Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insaneinthebrain
#13676 Re: Juventus
steta sto nisu malo bolje odigrali prvu utakmicu, ovo bi sad bio gotov posao.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#13677 Re: Juventus
Pa sjecas se sastava
pola tima nije igralo 
Max ih je odmarao za bitnije utakmice jer je znao da ce ove pregaziti u revansu

Max ih je odmarao za bitnije utakmice jer je znao da ce ove pregaziti u revansu
- relativno84
#13680 Re: Juventus
ovi mali timovi kad osjete da su rezultatski pusiona okrenu se agresivnosti, koliko jadnih prekrsaja puuuu sve od do 
- spree
#13682 Re: Juventus
ako juve uzme kup treba iz zahvalnosti kupiti ma3ja 
- insaneinthebrain
#13683 Re: Juventus
pa sto ti je to trebalo crni morata 
-
Mohamad Sissoko
#13684 Re: Juventus
De ba nije vidilo crvenog, jedva za zuti al italija i njihovi suci, cirkus.
- relativno84
#13685 Re: Juventus
Dominacija se nastavlja, tri trofeja jos u igri
Morata trebao si bar jace ali dobro je
Morata trebao si bar jace ali dobro je
- I am Happy
#13686 Re: Juventus
Trening gotov
dobise 3-0
Bas beze dobi crveni....
ali i ne treba nam, imamo Matrija 
Bas beze dobi crveni....
- I am Happy
#13687 Re: Juventus
Dobar raspored
Parma, Monako, Lazio, Monako. Znaci u najgorem slucaju i eventualnim porazom od Lazia, biti ce +11 i nakon 31 kola
Onu su ipak napaljeni i trebaju im bodovi
mada ne vjerujem da mogu dobiti i drugi tim Juventusa.
Onu su ipak napaljeni i trebaju im bodovi
- spree
#13688 Re: Juventus
mislim da ce savez uvaziti zalbu na ovaj crveni. uprkos sarenom sastavu totalna dominacija nad violama. sve je do pristupa.
forza juve!!!
forza juve!!!
-
Ras Al Ghul
#13689 Re: Juventus
Samo mi je žao što mu nogu ne slomi, matere se najebem sudiji 
- Bianconeri1988
#13690 Re: Juventus
Zahvaljujući Allegriju naše pojedine utakmice se čine kao treninzi, čovjek je imao petlje i promijenio stvari za razliku od Contea...
Mi smo maleri po prirodi, to je i večerašnja utakmica pokazala. Protiv Borussije odigraš perfektno, umejsto da slaviš ostaneš bez Pogbe, večeras isto tako, gorak okus prolaska dalje zbog kartona Marchisija i Morate koji neće igrati u finalu.
Mi smo maleri po prirodi, to je i večerašnja utakmica pokazala. Protiv Borussije odigraš perfektno, umejsto da slaviš ostaneš bez Pogbe, večeras isto tako, gorak okus prolaska dalje zbog kartona Marchisija i Morate koji neće igrati u finalu.
-
Mustang1
#13691 Re: Juventus
Je'l gledo onaj sto je prvu utakmicu propustio zbog serije ? 
- ortodont
#13692 Re: Juventus
Max zaslužuje prvo aplauz, a onda šamar zbog ovog s Comanom.
88 minut, crveni karton, protivnik ti mora dati 3 gola da prođe i ti mijenjaš momka od 18 g koji je 10 min prije ušao.
Pri tome isti može u kontri nešto, ali on ubacuje Nanda da se branimo iz nekog razloga van mojih kapaciteta evidentno.
88 minut, crveni karton, protivnik ti mora dati 3 gola da prođe i ti mijenjaš momka od 18 g koji je 10 min prije ušao.
Pri tome isti može u kontri nešto, ali on ubacuje Nanda da se branimo iz nekog razloga van mojih kapaciteta evidentno.
