HS kablovska
Moderator: anex
-
neves
#13651 Re: HS kablovska
Zanima me hoće li biti ukinuti kanali ARENE SPORT???
-
dexxa
#13652 Re: HS kablovska
Sta mislite o ovome:
Svaki novi pretplatnik D3v2.0 digitalnog prijemnika dobiva promotivno Prošireni, HBO Premium i HD paket besplatno, u toku prvog obračunskog perioda, u toku kojeg se Pretplatnici mogu pretplatiti na neke od navedenih paketa, ukoliko ih žele pratiti i nakon isteka promotivnog perioda.
Za one koji rasikinu ugovor kod Hs i predji k njima.
Svaki novi pretplatnik D3v2.0 digitalnog prijemnika dobiva promotivno Prošireni, HBO Premium i HD paket besplatno, u toku prvog obračunskog perioda, u toku kojeg se Pretplatnici mogu pretplatiti na neke od navedenih paketa, ukoliko ih žele pratiti i nakon isteka promotivnog perioda.
- Raigor Stonehoof
#13653 Re: HS kablovska
Prilagodio bih se nekako paketima, mada su zestoko sranje, ali ako mi uzmu CI modul, mogu odmah i ostalu opremu nosit. Pa Telecom - Telecom, jebiga. I tamo je reciever, al makar me nece budalom pravit.
-
The Realist
#13654 Re: HS kablovska
Dobro je, ako vrijedi onih 6 mjeseci popusta uz to (ako na duži period poptišemo).dexxa wrote:Sta mislite o ovome:
- korijal
#13655 Re: HS kablovska
Dajte ljudi recite mi hoću li imati ovaj SportKlub više, nabijem im Arene... Promijenili su se neki kanali, al SportKluba nema.
-
The Realist
#13656 Re: HS kablovska
Evo ti moj post od ranije sa objašnjenjem:korijal wrote:Dajte ljudi recite mi hoću li imati ovaj SportKlub više, nabijem im Arene... Promijenili su se neki kanali, al SportKluba nema.
The Realist wrote:Evo i ja zvao sada.
Kažu da ova izmjena kanala nije Telemachova, nego HS-ova (valjda sestrinska firma), zato i nemamo mi neki SK, dok izgleda neki imaju (tj. tamo gdje je Telemach, oni imaju i vrše izmjene).
Trenutno su pokrili određene dijelove grada i rade stalno na tome, pa očekuju da će uskoro i "moj" dio (dio Buća potoka su pokrili, na Malti nešto i još nešto je rekla).
Valjda na analognoj treba pratiti da li je došlo do promjene, a onda obaviti ostalo (raskid sa HS-om, potpis novog ugovora i slično).
@pici - hvala!
- Riddle
#13657 Re: HS kablovska
Sta se desava, u vrazju mater?
- Raigor Stonehoof
#13658 Re: HS kablovska
Da bi postavili svoj risiver? Znam da je bila prica da ce tako raditi kad budemo morali preci.Iza Horizonta wrote:što bi ti neko uzimo modul?Raigor Stonehoof wrote:Prilagodio bih se nekako paketima, mada su zestoko sranje, ali ako mi uzmu CI modul, mogu odmah i ostalu opremu nosit. Pa Telecom - Telecom, jebiga. I tamo je reciever, al makar me nece budalom pravit.
- Riddle
#13659 Re: HS kablovska
Moram opet procitati onaj ugovor i posljedice raskida. Mislim da je vrijeme, gledajuci kako ovo izgleda. A i balim na onaj TRIO Grande. 
- biggrin
#13660 Re: HS kablovska
nickelodeon je odlican...al je bio i ranijeazurna_obala wrote:klasik tv i nickelodeon...hrasno38 wrote:koji?
- korijal
#13661 Re: HS kablovska
Čovječe tekma ubrzo, mogla je bita prava debitantska, šteta...The Realist wrote:Evo ti moj post od ranije sa objašnjenjem:korijal wrote:Dajte ljudi recite mi hoću li imati ovaj SportKlub više, nabijem im Arene... Promijenili su se neki kanali, al SportKluba nema.
The Realist wrote:Evo i ja zvao sada.
Kažu da ova izmjena kanala nije Telemachova, nego HS-ova (valjda sestrinska firma), zato i nemamo mi neki SK, dok izgleda neki imaju (tj. tamo gdje je Telemach, oni imaju i vrše izmjene).
Trenutno su pokrili određene dijelove grada i rade stalno na tome, pa očekuju da će uskoro i "moj" dio (dio Buća potoka su pokrili, na Malti nešto i još nešto je rekla).
Valjda na analognoj treba pratiti da li je došlo do promjene, a onda obaviti ostalo (raskid sa HS-om, potpis novog ugovora i slično).
@pici - hvala!
Nadam se da će se uskoro pojaviti SportKlub.
-
dexxa
#13662 Re: HS kablovska
Znaci mjesec dana ce nam pustiti sve kanale, da nas navuku na ove njihove blagodati, pa je na nama hocemo li pristati na te skupe pakete. A CI modul nedam.The Realist wrote:Dobro je, ako vrijedi onih 6 mjeseci popusta uz to (ako na duži period poptišemo).dexxa wrote:Sta mislite o ovome:
- Raigor Stonehoof
#13663 Re: HS kablovska
Iza Horizonta wrote: bolan dobiješ njihov modul
haj makar nesto.fala.
Last edited by Raigor Stonehoof on 28/12/2015 19:31, edited 1 time in total.
