Najjednostavniji i najbolji je bio onaj dres iz 2008/09
Moderators: Charuga, Tomahawk11

Ovo za vrijeme Kappa mandata ?505sCrtom wrote:moze.
Ne. Isti ovosezonski dres personalizovan sa datumom i natpisom Copa del Rey 2011-12, Barcelona - Ath Bilbao505sCrtom wrote:hoce li igrati finale u novim dresovima? bilo bi lijepo.
Znaci odlucili su da prave pare na normalan nacin. Ove godine Barca ne ide na turneje po Americii i dalekom istoku. Cijela predsezona u Evropi. Kao razlog se navodi umor nakon Evropskog i Olimpijade. Treba napomenuti da ce Liga sljedece godine najvjerovatnije poceti 19. avgusta. Sa druge strane, organizovati cetiri jake prijateljske utakmice moze dati dobar novac a ne umaras igrace tim Americkim turnejama gdje se igra na +45 stepeni.Entropio wrote:Prijateljska protiv PSG-a 4. augusta.
mene nema do pocetka septembra u saraj'vuskenderija04 wrote:Znaci odlucili su da prave pare na normalan nacin. Ove godine Barca ne ide na turneje po Americii i dalekom istoku. Cijela predsezona u Evropi. Kao razlog se navodi umor nakon Evropskog i Olimpijade. Treba napomenuti da ce Liga sljedece godine najvjerovatnije poceti 19. avgusta. Sa druge strane, organizovati cetiri jake prijateljske utakmice moze dati dobar novac a ne umaras igrace tim Americkim turnejama gdje se igra na +45 stepeni.Entropio wrote:Prijateljska protiv PSG-a 4. augusta.
liku koji je napravio to treba oduzeti designersku licencu. Taj dres je uzbudljiv haman k'o Picassova djela.505sCrtom wrote:moze.
Vjerovatno u Kinu kod Anelke.505sCrtom wrote: drogba definitivno odlazi iz cfc. hocel' 'vamo?
Cudilo bi me da u Turskoj neki kanal ne prenosi utakmice nase lige. Kazu da su turske tv kuce kupile prava za 19 ligaskih takmicenja!"!!! Za Barcelonu se ne brini, sigurno ces gledati.pakica_ wrote:mene nema do pocetka septembra u saraj'vuskenderija04 wrote:Znaci odlucili su da prave pare na normalan nacin. Ove godine Barca ne ide na turneje po Americii i dalekom istoku. Cijela predsezona u Evropi. Kao razlog se navodi umor nakon Evropskog i Olimpijade. Treba napomenuti da ce Liga sljedece godine najvjerovatnije poceti 19. avgusta. Sa druge strane, organizovati cetiri jake prijateljske utakmice moze dati dobar novac a ne umaras igrace tim Americkim turnejama gdje se igra na +45 stepeni.Entropio wrote:Prijateljska protiv PSG-a 4. augusta.ima da dignem 'otel na noge, ako mi u turkiji ne bude prenosa haha
ako nista, platit internet pa oplest po streamu
i btw, nek' opet dodju u split da ih opet vidim *smajli kojem svjetlucaju okice*

LSD wrote:Da su samo žuti, pa i nekako....ali ovaj prelaz u naranđastu je tako odvratan i iritantan za oci