Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Jest kad igra ozbiljna i uigrana ekipa a to Zeljo jos uvijek ni u blizu nije jer je promjenio pola tima. Bod ko kuca i izuzetno neugodni Velez u Sarajevu sto i nije tako lose.
Bod vala ko poraz,umjesto da ih od po etka stisnes na njihovoj polovini i eventualnom pobjedom priblizis se europi sad pjevaj borbene
Ma kakva crna Evropa bolan nebio! Ne moze Zeljo u Evropu da igra ko liverpool. Ja sam prezadovolajn sto Zeljo igra napadacki, sto se ni jednu od tri utakmice nije ossramotio sa igrom i sto je ovo sasvim drugi Zelje od onog iz prvog dijela. Prve tri ekipe koje su sada na tabeli idu 100% u Evropu samo je pitanje da li ce ici Sarajevo kroz kup ili nekko drugi. Zeljo je davno tu izgubio sve sanse mada ima odlican raspored u nastavku jer mu dolaze Velez, Zrinsjki, Siroki, Borac a sa Sarajevom fakticki igramo uvijek kuci pa sta bog da....tako da je ovo peto mjesto sasvim dobro sta se sve desavalo u klubu i sta se i dalje desava
Osim toga golamn Leotara je zaista bio izvrstan i skinuo je najmanje dva citsa gola ko suza
Peljtin kriterij sviranja prekrsaja i dodjele kartona je bio jako diskutabilan i to je ono sto je unijelo nervozu kod igraca. Znaju sudije dobro kako se to radi
Najsmjesnije mi je kad zaustavlja nas opasan napad i svira prekrsaj za nas...milsim...ono....
A moglo bi se pricatii o prekrsaju nad bagaricem kad ga je golman pokosio a suljic pogodio stativu.
pepeljara wrote: ↑13/03/2022 16:12
Nacionalni kljuc zadovoljen,
HDZ/SDA/SNSD.
Treba MASOVNO prestati ici i pratiti tekme.
Igranje na krompiristu gdje se unaprijed zna pobjednik ?
Pa cista kladionica.
Borac je minimalno morao X imati
Leotar se znalo da nece izgubiti
Zrinjski cucemo se.
Tuzla City ?
-> iskljucuje SDA sarajevo u svakom pogledu.
Nidze veze.Sarajevo je poklonilo Borcu bod kao i Zeljo leotaru svojom neefikasnoscu i sudije na rezultat nisu imali nikakav utjecaj.Nije sudina kriv sto Suljic ili Bekric ne mogu pogoditi sa par metara.
Nisam gledao zelju ali Peljto na Kosevu je svoj posao odradio profesionalno. Ne kontam one zvizduke, a ni ovdje preseravanja. Ne moze uvijek ni sudija biti kriv.
Ja ne znam o čemu ljudi pričaju, sasvim regularno odsudio utakmicu. Mozda par prekršaja da je mogao svirati, a nije, jednostavno je pustio mušku igru,nije sjecko kao sto ovi odrađeni zakolju ekipe takvim suđenjem i izmišljenim kartonima.
pepeljara wrote: ↑13/03/2022 16:12
Nacionalni kljuc zadovoljen,
HDZ/SDA/SNSD.
Treba MASOVNO prestati ici i pratiti tekme.
Igranje na krompiristu gdje se unaprijed zna pobjednik ?
Pa cista kladionica.
Borac je minimalno morao X imati
Leotar se znalo da nece izgubiti
Zrinjski cucemo se.
Tuzla City ?
-> iskljucuje SDA sarajevo u svakom pogledu.
Nidze veze.Sarajevo je poklonilo Borcu bod kao i Zeljo leotaru svojom neefikasnoscu i sudije na rezultat nisu imali nikakav utjecaj.Nije sudina kriv sto Suljic ili Bekric ne mogu pogoditi sa par metara.
Bolan nebio na utakmici u Mostaru sudija ne svira cist ko suza drugi zuti/crveni karton igracu Veleza. Dalje danas u Trebinju igrac Leotara ide otvorenim djonom na Galica da je i reporeter rekao da je ovo za cistog crvenog a sudija ne daje ni zuti. Najmanje su danas na utakmici bila dva zestoka lakta i opet nista. Mislim ne mogu reci da je sudija kriv sto Zeljo nije dao gol ali da su sudile u taa dva meca prema propisima pitaj boga sta bi bilo. Pa i sam trener Veeleza nakon utakmice u Mostaru je rekao da je rezultat "nerealan" kao sto je i nerealna onaj Borac protiv Veleza u Banja Luci. Ja sam bio ubjedjen da ce jucer Peljto siljiti makar malo za Sarajevo a nije siljio nikome jer je Borac 100% treci. Evo sad ovaj penal za Zrinjski za zatvora itd itd.......jos malo pa cemo prije odigranog kola znati sve rezultate unaprijed.
Kakvi su kreteni ovi tamo na Tusnju. Jakirovic daje izjavu za tv a oni se iz sveg glasa deru i pjevaju neke pjesmice uz sočne psovke. Aferim evropska Tuzlo.
suad-sarajevo wrote: ↑13/03/2022 16:59
Kakvi su kreteni ovi tamo na Tusnju. Jakirovic daje izjavu za tv a oni se iz sveg glasa deru i pjevaju neke pjesmice uz sočne psovke. Aferim evropska Tuzlo.
Bolan nebio na utakmici u Mostaru sudija ne svira cist ko suza drugi zuti/crveni karton igracu Veleza. Dalje danas u Trebinju igrac Leotara ide otvorenim djonom na Galica da je i reporeter rekao da je ovo za cistog crvenog a sudija ne daje ni zuti. Najmanje su danas na utakmici bila dva zestoka lakta i opet nista. Mislim ne mogu reci da je sudija kriv sto Zeljo nije dao gol ali da su sudile u taa dva meca prema propisima pitaj boga sta bi bilo. Pa i sam trener Veeleza nakon utakmice u Mostaru je rekao da je rezultat "nerealan" kao sto je i nerealna onaj Borac protiv Veleza u Banja Luci. Ja sam bio ubjedjen da ce jucer Peljto siljiti makar malo za Sarajevo a nije siljio nikome jer je Borac 100% treci. Evo sad ovaj penal za Zrinjski za zatvora itd itd.......jos malo pa cemo prije odigranog kola znati sve rezultate unaprijed.
Jesi li procitao sta pise u mom postu.Sudije nisu direktno uticale na rezultat na dvije utakmice koje sam naveo