je imala još par dobrih fora, npr. da se javiš na telefon tako što ga prineseš uhu kad zvoni i sl.
Da li je to naznaka da će uskoro doći i ostale opcije iz Gestures beta na WM 10!?