- biggrin
#13664 Re: HS kablovska
gledam ove telemachove pakete i ima mogucnost da dva mjeseca besplatno koristis jedan, a onda ako zakljucis ugovora sa njima mora ici na 2 mjeseca i taj koji si probao. sa druge strane ima i ono da se 6 mjeseci popusta dobije ako se zakljuci ugovor na 2 godine. eh sad jel ovo kumulativno ide ili oduzimaju cifru iz ova 2 mjeseca od ukupne sestomjesecne pretplate...ili nesto trece?
-
Astrix
#13665 Re: HS kablovska
A sta ako ne potpisemo ugovor sa njima i ostanemo na HS-u, sta cemo onda imati? Mozda hoce da nas na svoje pakete navuku sa SK-om, dali nam svoje kanale bez njih, mozda nas tako ucjenjuju.
Kad nesto skontam fakat bi mi bilo zao da mi ukinu Arene, koliko god SK bio bolji, ne znam ni sam sta bih...
Kad nesto skontam fakat bi mi bilo zao da mi ukinu Arene, koliko god SK bio bolji, ne znam ni sam sta bih...
- Raigor Stonehoof
#13666 Re: HS kablovska
strani fudbal i ne pratim nesto posebno, gledam ligu sampiona a to je na areni. nasa liga bude na areni. dzeko i pjanic na areni. i onda mi neko nudi sport klub. kuci nek ga noseAstrix wrote: Kad nesto skontam fakat bi mi bilo zao da mi ukinu Arene, koliko god SK bio bolji, ne znam ni sam sta bih...
- O'zone
- Globalni moderator
#13667 Re: HS kablovska
Ja ne mislim potpisivati ugovor sa Telemachom ukoliko ostane HS kao kćerka firma ili kao produznica ili sta već...Astrix wrote:A sta ako ne potpisemo ugovor sa njima i ostanemo na HS-u, sta cemo onda imati? Mozda hoce da nas na svoje pakete navuku sa SK-om, dali nam svoje kanale bez njih, mozda nas tako ucjenjuju.
-
Astrix
#13668 Re: HS kablovska
Ma sav fudbal gledam sto ima, i nasu ligu i francusku i talijansku, nekad je i MLS bio, i brazilska, hrvatska... Ima i rukometa dobrog, a LP i EL ne bih nikako mogao prezaliti...
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#13669 Re: HS kablovska
Ako vec ne mogu zajedno Arene i Sk, hajde dobro.
Ali neka nam ponude opciju da potpisemo jedno ili drugo.
Meni Arene odgovaraju duplo vise od SK. Stvar ukusa. Ukinu li Arene, ja ganjam telekom koliko god ga organski ne podnosio.
Meni Arene odgovaraju duplo vise od SK. Stvar ukusa. Ukinu li Arene, ja ganjam telekom koliko god ga organski ne podnosio.
- Riddle
#13670 Re: HS kablovska
Ja vise SK zelim. Plus u onom trio grande extra paketu imaju duplo brzi internet, i HBO i jos nekih dzidzamidza. Onda ovaj D3GO. Mislim da ovdje ne treba puno razisljati, bar sto se mene tice.
-
The Realist
#13671 Re: HS kablovska
Normalno, kad nas za ovu godinu više LP i ne zanimaRiddle wrote:Ja vise SK zelim. Plus u onom trio grande extra paketu imaju duplo brzi internet, i HBO i jos nekih dzidzamidza. Onda ovaj D3GO. Mislim da ovdje ne treba puno razisljati, bar sto se mene tice.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#13672 Re: HS kablovska
Lose si me skont'oIza Horizonta wrote:valjda trebaš raskinut ugovor sa HS i potpisati novi sa Telemahom i onda dobiješ D3GO i novu šemu kanala sa SK.-LIBERO- wrote:Ako vec ne mogu zajedno Arene i Sk, hajde dobro.
- Riddle
#13673 Re: HS kablovska
The Realist wrote:Normalno, kad nas za ovu godinu više LP i ne zanimaRiddle wrote:Ja vise SK zelim. Plus u onom trio grande extra paketu imaju duplo brzi internet, i HBO i jos nekih dzidzamidza. Onda ovaj D3GO. Mislim da ovdje ne treba puno razisljati, bar sto se mene tice.. Hajde EL možda, ali, ionako smo tuga
.
Ma kad nema Uniteda na programu, ionako streamam LP. Ne trebaju mi Arene stvarno, vrlo malo stvari gledam tamo. Dok bih bio prikovan za SK, siguran sam.
-
kakaljin
#13674 Re: HS kablovska
Pa zato treba da budu i arene i SK u ponudi pa da se može birati šta ko želi da gleda, a ne da mu se nameće ili ovo ili ono.Riddle wrote:The Realist wrote:Normalno, kad nas za ovu godinu više LP i ne zanimaRiddle wrote:Ja vise SK zelim. Plus u onom trio grande extra paketu imaju duplo brzi internet, i HBO i jos nekih dzidzamidza. Onda ovaj D3GO. Mislim da ovdje ne treba puno razisljati, bar sto se mene tice.. Hajde EL možda, ali, ionako smo tuga
.
![]()
Ma kad nema Uniteda na programu, ionako streamam LP. Ne trebaju mi Arene stvarno, vrlo malo stvari gledam tamo. Dok bih bio prikovan za SK, siguran sam.
-
The Realist
#13675 Re: HS kablovska
Ako sam dobro shvatio, teško ovo, jer kaže "teta" da samo pratim analogni signal i kada se promijeni šema, mogu ih zvati. Ovo znači da će se vršiti promjena svima, samim time teško može HS tu ostati, jedino da samo još SK za Arene ne zamijene, a ostalo ostane isto kao sada, pa HS kao sestrinsku firmu tretiraju, ali zašto onda ostati?O'zone wrote:
Ja ne mislim potpisivati ugovor sa Telemachom ukoliko ostane HS kao kćerka firma ili kao produznica ili sta već...