- Atticus Finch
#13693 Re: Juventus
Ljubičice prizemljene.
A jesu se naložili. 
Direktan crveni za onaj start?
Direktan crveni za onaj start?
-
Son1
#13694 Re: Juventus
Nek mu nadoknadi u sljedecoj, stavi ga od pocetka i mirna Bosna.ortodont wrote:Max zaslužuje prvo aplauz, a onda šamar zbog ovog s Comanom.
88 minut, crveni karton, protivnik ti mora dati 3 gola da prođe i ti mijenjaš momka od 18 g koji je 10 min prije ušao.![]()
Crveni smijesan.
- Atticus Finch
#13695 Re: Juventus

Direktan crveni. Haj dobro.
- I am Happy
#13696 Re: Juventus
Normala, i to na tv-u.Mustang1 wrote:Je'l gledo onaj sto je prvu utakmicu propustio zbog serije ?
Razlika je u tome sto su ovaj put igrali i pokusali da dobiju
- wickerman
#13697 Re: Juventus
Ja kontao igra se samo jedna tekma i da su vec ispali, toliko o pracenju. 
Ne znam sta se toliko natakarili na Contea, mislim ne samo na ovoj stranici nego i na proslim.
Covjek je vise uradio od Lippia i Capella,tj. od prosjecne ekipe napravio prvaka Italije i to tri puta zaredom. Prve godine nije izgubio, druge godine dosao do 1/4 i Bayerna, prosle godine je syebo LP ali je osvojio 102 boda. Jedino se covjeku moze zamjeriti kiksanje u kupu tri puta zaredom.
Allegri je realno dosao na gotovo, gdje vezni red Vidal-Pirlo-Marcchisio igra 4 godine,Pogba se zadnje dvije ukljucio, pa u odbranu doveo Barzzaglia i Licht-a koji su unjeli stabilnost zadnje linije...
VIdjet cemo slijedecu sezonu i njegovu pravu sposobnost vodjenja ekipe. Tako je on dosao u Milan i postao prvak, a slijedece znamo kako je zavrsio u direktnom okrsaju protiv Contea, iako je realno imao bolju ekipu.
Ne znam sta se toliko natakarili na Contea, mislim ne samo na ovoj stranici nego i na proslim.
Covjek je vise uradio od Lippia i Capella,tj. od prosjecne ekipe napravio prvaka Italije i to tri puta zaredom. Prve godine nije izgubio, druge godine dosao do 1/4 i Bayerna, prosle godine je syebo LP ali je osvojio 102 boda. Jedino se covjeku moze zamjeriti kiksanje u kupu tri puta zaredom.
Allegri je realno dosao na gotovo, gdje vezni red Vidal-Pirlo-Marcchisio igra 4 godine,Pogba se zadnje dvije ukljucio, pa u odbranu doveo Barzzaglia i Licht-a koji su unjeli stabilnost zadnje linije...
VIdjet cemo slijedecu sezonu i njegovu pravu sposobnost vodjenja ekipe. Tako je on dosao u Milan i postao prvak, a slijedece znamo kako je zavrsio u direktnom okrsaju protiv Contea, iako je realno imao bolju ekipu.
- I am Happy
#13698 Re: Juventus
Conte jeste uradio dobar posao ali nije ima muda nista da mijenja. Da je on ostao igra bi bila ista i davno bi se oprostili od lige prvaka.
Alegri je u pocetku radio sve isto kao Conte ali je vremenom sve promjenio, pa eto, vidio si kako se igra protiv Fiorentine bez Teveza, Pirla, Pogbe...
Ono sinoc je vise licilo na jedan obicni trening nego na utakmicu u gostima protiv Fiorentine.
Prvi sam mislio da ce se sve raspasti kada je Conte otisao i nisam imalo nimalo povjerenja u ovoga, covjek je ipak pokazao da zna sta radi i svaka mu cast
Uz dosta srece sa ždrijebom, on je na odlicnom putu da odvede Juve u polufinale lige prvaka.
