goran16v wrote:Kakva je visa matematika potrebna da se to dokaze?!?!?!drugi profil wrote: Ja govorim o preprodaji kupona, jer neki ovdje tvrde da to nanosi stetu Grasu. Nema te matematike koja to moze dokazati. Kraj rasprave.
Ja cu jos jednom ponoviti pitanje, sta cemo s onima koji kupon prodaju i nastave se voziti GRAS-om, a takvih ima koliko hoces, ja ih znam bar 15-ak, nanose li oni stetu GRAS-u?!?!?! Da li je isti trosak voziti jednog ili dva putnika?
Ja cu ti dokazati stetnost elementarnom logikom, a ne matematikom: da se eliminise mogucnost preprodaje onaj ko dobije kupon bi ga morao koristiti umjesto da ga proda i da se narednih mjesec dana "snalazi" za prevoz.
Kako ćeš ti mene sankcionisati ako ja kupon ne prodam na javnom mjestu koji sam dobila na poslu,a ne treba mi?
Nije ti ni elementarna logika na mjestu.
Jer čovjek koji proda kartu koja mu ne treba nigdje i nikako ne znači da se on šverca 100%
Gras treba da izmjeni sistem naplate da bi kaznio onoga što nema kartu i omogućio onome što ima da se voza ko covjek a ne ko zivotinja.
Gras kad proda kartu ima pravilo kako vrijedi i dalja prica je zavrsena.Osoba koja je preproda nema vise nista sa kartom ni sa koristenjem ni sa sticanjem prava da koristi prevoz dok ne kupi drugu
Pogotovo ovi sto placaju kupone i 115 maraka mjesecno.