Naravno, ne treba podcijeniti Monaco, ali su siguro ekipa koja se moze izbaciti.
Alegri je u pocetku radio sve isto kao Conte ali je vremenom sve promjenio, pa eto, vidio si kako se igra protiv Fiorentine bez Teveza, Pirla, Pogbe...
Ono sinoc je vise licilo na jedan obicni trening nego na utakmicu u gostima protiv Fiorentine.
Prvi sam mislio da ce se sve raspasti kada je Conte otisao i nisam imalo nimalo povjerenja u ovoga, covjek je ipak pokazao da zna sta radi i svaka mu cast
Uz dosta srece sa ždrijebom, on je na odlicnom putu da odvede Juve u polufinale lige prvaka.
Naravno, ne treba podcijeniti Monaco, ali su siguro ekipa koja se moze izbaciti.
- Bianconeri1988
#13699 Re: Juventus
Mnogi treneri su u prošlosti došli na ''čisto i gotovo'' pa to uopšte nisu znali iskoristiti. S dolaskom Allegrija mnogi su bacali drvlje i kamenje na upravu, otpisali sezonu, kontali da se prodaju najbolji igrači i svašta nešto, a klub je na pragu najboljeg uspjeha u posljednjih 12 godina i to zahvaljujući Allegriju koji je sve odlično izkoordinirao.
Koliko god zvučalo paradoksalno odlazak Contea i dolazak Allegrija je preporodio igru i Juventus više nije dosadna tipična italijanska ekipa već se igra moderan i taktički zreo fudbal.
Izgubiš kući 1:2, odeš na pakleno gostovanje bez tri ključna igrača i ubiješ protivnika sa 0:3. Ja mislim da sa Conteom na klupi sinoć nikad ne bi prošli...
Koliko god zvučalo paradoksalno odlazak Contea i dolazak Allegrija je preporodio igru i Juventus više nije dosadna tipična italijanska ekipa već se igra moderan i taktički zreo fudbal.
Izgubiš kući 1:2, odeš na pakleno gostovanje bez tri ključna igrača i ubiješ protivnika sa 0:3. Ja mislim da sa Conteom na klupi sinoć nikad ne bi prošli...
- wickerman
#13700 Re: Juventus
Onaj fudbal prve godine Conteovog mandata, Allegri samo moze sanjati. To je bila najljepsa igra Juventusa, po mojoj procjeni od 1997. Stvore 10 cistih prilika, sutevi, kratka dodavanja, samo sto Vucinic i Matri to naravno ne znaju iskoristiti, ali je bilo lijepo za gledat. Naravno na kraju, ne mozemo reci i da nije bilo bez rezultata.
Poredit 3 godina Contea sa pola godine Allegria je jednostavno neuporedivo. Ako vec treba porediti njih dvojicu to moze samo biti prva godina sa prvom, a tu je Conte izledao puno bolje. izmedju ostalog uzeo je titulu ispred tog istog Allegrija.
Vidjet cemo slijedecu sezonu Allegrijeve prave sposobnosti, zasad izgleda OK i obecavajuce, ali liga prvaka je daleko od prolaza kao i samo osvajanje kupa. Tako da predvidjanja sbbkb zasad ne mozemo uzeti kao uspjeh.
Poredit 3 godina Contea sa pola godine Allegria je jednostavno neuporedivo. Ako vec treba porediti njih dvojicu to moze samo biti prva godina sa prvom, a tu je Conte izledao puno bolje. izmedju ostalog uzeo je titulu ispred tog istog Allegrija.
Vidjet cemo slijedecu sezonu Allegrijeve prave sposobnosti, zasad izgleda OK i obecavajuce, ali liga prvaka je daleko od prolaza kao i samo osvajanje kupa. Tako da predvidjanja sbbkb zasad ne mozemo uzeti kao uspjeh.